Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy ne gıcık duygu bilirim..idrar kesene baskı yapıyor ..o hissi hep yaşmak çok kötü..ama az kaldı vallahi kim ne derse desin ilk aylardansa bence son aylar daha zor ...allah yardımcın olsun:85:

bencede neslicim ya kesinlikle son aylar daha zormuş uyumak uyanmak kalkmak oturmak ki 20 kg almama ragmen o kadar abartılı şişmedim

# ParadiesAngel
# Yildiz10
# tinkerbell09

günaydınnn kızlarr nasılsınız bakalımmm

benim acaip uykum var yaaaa bide bugün rejime başladımm sabah kahvaltımı yapıyorum bi elma ve şekersiz çayy:))))

günaydın canım ne rejimi yaa kaç kiloydun ki sen

yaa o tatil işi bende de var ben tam yaz çocuğu gibiyimdir deniz havuz güneş beni tanımlar şimdi nasıl yapıcaz bilmiyorum temmuz 21 de normal iznim başlıyor çıkarsam izne giderim diyorum ama doktor gidemezsin derse ne yağıcam bilmiyorum yaa ama çok özledim yüzmeyi

kızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....

dua et içini ferah tut canım

kuzularrr benim dışarda bi yarım saatlik bi işim var şimcik gidiorum ama nolur herkes burda kalsın ya özledim sizi bi fokurdatalımm

ben geridende gelsem burdayım

günaydınn kkızzzlllaaarrrrr

günaydınnn

maşalahh senin oğluna bizde kızımla beraber müşteri araması yapıyoz

sen normal kilondan aşağıdaydında ondan. aslına baksan 15 kilo belki aldın belki almadın di mi?

evet normalde 54-55 kilolardaydım hamile kalmadan önce 49 düştüm 54 dersem 15 kilo almış alıyorum
gerçi doktoruma göre 53kg ile başladım o zmnda 16 kilo almış alıom aman ne bilim aldım işte

kızlar sizce ben tatile gidebilirmiyim bu sene?hamileyken tatile giden yok mu aranızda????

gideriz yaa yani ben gitmek istiyorum doktor da onay veririse gideriz
doktor benim ailemin kuşadasında olduğunu biliyo ya kendi arabanızla 2 saatte bir mola vererk gidinm yada uçakla gidebilirsiniz dedi temmuzda kuzanimin düğünü var onun için sormuştum

yol sorun değilde nereye gideceğimiz sorun..ben şahsen mayo ile dolaşmak istemiyorum 6-7 aylık karnımla.hadi dolaştın diyelim kaç kişinin girdiği havuza girmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum..

yol sorun değilde nereye gideceğimiz sorun..ben şahsen mayo ile dolaşmak istemiyorum 6-7 aylık karnımla.hadi dolaştın diyelim kaç kişinin girdiği havuza girmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum..

ya bence sevimli gözükürüz yaa ben istiyorum tabi o çok önemli ıslakda kalmıycaz havuz yada denize girsende sabah erken giymek en doğrusu hem temiz hep kimse olmuyor rahat edersin biz büyük olasılıkla annemlerin yanına gideriz rezervasyon fln yaptırmadık başka yerde bide gidemezsek fln diye siz nerde oturuyordunuz canım

kızlar uyandık biz...
çok kötü bir rüyada gördüm, tamamen kabus!! rüyaların tersi olur diyorum ama Allah yaşatmasın dahada dayanamam....
hayırdır de canım yok birşeycik..
ay ben deli gibi yüzdüm geçen yaz hem de sen gibiydim ...8.ayda bile girdim denizetabi tusunami yaşanacaktı az daha

bencede neslicim ya kesinlikle son aylar daha zormuş uyumak uyanmak kalkmak oturmak ki 20 kg almama ragmen o kadar abartılı şişmedim
ay maşallah canım çatladın mı sorması ayıp ben de 18 kilo almama ragmen azcık çatlamıstım ..kayboldu gıbı rengı acıldı ..ama allahtan sadece ıkı yerde belımın yanlarında degıl alt gobegımde var ıste ıkı yol gıbı

vallahi ben bırak mayoyu ipli bikinimi giydim aynen ...gerine gerine de gezdim...gören maşallah diyordu..çok güzel oluyor yüzmesi hamileyken genelde batıyorsun daha çok ama bebek yokmuş gibi hafifliyor insan

bencede çok tatlı duruyo pareyoyu taktınmı bırseycik görünmez..ben bikinimi aynen gıydım hıc yenı bırsey almadım zaten mayo sakıncalı kurumaz ..bırde hemen degıstırdım hep bıkınımı..kuru kalmak lazım cunku..sabahtan gıttım öğlene döndüm..

sevimli görünmek konusunda hem fikirim de güneşin ve havuzun bebeğime bi zararı olurmu konusunda çok endişeliyim.ama doktora gidince soracağım eğer git bişey olmaz derse giderim.benim arkadaşım güneş faydalı çok fazla altında kalmamak suretiyle hergün havuz deniz kenarındaydım çok rahatsız olduğum zamanlar şemsiye altında bekledim diyor..aslında biz bu sene güzel bir tatil planlıyorduk ben geçen sene güyaa kendimce bebeği nisan gibi doğurup temmuzda tatile gitmeyi planlıyordum ama hemen hamile kalamayacğımı hesaba katmadım..neyse hayırlısı kendimden çok eşim için istiyorum o çok bunaldı geçensene ben gittim tatile o 1 gün evde bile tatil yapmadı..bu seneye saklamıştı busenede ben hamileyim.neyse yaa tek hamiş olayımda bebişim dünyaya gelsinde varsın ttatil yapmaylım diyorum ama havalar sıcak olmaya başladı,hem eşim bunaldı hem ozamanlara ben bunalmış olurum yinede doktoruma soracağım bakalım ne dicek..

canım havuza kesinlikle girme zaten ben normaldede girmem havuza hiç sevmem

canım benim boyum 158 kilomda 53-52 arası degişiyo boyum kısa oldugu için şöyle 48 e düşsem tam olur

benim boyum 168cm şu an ki kilom 59 ..78 e varmıştım hamilelikte..baya bi gitti ama ben 55 olmak istiyorum ya:81::81::81:

ayy tatil olayında bizde karar veremedik yaaa otele gitsek zeytine kıyamıyorum nereye bırakıcaz derdi var bugün konuştuk kocişle avşa adasında bi kaç arkadaş yazlık kiralıyalım dioruz o zaman zeytinde gelir bizimleee

dimi yaa ben 51 kilo ile hamile kaldım geçen evde tartıldım 53 düm ayın 2 sinde kontrolum var asıl orda tartılıcam sonuçda ilk orda tartılmıştım seviyorum ben yaa zaten mayo hiç giymedim desem yeridir bikiini giyerim bende yaa ayyy çok yüzesim geldi

tabi canım bebişleirmiz daha önemli ama gidersin merak etme saattelerce kalmıycan ki güneş de koruma faktörlü kremde sürersin sabah saatlerin güzersin güneşlenicem dersende saat 6 dan sonra yakıcı etkisi gidiyo ya o zaman çıkarsın inan hem bebeklerimiz hemde bizim için o güneşin sıcaklığı denizin havuzun serinliği çok iyi gelicek çükü ikimizde son aylarımızda sıcaklarda olucaz benim doğüum eylül 2 ile 10 arası gibi temmuz ağustosta karnım kocamanken sıcak olucak

canım havuza kesinlikle girme zaten ben normaldede girmem havuza hiç sevmem

bende denize giremiyorum malesef havuz tercihim..denizde ayağıma bişey değerse çığlık çığlığa bağrıyorum.balayında 1 kere denize girdim oda eşimin zoruyla.ondada terlikle girdim balık falan değecek korkusuna yüzemedim 5 dk sonra çıktım..bnm yüzümden eşimde hep havuzda yüzemk zorunda kaldı.aslında enbüyük zevkim kaydıraklar ama bu sene kayamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…