- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
amin kuzum amin inşallah en kısa zamanda kalırsın hamiş bunu çok işstiyorum ama üzülmenide istemem
yaaaaaa ben emoşumu özledimmmmmmmmmmmmmmmm
tatlımm bencede kork yani tamam yoktur muhtemelen bende öyle düşünüyorum çünkü daha çok bi zaman geçmedi yani bahar geleli ve düzene girmemiş olabilir ama işi şansa bırakma bencede bi tes yapp
seaster iyiyim canımmm çokşükür sen nasılsın bugun keyifler yerinde sanırım yöneticiler yok felan demişsin walla şuan benim müdürde yok insan bi rahat oluyo yawfff
ben geldimmmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldik
hosgeldinizzzzzzzzz sehzade anasiiiii :) nasilsinizzz
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşbulduk... ne yapalım valla ye iç yat...
sizde ne haberler var diyeceğim ama henüz belli olan bişi yok anlaşılan...akşamı beklicez...
naaptın idil yaaaa gene hımmm? becerikli hatun
canimmm ben bisey yapmadimmmm :) ama esim korkuyooo test al dedim aksama yapicam
henuz cok erken 17. haftandasin canim benim yaaaaa hissedemezsin 1-2 hafta daha bekleeee
ben ne zaman hissetmeye basladim hatirlamiyorum ya 18. veya 19. haftaydi galiba
ama benim güzel pipili oğlum sanırım çok tembel. tık yok teyzesi... bi tepik atsa yaaaaa
atar annesi ya atarrr nazlanıyodur şimdiii efe rahat gelmiştir ona azcık büyüsün sıkışsın karnındada nasıl atar tepiklerii
sabırsızlanıyorum valla şekerim.... bide erkek erken oynar derlerrrr
senin günün ne oldu şeker????
dündü canım hastalandım zaten çalışmamıştık hiççç :)))) hatta bi ayda iki kere ekşın yapıp rekor kırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?