Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol kuşumm iyiyim cok şükür bugün kontrolümüz var cok heyecanlıyım öğlden sonra gidicez...

hımm anladım sağol canım içii rahatlattın..

içini ferah tut hep diyorum bu defa herşey çok güzel olacak... sende ve pembede bu defa çok eminim inşAllah rabbim yüzünüzü güldürecek

ayy onlarıda düşünüyorum tabi o zmn heyecan daha da artıyo tabi ama buda aklıma geliyo dün eşime dedimki olur ki dogumdan sagsaglim çıkamam kızımın adını elif koy ve kızımı annem büyütsün eger annen büyütürse hakkımı helal etmem dedim o deli de başladı aglamaya

kızlarrrrrrrr süslüler için yeni ögrendigim bi yöntemiii anlatıcammmm resimleride birazdan koyarımmm

şimdi açık renk bi oje sürüyosunuzzz tırnaklarınızaaa kuruduktan sonra ufak gazete parçalarını koparıyosunuz yazılı olan kısımlarından sonra tırnaklarınıza kolanya veya alkol döküp kurumadan gazeteleri yapıştırıyosunuz 5-10 sn bekleyip çekiyosunuzzz veee gazetedeki yazılar tırnaklara geçiyorrrrr çok hoşşta oluyooooooo

Ay suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok heyecanli yaaa kalpten gidecemmmmmmmm........ucuzler artik abi abla olduuu, topigimizin kucucuguuuu ceren hanim sonra da X hanim :)))

deli yaaaaaaaaa :95::95::95:

ben oje suremiyorum hiççç tirnaklarimi kemirdigim içinnnn.......

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ceren hanim geliyoooooooo

anammm zuzummmmmmm :18: :18: :18: tam bir hafta olacak aramızda

eveeet eveeett çok heyecanlıııııııı

Ay suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok heyecanli yaaa kalpten gidecemmmmmmmm........ucuzler artik abi abla olduuu, topigimizin kucucuguuuu ceren hanim sonra da X hanim :)))

heheh evet.. sorma canım yaa ben de gidecem valla kalptenn

hayırlısıyla gelsin ceren hanım annesini çok üzmeden canını yakmadan

aminnnnnnn canım inşallahhhhhhhhhh

günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinize teşekkür ederimm
kısmetse perşembe sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyımm..
şafak 2
:18::18:

deli yaaaaaaaaa :95::95::95:

ben oje suremiyorum hiççç tirnaklarimi kemirdigim içinnnn.......

bende eskiden kemiriyodum hatta şimdi bile bazen kenarındaki etleri kemiriyorum ama sırf oje falan sürmeyi çok sevdigim için bıraktım kemirgenligii

Bahar uyuyo teyzesiii iyi masallah oh be cok sukur senin de lekelenmelerin bitmis...cok sevindim ama yemene icmene dikkat et, sut iç meyve yee kendine dikkat et canim miden bulansa da...biseyler ymeye caliss lutfen
oyy yesin teyzesi onuu cok seviyom resimleri maşallah kuzucuma...sağol canım bende seviniyorum yeme konusunda sadece sabahları zorlanıyorum onun haricinde yemem güzel meyvamı falan dikkat ediyorum..
şafak 2
günaydın balım hoşgeldinnnnn....
ayyyyyyyyy varya cok heyecanlıııı kaşbim güm güm atıyo izi düşününce..

içini ferah tut hep diyorum bu defa herşey çok güzel olacak... sende ve pembede bu defa çok eminim inşAllah rabbim yüzünüzü güldürecek
canım bu defa bende inanıyorum herşey yolunda gidicek ve bu defa bebeklerimizi kollarımıza alıcaz rabbimin izni ile..

seni süslü seniii...sen hele hamile kalda hayırlısıyla doğurda görücem o zaman ojeler falan sürebiliyonmu..

kızlarrr cıkıyorum benn acayip kötü oldum cıkartma durumları başladı yine..
gelince yazarım dualarınızı eksik etmeyin bizdenn başşşş başşş..

kız uyuyordur oğlun orda gece gunduz yok bılıyon ya...

olmaz mı ya ben de de oluyor hatta esımle anlaştık vasıyetım bıle varya annem ya ablam baska kımseye emanet etmem en cok ablama ederım onunda kızı var kardes kardes buyurler..ama ılk esıme emanet .18 ıne gelene kadar evlenme yasagı koydum sonra ne bok yerse yesin di mi ben toprak olduktan sonra kim takarayyy ne deli konular bunlar tam ben gıbı bı manyaga gore..bı ara yazılı vasiyet mi yazdırsam ablama dedım avukat ya

günaydın balım hoşgeldinnnnn....
ayyyyyyyyy varya cok heyecanlıııı kaşbim güm güm atıyo izi düşününce..

hoşbulduk canımm sorma kuşum aynen valla ben de çok heyecanlıyım
sen nasılsın kontrol varmış bugün sen hiç merak etme
herşey yolundadır sağlıkla büyüyodurr pıtırcık

kız uyuyordur oğlun orda gece gunduz yok bılıyon ya...

olmaz mı ya ben de de oluyor hatta esımle anlaştık vasıyetım bıle varya annem ya ablam baska kımseye emanet etmem en cok ablama ederım onunda kızı var kardes kardes buyurler..ama ılk esıme emanet .18 ıne gelene kadar evlenme yasagı koydum sonra ne bok yerse yesin di mi ben toprak olduktan sonra kim takarayyy ne deli konular bunlar tam ben gıbı bı manyaga gore..bı ara yazılı vasiyet mi yazdırsam ablama dedım avukat yaama doguma az kala dusunme bunlkarı sen koklayacaksın bebısını doya doya

ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrr..............suuuuu az kaldı şekerrr, nasıl heyecan var bende inanamazsın...daha geçenlerde hamileyim dedin bize sen... fatoş sende öyleeeeee!!! alamanyalara gittiğin günlerdeyim ben hala....
hadi bi bebişleri kucaklayında rahatlayalım inanalım

benimde yazasım var

hala almanyada kaldın sen benden çok korkmuştu çılgın karı

şafak 2

suu canım çok az kaldı yaa ayy çok heyecanlı

sağlıkla gelsın inşallah sende bebişde güle oynaya gelirsiniz eve

manyaksınn sennn... demek ne b-k yerse yesinn...
ay düşünmeyin bunlarıı..güzel şeyler düşünün bakimmm...bebeğinizle ilk karşılaşacağınız anı hayal edinnnnnnn.....süpperrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…