Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben yatıyorum. çok uykum geldi. size iyi geceler, tatlı rüyalar....

aman maşallah bu kadar hızlı ilerleyen topik var mı acaba?

Mutlaka vardır ama hani bizimki bi de dolu dolu oldu herkes evincini üzüntüsünü anlattı ve en önemlisi bunlar paylaşıldı anlatılmakla kalmadı.bakalım,inşallah böyle devam eder.ben burda strese girmiyorum.Arkadaşlarımla kahve içmek için buluşmuş gibi oluyor bana :)

dımıya bugun varmıs lısteden gordum yarın tebrık ederım eskı sayfalara gıtmek basım sallantıda okuyamıyoooommm

Evet canımcım 2 arkadaşımız hamile;Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı da nasip etsin inaşllah.benim de en yakın arkadaşlarımdan birinin buğn doğumu gerçekleşti.İkizleri oldu :)

3 yıl hiç korunmadılar;olmadı ve aşılama yaptırdılar ikizleri oldu :) biri kız biri erkek :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Beren35..........................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

çiçwğim hadi sen de yat;zaten zor bir gün geçirmişsin.Ben de kaçayım;koacam öpüyorum seni...

bravo canım aynen ole katılıyorum sanaaaaalkisalkisalkis

kuzularım ben geldim... hafta arası pek katılamıyorum artık size.. benim işlerim biraz yoğunlaştı bu sıralar...nasılsınız hepinizi çok özledim... inanın...

ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she

çok sevindim... gönül dolusu tebrik ediyorum herbirinizi... özellikle alenam ve tinjerbell ikinizin adını o listede görünce öyle mutlu oldumki anlatamam...

şimdi biraz geçmişi okuycam... okuyamadığım yerlere bi bakıyım demi..boshayallersmile

sağolasın canım ya ben kaç gecedır sızlere katılmak ıstıyorum ama erkenden sızıp kalıyorum...ama aklım hep sızlerde ..allah senın de gonlune gore versın canım

günaydın kızlar
angellcım gelmiş he sonunda merak ettik ya seni hiç uğramıyosun ne zamandır

çok geçmiş olsun canım...

canım bugun adet gunum..benım yılbasında baslamıstı bas donmem...1 haftada surmustu sımdı kalmadı allahtan ama bence erken dııl eger hamılesen cunku her hamılelık farklı olurmus ya...yıne de gecmıs olsun sana...umarım hamılesındır...:):CüvCüv:

gunaydın canım aslında hergun gırıyom ama kımseye denk gelmıyodum..aksamları da sızıyom ...bua aralar erken yatıyorum ,sabah ta uyuyamıyorum..ınsan hafta sonu geldı bıraz uyur ama yok uyku tutmuyo...

gunaydın canım aslında hergun gırıyom ama kımseye denk gelmıyodum..aksamları da sızıyom ...bua aralar erken yatıyorum ,sabah ta uyuyamıyorum..ınsan hafta sonu geldı bıraz uyur ama yok uyku tutmuyo...

günaydın kızlar
angellcım gelmiş he sonunda merak ettik ya seni hiç uğramıyosun ne zamandır

bende çok merak ettim sizi ve çok zöledim ebrulimmmm...:1hug:
hem işlerim çok yoğun bu sıralar hemde burdan çok etkileniyorum...:kedi:
o sebeple biraz seyrek girdim... biz bu sabah itibariyle ocak ayı çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz...aklinialirimsmile

haydi bakalım rastgele...kaydirigubbakcemile3

sizlr nasılsınız... hepinizi tek tek saymıyım havadislerinizi verin bana hadi...zemuszemus

fatoşum sana faceden söylediğim gibi üzülmek yok.. doktor ne gerekli diosa hemencik yapın... vakit kaybetmeyin... ve sakın sakın üzülme...:1hug:

ben şimdi kuaföre gidiyorum saçımın boyası geldi.. öğleden sonra görüşürüz şekerler... opuyorumnanaktan

bu sabah canım çok sıkkın ya şimdi siz pişsikolojik diyeceksiniz ama ya hakketten agrıyo belim kasıklarım hemde çok belirgin ben 6 aydır istiyorum hiç böle olmamışdı adet adet dönemime bi hafta var ve ben evde idrar testi yapdım tabiki negatif yani tamam biliyorum olsa bile çıkmaz ama insanın canı sıkılıyo yinede o kadar çok kasık agrım olunca bi yapim dedim zaten evde vardı test o yüzden şimdi diyorum acaba hakketten benim bu ağrılarım pisikolojik mi pisikolojikse ben bundan nasıl kurtulucam yada başka bişey olabilirmi Allah korusun bi hastalık falan

bendede aynı bugün 28 inci gün adet tarihim 13 ocak ağrılarım çok fazla ve akıntımda test yaptım çıkmadı.. hayırlısı olsunnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…