yaaaaaaaaaa ebayyyyyyyyyy kullanan kimse yokmuuuuuuuuu
canım benım mecbur yastık kullanıyorum çünkü gece yatagında içiyor mamasını bıberonla ve yastık olmassa içemez boguluyor gıbı oluyor yanı o yuzden ıyı bişi alayım dıyorum suan kullandıgım pamuktan yastık var ama kendı yaptıgımız o da Rüzgar yattıkça kafasının baskı yapan kısmı içine çöküyor yastıgın delı oluyorum o yuzden bakayım dedım ama karasız kaldım yınede sagol canım
bu arada ege ye geçmıs olsun ınsallah saglıklı güzel haberler alıcaz canım dualrım senınle
yaaaaaaaaaa ebayyyyyyyyyy kullanan kimse yokmuuuuuuuuu
kızlar egeye fış fış kayıkçı öğretmeye uğraşıyordum yapmıyo derken kendınce yorumlamıs o dansı ..4 ayak vaziyetteyken popoyu ındırıp kaldırıyo çok komık sadece o sarkıda yapıyo ama...nnasıl gulduruyor bızıbenım oğlumda yaratıcı hiç klişe değil...
nooo...canım ama bızım de bı kaç kez basımıza geldı demekkı siparişi tam yapamadın..bizde korkmustuk bır kere bazen oluyo bırsey olmaz ..maıl gelmedıyse sıparıs olmamıstır ıletısım den telle arasana
slm kılzar
nasılsınızzzz
canım basın sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah
kaz tüyü terletıyor dedıler bende ondan kararsız kaldım aslında napıcagımı bılemedım sen nerden aldın bır görebılsem nasıl bişi aldın bırde arkadasına sorsana terletıyormu
hadi yaaa ben burda bulamıyorum bakalım ays onunda ankaraya gidicem belki ordan bulurum
canım başınız sağolsun tabi okurum canım şimdi işteyim akşam eve gideyim abdestimi alayım okurum canım ...
kızlar bu arada ankarayı bilen var mı aramızda ay sonu gidicem ya bebek mağzalrı hamile mağzalrı fln nerde var ben daha hiç bir şey almadım kızıma
canım başın sagolsun çok üzüldüm canım tabiki okurummm allah geridekilerine sabır versin mekanını cennet etsin.
çok teşekkğürler canım
canım sağol
başınız sağolsun
başınız sağolsun canım anneanne acısı çok kötüben hala atamadım içimden ama zor durumdaydı kurtuldu öle düşün benim ananem 4 ay yogun bakımda rezıl olmustu uyur vazıyette ..allah ölümün de hayırlısını versin ne diyelim yaşama sırası miniklerimizde
selamm biz geldikk..
cok şükür herşey yolunda haftasına göre gelişimide normal karından pıt pıtlarıda dinledik allahıma bin şükür..
selamm biz geldikk..
cok şükür herşey yolunda haftasına göre gelişimide normal karından pıt pıtlarıda dinledik allahıma bin şükür..
Belle canımm ben baş sağlığı dilemiştim ama burdan da dilemek isterim.
Rabbim öncelikle ananeni yerinde dinlendirsin gani gani rahmet eylesin inşallah.Sizlere de sabır versin canım...
selamm biz geldikk..
sağol canım benim bizde cok sevindik hele eşimin yüz ifadesi bam başkaydı nasıl mutlu oldu o sesi duyunca allahım mutluluumuzu daim etsin inş..canım benım hoşgeldiniz miniğinle...
oyy maşallah çok sevındım bu güzel haberlere canım;pıt pıtlar demek karnından da duyuldu...
ayy hadi bakalım gelecek gunler daha bir heyecanlı olcak ınsallah!
hatçem ne güzel haberlerle geldın cok sukur allahıma hersey yolundaymıs bıtanem ya ne guzel
masallah
merve nasılsın canım yorgun ve bıtkınmıssın tatıl yaramadı galıba sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?