Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benimde hiç umudum yok, sen çalış çalış en önemli iki günde kocan olmasın! nedir bu ya, bahtsız bedevi gibi! delikafadulden

her işte vardır bir hayır ama belki de olan olmuştur zaten;malum ovulasyon gününü tam yakalayanlar da garanti hamile kalıyo diye bişey yok.

valla o kadarından anlamam biliyorsunuz hala cahilim bu konularda

ya cok yerde okudum sızde okumussunuzdur..spermler 4 5 gun canlı kalabılıyomus ıcrede

kız bende nerde o şans,oldum olası şanssızımdır o yüzden bana rastlamaz böylesi :roflol:

Evet;her defasında sizlere göre bir hafta fazla bekliyorum ben yaaaa

tansiyonunu falan ölçtürseydin canımcım;geçmiş olsun.Yokse sende şüphelendiğin durumlar mı avr da söylemiyorsun? zemuszemus

saolasın canım..durum bu canım suphelenmek degıl..anıden olduu tansıyonum yerlerdeydı 8 4 olmus hemen olctuk..

Hmmmm o kadar dikkat çekecek duurmda oldu yani baş dönmen!Hmmm ilginççççç CADIARZU

valla o kadarından anlamam biliyorsunuz hala cahilim bu konularda

kız bende nerde o şans,oldum olası şanssızımdır o yüzden bana rastlamaz böylesi :roflol:

hayırlısı canım yaaa bızde kac aydır calısıyık ama tutmayı..allahın ıznıyle olursa ..oncekı hamıllıgım tek seferde oldu..gun bıle hesaplamamıstım..

Ya 72 saate kadar yaşıyor bazen fazlası da olabiliyormuş ama bana yine de benimki o kadar yaşamazmış gibi geliyo.En fazla 48 saat diye düşünüyorum.

hayırlısı canım yaaa bızde kac aydır calısıyık ama tutmayı..allahın ıznıyle olursa ..oncekı hamıllıgım tek seferde oldu..gun bıle hesaplamamıstım..

Adamı öğle paydoslarında işten çıkarıp çalıştın sen yaaa öğle paydosunda:) Olur inşallah;neden olmasın.Sağlıklı insanlarsınız;çocuğunuz da var ikincinin de olması bzilere göre daha kolay. :dance:

hemde nasıl ya kafam gıttı geldı cocukta var arkadasa bagırmısım...neyse sımdı bıraz ıyı yattım esım gelene kadar..yemek bıle yapamadım kocıse yaa..dısardan getırdı saolsun..

Çok geçmiş olsun canımcım.İnşallah hayırlara vesile bir durumdur. :) Bol bol soru yağmuruna tutarım seni artık buurda vereliniortak

bakalım canım kısmet yaa...ama harbıden de bu ay bayagı degısık calısmısım yaavvv

ya acıkcası ınsan bır suru belırtı hıssedıyor hıssetmesıne de psıkolojıkmı degılmı yırt edemıyor..sonra okuyan baskaları okuyo oda aynı seylerı hıssedıyo..hamıs olursam cok belırgın olanlarını yazacagımm hepsını degıl..

Bencde ;millet ota ... belirti çıkarıyor.Hani bi de hamilelerinki neyse,hamile olduğunu sananlar da bir sürü şey yazıyor ve sonra bunlar birbirine karışıyor! :tomato:

bence o belirtilerin hepsi psikolojik. bende okudukça hiçbişey yokken kasıklarıma ağrı giriyordu, midem bulanıyordu... biraz öyle olmasını istiyoruz sadece

canım masllah allah nazarlardan korusun daha ne kadar oldukı opıgımız hamıs dolu..super yaaaa..ınsallah bekleyenler lıstesınde kımsecık kalmayacakkk

Ay ben de nazara çok inanırım.!Bugün ben de ona baktım;Aralık 12ymiş topiğin başlangıcı.Daha birinci ayımız dolmamış bile...

Ya bazı hassas bünyelerde olabiliyor;çabuk alarm veriyor vücut ama bu topiklere girip çıkan çoğu arkadaşımız kendini şartlıyor şu belirtim olmalı bu olmalı falan diye... Hani çiçeğim bayılacak gibi olmuş ya;bunu insna kendi kendine yapamaz.belki hakikaten belirtidir ciddi bi durum çünkü.Belki de sadece tansiyon düşmesi;ama yok kasığım yok belim ilk aydan ne kadr doğrudur bilemiyorum.

Hani sokaktaki Ayşe teyze söylese inandırıcı gelir ama dedğim gibi bizden biri olunca;sanki belirtiyii zorla aramış da bulmuş gibi oluyo :) en büyük belirti adet gecikmesi üzerine tanımam! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…