Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tesekkurler canım evet pazartesi gunu basladım ıse :)

yelizin olaya gelırsek eğer be yelizi accıkta olsa tanıdıysam susup oturmaz :)

canım iyi tanımışsın vallaaaaa
yaa aslında uyumsuz bi insan degilim gerçekten yada saygısız ama karşımdaki insan salak ve cahil olunca dayanamıyorum yaaa sen az çok biliyosun apt daki olayları kıyısından köşesinden anlattım sana öyle böyle lanet bi yer degil yani ya kavga sebebine bakarmısın kadın bebek arbasını neden benim tarafıma koyuyo diye kavga edebilen bi tip tam bir aptal yani
hatta geçen bi olay oldu anlatıyım sana kaynanamlara gidicez bende çöpleri aldım evden tam aşagı iniyorum bide ne görüyüm benim altımdaki ekrem amcanın paspasının üzerinde pislik var(kaka yani :))) düşündüm bu burda kalırsa benim üzerime atıcaklardı zeytin yapmış olucaktıki imkansız öyle bişey yani gittim evden eldiven giydim peçeteyle aldım attım çöpe sırf üzerime kalmasında kavga etmiyim diye sonradan çıktı ortaya apt kedi girmiş o yapıyomuş megerse ama filiz denen kadın laf çevirmekte geç kalmamış ve köpegin yaptıgını söylemiş tabi allahtan kedi çıktıda sustu oda yani hiç degilse benim kulagıma gelmedi

slm kızlar ben yemeğimi yedim meyva aldım marketten onları yıkadım koydum masama bi yandan onları yiyiorum bi yandan müşteri gelmesini bekliyorum dilimi ısırayım biraz sakiniz de bugün siz ne yaptınız ben yokkene

ne oldu canım sana benim haberim yok

öyle mal komşularım varki canım bi tanesini anlatıyım geçmişe bakarsan da görürsün düşünsene ben daha 2 günlük evliydim
cumartesi dügün pazartesi günü sabah saat 10 da kapı çaldı
bu filiz denen karı
açtım kapıyı
hayırlı olsun bile demeden apt otomatik parasını verin dedi verdim parayı bidahada kapınıza getirtmeyin dedi daha iki gün olmuş eve gireli ayda bi gelen elektirik parası için kaç kere kapıma gelmiş olabilirki

apt yaşamanın zorlukları neyseki bizimöyel bir dert yok apartman ama herşey bankaya yatıyo otomatik ödem talimatı da vermi,şler o yatan paradan otomatik kesiiyo hiç bizim gelip gitmemize gerek bile kalmıyor yani.insanların analmaları bazen zor oluyo insan önce bi merhaba hayırlısı olsun der nebiliyim ayın 5 de para toplanıyo bilginiz olsun fln der dimi hiç işte yaa sen sakin ol canım sıkma canını yaa bakın ev diycem ama ha diyincede ev bulunmaz ki eşim emlakçı ordan biliyorum

evet canım ama işte okadar bunaldımki kendi evim varken kiraya bile çıkmaya razıyım o derece yani ((((((((((((((((((

evet canım ama işte okadar bunaldımki kendi evim varken kiraya bile çıkmaya razıyım o derece yani ((((((((((((((((((
Allah kolaylık versin belki evde olsam sorun yaşarım bende bilmiyorum komşularımı bile hafasonu görürüsem görüyorum o yüzden biraz şanslıyım yani umarım hal olur yaa evini kimse bırakıp gitmek istemez

canım ben çalışmama ragmen kapımı kimseye açmamama görüşmememe ragmen laf geliyo düşün nefret ettim artık yaaa bide evimin her köşesinde emegim var yani ona ragmen o kadar bıktırdılarki

merhaba kızlar nasılsınız
hatıce canım kalp atısını duymussunuz çok sevındım kendıne çok dıkkat et bol bol yat dınlen

tınker canım benım çok geçmıs oldun ınsallah hemen geçer lütfen kımseye yaklastırma öptürme ben ogluma hasta olan kımseyı yaklastırmıyorum hatta aynı oda da bıle tutmuyorum hemen hasta oluyorlar vallahı çok dıkkat gereklı bagısıklık düşük olabılır ege nın onun için beslenmesı çok önemlı ve bagısıklık için özel suruplar var onlardan alsana devlet ödemıyor ama olsun yeterkı oglun ıyı olsun

ıdıl canım bahar da huysuzluk yapmıs sen sükret yınede arada bır yapıyor bunu sen görsen ben neler çekıyorum oglumla ama yınede sükür daha beterlerıde vardır hele bu zamanlar diş zamanı bızım çok huysuz ne yapsam kar etmıyor diş zamanı zor zaman valla

aydemet canım benım oglumda 3-4 gecedır gece uyanıyor resmen gözler açık gülüyor oyun oynamak ıstıyor vallahı asla almıyorum yatagından bır süre sonra sıkılıyor aglamaya baslıyor ve tekrar uyutuyorum yoksa alısır her gece her gece zor yanı işimiz Allah yardımcımız olsun

canım ben çalışmama ragmen kapımı kimseye açmamama görüşmememe ragmen laf geliyo düşün nefret ettim artık yaaa bide evimin her köşesinde emegim var yani ona ragmen o kadar bıktırdılarki

canım yaa işin zor senin duyma görme diycem ama insan ister istemez etkileniyor dimi aklımada bi fikir gelmiyor ki sna yardımcı olabileyim

slm kızlar nbr nasılsınız?

ne zamandır giremiyorum yine geçen hafta izinliydim ders çalıştım bol bol ve çok şükür sınavlarım çok iyi geçti...

mervecim canım benim duana gelemedim nolur kusuruma bakma olurmugelemesemde hep gönlüm seninleydi dua ettim sana bol bol inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder....
içten bir AMİNNNNNNNNNNNN diyorum...

hatcem seni o kadar merak ettimki ne yaptın ne durumdasın diye çok şükür iyiymişsin biraz kanaman olmuş ama sorun yokmuş o kadar sevindimki canım bol bol dinlen kanamaların geçicek görüceksin bak hem pıt pıtlarınıda duymuşsunuz maşallahh Rabbim inşallah kucagına alacagın günleride gösterecek eminim sende inan buna dualarım seninle

tinkercim canım benim ege hastaymış çok üzüldüm(( çok çok geçmiş olsun hiç üzülme en kısa zamanda toparlanır inş eski keyfide yerine gelir tatlım

su ile fatoşunda günlerine az kaldı ya :18: :18: Allahım bir çırpıda kurtarsın inşallah...

mervecim izne ayrılmışsın iyi gelmiştir sana o kadar çalışmaktan sonra bide son dönemlerine iyice yaklaştın sende bol bol dinlen keyfini çıkar bence bu günlerin:)

ayşemmmmm canımmm ne zamandır seninle görüşemedik ya işe girmişsin o kadar sevindimki inşallah burası senin için daha hayırlıdır balım...hayırlı olsun

elifim canım sende izindeymişsin birazcık kayınvalidenin alınganlıkları sinirlendirmiş seni ama bence takma bu kadar kayınvalide ne kadar iyi olabilirki işte 4-4lük olamıyorlar maalesef...sen oglusunu düşün

geçmişe çok fazla bakamadım kızlar o yüzdn lütfen kusuruma bakmayın atlamış olabilirim bazı şeyleri...
umarım sizlerde iyisinizdir...
şerommm , idilimmm, yelizcim, selizcim, seastarcım, melojcum zehselcim, yıldızcım...ve daha ismini sayamadıklarım...

canımm hoşgeldinnnnnn

Kızlar,canlar hepinize güzel günler diliyorum!

Ben evimdeyim;dinleniyorum...Sizlerde yazmıssınız iznimi tebrik etmıssınız çok teşekkür ederim canlar!

Kayınvaldemle görümcem geldiler cumartesi günü;cuma döncekler.İnterneti görümcem tez yazdıgı için kullanıyor ben sadece arada gelip geçmişi okumaya çalışıyorum...

Tinker cim canım Egemu hasta mı oldu kıyamam ben ona.Çocuklar böyle büyüyor sanırım napalım tez zamanda geçsin Ege miz eski huzurlu günlerine dönsün ınsallah.Babannesi de artık hasta hasta öpmesin çocugu...

Pembem pipi görülmüş maşallah Şehzade büyüdü iyice;ama sanırım hareketlerini hissedemiyorum demişsin bir kac hafta kaldı canım 20.haftadan sonra baslar pıt pıtlar sen hiç merak etme...

Haticemm pıt pıtlarını duymussunuz masallah ya nasıl sevındım anlatamam canım
ama sen bol bol yatıcaksın tabii güzel beslenıp progestanını ihmal de etmeyınce geçicek bu gunler kuzum merak etme dualarımız her daım senınle.

Mervecim adet günün geldi mi?Test yaptın mı ayy çok merak ediyorum...Hayırlısı olsun ınsallah kuzum...

İdilişkom Baharımıza nazar mı değdi yoksam kıyamam ben ona ya...İnşallah üstündeki sıkıntısı geçer gider Baharımız eski neşeli oynak günlerıne döner...

Nanem kuzum sınavlarının iyi geçmesine çok sevındım gözün aydın canım!

Seliz canım bız yıne karsılasmıyoruz ne zamandır anam ben bir rahat nete giremedım son zamanlar Bulantıların devam edıyormus kıyamam canım hayırlısıyla geçicek ama bebiş için az daha sık dişini hayatım...Misafirlerin geliomus masallah döktürüosun yıne çok kolay gelsın kusum!

Yelizzz canım senınde komsuların canını sıkmıs...off insanları anlamak çok zor ya!ben zaten son zamanlar ailevi konular yüzünden bunalımdayım valla..canım o kadar sıkılıyor ki...herseye olumsuz bakar oldum.Ve işin sonunda insanoglunu anlayamıcagıma karar verdım

Su canım tam dogum gunu belli oldu mu kızcenın?nerelerdesın aklım senle Fatoşta valla ikinizinde dogumları çok yakın çok heyecanlıyım ben sızın adınıza!

Seastar canım canını sıkma,önemli olan bebişlerimizin sağlığı.Zayıf bebek sağlıksız değildir asla ya da şişman bebek çok sağlıklıdır diyemeyiz ama sen dengeli beslenerek en iyisini yapıyorsun canım merak etme yarıcak ınsallah bebişine.

Mguner arkadasım hamileymişsin çok tebrik ederim!sağlıkla gelsın melegın kucagına ınsallah!

Zehselcım Aydemetcım ogluslarınız büyüyor masallah ikisine de!Allah yardımcınız olsun!

Gökçeee sen annenın yanındaydın araba almayı düşünüyordun en son kız nereye kayboldun ?iyisin oglusun da iyi demi?kendınızi gezmelere mı kaptırdınız yoksam :)

Ayşem teşekkür ederım cnm;izne çıktım çok şükür.Evimdeyım ama şimdilik kayınvaldemle görumcem var:)Güya onların bana yararı var sağolsunlar...uykumu almak bile yetiyor bana:)

kızlar baska atladıgım canım varsa affola...arada bir gelip okuyorum hepinizden haber almak çok rahatlatıyor beni...Ben de iyi olmaya calısıyorum.Azcık şişman hiperaktif bir kızım var;içimden fırlayacak gibi yasıyoruz:) Hepinizi çok sevıyor ve kocaman öpüyoruz!

Bu arada Çiğdoşumm üç meleğin ve sen umarım iyisiniz sizi de çok özlüyoruz haberınız ola!

neredeyse uyumak üzeryim yaa acayip bir ağırlık var üzerim de uydum uyuyacağım esneyip duruyorum yaa bu kadar olur

canım hoşgeldin hadi hayırlı olsun iznin az bi zaman kaldı artıkk allahım bi avazda kurtarsın bütün hamişleriii evet canım canımı sıktılar ama iyiyim şimdi şükürrr.çigdoşu bende çok merak ediorum yaaa ama normal gelememesi 3 minik kuzuylaa

su ile fatoşunda günlerine az kaldı ya :18: :18: Allahım bir çırpıda kurtarsın inşallah...

Su canım tam dogum gunu belli oldu mu kızcenın?nerelerdesın aklım senle Fatoşta valla ikinizinde dogumları çok yakın çok heyecanlıyım ben sızın adınıza!

kızlarr merak etmişsiniz çok sağolun
bu aralar giremiyorum evde temizlik var,ben tabi iş yapmıyorum o oraya bu buraya
yönlendiriyorum :)) doktor doğum için en son 14-15 nisan demişti,bu hafta son kontrolümüz var
herşey kesinleşcek inşallah..yani Allah kısmet ederse haftaya doğumum var ben de çok heyecanlıyım
:18: tabi bir de kızım daha önce gelmezse,bu aralar çok sancım ve kasılmalarım var çünkü..
bakalım nolucak,hayırlısı olsun..tam günü belli olunca haber vericem..
sizin de iyi olmanıza sevindim,kendinize iyi bakınn görüşmek üzere

nanemmm sınavların iyi geçmiş canım çoks evindim evet duamızı ettik allah kabul eder inşallah rabbim bizleri boş koymasın hepimize versinn en az 2 şer tane:)):)):)))

mervecimm adet günüm geldi yani dündü bakalım şuan hala bişi yok ama sancılarım var ama ben dün dayanamayıp test yaptım hiç bişe çıkmadıı( 2 gün daha gelmezse tekrar yapmayı düşnüüyorum bakalım hayırlısı canımm
sende güzel güzel dinlen bol bol uykunu al yoksa uzun bi süre uykuna doyamıcaksın öpüyorumcanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…