seni böyle bunalım hiç görmemiş ya pek bi şaşırdım var mı burda yapabilceğimiz bişey skıntını geçirecek
ya canım topigin çatlak birazda deli azcıkta cadı kızı bennn araba bi bunalıma girebiliorumm malesefkineee
yok canım öyle demek istemedim de anla işte yaa bende sıkıldım yağmur başladı oyse ne hayallerim vardı ah ah
canım bişi demek istedigini düşünmedimki beni anlatan en iyi kelimeler onlar
iyi balım ya napıyım bunalım bunalım takılıyorum canım sıkılıyo çok zaman da geçmiyo yarın çalışmak istemiyorum hatta hiç çalışmak istemöiorum anlatıyımmı başka
sen napıyosun tatlım nasıl yeni işin
yettimm anacummmmmmmmmmmm
ben varımmmmm.... günaydınnnnn, nasılsın şeker?
aaaa kimseler yok yaaa :)
ay anacım siz gelmişiniz ama ben gittyidimm :)
günaydınlaarr iyiyim yelizcim pempecimm siz naıslsınızz:) bebıs nasıl :)
ay anacım siz gelmişiniz ama ben gittyidimm :)
günaydınlaarr iyiyim yelizcim pempecimm siz naıslsınızz:) bebıs nasıl :)
Su perşembe doguruyormuşsun zuzu ya son zamanlarda artık görüşemez oduk kısmetse aramızda tam 1 hafta olacak :)
of çok kötüyüm yaaaa
selvi boylum al yazmalımı izledim içim kıyıldı
yetmedi bide üstüne intizar dinliyorum ağla ağla ölcem şimdii
manyak mıyım neyim of :44:
ayy valla bende çok depresyondayım bugün baya bi üzgün takıldım
şu annemgile kardeşime çok üzülüyorum ya elimden bişey gelmio dahada çok üzülüyorum
ay kız benım bişeyım yoktu filmi izleıdkten sonra böyle bi üzüldüm içim kıyıldı ya
neyse gecer bırazdan
annene kardesıne ne oldu canım hayırdır ınsallahh ???
üzme kendını bak bebişde üzülür yaa
amann canım annemgil maddi sıkıntıya düştülerdurumları çok çok iyiydi,ben evlendikten sonra babamın işleri kötüledi .evde kardeşim var bekar ona üzülüyorum elimdende ufak tefek şeylerin haricinde hiçbişey gelmiyor malesef çok üzülüyorum.inşallah en kısa zamanda düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?