Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
of çok kötüyüm yaaaa

selvi boylum al yazmalımı izledim içim kıyıldı

yetmedi bide üstüne intizar dinliyorum ağla ağla ölcem şimdii

manyak mıyım neyim of :44:

ayyy evet ablamın kızına asya adını vermesının sebebı olan film...ben o degıl de en cok dönüşte ağlıyorum ..o bebeğin ölüşü annenın alman kadınının cocugunu bagrına basması ..ooofff aklıma geldı sımdı..

günaydın arkadaşlar bu mide bulantıları öldürecek beni çok kötüyüm hiç birşey canım istemiyor yiyemiyorum offff

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım ben yorgunmu yorgun bi haftasonu geçirdim ve şu an ölüyorum uykusuzluktan

tinker içini sıkma hiç allahın izniyle iyi çıkar işallah
selizcim az çok biliyorum durumunu herşey için hayırlısı olsun demekki bunlarda yaşanacakmış hiç üzme canını allahın izniyle geçer gider kötü günler

ayşemmm sende acık bunalım takılmışın ya o filmi her izledigimde bende agla agla bi hal oluyorum yawww

?????????? canım sen hangi filmden bahsediosun yawwwwwwww

günaydın kızalr bizim yöneticiler muhteşem bir dönüş yaptılar of offfff
neyse benim karnım kaşınıyor bazen yaaa bi garip böyle
yaa
birde burda kar yağoyor hava buz gibi
herkes nasıl Ege nasıl oldu?

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım,

5+5 günlük hamileyim ve feci şekilde midem bulanıyor,kusma felan yok kuru bir bulantı bu durumu yaşayan varmı.bazen korkuyorum acaba kötü giden bişeylermi var ondanmı bu şekilde bulantım var diye.

yok canım hiç bi sorun yok Allahın izniyle.çok normal şeyler bulantı falan..mümkün mertebe dinlenn...ve kuru şeyler yee..Allah kucağına nasip etsin inşallahh...

yok canım hiç bi sorun yok Allahın izniyle.çok normal şeyler bulantı falan..mümkün mertebe dinlenn...ve kuru şeyler yee..Allah kucağına nasip etsin inşallahh...

yavyucum nasılsın? oğlun nasıl yaramazlık yapıo mu?

çatlama belirtisi o kaşıntılar, çok su iç ve krem kullan sabah akşam

eveeet zuzu kısmetse perşembe doğum varr sonraki perşembe de senin doğumun var :)
ya ben de seni merak ediyorum ama denk gelemiyoruz..
msn'de de yoksunn doğumdan önce mutlaka konuşalım :)

ya açamıyorum ki misafirlerim var valla aklım sende nasıl yapcaz bilmiyom artı

badem yağı ve bebek yağı kullanıyodum 2 gündür roc kredi var onu sürdüm onu kullanıyorum sne en kullanıyorsun

benimki organik bi karışımmış...ballı .
bella b diye geçiyor sanırım adı... çokta memnunum ama bakalım asıl bundan sonrası önemliiiii

Son düzenleme:
?????????? canım sen hangi filmden bahsediosun yawwwwwwww
döünüş kadır ve turkanın donuş fılmı..köyun agası dadanıyo turkana o fılm..:2:

egenın grıbı gectı sımdı samsunda sıra

benimki organik bi karışımmış...ballı .
bella b diye geçiyor sanırım adı... çokta memnunum ama bakalım asıl bundan sonrası önemliiiii

hımm anladım canım bakalım faydası olucak mı yaa normalde pek çatlak sıkıntım yoktur ama

döünüş kadır ve turkanın donuş fılmı..köyun agası dadanıyo turkana o fılm..:2:

egenın grıbı gectı sımdı samsunda sıra

inş samsuna gittiğinizdde olumsuz bir haber alamzsınız canım geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…