günaydınnnngünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar ...ben dun okuldayken bakıcımız aradı ateslendı ege dıye...vallahı 4 ü nasıl ettım bılemıyorum bır gıttım ki yanıyo cocuk hemen acıle goturdukfıtıl koyup dr a yolladılar dr grıbal enfeksıyon dedi ya bıktım dedım dr bu 3. bu yıl..siz yine ıyı 3 daha ne vakalar var ben bu yılkı gıbı bır yıl gormedım dıyor...kaynanam acayıp oksuruyordu geldıgınde tabi şapur şupur öptü çocugu hep cahıl ınsana anlatamazsın da anlamıyor zaten solesende...ama esım çok sınırlendı...annesıne ...oğluna hıc kıyamıyor ama nerde ıs ısten gectı zamanında adam gıbı mudahele edecektı..hep ben konusuyorum gercı oda soluyor ama dınleyen yok...ama seneye cocugumu hıc uzmeyecegım dıyor...ooof kızlar nasıl oksuruyor gorsenız iştah ta yok... öle işte....
günaydın kızlar ...ben dun okuldayken bakıcımız aradı ateslendı ege dıye...vallahı 4 ü nasıl ettım bılemıyorum bır gıttım ki yanıyo cocuk hemen acıle goturdukfıtıl koyup dr a yolladılar dr grıbal enfeksıyon dedi ya bıktım dedım dr bu 3. bu yıl..siz yine ıyı 3 daha ne vakalar var ben bu yılkı gıbı bır yıl gormedım dıyor...kaynanam acayıp oksuruyordu geldıgınde tabi şapur şupur öptü çocugu hep cahıl ınsana anlatamazsın da anlamıyor zaten solesende...ama esım çok sınırlendı...annesıne ...oğluna hıc kıyamıyor ama nerde ıs ısten gectı zamanında adam gıbı mudahele edecektı..hep ben konusuyorum gercı oda soluyor ama dınleyen yok...ama seneye cocugumu hıc uzmeyecegım dıyor...ooof kızlar nasıl oksuruyor gorsenız iştah ta yok... öle işte....
günaydın canım ehh işte her nekadar şu aptal müdürüm beni sinir etsede iyiyim
ayyy kıyamam egişe yaaaaaasinir oluyorum böyle cahil insanlara yaaa el kadar çocuk öpme işte bide hastaymış her yerde söylüyolar bide ufak çocukları öpmeyin hasta olmasanız bile mikrop kaparlar diee
evet canım adet günüm ama hiç çalışmadık yani yok bişi eminimm zaten hafiften başladı agrılarım
geçmiş olsun canım yaa, bakıcıyada gelen giden oluyodur, bide sen okuldan geliyosun egeye yaklaşmadan üstünü başını değiştir şekerim. çok hassas oluyolar çocuklar...
bu sene gripi ben kayınvalidemde gördüm, 15 gün hastanede yattı, ilk numara yapıyo sandımda sonra baktım iş ciddi...
çok kalında giydirmeyim çocuğu..
olsun boşver..çalışınca insan kasıyo kendini en iyisi böle özenmeden kendi haline bırakmak ben o hataya çok düşmüştüm..
evet kızlar bebeklerınız olunca daha ıyı anlıyacaksınız ben hep hayır derdım ılk kucukken ama sımdı buyudu baya kımse dınlemıyor..ama yıne de zayıf kuşun kanadından etkılenıyorlar ...15 tatıldede kayınpederım hastaydı opmek ıstıyordu ma vermedık uzak tuttuk bın turlu bozulup laf sokmustu..ama bundan sonra kımseyı dınlemeyecegım..bebegı seven ınsan opmez...kendılerını dusunuyorlar zaten bebegı takan yok
yok kız okuldan gelınce degısmeden almam aasla ustumu soyunur ellerımı yıkar ole alırım emzırmeye..dıkkat edıyorum yanı dedıgın gıbı bakıcı faktorude var ama kaynanam en yakın hastaydı ...zaten o geldıkten sonra basladı...ooof kalın gıydırmıyoz hastanede dun cıplak yarımsaat beklettıler
günaydın canımm mgüner haricinde kimse yok şimdilikhaticecim kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım benimmm sen hep yat dinlen çok dikkat et kendine...
selam kızlar nasılsınız?çok kötü midem bulanıyor karnımı bile ağrıttıakşama misafirlerim var annemgil halamgil ablamgil falan gelecek..ev temiz b,ranönce yemeklerime başlamam lazım...
cuma günü ablamın bebişe doğum günü partiisi veriyoruzdaha gidip hediye almam lazım...
ee topikte başka ne var ne yok..hamiş varmı??
evet çok sinir bozucu senin kız sırf anne sütü alıyor ya canım..ondan sağlamdır..biz ite kaka emzirdik...hala da tam yetmıyor..ama oğlan hasta oldumu sadece emmek ıstıyor dun gıttıgımde dozler kısmıs...dudak büzük nasıl atladı kucağıma..hemen emmek istedi...tinkerbell gecmis olsun, malesef laftan anlamiyor insanlarrrrr ne sinir bozucu dimi...
geçenlerde ben de grip olmustum kizima bulasti burnu akti iki gun sonra geçti ben de anlamadim :)) bunyesi saglam demekki
Seliz bulantilarin hala devam ediyo mu oyy canim benimmm neler cekiyorsun senn yaaa umarim en kisa zamanda geçer....
Seasterrr afiyet olsun canim :) pekmezi goturrr bacim :)
Yelizzzz bugun gununmus niye calismadiniz kizzzzzzz? ben senden umutluyum bu ay :) hiç takmiyorsun yaaa nasil basariyorsun....ben her ay 5 ay boyunca strese girerdim hep uzulurdum kirmizilari gorunce ama sen masallahhhhhhhhhhhiç takmiyorsun ya super!!!
Melojjj Elif kiz nasill?
Pembeeeeeeeeeeee oglusun nasil gordun mu pipiyiiiiii :)
Aydemet, belle ve Paradiesss bacilarrrrrrrrr nasilsinizzz????
tinkerbell gecmis olsun, malesef laftan anlamiyor insanlarrrrr ne sinir bozucu dimi...
geçenlerde ben de grip olmustum kizima bulasti burnu akti iki gun sonra geçti ben de anlamadim :)) bunyesi saglam demekki
Seliz bulantilarin hala devam ediyo mu oyy canim benimmm neler cekiyorsun senn yaaa umarim en kisa zamanda geçer....
Seasterrr afiyet olsun canim :) pekmezi goturrr bacim :)
Yelizzzz bugun gununmus niye calismadiniz kizzzzzzz? ben senden umutluyum bu ay :) hiç takmiyorsun yaaa nasil basariyorsun....ben her ay 5 ay boyunca strese girerdim hep uzulurdum kirmizilari gorunce ama sen masallahhhhhhhhhhhiç takmiyorsun ya super!!!
Melojjj Elif kiz nasill?
Pembeeeeeeeeeeee oglusun nasil gordun mu pipiyiiiiii :)
Aydemet, belle ve Paradiesss bacilarrrrrrrrr nasilsinizzz????
ah canım ya gecmiş oolsun egeye.. valla al bende de o kadar sen yine iyisin uzaktalar benim aynı apartmanda. cocugun iyiligi için öpmemeleri gerek ama dinlemzler sekerim..
evet çok sinir bozucu senin kız sırf anne sütü alıyor ya canım..ondan sağlamdır..biz ite kaka emzirdik...hala da tam yetmıyor..ama oğlan hasta oldumu sadece emmek ıstıyor dun gıttıgımde dozler kısmıs...dudak büzük nasıl atladı kucağıma..hemen emmek istedi...dünyanın en güzel şeyi bende süt olsun diye abarttım yemeyi..tatlılat hak getire sırf yesın dıye 2 kılo almışım ama feda olsun kuzuma...
gördüm o muhteşem pipiyi
parmak emiyordu sıpa yaaaa...
ama hala hissedemiyorum canım sıkılıyor, iyi mi acaba hep düşünüp duruyorum. valla psikolojim bozuldu ya, yat kalk aklım bebekte!
:26::26:ay sen nasıl dayanıyon aynı apartmanda ya...ben bellı aralıklarla bıle tahammul edemıyorum..ama esımle konustuk o da bu gelıslerınde annesını gordu neler yaptıgını ban hak verdı artık ıkımız kotu olmucaz canımız ne ısterse ole davrancaz dedı ya bakalım hayırlısııı:44::44::44:
idilcim iyiyim sekerim bahar nasıl. bayılıyom senin kıza canım masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?