Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kocana gösterde biraz çalışın gaza gelmesi lazım onun azcukkkk

efet efet geçenlerde dioki bana vergi dairesinin önünde oturuyomuş 1 yaşlarında bi erkek bebek gelmiş elinden tutmuş benimkini kaldırmış bi yere götürüyomuş babasıda nereye götürüyosun abiyi diyince orda magazanın önünde bi kız varmış onu gösterip aba aba diyomuş bayılmış ama benimki gelmiş eve dioki bana ya çok istiyorum ama çokta korkuyorum bakamam istediklerini alamam die ev kredisi falan varya o yüzden çok tedirgin

Teşekkür ederim cnm... Ani oldu biraz yeni evliyiz daha kendimi hazır hissetmiyorum biraz erken olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı böyleymiş...

olsun canım alışınca biraz hazır hissedersin o seni hazırlar ben açıkçası yeni evlilerin hemen hamiş kalmasına karşıyım biraz birbirlerini tanımaları lazım die düşünüyorum ama olsun hayırlısı nasılsa onu veriyo rabbim zaten

Teşekkür ederim cnm... Ani oldu biraz yeni evliyiz daha kendimi hazır hissetmiyorum biraz erken olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı böyleymiş...

ayy bende diorum ben bu nicki nerden tanıyorum die evine bakmıştım ben senin allahım bebeginizle mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım

bizimde ewkredimiz war, korkmayın mantıklı alışweriş yaparsanız herşey olur gider...

İnşallah öyle olur cnm zor olucak biraz o yüzden alışamıyorum sanırım zaten çok ani oldu ama nasip böyleymiş verende Allah alanda Allah bende eşime biraz erken oldu dediğimde kızıyor o çok sevindi çünkü... 10 yıldır beraberiz bi bebekle şenleniriz diyor alışırım inşllah :S:S

ayy bende diorum ben bu nicki nerden tanıyorum die evine bakmıştım ben senin allahım bebeginizle mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım

:) amin cnm çok sağol

ayy kızlarr zeytinin eski resimlerine baktımm ne kadar tatlıymış ve küçücükmüş yaaaaaaa

Eklentiler

• $fffffffff.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $Yeni Resimdd.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 16
  • $Yeni Resim.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $Yeni Resim.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
yeliz korkmayin o kadar cok gideri olmuyo yaniii emzirirsen tabii mama masrafindan kurtulursun bi sure, kiyafetlerini ablamin eltisi verdi fazla kiyafet almadim bahara...bi tek bezler pahali o kadar yanii...
fransada yardim parasi veriyolar hamileligin 8.ayinda 800€ kadar...her ay cocuk parasi da aliyoruz 100€ kadar
turkiyede boyle bisey var mi?

türkiyede 20 lira aile yardımı yapılıyoooo...sakız alıp patlatıyosun

türkiyede 20 lira aile yardımı yapılıyoooo...sakız alıp patlatıyosun
aynen canım ya ben diyorum eşime nolucak yani bi şekilde dogan büyüyo sonuçta tamam masraf oluyo mutlaka ama zaten bebek olunca bi çok şeyden otomatikman kısıtlıyosun kendini adam gbi dışarı bile çıkamıyosun diye ama işte sanırım çocuk olduktan sonra masraflarını karşılayamam yada bişeyden kısarım falan diye korkuyo biraz ee tabi bide bunda gezmenin falan kısıtlanması da var

Doğumdan ne kadar zaman sonra regl oldunuz, ve ikinci regl bir sonraki tarihte hemen oldumu yoksa bir düzensizlik söz konusumuydu. Ben 31 günde bir adet oluyordum. 9 ay önce bebeğimi kucağıma aldım. Geçen ay 2 martta hastalandım. Hala hastalanmadım. Bir yanım acaba diyor

benim de bir yanim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…