stantta uyukluyodun ama cadııııııııııııııı!!!
valla ne güzel günlerdi yaaaaaaa ahhh ahhhh
ayyyyyyyyy........:18: :18: :18:
Allahım bizede nasip et inşallahhhh....
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrr..............suuuuu az kaldı şekerrr, nasıl heyecan var bende inanamazsın...daha geçenlerde hamileyim dedin bize sen...fatoş sende öyleeeeee!!! alamanyalara gittiğin günlerdeyim ben hala....
hadi bi bebişleri kucaklayında rahatlayalım inanalım
aminnn canım inşallahhhhhhh
hoşgeldin şeker..sorma canım ya ben de çok heyecanlıyım valla
dediğin gibi daha dün müjde verdiydik şimdi doğuma gidiyoruz kısmetse
darısı sizlere inşallah
suu canım çok az kaldı yaa ayy çok heyecanlı
sağlıkla gelsın inşallah sende bebişde güle oynaya gelirsiniz eve
Bana benzerse varya yaşadım demektir ben evlelenen kadar erkenden uyur erkenden uyanırdımson 1 hafta vallaaa, yat bundan sonra yatabilceğinden şüpheliyim...senin kız sana benzicek
suuuu ve fatos kızlar az kaldı kızlarınıza kavusmaya ınsallah hayırlısı ıle kucaklarsanız yavrularınızı
evet burası da buz sabah hafıf kar attı ya haftaya da 23 nısan var offff...
seastar bebişini görecekmişsin ay ne güzel annesi iyidir merak etme gelişimi için de kafayı takma eli ayagı düz olsun da önemli değil.kapatırsın arayı
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinize teşekkür ederimm
kısmetse perşembe sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyımm..
şafak 2:18::18:
ben pek sürerim oje yaa sevrim tırnaklarımla uğşmayıı koy bakayım resminide merak ettimkızlarrrrrrrr süslüler için yeni ögrendigim bi yöntemiii anlatıcammmmresimleride birazdan koyarımmm
şimdi açık renk bi oje sürüyosunuzzz tırnaklarınızaaa kuruduktan sonra ufak gazete parçalarını koparıyosunuz yazılı olan kısımlarından sonra tırnaklarınıza kolanya veya alkol döküp kurumadan gazeteleri yapıştırıyosunuz 5-10 sn bekleyip çekiyosunuzzz veee gazetedeki yazılar tırnaklara geçiyorrrrr çok hoşşta oluyooooooo
merhaba canım işteyim çalışıyorummerhaba kızlar nasılsınız
suuuu ve fatos kızlar az kaldı kızlarınıza kavusmaya ınsallah hayırlısı ıle kucaklarsanız yavrularınızı
inşallahhhh... ben hala rüyadayım... 7. aydan sonra hönk diye anlıcam sanırım hamile olduğumu
ayşeeeeeeeeee
efendımm şekerımmm :)
bu arada tırnaklar güzel olmuşş
tınker canım ben ogluma yastık almayı düşünüyorum ancak karar veremedım elyaf ve sılıkon önerılmıyor kafam karıstı napsam dıye sen ne kullanıyosun ogluna ben bakttım bır sıteden hangısını alsam sence sende bır baksana
penelope aria clima balance bebek yastığı
penelope wooly %100 yün bebek yastığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?