Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar tesekkur ederım hepinize...az once bakıcıyı aradım nasıl da aglıyordu ya...allahım sabır versın bana...içim acıyor çok...aksamda öleydi sarılıp sarılıp ağlıyordu bana..gece boyunca zor sakınleştırdım allahtan bugun hafta sonu ınsallah atlatır da pazartesıye ıyı olur oazartesı samsun yolcusuyuz bu arada endokrınolojıye gıdıcez ama ınsallah bırgunde halledebılırız yaa...öle işte dualarınızı eksik etmeyin ne olur..gercı ıkı dr da degerler korkulcak kadar degıl aklına kotu sey getırme dedı ama su ınternette yazılanlar benı mahvedıyor...anne yuregı dayanamıyorum ...yıne de bınerce kez sukur allahım neler var

kızlar ben geri geldim yemeğimizi yedik geldik ...

tinker canım dualarım seninle ve egeyle kıyamam yaaa

internette bı dr un sıtesını buldum orda adam ege yas grubundakı bebekler tsh ust sınırı 7 kabul edıyor..allaha sukur yedının uzerınde degıl ..ama bu bebeklerde takip gerekiyormuş..uzman tarafından ..kızlar ınsallah böledir durum..bırazcık rahatlşadım okuyunca ama ben dr u gormeden rahatlayamam...

kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
haftaya bugün Allah nasip ederse doğuma giriyorum
tabi kuzum daha önce davranmazsa çooook heyecanlıyımm çoookkk

canım benım hayırlısıolsun saglıkla kavusursun ınsallah melegıne çok heyecanlandım vallahı Allah ım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah dualrım senınle öptüm çok

canım benım geçmıs olsun ege me Allah ım korusun tez zamanda ıyılesır ınsallah lütfen içini ferah tut ınsallah ıyı olacak bu hastalıklar çok zor gerçekten anne olunca daha ıyı anladım içim erıyor oglum rahatsız olsunca benımde dayanamıyor ınsan doktorunuzu ıhmal etme takıbını yaptır sen hersey yoluna gırecek ınanıyorum ben canım dualrım senınle

tinker çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah normal değerlere düşer bi an önce
Allah yardımcınız olsun Ondokuzmayıs üni tıp fakültesinemı gideceksınız
ben samsunluyum bılıyosun teyzemlerde omu ye yakınlar bişeye ihtiyacınız olursa
adrese yol tarifine ne bıleyım numaram sende var
yapabileceğim bişey varsa çekinmeden arayabilirsin
çok geçmiş olsun bi an önce normale döner inşallahh

Son düzenleme:

evet canım omü ye gideceğiz ama önceden randevu alınmıyormuş endokrinolojiye cocuk dr u sevk edıyormus..ılk gıdecegız erkenden sıra alıp cocuk dr una ordan da bızı cocuk endokrınolojiye sevk edıcekler gereklı gorurlerse ama aynı gun ıcınde nasıl olur bılmıyorum..belkıde bır gun kalıcaz ..samsunu da hiç bilmem ..ikinci gidişim olucak ama bakalım çok teşekkür ederim canım benim..

kızlar malesef benim adetim az önce başlamış bulunmakta bu ay olmadı nasip değilmiş RAbbim hakkımızda herzaman hayırlısını versin...şu belirsizlikten kurtuldum çok şükür:86:

Merhaba kızlr nasılsınız? ben iyiym hamdolsun çalışıyorum
ay ya mektup gibi başladım yazıya neyse :) idil hamış değilmiş sevındım
mervişinde negatif çıkmış hayırlıs olsun önumuzdekı maçlarda inşallah :)
su haftaya doğuruyomuşun kızz ne çabuk büyüttün sıpayı maşallahh :)

çok sağol kuzucum amin inşallahh

canım çok geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda bu sıkıntılar sona erer..
Rabbim şifalar versin egecimize

su haftaya doğuruyomuşun kızz ne çabuk büyüttün sıpayı maşallahh :)

büyüdü valla sağol canım..

Son düzenleme:
Canlarım hepinize merhabalar!
Yine bir geçmişi okuyup geleyim dedim.Az sonra görümcemle kayınvaldem gidiyor.Onları ugurlucaz eşimde izin alcakmış.

Sizler nasılsınız;iyisiniz demi?

Su'cum kızcemızın gelmesine demek sayılı günler kaldı...çok heyecanlı canım Allah'ın izniyle meleğiniz haftaya evınde olucak çok güzel!

Tinker canım ya yeni okudum Egemiz rahatsızlanmış kıyamam ya;sen de tabii çok üzgünsün o öyleyken.İnşallah tez zamanda gider bu hastalık nerden geldi kuzumuza...Sen kendını bırakma sakın.Bu arada ben Çarşamba da oturuyorum Samsun'u eh işte biliyorum.Vaktınız olsa telaşınız olmasa yanınızda olmak isterdim.ki ihtiyacınız oldugu an atlar gelirim kuzum.

Mervecim canım adet olmuşsun.Dediğin gibi beklekmedi seni fazla.Gelecek aya çalışmalara devam kuzum...

İdilimmm canım test negatif çıkmış sevındım kuzum Baharcıgımız azcık büyüsün yine olur kardesi inşallah.Sen doktoruna git ama ihmal etme...

Haticemm dinlenmeye devam canım atlatıcaksın bu günleri sonra güzel günler baslıcak;hazırlıklar başlıcak çok heyecanlı canım!Kendını yorma sakın...

Diğer kuzular sizler de iyisiniz inşallah...

sağol canım benim samsun da artık sorarak bulucaz sora sora bağdat bulunurmuş felsefesiyle atıcaz kendımızı yollara..gece 3 gıbı cıksak sabah 6 gıbı orda olcaz sıra alırız bı guzel ..azcık rezil olcaz işte o kadar...allah yardım etsede bır gunde bıtse ısımız barii..
çok sağol kuzucum amin inşallahh

canım çok geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda bu sıkıntılar sona erer..
Rabbim şifalar versin egecimize

büyüdü valla sağol canım..

canım haftaya bu vakıtler dogum varmıs hadı hayırlısı...saglıcakla al kucagına ınsallah..ne mutlu sana..allah yolunuzu açık etsın..

Su'cum kızcemızın gelmesine demek sayılı günler kaldı...çok heyecanlı canım Allah'ın izniyle meleğiniz haftaya evınde olucak çok güzel!

evet canımcım sayılı günler kaldı kısmetse :) darısı sizlere inşallah

canım haftaya bu vakıtler dogum varmıs hadı hayırlısı...saglıcakla al kucagına ınsallah..ne mutlu sana..allah yolunuzu açık etsın..

amiiiin canım çok teşekkür ederim..
Allah nasip ederse,haftaya perşembe olcak doğum

Son düzenleme:

1 günde haledersınız inşallah ama hallolcagını sanmıyorum maalesef üni hast.
hemen bırakmıyor öyle arastırma falan biliyosun....rica ederseniz belki hızlandırırlar...
İnşallah hersey yolunda gider canım rica ederim..bişey yapabilsem keşke

ayyy kızlar kalsik bir cuma yaşıyoruz acayip ee iki kişi olunca daha bir yoğun oluyor.ama olsun akşam erken çıkıyorum ya ün içinde razıyım ben bu yoğunluya

yeliz kızzz napiyoosunnn :80:

iyi balım ya napıyım bunalım bunalım takılıyorum canım sıkılıyo çok zaman da geçmiyo yarın çalışmak istemiyorum hatta hiç çalışmak istemöiorum anlatıyımmı başka
sen napıyosun tatlım nasıl yeni işin

seni böyle bunalım hiç görmemiş ya pek bi şaşırdım var mı burda yapabilceğimiz bişey skıntını geçirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…