tatiillll yazılarınızı okuormmm napiimm biz balayına da gitmedikk henüz daha tatile bilem gitmedikk başka şehirdeki akraba ziyaretleri sadece peehhhhh eşimin işlerinden dolayıı yaz tatilimiz yokk kışında gidilmez biyere kii asıl kışın iş zamanııı
melojjjj ve merveee ne ööle alttan alttan bakıyonuz bakimm
kızlar hamilelik bana hiç yaramadı aşırır bir bıkkınlık var bende yardım edin bana bebeği aldırmayı bile düşünüyorum..
kızlar hamilelik bana hiç yaramadı aşırır bir bıkkınlık var bende yardım edin bana bebeği aldırmayı bile düşünüyorum..
babasıyla birlikte dimi o bi hafta izin alsın canım nolcak gidin bi yerlere kafa dagıtın
niyeki istemiyormuydun bebeğini..plansız mı oldu..ama o günahsızın ne suçu var..bence profesyonel bir yardım alabılırsın belki konuşmak rahatlatır seni..inanır mısın bir anne olarak sölediğim tek şey var bu hayatta başıma gelen ve benim yaptığım en güzel şey oğlum yaşama sebebim..bunalımda olmanın sebebi bebeğin olamaz bence..esas sebebi bulup onu çözmelisin bebeği aldırarak daha büyük bir bunalıma kapı açarsın
ay bizim oda milli park var..dilek yarım adası diye geçiyor ben oranın doğasına ve de denizine hayranım yaaa
GZELAMLI KALAMAK FOTORAFLARI
ay bizim oda milli park var..dilek yarım adası diye geçiyor ben oranın doğasına ve de denizine hayranım yaaa
gzelamlı kalamak fotorafları
yok çok istedim bebeği çünkü benim istanbuldan izmire gelin geldim burda kimsem yok bari dedim burda bir canım olur..ama bilmiyorum kıskançlıklarım arttı eşimle çok büyük kavglar ediyoruz ve bunlar sözlü kavgalar değil şiddet içeren kavgalar ne kadar bebeği aldırmak istesemde o bana vurdugunda ilk karnımı koruyorum
yok çok istedim bebeği çünkü benim istanbuldan izmire gelin geldim burda kimsem yok bari dedim burda bir canım olur..ama bilmiyorum kıskançlıklarım arttı eşimle çok büyük kavglar ediyoruz ve bunlar sözlü kavgalar değil şiddet içeren kavgalar ne kadar bebeği aldırmak istesemde o bana vurdugunda ilk karnımı koruyorum
kızz deminden işim vardı anca bakabildim bende okuyordumt atil muhabbetlerinizi hehehehe deniz dedinizde bizim buranın denizide çok güzeldir hele bi koylarımız var berrakk böyle dalınca dışarıdan görüyorsunn uff süper eşimle bayılırız bi koylarda yüzmeyee daha temiz oluyo ve de derin olunca güzel oluyoo zevkli ama ayaklarıma bişey değsin istemem bendeee
evet yalnızlık cok zor ve bı yerden baslayamamak kimseyı tanımamak cok zor ..daha 9 aylık evlıyım simdi ayrı bı evde oturuyoruz ama bı ıkı ay ıcınde esımın ailesiyle altlı ustlu oturcaz bunların hepsi beni korkutuyor..ben normaldede kıskancımdır daha yeni evliydık balayına gittik kıbrısa orda tel olmadıgı ıcın izmire gelince actık teli acar acmaz eşimi iş yerinde bi kız aradı balayınız nasıl gectı..bilmiyorum bu bana cok ters geldi..benim annem aramaya cekiniyor onun kız arkadası arıyor..sonra niye kıskancsın oluyor ve benzeri olaylar..ben kızın numarasını sildim...dün bi baktım kızın teyzesinin numarasını kaydetmıs bide utanmadan söylüyor..anlamadım cidden cok kotoyum kocam aldatcak biri değil ama asırı sıcak kanlı..hiç düşünmeden davranıyor..bu beni yıpratıyor..şimdi başka işe gecti soruyorum kac kişilik bi ekipsiniz korkma dedi hepsi erkek..telefonuna bakıyorum yenı kız isimleri eklenmiş..
bak ben nerdeyse 4 senelik evliyim ve bende izmirden istanbula gelin geldim ki izmirde yaşayan birisi için istanbul çok çok zor bi şehir az çok ögrenmişsindir izmiri.birincisi asla ve asla 1 hatta 1,5 sene geçmeden hiç bi evlilikte bebek düşünülmemeli çünkü nişanlılık sevgililik falan hiç bişiy evlilik çok başka iki tarafında bilinmeyen birsürü huyları çıkıyo ortaya burda bi defa hatalısın bebek için erkenmiş daha.ikincisi hormonlarından dolayı aşırı kıskanç olabilirsin ama ne olursa olsun sana dayak atan üstelik bunu hamileyken karnında ikinizin canını taşırken yapan birine ben adam demem insan hiç dememevet yalnızlık cok zor ve bı yerden baslayamamak kimseyı tanımamak cok zor ..daha 9 aylık evlıyım simdi ayrı bı evde oturuyoruz ama bı ıkı ay ıcınde esımın ailesiyle altlı ustlu oturcaz bunların hepsi beni korkutuyor..ben normaldede kıskancımdır daha yeni evliydık balayına gittik kıbrısa orda tel olmadıgı ıcın izmire gelince actık teli acar acmaz eşimi iş yerinde bi kız aradı balayınız nasıl gectı..bilmiyorum bu bana cok ters geldi..benim annem aramaya cekiniyor onun kız arkadası arıyor..sonra niye kıskancsın oluyor ve benzeri olaylar..ben kızın numarasını sildim...dün bi baktım kızın teyzesinin numarasını kaydetmıs bide utanmadan söylüyor..anlamadım cidden cok kotoyum kocam aldatcak biri değil ama asırı sıcak kanlı..hiç düşünmeden davranıyor..bu beni yıpratıyor..şimdi başka işe gecti soruyorum kac kişilik bi ekipsiniz korkma dedi hepsi erkek..telefonuna bakıyorum yenı kız isimleri eklenmiş..
GZELAMLI KALAMAK FOTORAFLARI
Allahım çok tatlı yaaa maşallah
canım işin gerçekten zor ama sen sakin ol genede ve ben de diğer arkadaşlara katılıyorum çocuk için erken en az 2 yıl geçmeli nişanlılıkda flörtte fln evlilik gibi olmuyo herşeyevet yalnızlık cok zor ve bı yerden baslayamamak kimseyı tanımamak cok zor ..daha 9 aylık evlıyım simdi ayrı bı evde oturuyoruz ama bı ıkı ay ıcınde esımın ailesiyle altlı ustlu oturcaz bunların hepsi beni korkutuyor..ben normaldede kıskancımdır daha yeni evliydık balayına gittik kıbrısa orda tel olmadıgı ıcın izmire gelince actık teli acar acmaz eşimi iş yerinde bi kız aradı balayınız nasıl gectı..bilmiyorum bu bana cok ters geldi..benim annem aramaya cekiniyor onun kız arkadası arıyor..sonra niye kıskancsın oluyor ve benzeri olaylar..ben kızın numarasını sildim...dün bi baktım kızın teyzesinin numarasını kaydetmıs bide utanmadan söylüyor..anlamadım cidden cok kotoyum kocam aldatcak biri değil ama asırı sıcak kanlı..hiç düşünmeden davranıyor..bu beni yıpratıyor..şimdi başka işe gecti soruyorum kac kişilik bi ekipsiniz korkma dedi hepsi erkek..telefonuna bakıyorum yenı kız isimleri eklenmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?