dündü canım hastalandım zaten çalışmamıştık hiççç :)))) hatta bi ayda iki kere ekşın yapıp rekor kırdık
abooooooo sebep???
pembişşş karnın ne alemdeeeeeeeeeeeekcaman oldumu resmini koysanaa
tatlım çok yogun bi aydı bizim için yaaa sürekli arkadaşlar geldi yada biz bi yerlere gittik yorgunluk falan anca bu kadarrr ee yaşlanıyoss artıkın
e bizahmet çalışında hadi yani yanii... bak havalarda güzelleşti tam hamiş havası vallahi yaaaa
kız burda havalar fena ama ahh izmir izmir çok güseldir şimdi dimiii.anam yok benim kocada iş çalışmıyosen neresinde oturuyosun canım sordummu hatırlamıyorum ama:26::26:
şimdi hemen bişiler yiyip, foto koyayım size... çok acıktı aren!
:)))) kiz biz iki gundur yapmadik esimmm her gece gozumun içine bakiyooo yapalim diye
1 ayda iki kereee bayagi rekor kirmissiniz
ben geldimmmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldik
canimmm ben bisey yapmadimmmm :) ama esim korkuyooo test al dedim aksama yapicam
henuz cok erken 17. haftandasin canim benim yaaaaa hissedemezsin 1-2 hafta daha bekleeee
ben ne zaman hissetmeye basladim hatirlamiyorum ya 18. veya 19. haftaydi galiba
dündü canım hastalandım zaten çalışmamıştık hiççç :)))) hatta bi ayda iki kere ekşın yapıp rekor kırdık
bornavadayım ben. nasıl güneşli hava ama ewler serin daha
ayy bekarken bornova dan çıkmıyodumm arkadaşım oturuyodu orda küçük park falan takılıyodukk çok özledim ben izmiri yaaaaaaaaa
benim kociş hala küçükparkta!!! nargile içerçok takılırız biz oraya...
anammmmmmmmmm kocaman olmuşşş maşallahhhhhhhhh allahım nazarlardan esirgesin canım ikinizideeee
ayy canımmm bak izmirde vardır bulursun sen h&m magazasının bebek reyonunda acaip güzel ciciler varrr mutlaka görmelisinnnn.bide lcw nın hamile ürünleri şahaneeeeeeeeee
dolu dolu 4,5 ay bitiyor bu hafta teyzesi, sanada nasip olsun inşallah bir oğluşş bak gör nasıl sivri oluyor karnın...
hamile pantalonları tişörtleri aldım ama hava serin daha giyemedim bişiii...kreasyonumu giyip gösteririrm bi ara size...hatta salopetle geziyorum şimdilerde, hep hayalimdi...Allahım rüya gibi
ayy evet ya biliorum benim melegimede %95 erkek demişlerdi ve aynı sen bikere 2 aylıkken koymuştun ya öyleydi karnıım biliom gazdan ama çok şirindi yaaaaaaa top gibimmmamin canım inşallah nasip eder allahım bizede .ama çok şirin karnın yaaaaaaa bebek görünce bile özenmiomda böle göbiş görünce özeniorum bendeee allahım işallah sag salim kocaman olsun paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?