Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin amin

günaydın canımm :)

günaydın canım..

canım sağoll...

günaydın canım nasılsın?

günaydınnnn

günaydın

,

günaydınlar

günaydın canım nasılsın.
Nasıl sinirin geçti mi biraz olsun
günaydın kızlarrr evet iyiyim sinirimde geçti ama sabah yine karşılaştık o tavırla söylenen kelimelrein arkasından ahh canım günaydın bilmem ne denince sinir oluyorum iyice amannn artık takmıycam zatennn

sizler nasılsınız kuzularr

amin canım aminnn...maşallah kuzucugaa
aminn canım inşallahhhh

sağol kuzum bende iyiyim iyi diyelim iyi olsun.

ayy hadi cok az kalmış yaaa allahım yüzünü güldürüsün kuzummm..

iyi olmana çok sevindim canım benim
aminn canım inşallahhhh inşallah bak önce sana verdi sonra karasuya şimdi sıra bende öle hissediyorummmm inşallah yeliz merve ve ayşemede nasip eder Rabbim sırasıyla peşpeşe hamiş kalır peşpeşe dogururuz inşallah canımmm inşallahh

ewet canım Allahtan bi mani çıkmazsa düşüncemiz öyle
oyyy canım benim Allah razı olsun senden düşünmen bile yeter
ay nasıl duygulandım anlatamam sana
bende okurumki inş okumak isteyen olursa okuruz neden olmasınki

ayşemm bende seve seve okurum nanem için ne demekk zevkle..

günaydın ayşemm kuzum sende yeni işe başlamışsın hayırlı uğurlu olsun evinede yakınmış sevindim adına..
fındığım iyi teyzesi iyidir heralde..anca miğdemi bulandırıyo sıpaçarşamba kontrolümüz var inş. herşey yolundadır..

inşallahh nanemm sırayla hamiş kalıyoruzz sıraylada doğurmak nasip olsunn..
hep böyle olumlu ol kuzum bak görüceksin sonucunda bu olumluluğun mükafatını cok güzel alıcaksın..

kızlar tekrar tekrar günaydınlarrrrr yeni geldim ofise dışardaydım ve sırılsıklamım dünya ticaret merkezine gelen yolda su birikiyo arabalarda umursamıyo ve kaldırımdakişleri ıslatıyolar bende onlardan biriyim belediyeye dilekçe vermiş yönetim ama haber yokmuş henüz sinir oldumm.
onun dışında haftasonum güsel geçti cumartesi evdeydim pazarda sinemaya gittik rio diye bi animasyon filme süperdi tavsiye ederim.ordan çıkıncada kendime bi kaç oje aldımbide matlaştırıcı oje aldımmm normal ojenin üzerine sürülüyo ve matlaştırıyo ojeyi süper bişi resimler birazdan
onun dışında zeytin hanım artık patisini vermeyi ögrendiiii çokk tatlı yaaaa gecede beni uyandırdı saat 4 te bi havlama sesi önce bagırdım sus falan diye yok susmadı ama allahtan çok havvlamıyo bi kere havlıyo baktım olcak gibi degil kalktım bende yatakodasının kapısının önüne oturmuş ben kapıyı açınca oturma odasına dogru gitti kapının önünde durdu bende yanına gittim orda hırlıyo falan odanın içine bakıp bende korktum acaba bişimi görüyo die sonra bi baktımki cemin kazagı kalmış orda oda onu ne olarak gördüyse artık ona hırlıyomuş aldım kazagı elime bi kaçıyo dedim deli bunamı havlıyosun sonra kazak oldugunu anlayınca kuyruk sallanmaya başladı hemen gitti yattı sonrada bende uyuyabildim

okuruz canım hep beraber inşallah ya tedaviye başlamadan 3-4 gün önce başlasak
bitiririz heralde dimi :)

sağol hatcem...ay okuruz dımı bizde sevaba gireriz hem kız fena mı eheue
Allah ın hazinesi geniş hepimize verir :)

ay bu bebişler yokmu bu bebişler çok yaramaz hepsi :) gecer ıns. canım zor bulantılar biliom ama :)

bende okurum seve seveeeeee

kız sinemaya nereye gittiniz bizde ikeya gittiydik dolaşmaya sonra forum istanbul oradanda
bi metroport yapalım dedik k0cişle akşam metroporttaydık ordamıydınız yoksa
bi kahve içtik kocişle sonra evımıse geldık tavla attık yendı benı gıcık
bide dalga gecıo yenınce Allahtan mars olmuyorum dilinden kurtulamam neyse

zeytınde benden betermıs yau ne korkmus öle eheueheu :) yazık ya

bende okurum seve seveeeeee

kızlar yeşil olan ojeyi matlaştırıcıyla kullandım inanılmaz hoş bi rengi oluyooo

digeri ise normal çamur rengi ojeyi sürdüm sonra üzerine siyah oje ile şekil yapıcaktım ama siyah ojemi bulamadım ve bende göz kalemiyle şekilleri yapıp üzerinede parlatıcı sürdüm ve böyle olduuuu

Eklentiler

• $Yeni Resimyy.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $Yeni Resim.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32

yok kız pelicana gittik biz orası çok yakın gelio bizim eve metroporta gitsek karşılaşacakmışıkk

yok kız pelicana gittik biz orası çok yakın gelio bizim eve metroporta gitsek karşılaşacakmışıkk

demekki canım :) dün uzun bi gün oldu bizim için ya dolu dolu geçirdik :)
aslıdna dedim kocişe gel pelicana gidek değişik bi yer die ama ne zamandır ikeaya gitmıoduk
baktık asayiş berkemal mi diye :)

anaam kız sen taktın bu oje olayına

taktım valla kızzzzz insan bi yorum yapar güzel olmuşş vayy akla bak göz kalemii heee felan diee

taktım valla kızzzzz insan bi yorum yapar güzel olmuşş vayy akla bak göz kalemii heee felan diee

ayy yelizz inanmıyorumm ay göz kalemi kullanmış bu nası bi zeka yauu
ay hamarat hatun işte görüyosun süper olmuşş bende hemen yapayım
sonradan arkamdan türbanlılar iice azdı oje moje die dedikodu fln çıakrsınlar
ay yok yapiciğim dayanamiyiciğim eheueheu

gunaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım :)

ay ya reglime 1 hafta var kasıkalrım 3-4 gündür batışıyo böyle ya neden
batışıt ki böle iğne gibi sağ kasığım daha çok oluyo not: hamile değilim
başka neden olur acebaa kızlaar

en iyisi canım boşver takma

canım benim ya çok saolasın Allah hepinizden razı olsun
oyy yerim ben o sıpanııııı

inşallahh nanemm sırayla hamiş kalıyoruzz sıraylada doğurmak nasip olsunn..
hep böyle olumlu ol kuzum bak görüceksin sonucunda bu olumluluğun mükafatını cok güzel alıcaksın..

inşallah canım benimm...arada sırada bunalım takılsakta yine de çok şükürki içimizden umudu hiç eksik etmiyoruz...bir gün olacagı umuduyla beklemeye devam ediyoruz inş Rabbimde bunun karsılıgını vericek inanıyorum ben

oyy ben cok fenayımm cıkıyorum kızlarrr hepinizi öpüyoruzz..

kendine dikkat et canım benim iyi olunca yine gel

ay bende çok sinir oluyorum şu yagmurlu havalarda arabalarıyla geçerken ıslatanlara
canım üstünü biran önce kurut ıslak ıslak durma Allah korusun hasta olursun...
bende o filme gitmeyi çok istiyorum bakalım bu hafta gidebiliriz belki
zeytine bak helee

aynen canım yaaa işallah tekerleri patlar ne diyim canım filme gidin mutlaka çok güzel bi animasyon romantik komedii bayıldım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…