bendede aynı bugün 28 inci gün adet tarihim 13 ocak ağrılarım çok fazla ve akıntımda test yaptım çıkmadı.. hayırlısı olsunnnn inşallah
sende akıntı var mı? bi de adet tarihin kaç? gerçi benim düzensiz
kızlar bılıyosunuz benım günüm 3gün gectı dün test yapmıstım negatif cıktı ama yumurtalarımda felan batma var CNGMN aynı seyler var bendede senın gıbı. bide kızlar dün böyle sarı akıntım geldi ayaga kalktıgımda aktı hıssettım adet oldum sandım yıne olmamıştım.. üff ne yapsamkı test yaptım negatıf ama genede suphelenıyom pıskolojıkseee cıksııın aklımdann allahım
canım dünde deöişdim sana sabah ilk idrarınla dene diye denedin mi bugun bence sen hamişsin canım evet aynı akıntı bende de var adet oldum sanıyorum aynı ama bakıyorum akıntı. hayırlısı ile güzel haberlerimizi veririz inş hep beraber canım.
ben pko luyum ilaç verdi işte. ama bu ay kullanmadım ne yapayım içim kalktı bi senedir.... Bazen okuyorum tedaviyi bırakıp kalanları :) belki bende onlardanım :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
denedım bıraz once yıne negatıf bıdaaa denemıcemm beklıııceeem :Saruboceq:
Arkadaslar sizdede amma cok psikolajik agrilar mevcut yahuu!!!Cok dusundugunuzden oluyor bunlarda..!Regl oluncada uzuluyosunuz ondan sonra,bence bukadar kafaniza takmayin sakin olun akisina birakin...:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?