Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyyyyyy........ :18: :18: :18:
Allahım bizede nasip et inşallahhhh....

aminnn canım inşallahhhhhhh

hoşgeldin şeker..sorma canım ya ben de çok heyecanlıyım valla
dediğin gibi daha dün müjde verdiydik şimdi doğuma gidiyoruz kısmetse
darısı sizlere inşallah

suuuu ve fatos kızlar az kaldı kızlarınıza kavusmaya ınsallah hayırlısı ıle kucaklarsanız yavrularınızı

aminnn canım inşallahhhhhhh

hoşgeldin şeker..sorma canım ya ben de çok heyecanlıyım valla
dediğin gibi daha dün müjde verdiydik şimdi doğuma gidiyoruz kısmetse
darısı sizlere inşallah

inşallahhhh... ben hala rüyadayım... 7. aydan sonra hönk diye anlıcam sanırım hamile olduğumu

hematoloğa gidicem bugün bende, kanım çok düşük ya... sabah akşam demir alıyorum yinede tırnaklarım morarıyo azcık soğukta...bakalım kaç olmuş kan değerim
giyineyimde çıkayım kızlar, öpüldünüz bu gece buluşalım bariiii, gelin akşam topiğeeeeeeeeeee

son 1 hafta vallaaa, yat bundan sonra yatabilceğinden şüpheliyim...senin kız sana benzicek
Bana benzerse varya yaşadım demektir ben evlelenen kadar erkenden uyur erkenden uyanırdım
annem hep der keşke sizin gibi (kardeşlerimve ben) olsa çok rahat olursunnnn

suuuu ve fatos kızlar az kaldı kızlarınıza kavusmaya ınsallah hayırlısı ıle kucaklarsanız yavrularınızı

aminnn inşAllahhhhh canım yaaa

amin canım inşallah özledim 1 aydur görmüyorum kızımı yaa

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın geç de olsa (biraz yoğunum yine)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinize teşekkür ederimm
kısmetse perşembe sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyımm..
şafak 2
:18::18:

ayyy çok heycanlı 2 gün var yaa off ben doğurcam sanki heycan yaptım

ben pek sürerim oje yaa sevrim tırnaklarımla uğşmayıı koy bakayım resminide merak ettim

merhaba kızlar nasılsınız
merhaba canım işteyim çalışıyorum

kızlarr bakın böyle oluyo ojeler fotograflar çok net degil ama yinede görünüyo az çok ama gerçeginde baya baya yazılar okunuyo yanii

zeytinde size dil çıkarıyooo

Eklentiler

• $SDC13623.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $SDC13622.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $SDC13506.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $SDC13621.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $SDC13620.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Kızlar yarın sabah 3 gıbı samsun için yola çıkıyoruz.egenın tsh degerını burdakı cocuk doktoruna gopsterdım t3 t4 normal sevıyede oldugu ıcın tsh cok yuksek degılmıs.ama dıkkate alınıp ıncelenmesı gereklıymıs.esas t4 degerı eksık olursa bebekte zeka problemı oluyormus Allah sukur hormon degerlerı normal ama sadece tsh hormonu ust sınırda..kızlar bize dua edin ne olur ..hayırlısıyla şüphelerim azalsın içimiz rahatlasın yarın..anne olmak o kadar zormuş ki..her turlu sıkıntıya razısın yeterkı o ıyı olsun..eşiöle konusuyorz ne ev ne baksa mal mulk ısterım bebegım saglıklı olsun yeter ki diyo..gerçi maşallahı var beyfendının..boyumuz kılomuz diş çıkarması dik oturması hep zamanında hatta zamanından ötede gercekleşti.bunlarda önemliymiş.mesela bebekte gelışım gerılıgı olunca bırde bu hormonlarda bozukluk olunca tehlıkelıymıs..gırmedıgım yazmadıgım sıte kalmadı ınternette ordakı dr lar bıle illahlah etti benden..burdakı dr lara da soruyorum adamlar acayıp acayıp bakıyo yuzume nerden gelıyo aklınıza dıye..o kadar okumusum kı ınternetten sankı tıp fakultesını yalayıp yuttum..tabi kendimce…neyse fazla uzattım…sizden dualarınızı eksık etmemenızı ıstıyorum…
SUCUM ..SEN DOGUMDAYKEN BENDE SAMSUNDA DOKUZ DOGURUCAM..ALLAHIM YANINDA OLSUN …MELEGINI DOYASIYA KOKLA EMİ..KİMSELRE ÖPTURME ACAYIP VIRUS YAYGIN ETRAFTA…DEZENFEKTE SOLUSYON FALAN AL ODANA GELENLERE KOLONYA GIBI IKRAM ET..UZAK DURSUNLAR SADECE SEN KOKLA YAVRUNU..BU ARADA ILK GUNDEN HAREKET ETMEYE CALIŞ..BIRAZ CANIN ACIYACAK AMA ZORLA KENDINI CUNKU HAREKET ETTIKÇE GAZ CIKISI DAHA RAHAT OLCAK BANA GAZ CIKANA KADAR HIC BIRSEY YEDIMEDI HAYINLER..ZATEN AÇ GIRDIM ..TEEEE AKSAMA KADAR DA AC KALDIM.DÜŞÜN..EKMEGI GİZLİ GİZLİ ÇİĞNEYİP TÜKÜRMÜŞTÜM..O DERECE KÖTÜ OLDUM AÇLIKTAN..BAKTIM YOLU YOK YURUDUM HEMEN AMA ILKI COK ZOR OLSU ..IKINCI GUN COK RAHATLIYORSUN..BOL BOL YURU HASTANEDE..GÖĞSUNE LANSINOH SUR HER EMZIRMEDEN SONRA Kİ YARA OLMASIN..BİR DE HAFIF MAKYAJ YAP KIZ RIMEL ALLIK GİBİ…FOTOLARDA CANLI ÇIKARSIN NACİZANE TAVSIYEM

canım ben yastık kullanmıyorum ama uyuturken sallarken kullandıgım bı pamuk mınder var ama tum vucudu kadar ...ılk aylarda bogulmayı onleyıcı yastık almıstım ama oda sunger genelde yastıksız yatırıyorum pek tavsıye etmıyorlar yatagına yatarken yastıksız uyuturken sadece kullanıyorum ama dogal bır urun al yun olanları bılmıyoruma am bızım bolgede hep pamuk kullanılır

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

KotuKediSero............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…