benimde hiç umudum yok, sen çalış çalış en önemli iki günde kocan olmasın! nedir bu ya, bahtsız bedevi gibi! delikafadulden
ya bılmıyorum kıı erken degılmı daha oncekı hamılelıklerımde hıc olmamıstı..komsumunda ılk sorusu hamılemısın oldu..onların haberı yok tabı bebıs dusundugumde...ama bakalım hayırlısı umıtlenmek ıstemıyoooommmm
ya cok yerde okudum sızde okumussunuzdur..spermler 4 5 gun canlı kalabılıyomus ıcrede
Evet;her defasında sizlere göre bir hafta fazla bekliyorum ben yaaaa
tansiyonunu falan ölçtürseydin canımcım;geçmiş olsun.Yokse sende şüphelendiğin durumlar mı avr da söylemiyorsun? zemuszemus
ya bılmıyorum kıı erken degılmı daha oncekı hamılelıklerımde hıc olmamıstı..komsumunda ılk sorusu hamılemısın oldu..onların haberı yok tabı bebıs dusundugumde...ama bakalım hayırlısı umıtlenmek ıstemıyoooommmm
valla o kadarından anlamam biliyorsunuz hala cahilim bu konularda
kız bende nerde o şans,oldum olası şanssızımdır o yüzden bana rastlamaz böylesi :roflol:
Hmmmm o kadar dikkat çekecek duurmda oldu yani baş dönmen!Hmmm ilginççççç CADIARZU
hayırlısı canım yaaa bızde kac aydır calısıyık ama tutmayı..allahın ıznıyle olursa ..oncekı hamıllıgım tek seferde oldu..gun bıle hesaplamamıstım..
hemde nasıl ya kafam gıttı geldı cocukta var arkadasa bagırmısım...neyse sımdı bıraz ıyı yattım esım gelene kadar..yemek bıle yapamadım kocıse yaa..dısardan getırdı saolsun..
Adamı öğle paydoslarında işten çıkarıp çalıştın sen yaaa öğle paydosunda:) Olur inşallah;neden olmasın.Sağlıklı insanlarsınız;çocuğunuz da var ikincinin de olması bzilere göre daha kolay. :dance:
bakalım canım kısmet yaa...ama harbıden de bu ay bayagı degısık calısmısım yaavvv
bakalım canım kısmet yaa...ama harbıden de bu ay bayagı degısık calısmısım yaavvv
Bu ay herkes birbirini gaza getirdi;ocak ayında patlama olacakmış gibi geliyo bana!süprizzzzz
ya acıkcası ınsan bır suru belırtı hıssedıyor hıssetmesıne de psıkolojıkmı degılmı yırt edemıyor..sonra okuyan baskaları okuyo oda aynı seylerı hıssedıyo..hamıs olursam cok belırgın olanlarını yazacagımm hepsını degıl..
canım masllah allah nazarlardan korusun daha ne kadar oldukı opıgımız hamıs dolu..super yaaaa..ınsallah bekleyenler lıstesınde kımsecık kalmayacakkk
Ay ben de nazara çok inanırım.!Bugün ben de ona baktım;Aralık 12ymiş topiğin başlangıcı.Daha birinci ayımız dolmamış bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?