sağol canım çok şükür kızım sağlıklı
gelişiminide dengelemeye çalışıyor 13 günlük farkı 8 güne düşürdü 3 lü taramamızda da sıkıntı yok çok şükür
yaa birşey sorucam şeker yükleme testleri fln ne zaman oluyordu ve benim bu haftadan sonra olmama gereken herhangi bir test var mı?
canım şu an iyi gidiyo bakalım kızlar kafa işler az
işleri yapıyoruz akşama kadar sohbet muhabbet
biri stajer zaten lise son öğrencisi diğeri hamiş takılıyoruz :) çok şükür
en güzel yanı evime yakın işten cıkıorm 10 dk sonra evdeyım :) iyi gider inşallahh
senin nasıl canım işlerin hersey yolunda ınsallahh ???
günaydın kızlar nasılsınızzzzz
sağol canım çok şükür kızım sağlıklı
gelişiminide dengelemeye çalışıyor 13 günlük farkı 8 güne düşürdü 3 lü taramamızda da sıkıntı yok çok şükür
yaa birşey sorucam şeker yükleme testleri fln ne zaman oluyordu ve benim bu haftadan sonra olmama gereken herhangi bir test var mı?
günaydın kızlar nasılsınızzzzz
günaydın zehselcimmm ben kendi adıma iyiym sen nasılsın? rüzgar nasıl?
günaydın canım :) hamdolsun..
sen naıslsın yavrun nasıl :)
bende uykusuzm çok 2 saatlık uyku ıle ayaktayım işte ıyıyım yınede napalım
Rüzgar ıyı masallah uyutmaya ugrasıyorum suan baya huysuz bu aralar anlamadım gıttı
oyyy kıyamam canım
uykusuz bırakıyor seni sıpa belki diş çıkartıyordur canım o yüzden huysuz olabilir...
oyy yerim ben onun minik minik dişlerini bide onlar çıkınca gülüşlerine sevimlilik katıyo ne tatlı oluyolar o zaman ya
günaydınnnnn kızlarrr hayırlı haftalarr hepimiz için güzek haftalar olsun inş..
eee nasılsınızz...
eee nasılsınızz...
nanemm heyecan varmı kuzumm ben senin adına cok heyecanlıyım yaaaa..şimdi sen adet olmayı bekliyosun değilmi start vermek için..
günaydın canım hosgeldın ben ıyıyım sen nasılsın bakalım bebiş nasıl annesi
uykusuz yorgun ama yınede ıyıyım canım
ıyı oglumda bu aralar fena baya sanırım diş sıkıntısı Allah yardımcım olsun
bu arada yenı işin hayırlı olsun canım
öyle valla sorma ınsallah çabuk çıkar dıslerı zaten bu tatlılıkları sevımlılıklerı olmasa ınsan sabredemeyebılır çünkü 1 gün degıl 2 gün degıl 3 gün degıl yanı ama herseye ragmen bunada şükür canım Allah ım ısteyenlere nasıp etsın ınsallah
kesinlikle canım nelerle ugrsanlar var geçen tinker hastaneye gitmiştide anlatıyodu nasıl içim gitti ölelerine..Allahım saglık sıhhat versin valla gerisi hiç önemli değl...
Allahım dermansız dert vermesin...
aminnn canım inşallahhh
bu arada rüzgar büyüdükçe dahada tatlı olmuş ya maşallahresmini gördükçe ısırasım geldi o tombik yanaklayını
günaydın canım hoşgeldinnnnn
aminn inşallah canım...
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzumm?
ayyy olmazmııı hemde ne heyecan ne heyecan dört gözle adet olacagım günü bekliyorum mayısın ya 3ünde yada 6sında adet olucam..ondan sonra da başlasın tedaviiii
2 haftam kaldı 3.hafta inş başlıcazzzzzz
canım evet dişten olabilir el kadar elif bile dişlerini kaşıyo oyuncaklarıyla
Allah yardımcın olsun canım....sağoll
günaydın canım hoşgeldinnnnn
aminn inşallah canım...
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzumm?
ayyy olmazmııı hemde ne heyecan ne heyecan dört gözle adet olacagım günü bekliyorum mayısın ya 3ünde yada 6sında adet olucam..ondan sonra da başlasın tedaviiii
2 haftam kaldı 3.hafta inş başlıcazzzzzz
eee nasılsınızz...
nanemm heyecan varmı kuzumm ben senin adına cok heyecanlıyım yaaaa..şimdi sen adet olmayı bekliyosun değilmi start vermek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?