dimi yaa ben 51 kilo ile hamile kaldım geçen evde tartıldım 53 düm ayın 2 sinde kontrolum var asıl orda tartılıcam sonuçda ilk orda tartılmıştım seviyorum ben yaa zaten mayo hiç giymedim desem yeridir bikiini giyerim bende yaa ayyy çok yüzesim geldi
tabi canım bebişleirmiz daha önemli ama gidersin merak etme saattelerce kalmıycan ki güneş de koruma faktörlü kremde sürersin sabah saatlerin güzersin güneşlenicem dersende saat 6 dan sonra yakıcı etkisi gidiyo ya o zaman çıkarsın inan hem bebeklerimiz hemde bizim için o güneşin sıcaklığı denizin havuzun serinliği çok iyi gelicek çükü ikimizde son aylarımızda sıcaklarda olucaz benim doğüum eylül 2 ile 10 arası gibi temmuz ağustosta karnım kocamanken sıcak olucak
benim boyum 168cm şu an ki kilom 59 ..78 e varmıştım hamilelikte..baya bi gitti ama ben 55 olmak istiyorum ya:81::81::81:
ayy tatil olayında bizde karar veremedik yaaa otele gitsek zeytine kıyamıyorum nereye bırakıcaz derdi varbugün konuştuk kocişle avşa adasında bi kaç arkadaş yazlık kiralıyalım dioruz o zaman zeytinde gelir bizimleee
bende denize giremiyorum malesef havuz tercihim..denizde ayağıma bişey değerse çığlık çığlığa bağrıyorum.balayında 1 kere denize girdim oda eşimin zoruyla.ondada terlikle girdim balık falan değecek korkusuna yüzemedim 5 dk sonra çıktım..bnm yüzümden eşimde hep havuzda yüzemk zorunda kaldı.aslında enbüyük zevkim kaydıraklar ama bu sene kayamayacağım [/QUOTE
seni koca çorumlu seni..kızım denize girilmez mi gözlüğünü paletini giyecen şinorkeli takıcan balıklarla bırlıkte yuzcen ooohhhavuza afedersin onlarca insan işiyooooo ve su sabit ...düşünsene
bende denize giremiyorum malesef havuz tercihim..denizde ayağıma bişey değerse çığlık çığlığa bağrıyorum.balayında 1 kere denize girdim oda eşimin zoruyla.ondada terlikle girdim balık falan değecek korkusuna yüzemedim 5 dk sonra çıktım..bnm yüzümden eşimde hep havuzda yüzemk zorunda kaldı.aslında enbüyük zevkim kaydıraklar ama bu sene kayamayacağım
benim 1.72 boyum şuan 53 kiloyum işte bakalım ne olucak ilerde
ya ben tatilde biraz rahat mantığı olanlardanım öyle ev tutunca yine yemek yap ortalığı topla fln oluyo ya pek sevmiyom öyle olunca annemlere gitsem orda yapmıyorum ee şimdi hamileyim hiç yapmam
bendensinnn denizide çok seviyorum ben ama açılmam lazım eşim yüzmeyi çok iyi bilmediginden kıyıda takılınca bende bi açılıp geliorum anca daha ileri gidemiyorum balıklardan degilde yosunlar benim korkulu rüyam ıy igreniorum onlardan bide dalmaya bayılıyorum yaa ama denizmi havuzmu dersen havuz ama kocaman kaydırakları olmalııııı
bende otel taraftarıyım tatilde sonuçta kısıtlı bi zaman rahat rahat takılmak lazım ama işte zeytin varrr kıyamıyorum bırakmaya.ben otelede gitsem yazlıgada gitsem arkadaşlarımla kalabalık bi gurupsak hiçç ama hiçç önemi olmuyo benim için acaip egleniorum
ooo konuda çok iyiyimdir balık gibiyimdir yorulmam dalarım nefesimde çok kuvettlidir tabi bu sene açılmak yokkk ayağım deydiği yerde bi sağa bi sola yüzerim artık
kesinlikle selizcim bencede gidebilir ve denize girebilirsin tabiki sadece sabah saatlerinde çünkü sabah çok temiz oluyo deniz çocuklar için olan koruma faktörlü kremlerden sürersin bişicik olmaz
kesinlikle...balayına giderken bile özellikle kaydıraklı otelleri tercih ettik.sonra arasından en çok kaydırağı olan bir otel seçtikbendensinnn denizide çok seviyorum ben ama açılmam lazım eşim yüzmeyi çok iyi bilmediginden kıyıda takılınca bende bi açılıp geliorum anca daha ileri gidemiyorum balıklardan degilde yosunlar benim korkulu rüyam ıy igreniorum onlardan bide dalmaya bayılıyorum yaa ama denizmi havuzmu dersen havuz ama kocaman kaydırakları olmalııııı
ben arkadaşlarla gitmek yerine nedense eşimel başbaşa gitmeyi düşünüyorum..şimdi çoluk çocuk yokken romantik dakiklara geçirmek dahada eğlenceli..ama çoluk çocuk olduktan sonra kalabalık gitmeyi tercih edebilirim.bende otel taraftarıyım tatilde sonuçta kısıtlı bi zaman rahat rahat takılmak lazım ama işte zeytin varrr kıyamıyorum bırakmaya.ben otelede gitsem yazlıgada gitsem arkadaşlarımla kalabalık bi gurupsak hiçç ama hiçç önemi olmuyo benim için acaip egleniorum
ben sigara içmeme ragmen kuvvetli allahtan nefesimbide dalınca mutlaka göbegm kuma degecek öyle dipten dipten gidicem kocişim bi dalıyoki görmeye deger kocaman bişi zaten kafa içerde popo dışarda takılıyo ööle bide çıktıktan sonra popom girdimi içeri diye sorması yokmu
ben sigara içmeme ragmen kuvvetli allahtan nefesimbide dalınca mutlaka göbegm kuma degecek öyle dipten dipten gidicem kocişim bi dalıyoki görmeye deger kocaman bişi zaten kafa içerde popo dışarda takılıyo ööle bide çıktıktan sonra popom girdimi içeri diye sorması yokmu
tinkercim biz karadenizde büyüdük denizden soğdum ve acayip tiksiniyorum çocukluğumdan beri hiç sevemedim...evet havuza işiyorlarama devridaim yapılıyor eğer tamizlenmese o su çok pis bulanık olur.ama her girişinde çok berrak ve temiz
kız benim tek yapamadıgım şey o romantiklik hayatta ööle başbaşa kalalım romantik olsun falan yok bende illaki kalabalık bi gurup olucaz öyle çok çok daha fazla egleniorum ben tabi bide şöyle bişiy var mesela ben cemle yanlız gitsem tatile içmek dışında pek fazla bişi yapamayız o hayatta kaymıyo kaydıraklardan acaip korkuyo bi kere geçen sene ikna ettim minnacık dönen bi kaydırak ve hızlıda gitmiyo dik degil neyse bu başladı kaymaya bende yukardan izliom bi bölümü kapalı kaydıragın bekle bekle yok benimki sonra bi baktım ellerini bacaklarını dayamış kenarlara yavaş yavaş iniyokesinlikle...balayına giderken bile özellikle kaydıraklı otelleri tercih ettik.sonra arasından en çok kaydırağı olan bir otel seçtiken tehlikeli kaydıraklardan kayarken çok büyük zevk aldım..kocişim çok korktuu ama oda alıştı kaya kaya
ben arkadaşlarla gitmek yerine nedense eşimel başbaşa gitmeyi düşünüyorum..şimdi çoluk çocuk yokken romantik dakiklara geçirmek dahada eğlenceli..ama çoluk çocuk olduktan sonra kalabalık gitmeyi tercih edebilirim.
kızlar bende biraz kaçıyorum çok uykum geldi yine gelirim görüşürüz
kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüzzz
karadenızı bilemiyorum ama denizi sevmemenin nedeni orası herhalde..çünkü soguk ürkutucu bır havası var..
tinkercim biz karadenizde büyüdük denizden soğdum ve acayip tiksiniyorum çocukluğumdan beri hiç sevemedim...evet havuza işiyorlarama devridaim yapılıyor eğer tamizlenmese o su çok pis bulanık olur.ama her girişinde çok berrak ve temiz
evet kesınlıkle....ayyyyyyyyyyyy ben karadenize hayatta girmem bidihaaa geçen sene kampa gittik haftasonu için arkadaşlarla saray kastroya neyse giriyoruz denize falan açılmana izin vermiyolar zaten 3 ayda 20 kişi bogulmuşneyse yüzüyoruz falan denizden çıkarken bacagına bişi yapışıyo falan bende sanıyorumki yosun bi baktık kıyıda birsürü bçcek var üstü aynı yosun gibi ama 40 a yakın ayagı vardı yaaaa igrenççççççççççççççççççççççççççç
eee tinker ege kızı egenin denizi gibi yok yaaaaaaaaa
melojjjj ve merveee ne ööle alttan alttan bakıyonuz bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?