Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

babasıyla birlikte dimi o bi hafta izin alsın canım nolcak gidin bi yerlere kafa dagıtın

kızlar hamilelik bana hiç yaramadı aşırır bir bıkkınlık var bende yardım edin bana bebeği aldırmayı bile düşünüyorum..

melojjjj ve merveee ne ööle alttan alttan bakıyonuz bakimm

kızz deminden işim vardı anca bakabildim bende okuyordumt atil muhabbetlerinizi hehehehe deniz dedinizde bizim buranın denizide çok güzeldir hele bi koylarımız var berrakk böyle dalınca dışarıdan görüyorsunn uff süper eşimle bayılırız bi koylarda yüzmeyee daha temiz oluyo ve de derin olunca güzel oluyoo zevkli ama ayaklarıma bişey değsin istemem bendeee

kızlar hamilelik bana hiç yaramadı aşırır bir bıkkınlık var bende yardım edin bana bebeği aldırmayı bile düşünüyorum..

niyeki istemiyormuydun bebeğini..plansız mı oldu..ama o günahsızın ne suçu var..bence profesyonel bir yardım alabılırsın belki konuşmak rahatlatır seni..inanır mısın bir anne olarak sölediğim tek şey var bu hayatta başıma gelen ve benim yaptığım en güzel şey oğlum yaşama sebebim..bunalımda olmanın sebebi bebeğin olamaz bence..esas sebebi bulup onu çözmelisin bebeği aldırarak daha büyük bir bunalıma kapı açarsın

sakın haaa öyle bişe düşünmee bazen insan tamam sıkıntı içindeolabilir ama o can öyle kolay olmuyo canım etrafında sürekli aynı şeyler oluyorsa sıkılmışsındır biraz değişiklik bul kendine öyle aldırcam felan gibisinden düşünme dış etkenler seni bu hale sokuyo olabilir acısını bebeğinden alma

babasıyla birlikte dimi o bi hafta izin alsın canım nolcak gidin bi yerlere kafa dagıtın

hıııııııııııııııııııı evet babasıylaaa ammaaaaaaaa gel gelelim ikisinden başka çalışan yok işyerinde ömer sevkiyatı yapıo babasıda pazarlama yapıyooo pehh zannetmiormm yaniii

yok çok istedim bebeği çünkü benim istanbuldan izmire gelin geldim burda kimsem yok bari dedim burda bir canım olur..ama bilmiyorum kıskançlıklarım arttı eşimle çok büyük kavglar ediyoruz ve bunlar sözlü kavgalar değil şiddet içeren kavgalar ne kadar bebeği aldırmak istesemde o bana vurdugunda ilk karnımı koruyorum

bak sorun belli ama çok üzücü sende kendini düzeltmeye çalış oda anlayışlı olsun biraz çünkü uzaklığı çok iyi bilirim insanın dertleşecek kimsesi olmuyoo bi arkadaş çevresi yok bi ortamı yok sadece eşin varsa ailesi.... Ama burda sen ancak kendine uğraş bularak bu şeyleri aşarsın bide çocugun olunca uğraşın olur kafanı dağıtırsın ama bu stresle bu çocuk pek te sakin bi çocuk olmaz sıkıntısını sen çekersin.. Eşinle otur konuş ikinizde anlayışlı olun eşine güvenmesini bil kıskançlık güven eksikliğinden dolayı orta ya çıkar bunları hemen aşmanız lazım o karnındaki çocugu çok kötü etkiliyorsunuz ki seninde bi yardım alman lazım canım

şiddet içeren bir evliliğiniz var anladığım kadarıyla öncelikle çok üzüldüm ..sağlıklı olmayan bir yuvada bebek dünyaya getirmek ne kadar doğru bilemeyeceğim ama bunun için biraz geç zannedersem ..niye kıskançlık yapıyorsun haklı sebeplerın var mı yoksa sıkıntından eşine mi sarıyorsun..ne olursa olsun bı kadının en buyuk hakkı erkegını kıskanmak bu şiddetin sebebi olmamalı..bence bebeğini değil evliliğini gözden geçir ..kendine saygın kalmaz böle bir duruma tahammül ederek eşinin ise hiç kalmaz..

melkoşum maşallah çok tatlı yaaaaaaaa

mavicim adın ne kimsin nesin bilmiorum ama tepemi attırmayı başardın yani.bravo ya böyle bişey varmı ya bu kadarmı cahiliz biz anlamıyorum bebegi istedin tamam ee hamilesinde bunada tamam ama dayak ne şiddet ne ya sadece istanbuldan izmire geldin izmirde kimsen yok diye bebek istenilip bide yapılırmı birbirinizi iyice tanımadan.o çocuga yazık günah degilmi mecburmu o daha ufacıkken dayak yemeye kavga duymaya hadi senin hormonların hat safhada eşine fazlaca sıkıntı yapıyosundur hassas durumunda sana vurmaya ne hakkı var offffffff konuşamıyorum bile bu neya millet neler yapıyo bebegi olsun diye bide bunlara bak

biraz sert çıktım mavi yanlış anlama ama sinirlendim yani nedemek dayak bilmem ne ya şidddet diyosun sana bugün kıskanıyosun diye bunu yapan yarın iki gün sonra herşeyi yapar

evet yalnızlık cok zor ve bı yerden baslayamamak kimseyı tanımamak cok zor ..daha 9 aylık evlıyım simdi ayrı bı evde oturuyoruz ama bı ıkı ay ıcınde esımın ailesiyle altlı ustlu oturcaz bunların hepsi beni korkutuyor..ben normaldede kıskancımdır daha yeni evliydık balayına gittik kıbrısa orda tel olmadıgı ıcın izmire gelince actık teli acar acmaz eşimi iş yerinde bi kız aradı balayınız nasıl gectı..bilmiyorum bu bana cok ters geldi..benim annem aramaya cekiniyor onun kız arkadası arıyor..sonra niye kıskancsın oluyor ve benzeri olaylar..ben kızın numarasını sildim...dün bi baktım kızın teyzesinin numarasını kaydetmıs bide utanmadan söylüyor..anlamadım cidden cok kotoyum kocam aldatcak biri değil ama asırı sıcak kanlı..hiç düşünmeden davranıyor..bu beni yıpratıyor..şimdi başka işe gecti soruyorum kac kişilik bi ekipsiniz korkma dedi hepsi erkek..telefonuna bakıyorum yenı kız isimleri eklenmiş..

9 aylık evlisin ve şiddet görüyorsun..nasıl dayanıyorsun ben eşimin en ufak kırıcı sözünle dünya başıma yıkılır..ama sizin aranızda anladığım kadarıyla iletişim bozukluğu var ..ee eşim aldatmaz diyorsun madem nıye takıyorsun kız numaralrını..medeni bir hayatta yaşamak varken niye boğuyorsun ki..yapcağı yoksa da eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun bence..pozitif davran ne demiş nil bacım...GÜLÜMSE ERKEKLER POZİTİF KIZLARI SEVERRRRRRRRKASFETİNLE EVLİLİĞİNİZİ DE YIPRATMA DERİM..

bak ben nerdeyse 4 senelik evliyim ve bende izmirden istanbula gelin geldim ki izmirde yaşayan birisi için istanbul çok çok zor bi şehir az çok ögrenmişsindir izmiri.birincisi asla ve asla 1 hatta 1,5 sene geçmeden hiç bi evlilikte bebek düşünülmemeli çünkü nişanlılık sevgililik falan hiç bişiy evlilik çok başka iki tarafında bilinmeyen birsürü huyları çıkıyo ortaya burda bi defa hatalısın bebek için erkenmiş daha.ikincisi hormonlarından dolayı aşırı kıskanç olabilirsin ama ne olursa olsun sana dayak atan üstelik bunu hamileyken karnında ikinizin canını taşırken yapan birine ben adam demem insan hiç demem.

ay bizim oda milli park var..dilek yarım adası diye geçiyor ben oranın doğasına ve de denizine hayranım yaaa
GZELAMLI KALAMAK FOTORAFLARI

yaaaa yapma yaaa özledim zati memeleketimi bu resimleride görünce içim gittiiiii yaaaa

Allahım çok tatlı yaaa maşallah

canım işin gerçekten zor ama sen sakin ol genede ve ben de diğer arkadaşlara katılıyorum çocuk için erken en az 2 yıl geçmeli nişanlılıkda flörtte fln evlilik gibi olmuyo herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…