kızlarr merak etmişsiniz çok sağolun
bu aralar giremiyorum evde temizlik var,ben tabi iş yapmıyorum o oraya bu buraya
yönlendiriyorum :)) doktor doğum için en son 14-15 nisan demişti,bu hafta son kontrolümüz var
herşey kesinleşcek inşallah..yani Allah kısmet ederse haftaya doğumum var ben de çok heyecanlıyım
:18: tabi bir de kızım daha önce gelmezse,bu aralar çok sancım ve kasılmalarım var çünkü..
bakalım nolucak,hayırlısı olsun..tam günü belli olunca haber vericem..
sizin de iyi olmanıza sevindim,kendinize iyi bakınn görüşmek üzere
ay çok heycanlı yaaa hadi hayırlısı bakalım isime karar vediniz mi? daha önce sormuşmuydum
kızlarr merak etmişsiniz çok sağolun
bu aralar giremiyorum evde temizlik var,ben tabi iş yapmıyorum o oraya bu buraya
yönlendiriyorum :)) doktor doğum için en son 14-15 nisan demişti,bu hafta son kontrolümüz var
herşey kesinleşcek inşallah..yani Allah kısmet ederse haftaya doğumum var ben de çok heyecanlıyım
:18: tabi bir de kızım daha önce gelmezse,bu aralar çok sancım ve kasılmalarım var çünkü..
bakalım nolucak,hayırlısı olsun..tam günü belli olunca haber vericem..
sizin de iyi olmanıza sevindim,kendinize iyi bakınn görüşmek üzere
ayyy canım benim allah kolaylık versinn sağlıcakla kucağına alırsın inşallahh bizde bekliyoz cerenimizi ona göredikkat et kendine
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu heyecan var mi heyecannnnn :18::18::18::18::18::18::18::18:
once su sonra fatos sonra merve mi dogum yapacak ? :18: :18: :18:
hem de nasılllllllllllllllll :18::18::18::18::18: düşündükçe kalbim çarpıyorr
eveeettt tabi erken davranmazsa sıpalar :)
oyyyyy canim benim yaa bilirim o duyguyuuuu sizi boyle heyecanli gorunce bi bebek daha yapmak istiyorummmmm:))
inş canım güzel isim ayy az kaldı senin yaa nasıl geçicek zaman ayy ben heycanlandım şimdi
sağol canımm inşallah aminn..
Allah tez zamanda sizlere de nasip etsinn inşallahh
ne guzel yaaaa 3 bebisssssssss birden gelecek ben meloj ve elmi gibi hihihihihihih
kesinlikle dunyanin en guzel duygusuuuuu :)
suu hoşgeldinn tatlımm anammm çok az kalmış allahım bi çırpıda kurtarsın seni hayırlı dogumlarla gelsin ceren hanım
hoşgeldinn tatlımm ben delirmek üzereyimmmm cemi aradım şimdi yalvardım evi satalım yada kiraya çıkalım diye onlar çıksın banane dio kalkıp iki laf söylüyo sanki hepsiyle ben ugraşıyorum
evet canı ev sahibi sayılır yani kaynıvalidelerinin evimi ne kira vermiyolar.evet üst komşumda laf taşıyo bende biraz tez canlı oldugum için vede cadı özellikle bana söylüyo ki üzeirne saldırıyım diye ama şuda var canım yani öyle lanet bi kadınki bu alt katımdaki bana çatıyo sürekli yüzüme bakıp söylese içim yanömıycak ama allahım işte tam o konuşurken bi şekilde kendi agzından duyuorum aman çok sinir durumlar canım anlıycagın ne mahallemde ne apt da bi tane adam gibi adam yok hepsi fesat insanlaralttakıde ev sahıbı sanırım canım kıracı fılan degıl dımı? hayatım dua etkı calısıyorsun ve evde degılsın gun boyu mahkemelık olurdunuz sanırım canım sen bosver bence kım ne demıs kendı kulagınla duymadıgın surece kımseye bısey deme ust komsuda laf tasıyıp kıskırtıyo ınsanı allah allah o soylemese haberın bıle olmayacak ve duymadıgın surece hıc canın sıkılmıcaktıhıcc sallama en ıyısı tatlım:76:
MERVECIMMM
merak etmişsin evet annemlerdeyım hala arabamızı aldık .. kraft ın twıst travel modelı kıraz bebeden aldık netten 800tl ama baya kullanışlı kalıtelı gerçektennn
diğer arkadaşlarım ıslzer nasılsınızzzzz umarım ıyısınızdır ben gıremıorummmm malummmm
hepinızı opüyorumm kocamancanaaaa şekerlerrrrrrrrr
sucum ben adet oldum canım yeni tarih 6 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?