Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydınnnn

canım yaaa geçmiş olsun kıyamam ben ona yaaa of of biz dokunmaya kıyamıyoruz bazısıda böyle hasta hasta öpüyor yaa

geçmiş olsun canım yaa, bakıcıyada gelen giden oluyodur, bide sen okuldan geliyosun egeye yaklaşmadan üstünü başını değiştir şekerim. çok hassas oluyolar çocuklar...
bu sene gripi ben kayınvalidemde gördüm, 15 gün hastanede yattı, ilk numara yapıyo sandımda sonra baktım iş ciddi...
çok kalında giydirmeyim çocuğu..

olsun boşver..çalışınca insan kasıyo kendini en iyisi böle özenmeden kendi haline bırakmak ben o hataya çok düşmüştüm..

evet kızlar bebeklerınız olunca daha ıyı anlıyacaksınız ben hep hayır derdım ılk kucukken ama sımdı buyudu baya kımse dınlemıyor..ama yıne de zayıf kuşun kanadından etkılenıyorlar ...15 tatıldede kayınpederım hastaydı opmek ıstıyordu ma vermedık uzak tuttuk bın turlu bozulup laf sokmustu..ama bundan sonra kımseyı dınlemeyecegım..bebegı seven ınsan opmez...kendılerını dusunuyorlar zaten bebegı takan yok

yok kız okuldan gelınce degısmeden almam aasla ustumu soyunur ellerımı yıkar ole alırım emzırmeye..dıkkat edıyorum yanı dedıgın gıbı bakıcı faktorude var ama kaynanam en yakın hastaydı ...zaten o geldıkten sonra basladı...ooof kalın gıydırmıyoz hastanede dun cıplak yarımsaat beklettıler

olsun boşver..çalışınca insan kasıyo kendini en iyisi böle özenmeden kendi haline bırakmak ben o hataya çok düşmüştüm..

evet allahtan ben öyle olsun olsun die üstelemeyi bıraktım gelirse gelio zatenn
valla bende şimdi bebegim olsa hayatta öptürmem falan diorum ama kazın ayagı öyle olmuyo hele biraz büyüyünce kimse dinlemez:26::26:

geçer canım korkma ateşi düşsün başka bişeyden korkma. en çok korktuğum şey ateş...Allah göstermesin derim hep düşününce bile elim ayağıma dolaşıyooo

haticecim kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım benimmm sen hep yat dinlen çok dikkat et kendine...

selam kızlar nasılsınız?çok kötü midem bulanıyor karnımı bile ağrıttıakşama misafirlerim var annemgil halamgil ablamgil falan gelecek..ev temiz b,ranönce yemeklerime başlamam lazım...

cuma günü ablamın bebişe doğum günü partiisi veriyoruzdaha gidip hediye almam lazım...

ee topikte başka ne var ne yok..hamiş varmı??

günaydın canımm mgüner haricinde kimse yok şimdilik

tinkerbell gecmis olsun, malesef laftan anlamiyor insanlarrrrr ne sinir bozucu dimi...
geçenlerde ben de grip olmustum kizima bulasti burnu akti iki gun sonra geçti ben de anlamadim :)) bunyesi saglam demekki

Seliz bulantilarin hala devam ediyo mu oyy canim benimmm neler cekiyorsun senn yaaa umarim en kisa zamanda geçer....

Seasterrr afiyet olsun canim :) pekmezi goturrr bacim :)

Yelizzzz bugun gununmus niye calismadiniz kizzzzzzz? ben senden umutluyum bu ay :) hiç takmiyorsun yaaa nasil basariyorsun....ben her ay 5 ay boyunca strese girerdim hep uzulurdum kirmizilari gorunce ama sen masallahhhhhhhhhh hiç takmiyorsun ya super!!!

Melojjj Elif kiz nasill?

Pembeeeeeeeeeeee oglusun nasil gordun mu pipiyiiiiii :)

Aydemet, belle ve Paradiesss bacilarrrrrrrrr nasilsinizzz????

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım ya gecmiş oolsun egeye.. valla al bende de o kadar sen yine iyisin uzaktalar benim aynı apartmanda. cocugun iyiligi için öpmemeleri gerek ama dinlemzler sekerim..

evet çok sinir bozucu senin kız sırf anne sütü alıyor ya canım..ondan sağlamdır..biz ite kaka emzirdik...hala da tam yetmıyor..ama oğlan hasta oldumu sadece emmek ıstıyor dun gıttıgımde dozler kısmıs...dudak büzük nasıl atladı kucağıma..hemen emmek istedi...dünyanın en güzel şeyi bende süt olsun diye abarttım yemeyi..tatlılat hak getiresırf yesın dıye 2 kılo almışımama feda olsun kuzuma...

gördüm o muhteşem pipiyi
parmak emiyordu sıpa yaaaa...
ama hala hissedemiyorum canım sıkılıyor, iyi mi acaba hep düşünüp duruyorum. valla psikolojim bozuldu ya, yat kalk aklım bebekte!

ah canım ya gecmiş oolsun egeye.. valla al bende de o kadar sen yine iyisin uzaktalar benim aynı apartmanda. cocugun iyiligi için öpmemeleri gerek ama dinlemzler sekerim..

:26::26:ay sen nasıl dayanıyon aynı apartmanda ya...ben bellı aralıklarla bıle tahammul edemıyorum..ama esımle konustuk o da bu gelıslerınde annesını gordu neler yaptıgını ban hak verdı artık ıkımız kotu olmucaz canımız ne ısterse ole davrancaz dedı ya bakalım hayırlısııı:44::44::44:

selam kızlar nasılsınız..

idilcim iyiyim sekerim bahar nasıl. bayılıyom senin kıza canım masallah.

haticem. pıt pıt ları duymussun. gözün aydın canım. allah nazarlardan korusun..

ayyy kiyamam egeyeeee bir dahaki sefere soyle canim sende hasta olan yaklasmasin egeye de...ben gorumcemlere oyle diyorum, ister kirilsinlar ister kussunler hiç umrumda degil vallaaaa....baska bir sey için sesimi cikarmam ama bebegin sonuçta.........

gördüm o muhteşem pipiyi
parmak emiyordu sıpa yaaaa...
ama hala hissedemiyorum canım sıkılıyor, iyi mi acaba hep düşünüp duruyorum. valla psikolojim bozuldu ya, yat kalk aklım bebekte!

ayy yerim ben onu yaaaa parmagini da emermissss
canim 17. haftandasin hissedemezsin niye kafaya takiyorsun? 2-3 hafta sonra hissedersin merak etme :) iyi sehzadennnn

ahh canım nasıl dayanayım.. allah insana kaldıramayacagı yük vermez. bazen düşünüyom bakıcıya bırakmak daha zor olurdu diye düşünüyorum ama calısmam iyi oluyo benim için. hiç bir kavgamız olmadı gayet seviyeli bir ilişki bizimkisi :)))) heee

idilcim iyiyim sekerim bahar nasıl. bayılıyom senin kıza canım masallah.

Bahar iyi uyuyo hala, dun aksam 1 saat hiç susmadan agladi cok kotu oldum yaa! salliyorum susmuyo, banyo yaptirdim sustu biraz sonra tekrar basladi, atesine bakiyorum yok normal! ama nasil agliyo gormeliydiniz, gozlerinden yaslar akiyoo.....meme veriyorum istemiyo agliyo...emzigini veriyorum onu da istemiyo, sarki soyluyorum yok, muzigini aciyorum yokkk....nazar degdi cocuguma yaaaa
o kadar yoruldu ki hanfendi bak saat 11 oldu hala uyuyo

kızlar merhaba

hatcem kalp atıslarını duymus hadı hayırlısı olsun ınsallah çok sevındımm :)

admervecimm :) çıkmıssın doğum iznine az zaman kaldı sağklıkla gelsın ınsallah kızcen :)

egemu hastaymış çok çok gecmıs olsun tınker ege maşallah güzel bi bebek
nazar değr tabii ki resımelrı kaldırman iyi olmus bencede Allah nazarlardan korusun ınsallah

yelizcimm napıyosun sekerım gorusemıyoruz çalılıom ben artık eheeheue

mervişşcim sendne ne haber güzel haberlerın var mı bizee merak edıyroum :)

kızlar iş yerınde ılk gunlerım oldugu ıcın pek gıremıyorum halıyle ama selam vermedende gecemedım :)
öpüyorum herkesii byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…