aynen aksam ugradık kıskanc kızı habıre kucagına almak ıstıyo annesı veremem busra dedı..vallahı cok korktum dedı ..emanet cocuk cok zormus dedi..bende abarttım baya korksun dıye sabaha kadar uyumadım basında ne olur ne olmaz dıye dedım...yalan ama napayım korksun ...Ah canım benim yaadediğin gibi nazar alıyordur muhakkak geçmiş olsun bitanem doktorların dediği gibi başka bir şikayeti yoksa şişliği de önemseme geçer elbet bakıcıya da o korku yetmiştir zaten bidaha değil arkasını dönmek, gözünü bile çevirmez başka tarafa
canım ilişki yaşadıysanız o agrı yapmıstır ısteksız oluyorsun ve de kuruluk oluyor eee zaten rahım gergın bırde ılışkıyle kasılıyor ınsan agrı normal yani..göğsünü de sıkma sakın süt gelmiştir..zaten su gıbı gelır..sıkma sakın dogumu tetıklermıs merak edılcek bırsey yok yani..aminnnn....
nesli haftasonu benim göğsümden yapışkan bi sıvı geldi.su ya ve fatoşa sordum normal dediler...bide iki akşamdır çok afedersin tam şeyim acıyo..ağrı değil..acı niyedir sence??? :26:
evet allah korumus zaten ...kuzum ya nasıldı tıpı gorsen kafa armuıt gıbı olmuş ..sınırden cocugu bıraktım hemen elım ayagım dolandı aglamaktan..ooof cok zor...canımm çok geçmiş olsunnn...
ama korkma Rabbim bebekleri koruyorr...hiç korkmaa...
bol bol okumaya devam edinn... oldumu??
sagol canım evet bende hıc ıstemeyerek geldım ..hava kapalı yatakta uzanmak vardı...Günaydın kızlar gene skıcı soğuk yağmurlu bir pazartesi var of of
tinkerbell09, geçmiş olsun canım yaa sen sıkma canını ...
Neslicim çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl ege
Su canim Allah anali babali buyutsun......biraz agrin sizin varmis ama bunlar da geçer insallah sikma canini...artik Ceren hanimmm anne ve babasina kavustu her anin tadini cikar valla cok cabuk buyuyolar :)en kisa zamanda ceren hanimin bir resmini gormek istiyoruzzz merak ediyoruzzz onu....... kocaman opuyorum seni
Yeliz canim sen yine komsularinla sorunlar yasamissin off valla offf yaniii....ne diyecegimi bilemiyorummm gerçekten komsular anlayissiz oluncaaa yapicak bisey yok bizim de alt katta cinli komsularimiz var iki cocuklari var kosuyorlar evin içinde bina sallaniyoo, kadin baltayla biseyler dogruyo 24saat kaç kere uyardik ama hep ayni sekilde devam ediyorlar.....neyseki mayis sonu yeni evimize geçiyoruz insallah ordaki komsularimiz ayni degildir....Sizin baska bir yere tasinma imkaniniz yok mu? kirada degilsiniz dimi kendi eviniz? zor bi durum ne diyim allah sabir versin
Hatice canim yaaa miden bulaniyor ama dayanmalisin....hersey yolunda gidiyor demekki ....doktorun verdigi ilaclari kullan bence elin ayagin tutmuyorsa surekli dinlen merdiven filan silmeyi aklindan bile geçirme :))
Fatos masallah Asya hanimaaa kilosu cok iyi!! seni de heyecan basmistir herhaldeee abooooo bacimmmm haftayaa sende kucagina alicann kizini artik unutursun biziiiii(( pabucumuz damaaaa dimi
Pembeeeee kaç kere diycemmm canini sikma diyeeee, bu haftalarda hissetmeyebilirsin iki hafta daha bekleee bak gor o zaman oglusun nasil tekmeliyoo seni karate yapacak antreman yapiyo içerde....
canım çok çok geçmiş olsun neyseki önemli bişiyi yokmuş çok şükür.günaydın kızlar...cuma gunu benım ıcın cok kotuydu...egeyı aldım eve geldım evde emzırırken basında bı sey farkettm bebegımın bası sısmıstı..sag tarafı acayıp sısmıs ve odem vardı sıs yerde hemen bakıcıya ındım o anlamamıs sozde ama yemın ttı dusmedı dıye ama bır gun once bana demıstı mma sandalyesındeyken arkaına bı donmus o ar aglamıs ege ama anlamadım ne oldugunu demıstı bende onemsemedım ...meger cocugum bı yerını vurmus darbe almıs ya nı..hemen dr a acıle goturdum fılm cekıldı bırsey yok ama darbeden odem almıs dendı ıcım rahat etmedı tokata ordan oraya...dr lar kusma yememe durumu varsa cıddı am yoksa sorun yok dedı..gozlemleyın dedı..ama hala daha da ınmedı tam olarak kafası nasıl agladım o gun annmlerde yoldaydı...kendımden gecmısım...bakıcı da cok korktu ama nasıl sınırlerım bozuldu...mama sandalyesınde yalnız bırakılırmı bebek ya...arkasını donmus sozde ama ..bakalım dogrumu..ooof kazalar artıyo buyudukce ...öle işte bebegımde acayıp nazar var kızlar ben ole dusunuorum ya...okuyoz ufluyoz nasıl rehavet cokuyo bıze...ege ucuz atlattı yani...
kızlar selamlar
herkes iyi sanırım arada size bakmak için geliyorum
sondan 2sayfa okuyorum hımmm iyi bari herkes iyi diyorum :)
bugün su için geldim :) kızmayın olurmu :)
Su canımm allah sağlıkla büyyütmeni nasip etsin gülüm
cerene de kendine de çok iyi bak kuşum öpüyorum hepinizi:79::79:
Günaydın kepeleklerimdersteyim aslında ama bundan sonra konu anlatmaya çalışarak kendimi yormamaya karar verdim bebişim daha önemli artık bu arada cuma günü kanda beta hcg.miz 1015 çıktı maşallah bebişimden bu sefer daha bi umutluyum inşallah birdaha üzmez bizi yarın kesemizi görmeye gidicez dua edin bizim için teyzoşlar
Suuuuuuuuuuuuuu canımcım gözün aydın, haberlerini aldım eliften ve fatoştan, ama topiğe giremedim ancak yazabiliyorum kusura bakmameleğini benim için bol bol kokla hayatım darısı diğer tüm hamişlerimize inşallah ve tabi ki bana daaaaaaaaaa :97:
canımm çok teşekkür ederim Amin inşallah..
sen de kendine iyi bak prensesi öp bizim için
günaydın kızlar...cuma gunu benım ıcın cok kotuydu...egeyı aldım eve geldım evde emzırırken basında bı sey farkettm bebegımın bası sısmıstı..sag tarafı acayıp sısmıs ve odem vardı sıs yerde hemen bakıcıya ındım o anlamamıs sozde ama yemın ttı dusmedı dıye ama bır gun once bana demıstı mma sandalyesındeyken arkaına bı donmus o ar aglamıs ege ama anlamadım ne oldugunu demıstı bende onemsemedım ...meger cocugum bı yerını vurmus darbe almıs ya nı..hemen dr a acıle goturdum fılm cekıldı bırsey yok ama darbeden odem almıs dendı ıcım rahat etmedı tokata ordan oraya...dr lar kusma yememe durumu varsa cıddı am yoksa sorun yok dedı..gozlemleyın dedı..ama hala daha da ınmedı tam olarak kafası nasıl agladım o gun annmlerde yoldaydı...kendımden gecmısım...bakıcı da cok korktu ama nasıl sınırlerım bozuldu...mama sandalyesınde yalnız bırakılırmı bebek ya...arkasını donmus sozde ama ..bakalım dogrumu..ooof kazalar artıyo buyudukce ...öle işte bebegımde acayıp nazar var kızlar ben ole dusunuorum ya...okuyoz ufluyoz nasıl rehavet cokuyo bıze...ege ucuz atlattı yani...
günaydınn canımm...
seni burda görmek ne güzell..
canım benim topiğimiz gittikçe renkleniyorr...hepimiz teker teker hamiş kaldık..Rabbim kucağımızada nasip etsin inşallahh....sağlıklı evlatlar versin .... inşallahh herşey yolunda gider bu seferr..şanssızlıklar olmazz...
günaydın kızlarrr....
haftasonu eşim vardıı.güzeldi ama yne sonu ayrılık oldu ve ben dayanamadımm...
dayanamıyorum kızlar artıkk...
eşimde tutturdu rapor alalım kafayı yiycem artık diyee..rapor alsak nerde kalıcam..kendi evin gb yayılamazsınki...zor olur bunalırımm...
ne diyim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..
şu karnımdaki meleğin yüzü suyu hürmetine yuvamızı bi araya getirelimmm...
günaydınn kızlarr
günaydınn kızlarr
amin amin...
kızlar eger unuttugum varsa nolur kusuruma bakmasın
günaydınn kızlarr
günaydın canımm :)
günaydın canım..
canım sağoll...
,herkese günaydınnnn
suyum canım benim evdeymişsiniz maşallah cerenimiz çok iyiymişyerim ben onu ya canım agrıların varmış merak etme en kısa zamanda geçicek inş ilk başta sıkıntı çekersin ama sabret birazcık canım daha iyi olucaksın
selizcim canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
seninde kızın olucakmış gözün aydın bitanem Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder inş annesine babasına hayırlı bir evlat olur inş tatlım
tinkerim canım benim çok geçmiş olsun egemuya kafasınımı vurmuş yavrum benim dedigin gibi büyüdükçe kazalarda artıyor ama korkma sakın Allahın izniyle bişeycik olmaz egemuya inş.bakıcıyı korkutmaklada iyi etmişsin herşeyden sakınır şimdi
yavyummm canım benim Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...inş biran önce begenizle kendi evinizde hepberaber olursunuz balımmmmmmm dualarım seninle
fatoşummmmm kuzumm perşembe günü inş 10'da doguma giriyormuşsunRabbim bir çırpıda dogurmayı nasip etsin
bellecim anneannen vefat etmiş yeni okudum haberini Allah rahmet eylesin başınız saolsun canım...Allah geride kalanlara saglık sıhhat versin
hatcem canım benim mide bulantıların başlamış sabret 3.aydan sonra inş geçicek hepsi
sen ve bebişin iyi olun yeter gerisi önemli değil
karasuyummmm bitanemm maşallah ne güzelde katlamış degerin öyle Allahım korusun seni ve melegini...bende inanıyorum bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine melegin
kendini çok yorma sakın
mervecimmmm canım az kaldı az biraz daha sabret tatlım kendine daha çok dikkat etmelisin artık son zamanların sakın evdeyim diye iş felanda yapma olurmu
yıldızcım tatlımmm kocişin geldii haftasonu sanki buralara bir deprem esintisi geldi gibi
tekrar gidicekmi yoksa artık hep yanındamı olucak...Rabbim böyle ayrı eşleri kavuştursun biran önce inş
yelizcim boşver aldırma sen apt komşularına ne yapsan yaranamazsın gerçekten sen sana düşeni yaptıktan sonra gerisine aldırma fazla olurmu tatlım
pembişimmmm canım benimm koccaman olmuşssunuz maşallah valla aman nazar degmesin
gökçemmm canım benim görümcenle problemlerin varmış Allah sana sabır versin...bence onlara istediklerini verme ve kocanı yalnız bırakma sakın onlara inat daha iyi ol eşinle
kızlar eger unuttugum varsa nolur kusuruma bakmasın
günaydınn kızlarr
beni unuttun eheuehe
yenı havadısım yok ama istersen hemen bı tane bulayım :)
ımm ne dıelım mesela aklıma gelmıo neyse bulurum ben sımdı tebrık edılcek bısı
he buldum buldum 17 Nisan dünya hemofili günü tebrik edebilrisin beni
günaydın canım
günaydınlar
hemofili günün kutlu olsun canım hepimizin kutlu olsun
nbr nasılsın ayşemmm
nbr seastarcım iyisindir umarım bebek nasıl?
hamdolsun iyiyim nanem :) hava soğuk ama üşüyorum :)
işlerimi hallettım şimdi öle boş boş oturuyorum iş yerıdne müzik dınlıyorum :)
sen nasılsın bakalımm :)
hemofili günün kutlu olsun canım hepimizin kutlu olsun
nbr nasılsın ayşemmm
nbr seastarcım iyisindir umarım bebek nasıl?
iyiyim bende çok şükür canım:)
ohh senden iyisi yok ne güzel bitirmişsin işlerini :)
yeni iş yerinden memnunmusun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?