kızlarr merhaba hamiller var sanırım aranızda sohbet ettiğinizi görünce katılmak istedim... bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendimde :)
kocana gösterde biraz çalışıngaza gelmesi lazım onun azcukkkk
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinnnn
Teşekkür ederim cnm... Ani oldu biraz yeni evliyiz daha kendimi hazır hissetmiyorum biraz erken olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı böyleymiş...
Teşekkür ederim cnm... Ani oldu biraz yeni evliyiz daha kendimi hazır hissetmiyorum biraz erken olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı böyleymiş...
efet efet geçenlerde dioki bana vergi dairesinin önünde oturuyomuş 1 yaşlarında bi erkek bebek gelmiş elinden tutmuş benimkini kaldırmış bi yere götürüyomuş babasıda nereye götürüyosun abiyi diyince orda magazanın önünde bi kız varmış onu gösterip aba aba diyomuş bayılmış ama benimki gelmiş eve dioki bana ya çok istiyorum ama çokta korkuyorum bakamam istediklerini alamam die ev kredisi falan varya o yüzden çok tedirgin
olsun canım alışınca biraz hazır hissedersin o seni hazırlar ben açıkçası yeni evlilerin hemen hamiş kalmasına karşıyım biraz birbirlerini tanımaları lazım die düşünüyorum ama olsun hayırlısı nasılsa onu veriyo rabbim zaten
ayy bende diorum ben bu nicki nerden tanıyorum die evine bakmıştım ben seninallahım bebeginizle mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım
ayy kızlarr zeytinin eski resimlerine baktımm ne kadar tatlıymış ve küçücükmüş yaaaaaaa
yeliz korkmayin o kadar cok gideri olmuyo yaniii emzirirsen tabii mama masrafindan kurtulursun bi sure, kiyafetlerini ablamin eltisi verdi fazla kiyafet almadim bahara...bi tek bezler pahali o kadar yanii...
fransada yardim parasi veriyolar hamileligin 8.ayinda 800€ kadar...her ay cocuk parasi da aliyoruz 100€ kadar
turkiyede boyle bisey var mi?
türkiyede 20 lira aile yardımı yapılıyoooo...sakız alıp patlatıyosun
türkiyede 20 lira aile yardımı yapılıyoooo...sakız alıp patlatıyosun
Doğumdan ne kadar zaman sonra regl oldunuz, ve ikinci regl bir sonraki tarihte hemen oldumu yoksa bir düzensizlik söz konusumuydu. Ben 31 günde bir adet oluyordum. 9 ay önce bebeğimi kucağıma aldım. Geçen ay 2 martta hastalandım. Hala hastalanmadım. Bir yanım acaba diyor
benim de bir yanim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyor
test yappp:97: Ne yapsam bilemedim. Sakin olmaya çalışıyorum ama bir yanımda ümitleniyo
Kızlar ne bekliyonuz bi test yapın:)))
Kızlar ne bekliyonuz bi test yapın:)))
test yappp
vallahi ben yapicam dedigim gibi esimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?