Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tınker görüşemedik yavrukuş..ege nasıl??

ege ıyı ne olsun bol bol kuduruyor ıyıleştı basladı yaramazlıga..ıste carsamba samsuna gıdıcez unıversıteye..tsh sonuclarının degerlendırmesı ıcın ..uygunsa tedavı baslancak bakalım belkıde gerek olmuyacak hersey ordakı tahlıllere baglı..

fatoşşşşş geri sayım başladı mı demek bugun son 10allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın canım ne guzel..

fatoşşşşş geri sayım başladı mı demek bugun son 10allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın canım ne guzel..

bu arada fatoş isim konusu ne oldu

Bşladı neslicim yaaa çok heyecanlıymış böle gününü beklemek normal dogum olsa böle heyecanlı olurmuydu acaba :18:
isim hala bulamadık çok zormuş valla karar vermek birde onun sıkıntısı var

ne guzel fatoş ya..o heycan cok cok ayrı..nasıl da buyudu benım oğlan ya..7. ayımız bıttı ben hıc anlamadım tadını cıkar bu gunlerın bebegının

ne guzel fatoş ya..o heycan cok cok ayrı..nasıl da buyudu benım oğlan ya..7. ayımız bıttı ben hıc anlamadım tadını cıkar bu gunlerın bebegının

evet ya ege dogdugunde ben 2 aylık hamişleymişim dün gibi sanki zaman akıyo gerçekten tutamıyoruz

hey bacular ben geldimmmm.... nabeelll???

hoşgeldin şekercimmmm

ay insanın hayatındaki en en en özel an olsa gerek çocuğuyla karşılaştığı ilk ann...
ay benim dört ay var şimdiden sabırsızlanıyorummm...kucağıma almak istiyorumm...
ama tabi zamanında gelsinn..sağlıklı gelsin inşallahh..zaman çabuk geçiyor nasılsaa... :97:

slm kızlar nasılsınız

Canlarım merhabalar!!!!

Biz kızımla evde yalnızlıgın tadını çıkarıyoruz..Ama sürekli uyuyasım var sanki bir avuç uyku ilacı içmiş gibiyim....

Sizler nasılsınız bakalım?

Canlarım merhabalar!!!!

Biz kızımla evde yalnızlıgın tadını çıkarıyoruz..Ama sürekli uyuyasım var sanki bir avuç uyku ilacı içmiş gibiyim....

Sizler nasılsınız bakalım?

ay ne güzel yaa...Allahım dört gözle bekliyorum izne ayrılacağım zamanı..allah nasip eder inşallahh...
bu benim için aynı zamanda eşimle bir araya gelmek biliyorsunuzz.. :97:
Rabbim nasip eder inşallahhh...
benim yerimede uyu mervişimm...valla öyle bir uyku çöktükii..dayanamıyorummm...

ayy kuzum benimm kıyamam seninde çok az kaldı..bak günlerde hızla geçiyor emin ol.ben anlamadım.bak şimdi evdeyim..

tabii senın için önemli olan kocişinin yanında olması..ayy inşallah az kaldı kocişine kavuşmana canım..

yemek yiyorum acıktım yaa daha burdayız malasef yönetmenler burda olunca bakalım kaçda çıkıcaz

selam kızlar naber??kimsecikler yok halbukiii çok özlemiştim sizleri...
ben yine sabah kalktığımdan beri koşturuyorum kayınvaldemin peşinde gezmeye gittik hemde 12de
bide sabahın körü gezmeye gidiolar çıldırıcm yaakayınvaldemin arkdaşı rus gelin aldı kızıda burdakilere benzetmişler bugün ona gittik kızz çok zengin bir ailede gelin ama kıza üzüldüm yinede nedeseler onu yapıyor dişlide değil pek...ben azucuk bi samimi olayımda ona biraz dişli olmayı öğreteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…