Selam Kızlarrr
Dün son kontrolümüze gittik perşembe sabah 8 de doktorda olcazz kısmet olursa da en geç 10 da ameliyata alıncam :18:
Kızım çok iyiymiş maşAllah3400 gram olmuş
Şimdi evi temizliyorlar hazırlıklar başladı iyice ben artık heyecandan uyku uyuyamaz hale geldim
allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
kuzum cok az kaldı asyana kavuşmana allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..
ee kolay değil ben bile heyecan yapıyorum senin adına inş. kızını kucağına aldığında herşey biticek...
ayyyyyy o anı cok merak ediyorumm.
ayyyy ben cok fenayımmm elim ayağım tutmuyo miğde bulantısı mahvetti beni..
su gelmiş msj okudum evine gelmiş cok şükür herşey yolundaymış sevindim..
yelizcim seninde komşuyla sorun var galiba apartmanda yaşamanın zorlukları bu olsa gerek..
bizdede var merdivem silme konusu ama kim takar zaten kendime bakamıyorum merdiveni nerde silicem..
ayyyy ben cok fenayımmm elim ayağım tutmuyo miğde bulantısı mahvetti beni..
yelizcim seninde komşuyla sorun var galiba apartmanda yaşamanın zorlukları bu olsa gerek..
bizdede var merdivem silme konusu ama kim takar zaten kendime bakamıyorum merdiveni nerde silicem..
Selam Kızlarrr
Dün son kontrolümüze gittik perşembe sabah 8 de doktorda olcazz kısmet olursa da en geç 10 da ameliyata alıncam :18:
Şimdi evi temizliyorlar hazırlıklar başladı iyice ben artık heyecandan uyku uyuyamaz hale geldim
2-3 hamiş bi arada alırsak kurtarır belki... ciddi ciddi hesaplamış adam yaaa
Kızlar kusura bakmayın bu haberi hepinize ben vermek isterdim ama kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmicekti, sizi de daha kesin bişey yokken boşa sevindirip, yine kötü bişey olursa üzmek istemedimönceki gün idrarda çıktı önce, dün de kan verdim, 334 çıktı değer, şimdilik iyi gibi görünüyo ama keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kesin gözüyle bakamıyoruz, umarım bana kırılmazsınız hemen söylemedim diye nesli söylemeseydi ben kalp atışlarını duyduktan sonra topikte söylemeyi düşünüyordum ( artık öğrendiğinize göre dualarınızı da eksik etmezsiniz umarım, inşallah meleğim bu sefer sımsıkı tutunur annesine ...
oyy güle güle kullansın kuzumm..resminizide dört gözle bekliyorum..canıııımmmm evet çok az kaldııııı hastaneden çıkarken teyzoşun patteniyesiyle çıkcak kızım resimlerini yollucaz sanaaa
sabır ediyorum canım cünki ben bunu cok uzun zamandır bekliyorum her ne kadar zor olsada ben razıyım bunlara..zaten dr,umuzda söylemişti 7 haftalarda dahada artar diye arttıda..sürekli uyuyorum zaten yoksa uyumadığımda sanki zaman gecmiyo...kıymamammm yaaaaaz sabır 6 hafta sonra (ki inş o kadar sürmez) herşey gecer çok rahat edeceksinn
ama bu arada bol bol yat uyu
inşallah ayşem gecicek elbet ama biraz zaman gerekiyor dediğin gibi bebiş sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil zamanla hepsi gecicek ne olsa..canım ay mıde bulantıları çok zor gecer ınsallahh
bebısın iyi olsunda dımı ama hersey unutuluyo :) merdıven falanda silmessın bılıorm ama sakın sileım deme boşver
dayanıyorum kuzum ama bugün cok kötü gecti yarın dr. verdiği ilaçı içicem belki daha iyi olurum..Hatice canim yaaa miden bulaniyor ama dayanmalisin....hersey yolunda gidiyor demekki ....doktorun verdigi ilaclari kullan bence elin ayagin tutmuyorsa surekli dinlen merdiven filan silmeyi aklindan bile geçirme :)...
Bugun acayip yorgunum ben yaaaa uyudummm uyudummmmm baharlaaa ama hala uykum varrr......Survivor izliyoruzzz ne salakca bi yarismaaa hele nihat dogan var yaa offfff deli oluyorum yaaa insan bu kadar mii aptal olur :))))) gerçi bizim de pek bir farkimiz yok ondan bu programi izledigimize goreee
Esim de ablasinda saatlerdir gelemedi bi turlu ne yapiyosa artikkkkkkkkkkk gicik gorumceeeeeeeeee
canım evinize gelmıssınız masallah çok sevındım!
hepimiz çok duygulandık inan sen doguma giderken çıktıgında haber aldıgımızda..hersey yolunda çok şükür kızına kavustun ne mutlu canım!agrılarına gelince üzüldüm canım Allah yardımcın olsun ama dediğin gibi geçicek..Anne olmak böyle bişi işte...Seni seviyoruz fırsat buldukca gel canım
canımmm çok şükürki evinize gelmişsinizz.cerencikte çok iyiymiş maşallah onaaaaagrıların elbet geçecek canımmm.kızına kavuştun ya çok şükürr
SU iyi olmanıza çok sevindimmm kızınıda sanada maşallahağrın olması çok normal ilk doğumun inş biranönce tüm ağrılarından kurtulursun..kızını kokla bizim için...kendine dikkat ettt ...çok öpüyorum senii güzel anne:86:
canımmmmmmohh çok şükür evündesin gerçi ben haberini ablandan aldım ama
dün tekrar arıcaktım ama rahatsız etmek istemedim çok kalabalık olursunuz diye...
Allahım saglıkla büyütmek nasip etsin inşAllahhh
Su0614.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
Suuu şekerimm sende gelmıssın evıne ıyımıssınız çok sveındım
ağrılarında ınsallah gecıverır bi süre sonra :) kendıen cok ıyı bak canım üşütme sakın
havalara aldanıp tamam mı kocaman öptümm :)
Su canim Allah anali babali buyutsun......biraz agrin sizin varmis ama bunlar da geçer insallah sikma canini...artik Ceren hanimmm anne ve babasina kavustu her anin tadini cikar valla cok cabuk buyuyolar :)en kisa zamanda ceren hanimin bir resmini gormek istiyoruzzz merak ediyoruzzz onu....... kocaman opuyorum seni
kızlar selamlar
herkes iyi sanırım arada size bakmak için geliyorum
sondan 2sayfa okuyorum hımmm iyi bari herkes iyi diyorum :)
bugün su için geldim :) kızmayın olurmu :)
Su canımm allah sağlıkla büyyütmeni nasip etsin gülüm
cerene de kendine de çok iyi bak kuşum öpüyorum hepinizi:79::79:
Günaydın kepeleklerimdersteyim aslında ama bundan sonra konu anlatmaya çalışarak kendimi yormamaya karar verdim bebişim daha önemli artık bu arada cuma günü kanda beta hcg.miz 1015 çıktı maşallah bebişimden bu sefer daha bi umutluyum inşallah birdaha üzmez bizi yarın kesemizi görmeye gidicez dua edin bizim için teyzoşlar
Suuuuuuuuuuuuuu canımcım gözün aydın, haberlerini aldım eliften ve fatoştan, ama topiğe giremedim ancak yazabiliyorum kusura bakmameleğini benim için bol bol kokla hayatım darısı diğer tüm hamişlerimize inşallah ve tabi ki bana daaaaaaaaaa :97:
günaydınn canımm...
seni burda görmek ne güzell..
canım benim topiğimiz gittikçe renkleniyorr...hepimiz teker teker hamiş kaldık..Rabbim kucağımızada nasip etsin inşallahh....sağlıklı evlatlar versin .... inşallahh herşey yolunda gider bu seferr..şanssızlıklar olmazz...
günaydın kızlarrr....
haftasonu eşim vardıı.güzeldi ama yne sonu ayrılık oldu ve ben dayanamadımm...
dayanamıyorum kızlar artıkk...
eşimde tutturdu rapor alalım kafayı yiycem artık diyee..rapor alsak nerde kalıcam..kendi evin gb yayılamazsınki...zor olur bunalırımm...
ne diyim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..
şu karnımdaki meleğin yüzü suyu hürmetine yuvamızı bi araya getirelimmm...
hep ama hep dua ediyorum zaten allahım güldürsün yüzünüzü..maşallah senin minnakına ya yerim ben onuGünaydın kepeleklerimdersteyim aslında ama bundan sonra konu anlatmaya çalışarak kendimi yormamaya karar verdim bebişim daha önemli artık bu arada cuma günü kanda beta hcg.miz 1015 çıktı maşallah bebişimden bu sefer daha bi umutluyum inşallah birdaha üzmez bizi yarın kesemizi görmeye gidicez dua edin bizim için teyzoşlar
Suuuuuuuuuuuuuu canımcım gözün aydın, haberlerini aldım eliften ve fatoştan, ama topiğe giremedim ancak yazabiliyorum kusura bakmameleğini benim için bol bol kokla hayatım darısı diğer tüm hamişlerimize inşallah ve tabi ki bana daaaaaaaaaa :97:
vallahi çok zor elif yaşadığın ..allah yardımcınız olsun..ama baskasının evınde olmaz dedıgın gıbı ..rahat olamazsın..bebegınız kısmetıyle gelır kız belkı bellı mı olur ..güzel olcak hersey...günaydınn canımm...
seni burda görmek ne güzell..
canım benim topiğimiz gittikçe renkleniyorr...hepimiz teker teker hamiş kaldık..Rabbim kucağımızada nasip etsin inşallahh....sağlıklı evlatlar versin .... inşallahh herşey yolunda gider bu seferr..şanssızlıklar olmazz...
günaydın kızlarrr....
haftasonu eşim vardıı.güzeldi ama yne sonu ayrılık oldu ve ben dayanamadımm...
dayanamıyorum kızlar artıkk...
eşimde tutturdu rapor alalım kafayı yiycem artık diyee..rapor alsak nerde kalıcam..kendi evin gb yayılamazsınki...zor olur bunalırımm...
ne diyim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..
şu karnımdaki meleğin yüzü suyu hürmetine yuvamızı bi araya getirelimmm...
canımm çok teşekkür ederim Amin inşallah..
sen de kendine iyi bak prensesi öp bizim için
günaydın kızlar...cuma gunu benım ıcın cok kotuydu...egeyı aldım eve geldım evde emzırırken basında bı sey farkettm bebegımın bası sısmıstı..sag tarafı acayıp sısmıs ve odem vardı sıs yerde hemen bakıcıya ındım o anlamamıs sozde ama yemın ttı dusmedı dıye ama bır gun once bana demıstı mma sandalyesındeyken arkaına bı donmus o ar aglamıs ege ama anlamadım ne oldugunu demıstı bende onemsemedım ...meger cocugum bı yerını vurmus darbe almıs ya nı..hemen dr a acıle goturdum fılm cekıldı bırsey yok ama darbeden odem almıs dendı ıcım rahat etmedı tokata ordan oraya...dr lar kusma yememe durumu varsa cıddı am yoksa sorun yok dedı..gozlemleyın dedı..ama hala daha da ınmedı tam olarak kafası nasıl agladım o gun annmlerde yoldaydı...kendımden gecmısım...bakıcı da cok korktu ama nasıl sınırlerım bozuldu...mama sandalyesınde yalnız bırakılırmı bebek ya...arkasını donmus sozde ama ..bakalım dogrumu..ooof kazalar artıyo buyudukce ...öle işte bebegımde acayıp nazar var kızlar ben ole dusunuorum ya...okuyoz ufluyoz nasıl rehavet cokuyo bıze...ege ucuz atlattı yani...
vallahi çok zor elif yaşadığın ..allah yardımcınız olsun..ama baskasının evınde olmaz dedıgın gıbı ..rahat olamazsın..bebegınız kısmetıyle gelır kız belkı bellı mı olur ..güzel olcak hersey...
günaydın kızlar...cuma gunu benım ıcın cok kotuydu...egeyı aldım eve geldım evde emzırırken basında bı sey farkettm bebegımın bası sısmıstı..sag tarafı acayıp sısmıs ve odem vardı sıs yerde hemen bakıcıya ındım o anlamamıs sozde ama yemın ttı dusmedı dıye ama bır gun once bana demıstı mma sandalyesındeyken arkaına bı donmus o ar aglamıs ege ama anlamadım ne oldugunu demıstı bende onemsemedım ...meger cocugum bı yerını vurmus darbe almıs ya nı..hemen dr a acıle goturdum fılm cekıldı bırsey yok ama darbeden odem almıs dendı ıcım rahat etmedı tokata ordan oraya...dr lar kusma yememe durumu varsa cıddı am yoksa sorun yok dedı..gozlemleyın dedı..ama hala daha da ınmedı tam olarak kafası nasıl agladım o gun annmlerde yoldaydı...kendımden gecmısım...bakıcı da cok korktu ama nasıl sınırlerım bozuldu...mama sandalyesınde yalnız bırakılırmı bebek ya...arkasını donmus sozde ama ..bakalım dogrumu..ooof kazalar artıyo buyudukce ...öle işte bebegımde acayıp nazar var kızlar ben ole dusunuorum ya...okuyoz ufluyoz nasıl rehavet cokuyo bıze...ege ucuz atlattı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?