kızlar ben maldiv adalarına gitmek istiyorum
kızlar ben maldiv adalarına gitmek istiyorum
sağol ayşemmmm cok şükürrr inşallah hep böyle sağlıkl ilerler...hatcem sonuc çok güzel çıkmış sağlıklı ilerliyor ne güzel çok sevındım
ya çok duygulandım şimdide gözlerim doldu inşallah böylede devam eder canım
inşallah hayırlı bi şekılde sağlıkla banada nasib olur
herkese sağlıkla nasib olur inşallahh
teşekkür ederiz yıldızcımm allahıma bin şükür iyi gidiyo hatta dr. sordu tek embriyomu evet dedim galiba ikizmi diye şüphelendi ama tek zaten..oy oy yerim senin tickerinimaşallah sana ve bebişine çok güzel ilerliyor
inşallahhh inşallahh hayatımm sağolll..darısı sana bu ay cok umutluyum sende..hatçemmm değerin süper yaaa maşallah yaaaa sağlıkla ilerlesin inşallah:))
ayy napim yaa şimdiden tatilde neyapıcaz kaygısı başladı.ben haziranda 6 aylık hamile oluyorum temmuzda 7 aylık..karnım burnumda nereye gidebilirz ki?ben denize giremiyorum,karnım burnumda mayo giynip havuzada girmemohooo kızımız aş eriyotatlım beni bıraksalar nerelere giderim nerelereee
ay benim hayallerimin arasında o hep vardıo nerden çıktı kız şimdi
# ParadiesAngel
# Yildiz10
# tinkerbell09
günaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmm
benim acaip uykum var yaaaabide bugün rejime başladımm sabah kahvaltımı yapıyorum bi elma ve şekersiz çayy:))))
gamzeli..........50(okundu)
nane.............. 40
yeliz...............50(okundu)
seliz..............30(okundu)
seaster...........20(okundu)
su...................30(okundu)
belle................20
merve..............20(okundu)
banu................40(okundu)
kalan...............13(okundu)
arkadaşlar bi yanlışlık varsa düzeltelim...
ayy napim yaa şimdiden tatilde neyapıcaz kaygısı başladı.ben haziranda 6 aylık hamile oluyorum temmuzda 7 aylık..karnım burnumda nereye gidebilirz ki?ben denize giremiyorum,karnım burnumda mayo giynip havuzada girmemoyüzden düzgün bir otele gidip okadar para vermek istemiyorum ama eşim tatil yapmak istior napıcağımıza karar veremedik.aslında ada düşünüyorum ama düzgün neresi olur onu araştırıyorum..
ay benim hayallerimin arasında o hep vardı
günaydın canım rejim yapıyosun demek Allah yardımcın olsunda senin ne fazlalığın vardıki?
günaydınnn canımmm inşallah bakalımm bende biraz ümitliyim bakalım hayırlısısağol ayşemmmm cok şükürrr inşallah hep böyle sağlıkl ilerler...
allahım sanada en sağlıklısından nasip etsin canımm inş. olucakta..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn..
teşekkür ederiz yıldızcımm allahıma bin şükür iyi gidiyo hatta dr. sordu tek embriyomu evet dedim galiba ikizmi diye şüphelendi ama tek zaten..
inşallahhh inşallahh hayatımm sağolll..darısı sana bu ay cok umutluyum sende..
günaydınnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrr nasılsınız calarım..
allahım yaşatmasın canım hem uyanıp tekrar yattıktan sonra görülen rüyalar çıkmaz eger çok etkilendiysen git çeşmenin başına aç suyu ona anlat rüyanı sonrada dua edip aksın gitsin dekızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....
yelizzz kızzz neren fazlaseninnn heeee asıl o rejimib enim yapmam lazımm 60 a dayandımmm walla((
canım ne kabusu yaa dua et hemen okumadan uyuduysan oyüzdn görmüşsündürkızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....
tatlım valla sen her halukarda denize falan giremiceksin sanırım. oyüzden güzel doga turları var abantta falan gidebilirsiniz mesela birsürü güzel yer var otellerin havuzları oldugu için eşin girer sende seyredersin
canım aslında fazlalıgım yok allaha şükür yani herkez gayet iyi oldugumu söylüyo ama işte ben hep oldukça zayıf olmaya alıştıgım için yapıcam rejim geçen sene bu yaptıgın diyeti 4 gün yaptım 3 kilo verdim ve daha 2. günden itibaren millet nasıl kilo vermişin falan demeye başlamıştışimdi 15 gün uygulamayı düşünüyorum dayanabilirsem inşallah 48 falan oluyum yeter o bana
hoşgeldin canımmmm....kızlar uyandık biz...
anammm ne güzel gecen yaz 55 kiloydum ama şuan 64 oldumm..böyle giderse ben kesin 90,la doğrurum heralde..yelizzz kızzz neren fazlaseninnn heeee asıl o rejimib enim yapmam lazımm 60 a dayandımmm walla((
inşallah olucak canım sen içini ferah tut..günaydınnn canımmm inşallah bakalımm bende biraz ümitliyim bakalım hayırlısı
günaydın canım hoşgeldinnnn...günaydınn kkızzzlllaaarrrrr
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?