Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gördüm o muhteşem pipiyi
parmak emiyordu sıpa yaaaa...
ama hala hissedemiyorum canım sıkılıyor, iyi mi acaba hep düşünüp duruyorum. valla psikolojim bozuldu ya, yat kalk aklım bebekte!

pembem yerim onun parmagını ya..

canım ya benimkide iki gündür öle sanırım diş cıkma zamanı geldi benim oglanın hep huzursuz geceleri ama.bugün sabah 4 de yatakta oyun oynadık babası ben oglum..
ama oyun oynarken sorun yok..

gördüm o muhteşem pipiyi
ama hala hissedemiyorum canım sıkılıyor, iyi mi acaba hep düşünüp duruyorum. valla psikolojim bozuldu ya, yat kalk aklım bebekte!

pempecımm daha cok erken ama hıssedersın ınsallah accık daha buyusun kas yapsın

kuvvetlensın nası tekmelıcek senı yaramazz oğluşuunn :) hayırlı olsun sağlıkla gelsın canım ınsallahh

seni hatceyı gordukçe umutlanıyorum mutlu oluyorum

Son düzenleme:

canımmm hoşgeldinn ayy teşekkür ederimne biliyim ya yapımdan heralde olursa olur diye düşünüyorum hep

canım ya benimkide iki gündür öle sanırım diş cıkma zamanı geldi benim oglanın hep huzursuz geceleri ama.bugün sabah 4 de yatakta oyun oynadık babası ben oglum..
ama oyun oynarken sorun yok..

offf cok zorr anne olmak ya :)

canımmm hoşgeldinn ayy teşekkür ederimne biliyim ya yapımdan heralde olursa olur diye düşünüyorum hep

valla supersin canimmmmm hayranim sana :)))

Ayse hosgeldin balimmmmmm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gördüm o muhteşem pipiyi

canımmm gözün aydınnnnnnnnnnn pipişide görmüşsünnn.maşallah kuzuyaaaaaaaa artık düşünme annesiiii geliyo hayırlısıylaaa paşaaa

hoşşgeldinn kzuummmmmm evet yaa hiç görüşemioruzzzzz özledim valla ee iş karısısın artıkın hayırlı olsun yeni işinnnnnnnn

hoşgeldin ayşecimm kızz özletin haaa artık sık sık gir buarada bende bi ses seda yok günüm geçsin diye bekliyorum işteee bakalım hayırlısı...

offf cok zorr anne olmak ya :)

valla supersin canimmmmm hayranim sana :)))

Ayse hosgeldin balimmmmmm :)

hoşbuldummm idiliimmm :) şeker kızın napiyoo :)

hoşgeldin ayşecimm kızz özletin haaa artık sık sık gir buarada bende bi ses seda yok günüm geçsin diye bekliyorum işteee bakalım hayırlısı...

analdımm canımm :) hayrlısı olsun ay valla bende özledım ya ama suan farkettımkı
iş yerıdnen gırmek daha zevklıymıs eheueheue

ya kızlarrr bana bi akıl verin allah aşkına nasıl davranmam gerek bilmiorum apartmanla olan kavgalarımı az çok anlatmıştım şimdi biz 3. katta oturuyoruz zaten 4 katlı bina benim üstümde bi abla var bi onunla muhabbetim var apt da digerleriyle konuşmuyorum.şimdi o abla aradı dün benim 2. katta oturan bi kadın var onunla kavga etmişler sebebide şu bu ikisininde bebegi var ikiside bebek arabasını en alt kattaki merdivene bırakıyolar yani bodrum katta bi daire daha var onların kapısının önüne ama artık 2. katta oturan filiz kapoısının önüne çıkarıyo bebek arabasını dünde üst komşum arabayı bodruma indirmiş tam çıkarken bu filizle karşılaşmış filiz buna demişki sen neden benim tarafıma koyuyosun bebek arabasını buda demişki burda senin benim tarafmı var ya zaten insanların kapısının önüne koyuyoruz onlar bişi demio senin tapulu yerinmi burası demiş hem sen yukarı çıkarıyosun artık sanane demiş falan bunlar birbirlerine girmişler beni şimdi aradı bu olayı anlattı bide filiz demişki siz üst kattakiler içip içip kapılardan bana bagırıyosunuz ben duyuyorum demiş yani olaya bende dahil olmuşum ondan öncede benim altımdaki ekrem amcaya demişki yeliz balkondan süpürge torbası silkeliyo tabi bu benim kulagıma yeni geldi şimdi üst komşumun benden istedigi şu bugün inelim kapısına bi konuşalım derdi neymiş ama ben biliyorumki ben o kadını döverim hakim olamam kendime.sonra polis falan ugraş dur.bende dedimki ebru abla ben artık muhattap olmuycam ceme söylüycem o insin eşiyle konuşsun erkekler aralarında toplantı yapsınlar ona göre otursunlar bi kurallar koysunlar dedim iyi dedigimi düşünüyorum ama şöyle bişiy var bu filiz denen kadın konuşmaya devam edecek ben buna adım gibi eminim bu hatundan kurtulmak için ne yapmalıyım sizce

gördüm o muhteşem pipiyi

delürmeeeeee onun rahatı iyi annesiiiii sıkı sıkıya utunmuşta parmak emiyo kerata

günaydın canımm mgüner haricinde kimse yok şimdilik
günaydın tatlım..aa mgunermi hamile çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Seliz bulantilarin hala devam ediyo mu oyy canim benimmm neler cekiyorsun senn yaaa umarim en kisa zamanda geçer....
evet canım sabah bulantılarım devam ediyor bu sabah yine 6 gibi uyandım nasıl bulanıyorum koştum tuvalete ama çıkarmadım baya bi öğürdükten sonraa kendime gelebiliyorum sonrada yattım yarım saat uyumuşum eşimi uyandırdım o benim en bulantılı halimi görüyor ama saat 10dan sonra geçiyordu bugün oda geçmedi..sen nasılsın canım???
ayşe sen yeni işemi başladın haberim yoktu canım hayırlı olsun inş..

hiçbişey yapmayacaksın canım apartmanla kavgalı olmak iyi bişey değildir komşu komşunun külüne muhtaç boşver sen ii ol içip içip bağırma kız apartmandabide şu balkondn bişey silkeleme eğer silkeliyorsan bak ben üst katta oturuyorum daha birkere terastan bişey sallamadım alt katımdakilere saygımdan...

kızlar bana bi akıl verin yaa soslu tavuk.yoğurt çorba ve pilav yapıcam.yeşil salatamıda yaparım.onun yanında yoğurtlu mantar salatası yapıcam..zeytinyağlı ne yapsam.evde barbunya var onuda hiç pişirmedim daha nasıl yapılacağını bilmiyorum...zeytinyağlı ne olur ki başka..bide tatlıyıda bulamadım

allah allah yaaa :)
bencede erkekler konusup koysun kuralalrı ama erkek mılletı beceremezkı
illa gene sorun cıkacak hem o dedıgın akdın yanı fılızde söylenecekse
en iyisi siz koyun kuralları kadında söylenrıse sen kafa göz dal
dayak yemezsın sen döversın bence :d o da alır payını oturur :

canım burnu akıyor dıyordun ya belkı grıp oluyordur.egede bı kaç gun onceden huysuzluk ve iştahsızlıkla basladı ne zaman ole olsa hasta oluyo bıkaç guna atesı cıkıyor..sen sureklı kontrol et atesını ...

sağol canım sana da hayırlı olsun yenı işin bu arada

Merhaba bayanlar, dogru yerdemıyım bılmıyorum ama sızlere bısey sorucam 5 Nisanda adet gunumdu fakat hastalanmadım ve bugun sabah ılk ıdrarla tset yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı ama nasıl anlatayım hanı uzunca bır çizgi olması gerekıyorya tam olarak uzun degıldı sankı yarıda kalmıs gıbıydı ıkıncı cızgı ama sılıkte olsa bellıydı ve ıdrarı koyar koymaz belırdı, ama aradan 1-2 saat gectı azonce baktım cızgı tamamen yok olmus bana bır acıklama getırmısınız acaba erken dıyemı ole oldu.Normalde sılıkte olsa cızgı kaybolmadan durmasımı gerekıyordu cok ıhtıyacım var, ve ıdrarı bardaga yaparken dıkkatımı cektı böle tortular vardı neyın nesı bılen varsa lutfen cevaplasın

tesekkurler canım evet pazartesi gunu basladım ıse :)

yelizin olaya gelırsek eğer be yelizi accıkta olsa tanıdıysam susup oturmaz :)

canım saygı karşılıklı bişiydir sen karşı tarafa saygı gösterirsin bir gösterirsin iki gösterirsin o sana göstermedigi sürece sende patlarsın.ama bizim apt öyle bidurum yok yani kimsenin kimseye ne saygısı nede sevgisi var ben kişmseyle muhattap olmuyorum zaten bayadan beri ama tutupta arkamdan laflar dönünce normal olarak deliriyo insan aynı zamandada apt temizlikçisi bile yok ben ve üst kattaki kendi merdivenlerimizi siliyoruz elimize yapışmıyo sonuçta ama alt katları pislik götürüyo bide üstüne ben merdivenleri silerken çok özen gösteriyorum her basamagı tek tek süpürüyorumki aşagıdan laf gelmesin diye ama ona ragmen çıkıp konuşuyo kapısının önünü pislik götürürken.yani senin dedigin apt kavga olayı kötü bişey degil bizim apt için aksine anca kavga edince anlıyabiliyolar bişiyleri.

döferim dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…