Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay çok heycanlı yaaa hadi hayırlısı bakalım isime karar vediniz mi? daha önce sormuşmuydum

ademerve , canım bende öyle düşünüyorum ama insanla rkonuştukça sinir oluyorum işte kafama takıyorum

Son düzenleme:

ayyy canım benim allah kolaylık versinn sağlıcakla kucağına alırsın inşallahh bizde bekliyoz cerenimizi ona göre dikkat et kendine

oyyyyy canim benim yaa bilirim o duyguyuuuu sizi boyle heyecanli gorunce bi bebek daha yapmak istiyorummmmm :))

dimi çok güzel bi duygu,Allah herkese nasip etsin

inş canım güzel isim ayy az kaldı senin yaa nasıl geçicek zaman ayy ben heycanlandım şimdi

sağol canım..valla sormaa ben de çok heyecanlıyım

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

yelizcem.................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

KotuKediSero....................12 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)

hoşgeldinn tatlımm ben delirmek üzereyimmmm cemi aradım şimdi yalvardım evi satalım yada kiraya çıkalım diye onlar çıksın banane dio kalkıp iki laf söylüyo sanki hepsiyle ben ugraşıyorum

alttakıde ev sahıbı sanırım canım kıracı fılan degıl dımı? hayatım dua etkı calısıyorsun ve evde degılsın gun boyu mahkemelık olurdunuz sanırım canım sen bosver bence kım ne demıs kendı kulagınla duymadıgın surece kımseye bısey deme ust komsuda laf tasıyıp kıskırtıyo ınsanı allah allah o soylemese haberın bıle olmayacak ve duymadıgın surece hıc canın sıkılmıcaktı hıcc sallama en ıyısı tatlım:76:

MERVECIMMM
merak etmişsin evet annemlerdeyım hala arabamızı aldık .. kraft ın twıst travel modelı kıraz bebeden aldık netten 800tl ama baya kullanışlı kalıtelı gerçektennn

diğer arkadaşlarım ıslzer nasılsınızzzzz umarım ıyısınızdır ben gıremıorummmm malummmm

hepinızı opüyorumm kocamancanaaaa şekerlerrrrrrrrr

evet canı ev sahibi sayılır yani kaynıvalidelerinin evimi ne kira vermiyolar.evet üst komşumda laf taşıyo bende biraz tez canlı oldugum için vede cadı özellikle bana söylüyo ki üzeirne saldırıyım diye ama şuda var canım yani öyle lanet bi kadınki bu alt katımdaki bana çatıyo sürekli yüzüme bakıp söylese içim yanömıycak ama allahım işte tam o konuşurken bi şekilde kendi agzından duyuorum aman çok sinir durumlar canım anlıycagın ne mahallemde ne apt da bi tane adam gibi adam yok hepsi fesat insanlar ama bu son olucak eşimlede konuştum akşam birlikte inicez ve konuşucaz insan gibi bakalım derdi neymiş

hoşgeldin tatlım güle güle kullanın

sucum ben adet oldum canım yeni tarih 6 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…