Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bılıyosunuz benım günüm 3gün gectı dün test yapmıstım negatif cıktı ama yumurtalarımda felan batma var CNGMN aynı seyler var bendede senın gıbı. bide kızlar dün böyle sarı akıntım geldi ayaga kalktıgımda aktı hıssettım adet oldum sandım yıne olmamıştım.. üff ne yapsamkı test yaptım negatıf ama genede suphelenıyom pıskolojıkseee cıksııın aklımdann allahım

canım dünde deöişdim sana sabah ilk idrarınla dene diye denedin mi bugun bence sen hamişsin canım evet aynı akıntı bende de var adet oldum sanıyorum aynı ama bakıyorum akıntı. hayırlısı ile güzel haberlerimizi veririz inş hep beraber canım.

ben pko luyum ilaç verdi işte. ama bu ay kullanmadım ne yapayım içim kalktı bi senedir.... Bazen okuyorum tedaviyi bırakıp kalanları :) belki bende onlardanım :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

denedım bıraz once yıne negatıf bıdaaa denemıcemm beklıııceeem :Saruboceq:

kızlar benimde günüm yarın bakalım eğer gelmezse ki inş. gelmez :Saruboceq: 2 gün bekleyip test yapacağım şuan çalışıyorum ve otururken hep bişiler geliyo gibi hep bi akıntı hali var sanki altımı ıslatıyorum gibi kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı artık

sanki hasat oldum diyorum yok bişey yoğun akıntı veinceden bir sızı var ama benim daha 1 hafta var hastalanmama... inşallah hamilesindr.. Allah gönlüne göre versin

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Beren35..........................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

24 ocakta benim ekleyin benide :kedi: Ya kızlar bişy soracam yumurtlama olması için ille şeffaf akıntı olmasımı gerekiyor şeffaf akıntı olmazsa yumurtlama olmamış mı demektir yani? Beyaz(renksiz değil) akıntıda yumurtlamaya işaretmi? bilmiyorumkismile

Arkadaslar sizdede amma cok psikolajik agrilar mevcut yahuu!!!Cok dusundugunuzden oluyor bunlarda..!Regl oluncada uzuluyosunuz ondan sonra,bence bukadar kafaniza takmayin sakin olun akisina birakin...:

kızlarr merakta bırakmak istemedim sizi.. bugün adet oldum ben. yani 29.günde
olsun üzülmedim çünkü bu ay eşime havuç suyu kendimede bal çörek otu tarçın karışımını
yaparak son olarak denicem ve sonraki ay tüp bebeğe karar verdik şimdiden çok heyecanlıyım
bi yandan da korkuyorum. allah yardım etsin cümlemize

Arkadaslar sizdede amma cok psikolajik agrilar mevcut yahuu!!!Cok dusundugunuzden oluyor bunlarda..!Regl oluncada uzuluyosunuz ondan sonra,bence bukadar kafaniza takmayin sakin olun akisina birakin...:

bana bak arkadaşım.. düşüncelerini fikirlerini elbette ki söyleyebilirsin
ama böle dağdan gelip bağdakini kovar gibi çirkin bir tavırla, karşındakinin
bebek uğruna neler hissedip ne zorluklarla mücadele ederek yaşadığını
bilmeden yada kırılıp kırılmayacağını düşünmeden, alaycı ve küçümseyici
aynı zamanda bencilce davranıpta burda kimseyi rencide edemessin...
oğlunu allah bağışlasın ama onu kolay bulduğun besbelli..!!

ne olmuş bugun öle yahu..biraz gerilmiş mi ortam...beren 35 nacizane bi tavsiyem var...çörek otunu bilmiyorum ama ben bu ay bal arı sütü polen karışımını hem eşim hem de kendim kullandım...her iki tarafa da faydalıymış...hazır karışım olarak satılıyordu markette aldım..onu da deneyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…