Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar gene skıcı soğuk yağmurlu bir pazartesi var of of
tinkerbell09, geçmiş olsun canım yaa sen sıkma canını ...

aynen aksam ugradık kıskanc kızı habıre kucagına almak ıstıyo annesı veremem busra dedı..vallahı cok korktum dedı ..emanet cocuk cok zormus dedi..bende abarttım baya korksun dıye sabaha kadar uyumadım basında ne olur ne olmaz dıye dedım...yalan ama napayım korksun ...
aminnnn....

nesli haftasonu benim göğsümden yapışkan bi sıvı geldi.su ya ve fatoşa sordum normal dediler...bide iki akşamdır çok afedersin tam şeyim acıyo..ağrı değil..acı niyedir sence??? :26:
canım ilişki yaşadıysanız o agrı yapmıstır ısteksız oluyorsun ve de kuruluk oluyor eee zaten rahım gergın bırde ılışkıyle kasılıyor ınsan agrı normal yani..göğsünü de sıkma sakın süt gelmiştir..zaten su gıbı gelır..sıkma sakın dogumu tetıklermıs merak edılcek bırsey yok yani..
canımm çok geçmiş olsunnn...
ama korkma Rabbim bebekleri koruyorr...hiç korkmaa...
bol bol okumaya devam edinn... oldumu??
evet allah korumus zaten ...kuzum ya nasıldı tıpı gorsen kafa armuıt gıbı olmuş ..sınırden cocugu bıraktım hemen elım ayagım dolandı aglamaktan..ooof cok zor...
Günaydın kızlar gene skıcı soğuk yağmurlu bir pazartesi var of of
tinkerbell09, geçmiş olsun canım yaa sen sıkma canını ...
sagol canım evet bende hıc ıstemeyerek geldım ..hava kapalı yatakta uzanmak vardı...
Neslicim çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl ege

ege ıyı canım kıpır kıpır..ama kafa şişti işte...allah korusun en tehlıkelı yer ...ondan endıse ettım ben..sen nasılsın

kızlar bu arada annemle babam geldi ..günler cok guzel ..oooh yemekler annemden benı hep dınlendırıyor..uyutuyor ınanın uykusuzluk kalmadı..gozler eskı halını aldı..nasıl yorulmusum meger ya..

canım çok şükürki kendi evimiz ama işte komşulardan inanılmaz şikayetçiyim mutlaka benimde hatalarım oluyordur ama farkettigim anda özür dilemeyi biliyoorum ama okadar iki yüzlülerki degmiyo bile

canım çok çok geçmiş olsun neyseki önemli bişiyi yokmuş çok şükür.umarım kafasındaki şişlikte inerde rahatlarsın sendeeemaşallah eguşaaaa

hoşgeldin ablacım nasılsınnnn

Günaydın canım maşallah yavrunaa maşallah maşallahh :) :) :)

canımm çok teşekkür ederim Amin inşallah..
sen de kendine iyi bak prensesi öp bizim için

oo sahalara dönmüşüzzz :)

Tinker çok üzüldüm ama tam hareketlenme zamanı bide erkek bebişler daha haşarı oluyo
önemli bişey değilmiş inşallah iner bi süre sonra büyümez inşallahh....
kolay mı bakıcıya bırakıyosun işe gidiyosun zor tabii ki kim anne gibi bakabilir ki
neyseki az kaldı tatile az daha sabır

Amin Amin...

herkese günaydınnnn

suyum canım benim evdeymişsiniz maşallah cerenimiz çok iyiymiş yerim ben onu ya canım agrıların varmış merak etme en kısa zamanda geçicek inş ilk başta sıkıntı çekersin ama sabret birazcık canım daha iyi olucaksın

selizcim canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
seninde kızın olucakmış gözün aydın bitanem Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder inş annesine babasına hayırlı bir evlat olur inş tatlım

tinkerim canım benim çok geçmiş olsun egemuya kafasınımı vurmuş yavrum benim dedigin gibi büyüdükçe kazalarda artıyor ama korkma sakın Allahın izniyle bişeycik olmaz egemuya inş.bakıcıyı korkutmaklada iyi etmişsin herşeyden sakınır şimdi

yavyummm canım benim Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...inş biran önce begenizle kendi evinizde hepberaber olursunuz balımmmmmmm dualarım seninle

fatoşummmmm kuzumm perşembe günü inş 10'da doguma giriyormuşsun Rabbim bir çırpıda dogurmayı nasip etsin

bellecim anneannen vefat etmiş yeni okudum haberini Allah rahmet eylesin başınız saolsun canım...Allah geride kalanlara saglık sıhhat versin

hatcem canım benim mide bulantıların başlamış sabret 3.aydan sonra inş geçicek hepsi
sen ve bebişin iyi olun yeter gerisi önemli değil

karasuyummmm bitanemm maşallah ne güzelde katlamış degerin öyle Allahım korusun seni ve melegini...bende inanıyorum bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine melegin
kendini çok yorma sakın

mervecimmmm canım az kaldı az biraz daha sabret tatlım kendine daha çok dikkat etmelisin artık son zamanların sakın evdeyim diye iş felanda yapma olurmu

yıldızcım tatlımmm kocişin geldii haftasonu sanki buralara bir deprem esintisi geldi gibi
tekrar gidicekmi yoksa artık hep yanındamı olucak...Rabbim böyle ayrı eşleri kavuştursun biran önce inş

yelizcim boşver aldırma sen apt komşularına ne yapsan yaranamazsın gerçekten sen sana düşeni yaptıktan sonra gerisine aldırma fazla olurmu tatlım

pembişimmmm canım benimm koccaman olmuşssunuz maşallah valla aman nazar degmesin

gökçemmm canım benim görümcenle problemlerin varmış Allah sana sabır versin...bence onlara istediklerini verme ve kocanı yalnız bırakma sakın onlara inat daha iyi ol eşinle

kızlar eger unuttugum varsa nolur kusuruma bakmasın

Son düzenleme:
kızlar eger unuttugum varsa nolur kusuruma bakmasın

beni unuttun eheuehe

yenı havadısım yok ama istersen hemen bı tane bulayım :)

ımm ne dıelım mesela aklıma gelmıo neyse bulurum ben sımdı tebrık edılcek bısı

he buldum buldum 17 Nisan dünya hemofili günü tebrik edebilrisin beni

günaydın canım

günaydınn kızlarr

günaydın canım nasılsın?

günaydın canımm :)

günaydınnnn

günaydın canım..

canım sağoll...

günaydın

,

günaydınlar

hemofili günün kutlu olsun canım hepimizin kutlu olsun

nbr nasılsın ayşemmm

nbr seastarcım iyisindir umarım bebek nasıl?

nbr nasılsın ayşemmm

hamdolsun iyiyim nanem :) hava soğuk ama üşüyorum :)

işlerimi hallettım şimdi öle boş boş oturuyorum iş yerıdne müzik dınlıyorum :)

sen nasılsın bakalımm :)

hamdolsun iyiyim nanem :) hava soğuk ama üşüyorum :)

işlerimi hallettım şimdi öle boş boş oturuyorum iş yerıdne müzik dınlıyorum :)

sen nasılsın bakalımm :)

iyiyim bende çok şükür canım:)
ohh senden iyisi yok ne güzel bitirmişsin işlerini :)
yeni iş yerinden memnunmusun canım?

nbr nasılsın ayşemmm

sağol canım çok şükür kızım sağlıklı
gelişiminide dengelemeye çalışıyor 13 günlük farkı 8 güne düşürdü 3 lü taramamızda da sıkıntı yok çok şükür
yaa birşey sorucam şeker yükleme testleri fln ne zaman oluyordu ve benim bu haftadan sonra olmama gereken herhangi bir test var mı?

iyiyim bende çok şükür canım:)
ohh senden iyisi yok ne güzel bitirmişsin işlerini :)
yeni iş yerinden memnunmusun canım?

canım şu an iyi gidiyo bakalım kızlar kafa işler az
işleri yapıyoruz akşama kadar sohbet muhabbet
biri stajer zaten lise son öğrencisi diğeri hamiş takılıyoruz :) çok şükür
en güzel yanı evime yakın işten cıkıorm 10 dk sonra evdeyım :) iyi gider inşallahh

senin nasıl canım işlerin hersey yolunda ınsallahh ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…