Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kesinlikle selizcim bencede gidebilir ve denize girebilirsin tabiki sadece sabah saatlerinde çünkü sabah çok temiz oluyo deniz çocuklar için olan koruma faktörlü kremlerden sürersin bişicik olmaz

benim boyum 168cm şu an ki kilom 59 ..78 e varmıştım hamilelikte..baya bi gitti ama ben 55 olmak istiyorum ya:81::81::81:

benim 1.72 boyum şuan 53 kiloyum işte bakalım ne olucak ilerde

ya ben tatilde biraz rahat mantığı olanlardanım öyle ev tutunca yine yemek yap ortalığı topla fln oluyo ya pek sevmiyom öyle olunca annemlere gitsem orda yapmıyorum ee şimdi hamileyim hiç yapmam

bendensinnn denizide çok seviyorum ben ama açılmam lazım eşim yüzmeyi çok iyi bilmediginden kıyıda takılınca bende bi açılıp geliorum anca daha ileri gidemiyorum balıklardan degilde yosunlar benim korkulu rüyam ıy igreniorum onlardan bide dalmaya bayılıyorum yaa ama denizmi havuzmu dersen havuz ama kocaman kaydırakları olmalııııı

bende otel taraftarıyım tatilde sonuçta kısıtlı bi zaman rahat rahat takılmak lazım ama işte zeytin varrr kıyamıyorum bırakmaya.ben otelede gitsem yazlıgada gitsem arkadaşlarımla kalabalık bi gurupsak hiçç ama hiçç önemi olmuyo benim için acaip egleniorum

ooo konuda çok iyiyimdir balık gibiyimdir yorulmam dalarım nefesimde çok kuvettlidir tabi bu sene açılmak yokkk ayağım deydiği yerde bi sağa bi sola yüzerim artık

adı üstünde tatil yaa eğlenilmez mi yaaaa evet zeytin var kıyamıyo dimi insan kimseye emanet etmeye de

ooo konuda çok iyiyimdir balık gibiyimdir yorulmam dalarım nefesimde çok kuvettlidir tabi bu sene açılmak yokkk ayağım deydiği yerde bi sağa bi sola yüzerim artık

ben sigara içmeme ragmen kuvvetli allahtan nefesim bide dalınca mutlaka göbegm kuma degecek öyle dipten dipten gidicem kocişim bi dalıyoki görmeye deger kocaman bişi zaten kafa içerde popo dışarda takılıyo ööle bide çıktıktan sonra popom girdimi içeri diye sorması yokmu

kesinlikle selizcim bencede gidebilir ve denize girebilirsin tabiki sadece sabah saatlerinde çünkü sabah çok temiz oluyo deniz çocuklar için olan koruma faktörlü kremlerden sürersin bişicik olmaz

tinkercim biz karadenizde büyüdük denizden soğdum ve acayip tiksiniyorum çocukluğumdan beri hiç sevemedim...evet havuza işiyorlar ama devridaim yapılıyor eğer tamizlenmese o su çok pis bulanık olur.ama her girişinde çok berrak ve temiz

kesinlikle...balayına giderken bile özellikle kaydıraklı otelleri tercih ettik.sonra arasından en çok kaydırağı olan bir otel seçtiken tehlikeli kaydıraklardan kayarken çok büyük zevk aldım..kocişim çok korktuu ama oda alıştı kaya kaya
ben arkadaşlarla gitmek yerine nedense eşimel başbaşa gitmeyi düşünüyorum..şimdi çoluk çocuk yokken romantik dakiklara geçirmek dahada eğlenceli..ama çoluk çocuk olduktan sonra kalabalık gitmeyi tercih edebilirim.

aynen mutlaka elim fln değicek ve gözlerim açık olucak ama şuankli durumda dalsam göbeğim değer herhalde elllerim değmeden

ayyyy acayip özledim yaaa içim ısındı birden hayal ettimde kum deniz offfff

ayyyyyyyyyyyy ben karadenize hayatta girmem bidihaaa geçen sene kampa gittik haftasonu için arkadaşlarla saray kastroya neyse giriyoruz denize falan açılmana izin vermiyolar zaten 3 ayda 20 kişi bogulmuş neyse yüzüyoruz falan denizden çıkarken bacagına bişi yapışıyo falan bende sanıyorumki yosun bi baktık kıyıda birsürü bçcek var üstü aynı yosun gibi ama 40 a yakın ayagı vardı yaaaa igrenççççççççççççççççççççççççççç

eee tinker ege kızı egenin denizi gibi yok yaaaaaaaaa

kız benim tek yapamadıgım şey o romantiklik hayatta ööle başbaşa kalalım romantik olsun falan yok bende illaki kalabalık bi gurup olucaz öyle çok çok daha fazla egleniorum ben tabi bide şöyle bişiy var mesela ben cemle yanlız gitsem tatile içmek dışında pek fazla bişi yapamayız o hayatta kaymıyo kaydıraklardan acaip korkuyo bi kere geçen sene ikna ettim minnacık dönen bi kaydırak ve hızlıda gitmiyo dik degil neyse bu başladı kaymaya bende yukardan izliom bi bölümü kapalı kaydıragın bekle bekle yok benimki sonra bi baktım ellerini bacaklarını dayamış kenarlara yavaş yavaş iniyo
allahtan cemde benim gibi düşünüyo başbaşa eglenemeyiz biz yani arkadaşlar olunca süper oluyo

karadenızı bilemiyorum ama denizi sevmemenin nedeni orası herhalde..çünkü soguk ürkutucu bır havası var..
evet kesınlıkle....

melojjjj ve merveee ne ööle alttan alttan bakıyonuz bakimm

tatiillll yazılarınızı okuormmm napiimm biz balayına da gitmedikk henüz daha tatile bilem gitmedikk başka şehirdeki akraba ziyaretleri sadece peehhhhh eşimin işlerinden dolayıı yaz tatilimiz yokk kışında gidilmez biyere kii asıl kışın iş zamanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…