ayyy ne gıcık duygu bilirim..idrar kesene baskı yapıyor ..o hissi hep yaşmak çok kötü..ama az kaldı vallahi kim ne derse desin ilk aylardansa bence son aylar daha zor ...allah yardımcın olsun:85:
# ParadiesAngel
# Yildiz10
# tinkerbell09
günaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmm
benim acaip uykum var yaaaabide bugün rejime başladımm sabah kahvaltımı yapıyorum bi elma ve şekersiz çayy:))))
ayy napim yaa şimdiden tatilde neyapıcaz kaygısı başladı.ben haziranda 6 aylık hamile oluyorum temmuzda 7 aylık..karnım burnumda nereye gidebilirz ki?ben denize giremiyorum,karnım burnumda mayo giynip havuzada girmemoyüzden düzgün bir otele gidip okadar para vermek istemiyorum ama eşim tatil yapmak istior napıcağımıza karar veremedik.aslında ada düşünüyorum ama düzgün neresi olur onu araştırıyorum..
ay benim hayallerimin arasında o hep vardı
günaydın canım rejim yapıyosun demek Allah yardımcın olsunda senin ne fazlalığın vardıki?
kızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....
kuzularrr benim dışarda bi yarım saatlik bi işim var şimcik gidiorum ama nolur herkes burda kalsın ya özledim sizi bi fokurdatalımm
günaydınn kkızzzlllaaarrrrr
maşalahh senin oğluna bizde kızımla beraber müşteri araması yapıyozoğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bencede neslicim ya kesinlikle son aylar daha zormuş uyumak uyanmak kalkmak oturmak ki 20 kg almama ragmen o kadar abartılı şişmedim
sen normal kilondan aşağıdaydında ondan. aslına baksan 15 kilo belki aldın belki almadın di mi?
kızlar sizce ben tatile gidebilirmiyim bu sene?hamileyken tatile giden yok mu aranızda????
gideriz yaa yani ben gitmek istiyorum doktor da onay veririse gideriz
doktor benim ailemin kuşadasında olduğunu biliyo ya kendi arabanızla 2 saatte bir mola vererk gidinm yada uçakla gidebilirsiniz dedi temmuzda kuzanimin düğünü var onun için sormuştum
yol sorun değilde nereye gideceğimiz sorun..ben şahsen mayo ile dolaşmak istemiyorum 6-7 aylık karnımla.hadi dolaştın diyelim kaç kişinin girdiği havuza girmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum..
hayırdır de canım yok birşeycik..kızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....
ay ben deli gibi yüzdüm geçen yaz hem de sen gibiydim ...8.ayda bile girdim denizecanım ne kabusu yaa dua et hemen okumadan uyuduysan oyüzdn görmüşsündür
bilmemki aslında boluda aklımdan geçti ama ben o sıcakta havuza girmeden bakıcammı ayy ayy nisanda falan doğum yapacak olsaydım çok güzel olurdu nasip böyleymiş.bnm bi arkadaşım 6 aylık hamileyken havuzada denizede girmiş bol bol yüzmüş çok ta faydası olmuş ama bilemiyorum ben biraz pimpirikliyim.
canım 48 kilo olup napıcaksın hortlak gibi bence boyuna göre 55 olsan yeterli kaç kilosun bilemiyorum ama ben şuan 57 gayet iyiyim.evlendiğimde 48dim hortlak gibiydim bi ara
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ay maşallah canım çatladın mı sorması ayıp ben de 18 kilo almama ragmen azcık çatlamıstım ..kayboldu gıbı rengı acıldı ..ama allahtan sadece ıkı yerde belımın yanlarında degıl alt gobegımde var ıste ıkı yol gıbıbencede neslicim ya kesinlikle son aylar daha zormuş uyumak uyanmak kalkmak oturmak ki 20 kg almama ragmen o kadar abartılı şişmedim
yol sorun değilde nereye gideceğimiz sorun..ben şahsen mayo ile dolaşmak istemiyorum 6-7 aylık karnımla.hadi dolaştın diyelim kaç kişinin girdiği havuza girmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum..
ya bence sevimli gözükürüz yaa ben istiyorum tabi o çok önemli ıslakda kalmıycaz havuz yada denize girsende sabah erken giymek en doğrusu hem temiz hep kimse olmuyor rahat edersin biz büyük olasılıkla annemlerin yanına gideriz rezervasyon fln yaptırmadık başka yerde bide gidemezsek fln diye siz nerde oturuyordunuz canım
ya bence sevimli gözükürüz yaa ben istiyorum tabi o çok önemli ıslakda kalmıycaz havuz yada denize girsende sabah erken giymek en doğrusu hem temiz hep kimse olmuyor rahat edersin biz büyük olasılıkla annemlerin yanına gideriz rezervasyon fln yaptırmadık başka yerde bide gidemezsek fln diye siz nerde oturuyordunuz canım
canım benim boyum 158 kilomda 53-52 arası degişiyo boyum kısa oldugu için şöyle 48 e düşsem tam olurcanım ne kabusu yaa dua et hemen okumadan uyuduysan oyüzdn görmüşsündür
bilmemki aslında boluda aklımdan geçti ama ben o sıcakta havuza girmeden bakıcammı ayy ayy nisanda falan doğum yapacak olsaydım çok güzel olurdu nasip böyleymiş.bnm bi arkadaşım 6 aylık hamileyken havuzada denizede girmiş bol bol yüzmüş çok ta faydası olmuş ama bilemiyorum ben biraz pimpirikliyim.
canım 48 kilo olup napıcaksın hortlak gibi bence boyuna göre 55 olsan yeterli kaç kilosun bilemiyorum ama ben şuan 57 gayet iyiyim.evlendiğimde 48dim hortlak gibiydim bi ara
oğluşumuz sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım benim boyum 158 kilomda 53-52 arası degişiyo boyum kısa oldugu için şöyle 48 e düşsem tam olur
bencede çok tatlı duruyo pareyoyu taktınmı bırseycik görünmez..ben bikinimi aynen gıydım hıc yenı bırsey almadım zaten mayo sakıncalı kurumaz ..bırde hemen degıstırdım hep bıkınımı..kuru kalmak lazım cunku..sabahtan gıttım öğlene döndüm..
tabi canım bebişleirmiz daha önemli ama gidersin merak etme saattelerce kalmıycan ki güneş de koruma faktörlü kremde sürersin sabah saatlerin güzersin güneşlenicem dersende saat 6 dan sonra yakıcı etkisi gidiyo ya o zaman çıkarsın inan hem bebeklerimiz hemde bizim için o güneşin sıcaklığı denizin havuzun serinliği çok iyi gelicek çükü ikimizde son aylarımızda sıcaklarda olucaz benim doğüum eylül 2 ile 10 arası gibi temmuz ağustosta karnım kocamanken sıcak olucaksevimli görünmek konusunda hem fikirim de güneşin ve havuzun bebeğime bi zararı olurmu konusunda çok endişeliyim.ama doktora gidince soracağım eğer git bişey olmaz derse giderim.benim arkadaşım güneş faydalı çok fazla altında kalmamak suretiyle hergün havuz deniz kenarındaydım çok rahatsız olduğum zamanlar şemsiye altında bekledim diyor..aslında biz bu sene güzel bir tatil planlıyorduk ben geçen sene güyaa kendimce bebeği nisan gibi doğurup temmuzda tatile gitmeyi planlıyordum ama hemen hamile kalamayacğımı hesaba katmadım..neyse hayırlısı kendimden çok eşim için istiyorum o çok bunaldı geçensene ben gittim tatile o 1 gün evde bile tatil yapmadı..bu seneye saklamıştı busenede ben hamileyim.neyse yaa tek hamiş olayımda bebişim dünyaya gelsinde varsın ttatil yapmaylım diyorum ama havalar sıcak olmaya başladı,hem eşim bunaldı hem ozamanlara ben bunalmış olurum yinede doktoruma soracağım bakalım ne dicek..
nasıl bir rejım uyguluyorsun bana da yazar mısın ...
canım havuza kesinlikle girme zaten ben normaldede girmem havuza hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?