Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tatlım çok yogun bi aydı bizim için yaaa sürekli arkadaşlar geldi yada biz bi yerlere gittik yorgunluk falan anca bu kadarrr ee yaşlanıyoss artıkın

:)))) kiz biz iki gundur yapmadik esimmm her gece gozumun içine bakiyooo yapalim diye
1 ayda iki kereee bayagi rekor kirmissiniz

e bizahmet çalışında hadi yani yanii... bak havalarda güzelleşti tam hamiş havası vallahi yaaaa

kız burda havalar fena ama ahh izmir izmir çok güseldir şimdi dimiii.anam yok benim kocada iş çalışmıyo sen neresinde oturuyosun canım sordummu hatırlamıyorum ama:26::26:

ben geldimmmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldik

hoşgelmişisinizzzz

yaa ben hissediyorum şansılıyım sanırım hatta daha öncde hisseetim 2-3 hafta önce flnda doktorlarımlada konuşmuştuk çok güzel bir şey yaaa varlığını bilmek ve sana hiç unutturmaması

dündü canım hastalandım zaten çalışmamıştık hiççç :)))) hatta bi ayda iki kere ekşın yapıp rekor kırdık

neden canım ???

ayy canımmm bak izmirde vardır bulursun sen h&m magazasının bebek reyonunda acaip güzel ciciler varrr mutlaka görmelisinnnn.bide lcw nın hamile ürünleri şahaneeeeeeeeee

hamile pantalonları tişörtleri aldım ama hava serin daha giyemedim bişiii...kreasyonumu giyip gösteririrm bi ara size...hatta salopetle geziyorum şimdilerde, hep hayalimdi...Allahım rüya gibi

dolu dolu 4,5 ay bitiyor bu hafta teyzesi, sanada nasip olsun inşallah bir oğluşş bak gör nasıl sivri oluyor karnın...

ayy evet ya biliorum benim melegimede %95 erkek demişlerdi ve aynı sen bikere 2 aylıkken koymuştun ya öyleydi karnıım biliom gazdan ama çok şirindi yaaaaaaa top gibimmm amin canım inşallah nasip eder allahım bizede .ama çok şirin karnın yaaaaaaa bebek görünce bile özenmiomda böle göbiş görünce özeniorum bendeee allahım işallah sag salim kocaman olsun paşa

kızlarr merhaba hamiller var sanırım aranızda sohbet ettiğinizi görünce katılmak istedim... bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendimde :)

hamile pantalonları tişörtleri aldım ama hava serin daha giyemedim bişiii...kreasyonumu giyip gösteririrm bi ara size...hatta salopetle geziyorum şimdilerde, hep hayalimdi...Allahım rüya gibi

ayyy benim de hayaklim o yaaa ve hamişlere acaip yakışıyoooooo

kocana gösterde biraz çalışın gaza gelmesi lazım onun azcukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…