Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seaster iyiyim canımmm çokşükür sen nasılsın bugun keyifler yerinde sanırım yöneticiler yok felan demişsin walla şuan benim müdürde yok insan bi rahat oluyo yawfff

seaster iyiyim canımmm çokşükür sen nasılsın bugun keyifler yerinde sanırım yöneticiler yok felan demişsin walla şuan benim müdürde yok insan bi rahat oluyo yawfff
anammmmmmmmmmm kız o hamile die dubaiye gidememişşş ayyyyyyyyyyyyy hayallerim hayallerimmmm
Selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın minnacık çıtıcık pıtıcık içi dolu turşucuk anneee

selammm canımmmmmmm kimbilirrrr aynı zamandaaa ayyyy süper olurrr bugunn 3.günüm yaaa adetim yok ama test yaptım çıkmadı bişey acaba bu kürden dolayı gecikecekmiii çok karışığıım yaaaaaaaa normalde aksamaz benim adet

kızım sen test yaptınmı bakemmm

aksam yapicammmmm baharla bi yere cikamiyorum yaaa

3. gununnnnnnnn mu biraz bekle canimmmmmm kesin hamilesin sennnnnnnnn

yıldızzz ama bana sorabilirsin canımmdaha adet olmadımmm
essahmı kısssssssss günün ne zaman peki

ciddi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah hamilesindir yaaaaaaaa canimmmmmmm
bakarsin ayni zamanlarda dogurruz :))))))))))))))))))
slm canım ne oluyo ya bana kafayımı yetirteceniz beraber doğururuz falanda ne demek
olsun kuzuuuuuuuuuu

allahım allahım yaa baksana aynı zaman dio idill bana bak hamiş falan kalma kızım yazık vücuduna daha yni dogum yaptın kızzzz

essahmı kısssssssss günün ne zaman peki

slm canım ne oluyo ya bana kafayımı yetirteceniz beraber doğururuz falanda ne demek

canim gunum munum yokkkkk :))) en son 20 martta adet oldummm ilk defa ama adet bile sayilmaz bir kaç damla kan geldi yani bilemiyorum canimmmm

kasiklarim cok agriyooooo veeeee de dunden beri midem bulaniyooo
ve canim acayip kunefe cekiyo ((((((

allahım allahım yaa baksana aynı zaman dio idill bana bak hamiş falan kalma kızım yazık vücuduna daha yni dogum yaptın kızzzz

:)))) ya bakma guluyorum hiç ihtimal vermiyorum cunku ama esim cok korkuyo, ama soyle dusundugum zaman butun belirtiler varrr yani bilemiyorum sanmiyorum yaaaaaaa :44::44: yine de test yapicam aksammm

aksam yapicammmmm baharla bi yere cikamiyorum yaaa

3. gununnnnnnnn mu biraz bekle canimmmmmm kesin hamilesin sennnnnnnnn

inşallah canım amaa bakalımmm beklicezzzzz

olmass %50 varsada bilem sen hep yokmuş gibim düşünkii sonradan üzülme şekerim

yelizimm haklısın canmm yokmuş gibi düşünmek lasım sonrası için allahım hayırlısını versin olursada olmazsada artık napalım

:)))) ya bakma guluyorum hiç ihtimal vermiyorum cunku ama esim cok korkuyo, ama soyle dusundugum zaman butun belirtiler varrr yani bilemiyorum sanmiyorum yaaaaaaa :44::44: yine de test yapicam aksammm

tatlımm bencede kork yani tamam yoktur muhtemelen bende öyle düşünüyorum çünkü daha çok bi zaman geçmedi yani bahar geleli ve düzene girmemiş olabilir ama işi şansa bırakma bencede bi tes yapp

inşallah canım amaa bakalımmm beklicezzzzz

yelizimm haklısın canmm yokmuş gibi düşünmek lasım sonrası için allahım hayırlısını versin olursada olmazsada artık napalım

amin kuzum amin inşallah en kısa zamanda kalırsın hamiş bunu çok işstiyorum ama üzülmenide istemem

yaaaaaa ben emoşumu özledimmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…