kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
haftaya bugün Allah nasip ederse doğuma giriyorum
tabi kuzum daha önce davranmazsa çooook heyecanlıyımm çoookkk
internette bı dr un sıtesını buldum orda adam ege yas grubundakı bebekler tsh ust sınırı 7 kabul edıyor..allaha sukur yedının uzerınde degıl ..ama bu bebeklerde takip gerekiyormuş..uzman tarafından ..kızlar ınsallah böledir durum..bırazcık rahatlşadım okuyunca ama ben dr u gormeden rahatlayamam...
günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum ..kötü ve zor zamanlar geçiriyorum..ege çok hastalandı inanırmısınız atesını indiremedim ıkı gun boyunca...en son acıle kaldırdık gece yarısı ıgneyle dusurduler..bebegım çok kötü olmuş ..nasıl öksürüyor anlatamam..bu yıl bütün bebekler aynıymış ..heryerde virüs diyor dr..umuz...antıbıyotık verdı..sonra gıttıgımız dr hakkında pek ıyı seyler duymadık dun apar topar yenı bır dr a goturduk bu arada davul gıbı ses gelıyo ciğerlerinden oksurunce iştah da yok... gitmişken rutin tsh ımızı ölçtürelim dedik..gecen ay t3 t4 normalken tsh hafıf yuksektı dr..ilaç olmaz ama takip başlanır dedi..bir ay daha bekleyelim dedi..dun gıttıgımızdede aynıydı durum t3 t4 normalken tsh en ust sınır 5 ken egenınkı 7 ydi...dr hıpotıroıdılı bır cocuga benzemıyor ama önlem ıcın samsunda cocuk endokrinolojı uzmanı var ona goturun dedı onumuzdekı hafta egeyı samsuna goturucez bakalım ne dıyecek dr ama cok endıselıyım ya geç kaldıysak ..eskı dr bızı yonlendırmedı devlettekı adam yonlendırdı bızı.. çok endişeliyim günlerim berbat geçiyor... sizler nasılsınız...
tinker çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah normal değerlere düşer bi an önce
Allah yardımcınız olsun Ondokuzmayıs üni tıp fakültesinemı gideceksınız
ben samsunluyum bılıyosun teyzemlerde omu ye yakınlar bişeye ihtiyacınız olursa
adrese yol tarifine ne bıleyım numaram sende var
yapabileceğim bişey varsa çekinmeden arayabilirsin
çok geçmiş olsun bi an önce normale döner inşallahh
günaydın canlar
nasılsınız ıyımısınız bakem
tınker canım cok gecmıs olsun ege rahatsızlanmıs ALLAH sıfa versın tez zamanda ınsallah yakısıklı egeme yaa
idil canım negatıf olmasına sevındım testının cunku bahar kızımız coookk kucuk yerım onu ben ya cok tatlı ayrıca masallahh:)
paradıesangel canım benımde gec dollenmeydı ve 4. gunu cıkmıstı canım adet gunu yaptım cıkmamıstı 2. gunu yaptım cıkmamıstı bı aglamıstımkı sormaama sonra 4. gunu annecıgım ben burdayım üzülme dedı benım kızım megerse saka yapmıs bana saklambac oynamıs annesıne bosuna aglamısım o kadar ınsallah bebısın senınledır canım
mervecim bende normalde 29-30 günde bir adet oluyorum.
hamile kaldıgım ay 37. gün yapmıştım idrarda çıkmamıştı 40. gün testi tekrarladıgımda görmüştüm çift çizgiyi.
inşallah hamilesindir canımm
canım benım hayırlısıolsun saglıkla kavusursun ınsallah melegıne çok heyecanlandım vallahı Allah ım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah dualrım senınle öptüm çok
evet canım omü ye gideceğiz ama önceden randevu alınmıyormuş endokrinolojiye cocuk dr u sevk edıyormus..ılk gıdecegız erkenden sıra alıp cocuk dr una ordan da bızı cocuk endokrınolojiye sevk edıcekler gereklı gorurlerse ama aynı gun ıcınde nasıl olur bılmıyorum..belkıde bır gun kalıcaz ..samsunu da hiç bilmem ..ikinci gidişim olucak ama bakalım çok teşekkür ederim canım benim..
su haftaya doğuruyomuşun kızz ne çabuk büyüttün sıpayı maşallahh :)
sağol canım benim samsun da artık sorarak bulucaz sora sora bağdat bulunurmuş felsefesiyle atıcaz kendımızı yollara..gece 3 gıbı cıksak sabah 6 gıbı orda olcaz sıra alırız bı guzel ..azcık rezil olcaz işte o kadar...allah yardım etsede bır gunde bıtse ısımız barii..Canlarım hepinize merhabalar!
Yine bir geçmişi okuyup geleyim dedim.Az sonra görümcemle kayınvaldem gidiyor.Onları ugurlucaz eşimde izin alcakmış.
Sizler nasılsınız;iyisiniz demi?
Su'cum kızcemızın gelmesine demek sayılı günler kaldı...çok heyecanlı canım Allah'ın izniyle meleğiniz haftaya evınde olucak çok güzel!
Tinker canım ya yeni okudum Egemiz rahatsızlanmış kıyamam ya;sen de tabii çok üzgünsün o öyleyken.İnşallah tez zamanda gider bu hastalık nerden geldi kuzumuza...Sen kendını bırakma sakın.Bu arada ben Çarşamba da oturuyorum Samsun'u eh işte biliyorum.Vaktınız olsa telaşınız olmasa yanınızda olmak isterdim.ki ihtiyacınız oldugu an atlar gelirim kuzum.
Mervecim canım adet olmuşsun.Dediğin gibi beklekmedi seni fazla.Gelecek aya çalışmalara devam kuzum...
İdilimmm canım test negatif çıkmış sevındım kuzum Baharcıgımız azcık büyüsün yine olur kardesi inşallah.Sen doktoruna git ama ihmal etme...
Haticemm dinlenmeye devam canım atlatıcaksın bu günleri sonra güzel günler baslıcak;hazırlıklar başlıcak çok heyecanlı canım!Kendını yorma sakın...
Diğer kuzular sizler de iyisiniz inşallah...
çok sağol kuzucum amin inşallahh
canım çok geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda bu sıkıntılar sona erer..
Rabbim şifalar versin egecimize
büyüdü vallasağol canım..
Su'cum kızcemızın gelmesine demek sayılı günler kaldı...çok heyecanlı canım Allah'ın izniyle meleğiniz haftaya evınde olucak çok güzel!
canım haftaya bu vakıtler dogum varmıs hadı hayırlısı...saglıcakla al kucagına ınsallah..ne mutlu sana..allah yolunuzu açık etsın..
evet canım omü ye gideceğiz ama önceden randevu alınmıyormuş endokrinolojiye cocuk dr u sevk edıyormus..ılk gıdecegız erkenden sıra alıp cocuk dr una ordan da bızı cocuk endokrınolojiye sevk edıcekler gereklı gorurlerse ama aynı gun ıcınde nasıl olur bılmıyorum..belkıde bır gun kalıcaz ..samsunu da hiç bilmem ..ikinci gidişim olucak ama bakalım çok teşekkür ederim canım benim..
yeliz kızzz napiyoosunnn :80:
iyi balım ya napıyım bunalım bunalım takılıyorum canım sıkılıyo çok zaman da geçmiyo yarın çalışmak istemiyorum hatta hiç çalışmak istemöiorum anlatıyımmı başka
sen napıyosun tatlım nasıl yeni işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?