- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
pardon canım ya nasıl atladımda görmedim bilmiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:
yıldızzz ama bana sorabilirsin canımmdaha adet olmadımmm
yıldızzz ama bana sorabilirsin canımmdaha adet olmadımmm
anammmmmmmmmmm kız o hamile die dubaiye gidememişşş ayyyyyyyyyyyyy hayallerim hayallerimmmmseaster iyiyim canımmm çokşükür sen nasılsın bugun keyifler yerinde sanırım yöneticiler yok felan demişsin walla şuan benim müdürde yok insan bi rahat oluyo yawfff
Selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok sende yokk :)))))))))) ama varda olabilir %50 ihtimalimi koydum
pardon canım ya nasıl atladımda görmedim bilmiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:
ciddi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah hamilesindir yaaaaaaaa canimmmmmmm
bakarsin ayni zamanlarda dogurruz :))))))))))))))))))
ehuehueheueheu kız % 50 az değilmi şöyle %65 felan olsaaaaaaa
kızım sen test yaptınmı bakemmm
selammm canımmmmmmm kimbilirrrr aynı zamandaaa ayyyy süper olurrr bugunn 3.günüm yaaa adetim yok ama test yaptım çıkmadı bişey acaba bu kürden dolayı gecikecekmiii çok karışığıım yaaaaaaaa normalde aksamaz benim adet
essahmı kısssssssssyıldızzz ama bana sorabilirsin canımmdaha adet olmadımmm
slm canım ne oluyo ya bana kafayımı yetirteceniz beraber doğururuz falanda ne demekciddi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah hamilesindir yaaaaaaaa canimmmmmmm
bakarsin ayni zamanlarda dogurruz :))))))))))))))))))
olsun kuzuuuuuuuuuu
selammm canımmmmmmm kimbilirrrr aynı zamandaaa ayyyy süper olurrr bugunn 3.günüm yaaa adetim yok ama test yaptım çıkmadı bişey acaba bu kürden dolayı gecikecekmiii çok karışığıım yaaaaaaaa normalde aksamaz benim adet
essahmı kısssssssssgünün ne zaman peki
slm canım ne oluyo ya bana kafayımı yetirteceniz beraber doğururuz falanda ne demek
allahım allahım yaa baksana aynı zaman dio idill bana bak hamiş falan kalma kızım yazık vücuduna daha yni dogum yaptın kızzzz
aksam yapicammmmm baharla bi yere cikamiyorum yaaa
3. gununnnnnnnn mu biraz bekle canimmmmmm kesin hamilesin sennnnnnnnn
olmass %50varsada bilem sen hep yokmuş gibim düşünkii sonradan üzülme şekerim
:)))) ya bakma guluyorum hiç ihtimal vermiyorum cunku ama esim cok korkuyo, ama soyle dusundugum zaman butun belirtiler varrr yani bilemiyorum sanmiyorum yaaaaaaa :44::44: yine de test yapicam aksammm
inşallah canım amaa bakalımmm beklicezzzzz
yelizimm haklısın canmm yokmuş gibi düşünmek lasım sonrası için allahım hayırlısını versin olursada olmazsada artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?