thankss şekerimmm nirelerdesin yawww hiçç görüşemioruzzzzzzzzzzzzzzz
işlerle uğraşıyorum canım napayım işte yaa kaderımden mıdır nedır nereye gelsem
sistemsiz bi dağınık iş ne fatura bellı ne tahsılat düzen kurmaya çalışıyıorum işte
hamıle bı kız var 6 aylık ha bıre bişiler soruyo ona cevap verıorm ay deli ettı benı yaa
göbeğıonde kıl çıkmışmışta tüğ dökücü sürecekmıs manyakmısın kızım dökülcek diyorum
dinletemıyorum bi garip çok dıkkatsız yaa neysekkı bebek sağlıklı :) neyse öle işte
onun dısında hersey aynı değişen bişi yok şekerım senden ne haber
Kızlar yarın sabah 3 gıbı samsun için yola çıkıyoruz.egenın tsh degerını burdakı cocuk doktoruna gopsterdım t3 t4 normal sevıyede oldugu ıcın tsh cok yuksek degılmıs.ama dıkkate alınıp ıncelenmesı gereklıymıs.esas t4 degerı eksık olursa bebekte zeka problemı oluyormus Allah sukur hormon degerlerı normal ama sadece tsh hormonu ust sınırda..kızlar bize dua edin ne olur ..hayırlısıyla şüphelerim azalsın içimiz rahatlasın yarın..anne olmak o kadar zormuş ki..her turlu sıkıntıya razısın yeterkı o ıyı olsun..eşiöle konusuyorz ne ev ne baksa mal mulk ısterım bebegım saglıklı olsun yeter ki diyo..gerçi maşallahı var beyfendının..boyumuz kılomuz diş çıkarması dik oturması hep zamanında hatta zamanından ötede gercekleşti.bunlarda önemliymiş.mesela bebekte gelışım gerılıgı olunca bırde bu hormonlarda bozukluk olunca tehlıkelıymıs..gırmedıgım yazmadıgım sıte kalmadı ınternette ordakı dr lar bıle illahlah etti benden..burdakı dr lara da soruyorum adamlar acayıp acayıp bakıyo yuzume nerden gelıyo aklınıza dıye..o kadar okumusum kı ınternetten sankı tıp fakultesını yalayıp yuttum..tabi kendimce…neyse fazla uzattım…sizden dualarınızı eksık etmemenızı ıstıyorum…
SUCUM ..SEN DOGUMDAYKEN BENDE SAMSUNDA DOKUZ DOGURUCAM..ALLAHIM YANINDA OLSUN …MELEGINI DOYASIYA KOKLA EMİ..KİMSELRE ÖPTURME ACAYIP VIRUS YAYGIN ETRAFTA…DEZENFEKTE SOLUSYON FALAN AL ODANA GELENLERE KOLONYA GIBI IKRAM ET..UZAK DURSUNLAR SADECE SEN KOKLA YAVRUNU..BU ARADA ILK GUNDEN HAREKET ETMEYE CALIŞ..BIRAZ CANIN ACIYACAK AMA ZORLA KENDINI CUNKU HAREKET ETTIKÇE GAZ CIKISI DAHA RAHAT OLCAK BANA GAZ CIKANA KADAR HIC BIRSEY YEDIMEDI HAYINLER..ZATEN AÇ GIRDIM ..TEEEE AKSAMA KADAR DA AC KALDIM.DÜŞÜN..EKMEGI GİZLİ GİZLİ ÇİĞNEYİP TÜKÜRMÜŞTÜM..O DERECE KÖTÜ OLDUM AÇLIKTAN..BAKTIM YOLU YOK YURUDUM HEMEN AMA ILKI COK ZOR OLSU ..IKINCI GUN COK RAHATLIYORSUN..BOL BOL YURU HASTANEDE..GÖĞSUNE LANSINOH SUR HER EMZIRMEDEN SONRA Kİ YARA OLMASIN..BİR DE HAFIF MAKYAJ YAP KIZ RIMEL ALLIK GİBİ…FOTOLARDA CANLI ÇIKARSIN NACİZANE TAVSIYEM
Kızlar yarın sabah 3 gıbı samsun için yola çıkıyoruz.egenın tsh degerını burdakı cocuk doktoruna gopsterdım t3 t4 normal sevıyede oldugu ıcın tsh cok yuksek degılmıs.ama dıkkate alınıp ıncelenmesı gereklıymıs.esas t4 degerı eksık olursa bebekte zeka problemı oluyormus Allah sukur hormon degerlerı normal ama sadece tsh hormonu ust sınırda..kızlar bize dua edin ne olur ..hayırlısıyla şüphelerim azalsın içimiz rahatlasın yarın..anne olmak o kadar zormuş ki..her turlu sıkıntıya razısın yeterkı o ıyı olsun..eşiöle konusuyorz ne ev ne baksa mal mulk ısterım bebegım saglıklı olsun yeter ki diyo..gerçi maşallahı var beyfendının..boyumuz kılomuz diş çıkarması dik oturması hep zamanında hatta zamanından ötede gercekleşti.bunlarda önemliymiş.mesela bebekte gelışım gerılıgı olunca bırde bu hormonlarda bozukluk olunca tehlıkelıymıs..gırmedıgım yazmadıgım sıte kalmadı ınternette ordakı dr lar bıle illahlah etti
:))))) ayy delimi o yaaa mal ne tüy dökücüsüiyi canım bende ugraşıp duruyom napimmm
tinkerr allah yardımcınız olsun işallah bişi çıkmaz egoşta ama bence maşallah çok fırlama bişicik o bişicik olmazzz
kızlarr bakın böyle oluyo ojelerfotograflar çok net degil ama yinede görünüyo az çok ama gerçeginde baya baya yazılar okunuyo yanii
zeytinde size dil çıkarıyooo
Kızlar yarın sabah 3 gıbı samsun için yola çıkıyoruz.egenın tsh degerını burdakı cocuk doktoruna gopsterdım t3 t4 normal sevıyede oldugu ıcın tsh cok yuksek degılmıs.ama dıkkate alınıp ıncelenmesı gereklıymıs.esas t4 degerı eksık olursa bebekte zeka problemı oluyormus Allah sukur hormon degerlerı normal ama sadece tsh hormonu ust sınırda..kızlar bize dua edin ne olur ..hayırlısıyla şüphelerim azalsın içimiz rahatlasın yarın..anne olmak o kadar zormuş ki..her turlu sıkıntıya razısın yeterkı o ıyı olsun..eşiöle konusuyorz ne ev ne baksa mal mulk ısterım bebegım saglıklı olsun yeter ki diyo..gerçi maşallahı var beyfendının..boyumuz kılomuz diş çıkarması dik oturması hep zamanında hatta zamanından ötede gercekleşti.bunlarda önemliymiş.mesela bebekte gelışım gerılıgı olunca bırde bu hormonlarda bozukluk olunca tehlıkelıymıs..gırmedıgım yazmadıgım sıte kalmadı ınternette ordakı dr lar bıle illahlah etti benden..burdakı dr lara da soruyorum adamlar acayıp acayıp bakıyo yuzume nerden gelıyo aklınıza dıye..o kadar okumusum kı ınternetten sankı tıp fakultesını yalayıp yuttum..tabi kendimce…neyse fazla uzattım…sizden dualarınızı eksık etmemenızı ıstıyorum…
SUCUM ..SEN DOGUMDAYKEN BENDE SAMSUNDA DOKUZ DOGURUCAM..ALLAHIM YANINDA OLSUN …MELEGINI DOYASIYA KOKLA EMİ..KİMSELRE ÖPTURME ACAYIP VIRUS YAYGIN ETRAFTA…DEZENFEKTE SOLUSYON FALAN AL ODANA GELENLERE KOLONYA GIBI IKRAM ET..UZAK DURSUNLAR SADECE SEN KOKLA YAVRUNU..BU ARADA ILK GUNDEN HAREKET ETMEYE CALIŞ..BIRAZ CANIN ACIYACAK AMA ZORLA KENDINI CUNKU HAREKET ETTIKÇE GAZ CIKISI DAHA RAHAT OLCAK BANA GAZ CIKANA KADAR HIC BIRSEY YEDIMEDI HAYINLER..ZATEN AÇ GIRDIM ..TEEEE AKSAMA KADAR DA AC KALDIM.DÜŞÜN..EKMEGI GİZLİ GİZLİ ÇİĞNEYİP TÜKÜRMÜŞTÜM..O DERECE KÖTÜ OLDUM AÇLIKTAN..BAKTIM YOLU YOK YURUDUM HEMEN AMA ILKI COK ZOR OLSU ..IKINCI GUN COK RAHATLIYORSUN..BOL BOL YURU HASTANEDE..GÖĞSUNE LANSINOH SUR HER EMZIRMEDEN SONRA Kİ YARA OLMASIN..BİR DE HAFIF MAKYAJ YAP KIZ RIMEL ALLIK GİBİ…FOTOLARDA CANLI ÇIKARSIN NACİZANE TAVSIYEM
işlerle uğraşıyorum canım napayım işte yaa kaderımden mıdır nedır nereye gelsem
sistemsiz bi dağınık iş ne fatura bellı ne tahsılat düzen kurmaya çalışıyıorum işte
hamıle bı kız var 6 aylık ha bıre bişiler soruyo ona cevap verıorm ay deli ettı benı yaa
göbeğıonde kıl çıkmışmışta tüğ dökücü sürecekmıs manyakmısın kızım dökülcek diyorum
dinletemıyorum bi garip çok dıkkatsız yaa neysekkı bebek sağlıklı :) neyse öle işte
onun dısında hersey aynı değişen bişi yok şekerım senden ne haber
canım bende oda varrrr :) çatlayan ojeeee evet çok hoş duruyooooçok hoş gözüküyor yaa deenyim bende bir bir de bi oje var dergide gördüm ama boluda bulamadım ojeyi sürüyosun sonra biraz bekletim üreine başka bi oje var onu sürüyosun oje çatlıyo böyle çok deiğişk duruyor.
zeytinde pek hoş
canım inş kötü birşey olmuycak sen içini ferah tut dualarımız seninle hayırlı yolculuklar iyi haberlerini bekliyoruz
iş yeri sıkıntısı hep aynı dimi??
kızlar bende bişey sorucam yaa göbeğinizdeki çatlakalr için ne kullandınız benim yeni yeni başılıyor gerildikçe karnım kaşınıyo ve hafif çatlıyo hissediyorum
canım ben yastık kullanmıyorum ama uyuturken sallarken kullandıgım bı pamuk mınder var ama tum vucudu kadar ...ılk aylarda bogulmayı onleyıcı yastık almıstım ama oda sunger genelde yastıksız yatırıyorum pek tavsıye etmıyorlar yatagına yatarken yastıksız uyuturken sadece kullanıyorum ama dogal bır urun al yun olanları bılmıyoruma am bızım bolgede hep pamuk kullanılır
selam kızlar nasılsınız,
benım moralım bozuk cok üzgünüm anneannem vefat ettı cuma aksamı zaten yogun bakımdaydı bahsetmıstımmekanı cennet olsun ınsallah herkesten bır fatıha rıca edıyorum anneannem ıcın okurmusunuz?
sucum ve fatoscugum safaklarınız cok az kalmıs saglık alın kucagınıza ınsallah cok heyecanlı gercekten sızden sonra merveyle ben gelıyorum ınsallah.
ayse yenı ısın hayırlı olsun canım
tınker canım egemınde ınsallah sanucları guzel cıkar saglıkla donun ınsallah
zehzelcıgım benım arkadasım kaz tüyü yastık kullanıyor ve cok memnun bende kzım ıcın kaz tüyü yastık aldım düşünürsen fıkır olsun dedım
yelız ojelerın cok marjınal olmus canım begendım
canım bende oda varrrr :) çatlayan ojeeee evet çok hoş duruyooooama şimdi benim yeni gözdem claries mood mu ne öyle bi markanın ojeleri ama ist bile bulmak çok zor oje sıcaklıga göre suya ve havaya göre renk degiştiriyo şahane bişiii
selam kızlar nasılsınız,
benım moralım bozuk cok üzgünüm anneannem vefat ettı cuma aksamı zaten yogun bakımdaydı bahsetmıstımmekanı cennet olsun ınsallah herkesten bır fatıha rıca edıyorum anneannem ıcın okurmusunuz?
sucum ve fatoscugum safaklarınız cok az kalmıs saglık alın kucagınıza ınsallah cok heyecanlı gercekten sızden sonra merveyle ben gelıyorum ınsallah.
zehzelcıgım benım arkadasım kaz tüyü yastık kullanıyor ve cok memnun bende kzım ıcın kaz tüyü yastık aldım düşünürsen fıkır olsun dedım
selam kızlar nasılsınız,
selam kızlar nasılsınız,
selam kızlar nasılsınız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?