aman maşallah bu kadar hızlı ilerleyen topik var mı acaba?
dımıya bugun varmıs lısteden gordum yarın tebrık ederım eskı sayfalara gıtmek basım sallantıda okuyamıyoooommm
kızlar ben yatıyorum. çok uykum geldi. size iyi geceler, tatlı rüyalar....
Ya bazı hassas bünyelerde olabiliyor;çabuk alarm veriyor vücut ama bu topiklere girip çıkan çoğu arkadaşımız kendini şartlıyor şu belirtim olmalı bu olmalı falan diye... Hani çiçeğim bayılacak gibi olmuş ya;bunu insna kendi kendine yapamaz.belki hakikaten belirtidir ciddi bi durum çünkü.Belki de sadece tansiyon düşmesi;ama yok kasığım yok belim ilk aydan ne kadr doğrudur bilemiyorum.
Hani sokaktaki Ayşe teyze söylese inandırıcı gelir ama dedğim gibi bizden biri olunca;sanki belirtiyii zorla aramış da bulmuş gibi oluyo :) en büyük belirti adet gecikmesi üzerine tanımam! :)
kuzularım ben geldim... hafta arası pek katılamıyorum artık size.. benim işlerim biraz yoğunlaştı bu sıralar...nasılsınız hepinizi çok özledim... inanın...
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she
çok sevindim... gönül dolusu tebrik ediyorum herbirinizi... özellikle alenam ve tinjerbell ikinizin adını o listede görünce öyle mutlu oldumki anlatamam...
şimdi biraz geçmişi okuycam... okuyamadığım yerlere bi bakıyım demi..boshayallersmile
ben geldim hiç iyi haberlerle gelmedim soldaki tüp tıkalı ayrıca kızlar çok ciddiyim tam 1,5 yıldır korkulu rüyam rahim filmi SAKIN KORKMAYIN şimdi çok kızıyorum ölüp bayılıp bittim dienlere hep onlar yüzünden korktum hiç bir şey yok jinekolojik muane olan herkes yapabilir. basınçlı su falan verilmiyo ayrıca şırınga iğne dolusu bi iğne o kadar
çekilmesi gerekenler lütfen ihmal etmeyinn
ya bılmıyorum kıı erken degılmı daha oncekı hamılelıklerımde hıc olmamıstı..komsumunda ılk sorusu hamılemısın oldu..onların haberı yok tabı bebıs dusundugumde...ama bakalım hayırlısı umıtlenmek ıstemıyoooommmm
günaydın kızlar
angellcım gelmiş he sonunda merak ettik ya seni hiç uğramıyosun ne zamandır
bu sabah canım çok sıkkın ya şimdi siz pişsikolojik diyeceksiniz ama ya hakketten agrıyo belim kasıklarım hemde çok belirgin ben 6 aydır istiyorum hiç böle olmamışdı adet adet dönemime bi hafta var ve ben evde idrar testi yapdım tabiki negatif yani tamam biliyorum olsa bile çıkmaz ama insanın canı sıkılıyo yinede o kadar çok kasık agrım olunca bi yapim dedim zaten evde vardı test o yüzden şimdi diyorum acaba hakketten benim bu ağrılarım pisikolojik mi pisikolojikse ben bundan nasıl kurtulucam yada başka bişey olabilirmi Allah korusun bi hastalık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?