Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
# ParadiesAngel
# Yildiz10
# tinkerbell09

günaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmm

benim acaip uykum var yaaaa bide bugün rejime başladımm sabah kahvaltımı yapıyorum bi elma ve şekersiz çayy:))))

sağol ayşemmmm cok şükürrr inşallah hep böyle sağlıkl ilerler...

allahım sanada en sağlıklısından nasip etsin canımm inş. olucakta..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn..

oy oy yerim senin tickerini maşallah sana ve bebişine çok güzel ilerliyor
teşekkür ederiz yıldızcımm allahıma bin şükür iyi gidiyo hatta dr. sordu tek embriyomu evet dedim galiba ikizmi diye şüphelendi ama tek zaten..
hatçemmm değerin süper yaaa maşallah yaaaa sağlıkla ilerlesin inşallah:))
inşallahhh inşallahh hayatımm sağolll..darısı sana bu ay cok umutluyum sende..

günaydınnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrr nasılsınız calarım..

ohooo kızımız aş eriyo tatlım beni bıraksalar nerelere giderim nerelereee
ayy napim yaa şimdiden tatilde neyapıcaz kaygısı başladı.ben haziranda 6 aylık hamile oluyorum temmuzda 7 aylık..karnım burnumda nereye gidebilirz ki?ben denize giremiyorum,karnım burnumda mayo giynip havuzada girmemoyüzden düzgün bir otele gidip okadar para vermek istemiyorum ama eşim tatil yapmak istior napıcağımıza karar veremedik.aslında ada düşünüyorum ama düzgün neresi olur onu araştırıyorum..
o nerden çıktı kız şimdi
ay benim hayallerimin arasında o hep vardı
# ParadiesAngel
# Yildiz10
# tinkerbell09

günaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmm

benim acaip uykum var yaaaa bide bugün rejime başladımm sabah kahvaltımı yapıyorum bi elma ve şekersiz çayy:))))

günaydın canım rejim yapıyosun demek Allah yardımcın olsunda senin ne fazlalığın vardıki?

kızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....

:81::81::81::81::81:

yelizzz kızzz neren fazlaseninnn heeee asıl o rejimib enim yapmam lazımm 60 a dayandımmm walla((

tatlım valla sen her halukarda denize falan giremiceksin sanırım. oyüzden güzel doga turları var abantta falan gidebilirsiniz mesela birsürü güzel yer var otellerin havuzları oldugu için eşin girer sende seyredersin

canım aslında fazlalıgım yok allaha şükür yani herkez gayet iyi oldugumu söylüyo ama işte ben hep oldukça zayıf olmaya alıştıgım için yapıcam rejim geçen sene bu yaptıgın diyeti 4 gün yaptım 3 kilo verdim ve daha 2. günden itibaren millet nasıl kilo vermişin falan demeye başlamıştı şimdi 15 gün uygulamayı düşünüyorum dayanabilirsem inşallah 48 falan oluyum yeter o bana

günaydınnn canımmm inşallah bakalımm bende biraz ümitliyim bakalım hayırlısı

kızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....
allahım yaşatmasın canım hem uyanıp tekrar yattıktan sonra görülen rüyalar çıkmaz eger çok etkilendiysen git çeşmenin başına aç suyu ona anlat rüyanı sonrada dua edip aksın gitsin de
yelizzz kızzz neren fazlaseninnn heeee asıl o rejimib enim yapmam lazımm 60 a dayandımmm walla((

canım bende 53 kiloyum neyseki ne yersem yiyim daha fazla almıyorum ama garantisi yok tabi o yüzden biraz zayıflıyım hem kocamada örnek olurum bizimkinin bütün ailesi kocaman maşallah :)))

kuzularrr benim dışarda bi yarım saatlik bi işim var şimcik gidiorum ama nolur herkes burda kalsın ya özledim sizi bi fokurdatalımm

kızlar uyandık biz...
canım ne kabusu yaa dua et hemen okumadan uyuduysan oyüzdn görmüşsündür

bilmemki aslında boluda aklımdan geçti ama ben o sıcakta havuza girmeden bakıcammı ayy ayy nisanda falan doğum yapacak olsaydım çok güzel olurdu nasip böyleymiş.bnm bi arkadaşım 6 aylık hamileyken havuzada denizede girmiş bol bol yüzmüş çok ta faydası olmuş ama bilemiyorum ben biraz pimpirikliyim.
canım 48 kilo olup napıcaksın hortlak gibi bence boyuna göre 55 olsan yeterli kaç kilosun bilemiyorum ama ben şuan 57 gayet iyiyim.evlendiğimde 48dim hortlak gibiydim bi ara

kızlar uyandık biz...
hoşgeldin canımmmm....
rüyan hayra cıksın inşallahh..evet rüyalar tersine cıkar derler..aklına kötü şeyler getirme..
aynı dert bendede varr her gece başka bişey görüyorum...
allahım korusunn aynı acıları tekrar yaşatmasınn..aminnnnnnnnnnnnnnn...

anammm ne güzel gecen yaz 55 kiloydum ama şuan 64 oldumm..böyle giderse ben kesin 90,la doğrurum heralde..
günaydınnn canımmm inşallah bakalımm bende biraz ümitliyim bakalım hayırlısı
inşallah olucak canım sen içini ferah tut..
günaydınn kkızzzlllaaarrrrr
günaydın canım hoşgeldinnnn...

oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…