günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinize teşekkür ederimm
kısmetse perşembe sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyımm..
şafak 2:18::18:
sağol kuşumm iyiyim cok şükür bugün kontrolümüz var cok heyecanlıyım öğlden sonra gidicez...
hımm anladım sağol canım içii rahatlattın..
deli yaaaa o nerden cikti simdi ben olursem kizima kim bakar agzindan yel alsinnn deli kiz......
hamilelikte degilde dogduktan sonra bu dusuncelere kapildim ilk haftalar....
oyle seyler dusunme canim guzel seyler dusun, kizini ilk kucagina aldigini hayal etttt, emzirdiginiii sana guldugunuuu, kahkahalar attigini, sonra emekledigini yurudugunu anne dediginiii oyle seyler dusun deliiii
içini ferah tut hep diyorum bu defa herşey çok güzel olacak... sende ve pembede bu defa çok eminim inşAllah rabbim yüzünüzü güldürecek
ayy onlarıda düşünüyorum tabi o zmn heyecan daha da artıyo tabiama buda aklıma geliyo dün eşime dedimki olur ki dogumdan sagsaglim çıkamam kızımın adını elif koy ve kızımı annem büyütsün eger annen büyütürse hakkımı helal etmem dedim o deli de başladı aglamaya
kızlarrrrrrrr süslüler için yeni ögrendigim bi yöntemiii anlatıcammmmresimleride birazdan koyarımmm
şimdi açık renk bi oje sürüyosunuzzz tırnaklarınızaaa kuruduktan sonra ufak gazete parçalarını koparıyosunuz yazılı olan kısımlarından sonra tırnaklarınıza kolanya veya alkol döküp kurumadan gazeteleri yapıştırıyosunuz 5-10 sn bekleyip çekiyosunuzzz veee gazetedeki yazılar tırnaklara geçiyorrrrr çok hoşşta oluyooooooo
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ceren hanim geliyoooooooo
anammm zuzummmmmmm :18: :18: :18: tam bir hafta olacak aramızda
Ay suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok heyecanli yaaa kalpten gidecemmmmmmmm........ucuzler artik abi abla olduuu, topigimizin kucucuguuuu ceren hanim sonra da X hanim :)))
hayırlısıyla gelsin ceren hanım annesini çok üzmeden canını yakmadan
deli yaaaaaaaaa :95::95::95:
ben oje suremiyorum hiççç tirnaklarimi kemirdigim içinnnn.......
oyy yesin teyzesi onuu cok seviyom resimleri maşallah kuzucuma...sağol canım bende seviniyorum yeme konusunda sadece sabahları zorlanıyorum onun haricinde yemem güzel meyvamı falan dikkat ediyorum..Bahar uyuyo teyzesiii iyi masallahoh be cok sukur senin de lekelenmelerin bitmis...cok sevindim ama yemene icmene dikkat et, sut iç meyve yee kendine dikkat et canim miden bulansa da...biseyler ymeye caliss lutfen
günaydın balım hoşgeldinnnnn....günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinize teşekkür ederimm
canım bu defa bende inanıyorum herşey yolunda gidicek ve bu defa bebeklerimizi kollarımıza alıcaz rabbimin izni ile..içini ferah tut hep diyorum bu defa herşey çok güzel olacak... sende ve pembede bu defa çok eminim inşAllah rabbim yüzünüzü güldürecek
kızlarrrrrrrr süslüler için yeni ögrendigim bi yöntemiii anlatıcammmmresimleride birazdan koyarımmm
şimdi açık renk bi oje sürüyosunuzzz tırnaklarınızaaa kuruduktan sonra ufak gazete parçalarını koparıyosunuz yazılı olan kısımlarından sonra tırnaklarınıza kolanya veya alkol döküp kurumadan gazeteleri yapıştırıyosunuz 5-10 sn bekleyip çekiyosunuzzz veee gazetedeki yazılar tırnaklara geçiyorrrrr çok hoşşta oluyooooooo
kız uyuyordur oğlun orda gece gunduz yok bılıyon ya...canım hoşgeldinn.nasılsınn..kanama falan yok değilmi???
canımm biraz dengesiz gidiyorr sankii..dün acayip tekmeliyordu..bugün sabahtan beri pek bi kıpırtı yokk..inşallah herşey yolunda gider güzel Allahımm sağlıkla kucağımıza nasip etsinnn inşallahhh...
çok pimpirikli oluyor insan beee...
ayyy pek bi fena uykum bile kızımla geçiyo geçiyor artık saglıkla bir gelseydi
kız bişi sorcam sende de ya ölürsem kızıma kim bakacak die korkular olmuşmuyduuu
günaydın yawwwyuuuummmmm
aminnnn kuzummm zaman çok çabuk geçiyo valla tickera bakınca daha dün gibi 1 kutudaydımmm
ayyy aklımda sen varsın hep iyisin demiiiii
aminnn canımmm allah hepimizi saglıkla kurtarsın inşAllahhh
şimdi o senin depolarından besleniyo takma kafana arada ceviz yemeye çalış ama
günaydın balım hoşgeldinnnnn....
ayyyyyyyyy varya cok heyecanlıııı kaşbim güm güm atıyo izi düşününce..
kız uyuyordur oğlun orda gece gunduz yok bılıyon ya...canım hoşgeldinn.nasılsınn..kanama falan yok değilmi???
canımm biraz dengesiz gidiyorr sankii..dün acayip tekmeliyordu..bugün sabahtan beri pek bi kıpırtı yokk..inşallah herşey yolunda gider güzel Allahımm sağlıkla kucağımıza nasip etsinnn inşallahhh...
çok pimpirikli oluyor insan beee...
ayyy pek bi fena uykum bile kızımla geçiyo geçiyor artık saglıkla bir gelseydi
kız bişi sorcam sende de ya ölürsem kızıma kim bakacak die korkular olmuşmuyduuu
günaydın yawwwyuuuummmmm
aminnnn kuzummm zaman çok çabuk geçiyo valla tickera bakınca daha dün gibi 1 kutudaydımmm
ayyy aklımda sen varsın hep iyisin demiiiii
aminnn canımmm allah hepimizi saglıkla kurtarsın inşAllahhh
şimdi o senin depolarından besleniyo takma kafana arada ceviz yemeye çalış ama
olmaz mı ya ben de de oluyor hatta esımle anlaştık vasıyetım bıle varya annem ya ablam baska kımseye emanet etmem en cok ablama ederım onunda kızı var kardes kardes buyurler..ama ılk esıme emanet .18 ıne gelene kadar evlenme yasagı koydum sonra ne bok yerse yesin di mi ben toprak olduktan sonra kim takar ayyy ne deli konular bunlar tam ben gıbı bı manyaga gore..bı ara yazılı vasiyet mi yazdırsam ablama dedım avukat ya
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrr..............suuuuu az kaldı şekerrr, nasıl heyecan var bende inanamazsın...daha geçenlerde hamileyim dedin bize sen...fatoş sende öyleeeeee!!! alamanyalara gittiğin günlerdeyim ben hala....
hadi bi bebişleri kucaklayında rahatlayalım inanalım
kız uyuyordur oğlun orda gece gunduz yok bılıyon ya...
olmaz mı ya ben de de oluyor hatta esımle anlaştık vasıyetım bıle varya annem ya ablam baska kımseye emanet etmem en cok ablama ederım onunda kızı var kardes kardes buyurler..ama ılk esıme emanet .18 ıne gelene kadar evlenme yasagı koydum sonra ne bok yerse yesin di mi ben toprak olduktan sonra kim takar ayyy ne deli konular bunlar tam ben gıbı bı manyaga gore..bı ara yazılı vasiyet mi yazdırsam ablama dedım avukat ya
benimde yazasım var
hala almanyada kaldın sen benden çok korkmuştu çılgın karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?