Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaaaaaaaaaa ebayyyyyyyyyy kullanan kimse yokmuuuuuuuuu

nooo...canım ama bızım de bı kaç kez basımıza geldı demekkı siparişi tam yapamadın..bizde korkmustuk bır kere bazen oluyo bırsey olmaz ..maıl gelmedıyse sıparıs olmamıstır ıletısım den telle arasana

anladım canım kucagına almıyon yattıgı yerden ıcıyo yanı..ay ben kucagıma alıp emzırıyom gecelerı ama essek ya kalkmıyo artık dıger memeden oburune zor gecırıyom eskıden şipşak çevırırıdım şimdi döndüremiyom kollarım kopuyo

kızlar egeye fış fış kayıkçı öğretmeye uğraşıyordum yapmıyo derken kendınce yorumlamıs o dansı ..4 ayak vaziyetteyken popoyu ındırıp kaldırıyo çok komık sadece o sarkıda yapıyo ama...nnasıl gulduruyor bızıbenım oğlumda yaratıcı hiç klişe değil...

YERİM BEN O EGEYİİ.. BAYILIYORUM BEBİŞLERİNİZİ ANLATMANIZAA...

Canlarım merhaba!!!
Biz kızımla sürekli uyku modunda tembellik içindeyiz...Üstümden atamadığım bir yorgunluk var..Of çalışırken böyle değildim ben

Sizler nasılsınız bakalım?

Suu ve Fatoş um sizlerle de geri sayım halindeyiz;valla ben de çok heyecanlanıyorum sizin adınıza.Perşembe günü Su muz kızcesini kucağına alıcak insallah çok güzel!

Mayıstada Belleyle biz de sıra inşallah..Tabii kızceler acele etmezlerse..Bende de çeşitli korku ve endişeler var :18:

canım şimcik şöle bişi oldu ben alışverişi yapınca eşimin kartına msj gelmiş yurtdışındaki harccamalarda şöle hediye falan die ve o msjlar sadece karttan bi miktar çekilince gelio bakalım ekstreye bakıcak işallah verebilmişimdir yaaa hatçe almıştı ebaydana amaa oda yok

su cnm 2 günün kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımdasın tatlım

selamm biz geldikk..
cok şükür herşey yolunda haftasına göre gelişimide normal karından pıt pıtlarıda dinledik allahıma bin şükür..

canım başın sagolsun çok üzüldüm canım tabiki okurummm allah geridekilerine sabır versin mekanını cennet etsin.
çok teşekkğürler canım

canım sağol

başınız sağolsun

bas saglıgı dıleyen tum arkadaslarım cok sagolun ALLAH razı olsun hepınızden

selamm biz geldikk..
cok şükür herşey yolunda haftasına göre gelişimide normal karından pıt pıtlarıda dinledik allahıma bin şükür..

canım benım hoşgeldiniz miniğinle...
oyy maşallah çok sevındım bu güzel haberlere canım;pıt pıtlar demek karnından da duyuldu...
ayy hadi bakalım gelecek gunler daha bir heyecanlı olcak ınsallah!

selamm biz geldikk..

hatçem ne güzel haberlerle geldın cok sukur allahıma hersey yolundaymıs bıtanem ya ne guzel
masallah

Belle canımm ben baş sağlığı dilemiştim ama burdan da dilemek isterim.

Rabbim öncelikle ananeni yerinde dinlendirsin gani gani rahmet eylesin inşallah.Sizlere de sabır versin canım...

merve nasılsın canım yorgun ve bıtkınmıssın tatıl yaramadı galıba sana

Belle canımm ben baş sağlığı dilemiştim ama burdan da dilemek isterim.

Rabbim öncelikle ananeni yerinde dinlendirsin gani gani rahmet eylesin inşallah.Sizlere de sabır versin canım...

amınnnnnnnnn canım benım ALLAH razı olsun tatlım

selamm biz geldikk..

GÖZÜNAYDIN.
haitce geçen rüyamda seni gördüm biliyomusn.seni arıyorum bebieği sromak içi eşin çıkıyor ya diyorum ben arkadaşıyım haticeyi soracaktım bebekle ilgili diye öyle bişeyid.
sonra bide bana diyolarki haticenin kızı olacak

herkesede slmmm bu arada

canım benım hoşgeldiniz miniğinle...
oyy maşallah çok sevındım bu güzel haberlere canım;pıt pıtlar demek karnından da duyuldu...
ayy hadi bakalım gelecek gunler daha bir heyecanlı olcak ınsallah!
sağol canım benim bizde cok sevindik hele eşimin yüz ifadesi bam başkaydı nasıl mutlu oldu o sesi duyunca allahım mutluluumuzu daim etsin inş..
sizde uyku modundaymışsınız son aylar iyi dinlen sonra ne olsa dinlenemicen..

hatçem ne güzel haberlerle geldın cok sukur allahıma hersey yolundaymıs bıtanem ya ne guzel
masallah

teşekkür ederim cok şükür herşey yolunda inş. bundan sonrasıda böyle gidicek..

bu arada başın sağolsun canım allah cenntte göstersin...allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

merve nasılsın canım yorgun ve bıtkınmıssın tatıl yaramadı galıba sana

Merhaba tatlım!ayy sorma canım ya geç yatıyorum geç kalkıyorum.Yataktan kalkınca dogru tv basına orda da yatıyorum.Yapılcak işler yemek fln var ama elimi kaldıracak halim yok tüm gücüm alınmıs gibi anlamadım gitti valla (

Sen nasılsın canım?kızce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…