yaaaa sorma Rüzgar da daha ufacıktı 3 aylıktı sanırım diş kasıntısı basladı 6 aylık olduk bakalım ne zaman çıkacak çok zor yaaaa elımı bır alıyor agzına dişlerını kasımak için nasıl ısırıyor damakları ıle yetmıyor kasımaya hiç bişi yavruma Allah yardım etsın tüm bebeklere
günaydın canımm :)
günaydın canım..
canım sağoll...
herkese günaydınnnn
suyum canım benim evdeymişsiniz maşallah cerenimiz çok iyiymişyerim ben onu ya canım agrıların varmış merak etme en kısa zamanda geçicek inş ilk başta sıkıntı çekersin ama sabret birazcık canım daha iyi olucaksın
selizcim canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
seninde kızın olucakmış gözün aydın bitanem Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder inş annesine babasına hayırlı bir evlat olur inş tatlım
tinkerim canım benim çok geçmiş olsun egemuya kafasınımı vurmuş yavrum benim dedigin gibi büyüdükçe kazalarda artıyor ama korkma sakın Allahın izniyle bişeycik olmaz egemuya inş.bakıcıyı korkutmaklada iyi etmişsin herşeyden sakınır şimdi
yavyummm canım benim Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...inş biran önce begenizle kendi evinizde hepberaber olursunuz balımmmmmmm dualarım seninle
fatoşummmmm kuzumm perşembe günü inş 10'da doguma giriyormuşsunRabbim bir çırpıda dogurmayı nasip etsin
bellecim anneannen vefat etmiş yeni okudum haberini Allah rahmet eylesin başınız saolsun canım...Allah geride kalanlara saglık sıhhat versin
hatcem canım benim mide bulantıların başlamış sabret 3.aydan sonra inş geçicek hepsi
sen ve bebişin iyi olun yeter gerisi önemli değil
karasuyummmm bitanemm maşallah ne güzelde katlamış degerin öyle Allahım korusun seni ve melegini...bende inanıyorum bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine melegin
kendini çok yorma sakın
mervecimmmm canım az kaldı az biraz daha sabret tatlım kendine daha çok dikkat etmelisin artık son zamanların sakın evdeyim diye iş felanda yapma olurmu
yıldızcım tatlımmm kocişin geldii haftasonu sanki buralara bir deprem esintisi geldi gibi
tekrar gidicekmi yoksa artık hep yanındamı olucak...Rabbim böyle ayrı eşleri kavuştursun biran önce inş
yelizcim boşver aldırma sen apt komşularına ne yapsan yaranamazsın gerçekten sen sana düşeni yaptıktan sonra gerisine aldırma fazla olurmu tatlım
pembişimmmm canım benimm koccaman olmuşssunuz maşallah valla aman nazar degmesin
gökçemmm canım benim görümcenle problemlerin varmış Allah sana sabır versin...bence onlara istediklerini verme ve kocanı yalnız bırakma sakın onlara inat daha iyi ol eşinle
kızlar eger unuttugum varsa nolur kusuruma bakmasın
günaydın canım nasılsın?
günaydınnnn
günaydın
,
günaydınlar
günaydın kızlarrr evet iyiyim sinirimde geçti ama sabah yine karşılaştık o tavırla söylenen kelimelrein arkasından ahh canım günaydın bilmem ne denince sinir oluyorum iyice amannn artık takmıycam zatennngünaydın canım nasılsın.
Nasıl sinirin geçti mi biraz olsun
Haklısın canım benım Allah ım dermansız dert vermesın kımseye amın
oglum büyüyor evet aynen senın dedıgın gıbı ısırası gelıyor ınsanınsagol canım Allah ım sanada nasıp etsın ınsallah
sağol kuzum bende iyiyim iyi diyelim iyi olsun.
ayy hadi cok az kalmış yaaa allahım yüzünü güldürüsün kuzummm..
nanemmm başlıcaksınız dımı tüp bebişe ay yarabbim Allahımm
çok heycanlandım yaa reglıne de daha varmışşş olsun gec olsunda güç olmasın
Allah ım kolaylıkla rahatlıkla olmasını nasib etsin tüm kapıalrı bir bir açsın size inşallahh
tüp bebeğe başlayınca kırk yasin okuyalım kızlarla bölüşüpp kızlar ne diyosunuz
kimse okumasa ben okurum sana kız :)
nanemmm başlıcaksınız dımı tüp bebişe ay yarabbim Allahımm
çok heycanlandım yaa reglıne de daha varmışşş olsun gec olsunda güç olmasın
Allah ım kolaylıkla rahatlıkla olmasını nasib etsin tüm kapıalrı bir bir açsın size inşallahh
tüp bebeğe başlayınca kırk yasin okuyalım kızlarla bölüşüpp kızlar ne diyosunuz
kimse okumasa ben okurum sana kız :)
günaydın canımmm hatcem fındıgın nasıl kızzz maşallah sizee
iyi olmana çok sevindim canım benim
aminn canım inşallahhhh inşallahbak önce sana verdi sonra karasuya şimdi sıra bende öle hissediyorummmm inşallah yeliz merve ve ayşemede nasip eder Rabbim sırasıyla peşpeşe hamiş kalır peşpeşe dogururuz inşallah canımmm inşallahh
ewet canım Allahtan bi mani çıkmazsa düşüncemiz öyle
oyyy canım benim Allah razı olsun senden düşünmen bile yeter
ay nasıl duygulandım anlatamam sana
bende okurumki inş okumak isteyen olursa okuruz neden olmasınki
ayşemm bende seve seve okurum nanem için ne demekk zevkle..
günaydın ayşemm kuzum sende yeni işe başlamışsın hayırlı uğurlu olsun evinede yakınmış sevindim adına..
fındığım iyi teyzesi iyidir heralde..anca miğdemi bulandırıyo sıpa çarşamba kontrolümüz var inş. herşey yolundadır..
okuruz canım hep beraber inşallah ya tedaviye başlamadan 3-4 gün önce başlasak
bitiririz heralde dimi :)
sağol hatcem...ay okuruz dımı bizde sevaba gireriz hem kız fena mı eheue
Allah ın hazinesi geniş hepimize verir :)
ay bu bebişler yokmu bu bebişler çok yaramaz hepsi :) gecer ıns. canım zor bulantılar biliom ama :)
kızlar tekrar tekrar günaydınlarrrrr yeni geldim ofise dışardaydım ve sırılsıklamım dünya ticaret merkezine gelen yolda su birikiyo arabalarda umursamıyo ve kaldırımdakişleri ıslatıyolar bende onlardan biriyim belediyeye dilekçe vermiş yönetim ama haber yokmuş henüz sinir oldumm.
onun dışında haftasonum güsel geçti cumartesi evdeydim pazarda sinemaya gittik rio diye bi animasyon filme süperdi tavsiye ederim.ordan çıkıncada kendime bi kaç oje aldımbide matlaştırıcı oje aldımmm normal ojenin üzerine sürülüyo ve matlaştırıyo ojeyi süper bişi resimler birazdan
onun dışında zeytin hanım artık patisini vermeyi ögrendiiii çokk tatlı yaaaa gecede beni uyandırdı saat 4 te bi havlama sesi önce bagırdım sus falan diye yok susmadı ama allahtan çok havvlamıyo bi kere havlıyobaktım olcak gibi degil kalktım bende yatakodasının kapısının önüne oturmuş ben kapıyı açınca oturma odasına dogru gitti kapının önünde durdu bende yanına gittim orda hırlıyo falan odanın içine bakıp bende korktum acaba bişimi görüyo die sonra bi baktımki cemin kazagı kalmış orda oda onu ne olarak gördüyse artık ona hırlıyomuş aldım kazagı elime bi kaçıyo dedim deli bunamı havlıyosun sonra kazak oldugunu anlayınca kuyruk sallanmaya başladı hemen gitti yattı sonrada bende uyuyabildim
bende okurum seve seveeeeee
kız sinemaya nereye gittiniz bizde ikeya gittiydik dolaşmaya sonra forum istanbul oradanda
bi metroport yapalım dedik k0cişle akşam metroporttaydık ordamıydınız yoksa
bi kahve içtik kocişle sonra evımıse geldık tavla attık yendı benı gıcık
bide dalga gecıo yenınce Allahtan mars olmuyorum dilinden kurtulamam neyse
zeytınde benden betermıs yau ne korkmus öle eheueheu :) yazık ya
yok kız pelicana gittik biz orası çok yakın gelio bizim eve metroporta gitsek karşılaşacakmışıkk
kızlar yeşil olan ojeyi matlaştırıcıyla kullandım inanılmaz hoş bi rengi oluyooo
digeri ise normal çamur rengi ojeyi sürdüm sonra üzerine siyah oje ile şekil yapıcaktım ama siyah ojemi bulamadım ve bende göz kalemiyle şekilleri yapıp üzerinede parlatıcı sürdüm ve böyle olduuuu
demekki canım :) dün uzun bi gün oldu bizim için ya dolu dolu geçirdik :)
aslıdna dedim kocişe gel pelicana gidek değişik bi yer die ama ne zamandır ikeaya gitmıoduk
baktık asayiş berkemal mi diye :)
ohh iyi yapmışsınızzz kuzummmm
anaam kız sen taktın bu oje olayına
taktım valla kızzzzz insan bi yorum yapar güzel olmuşş vayy akla bak göz kalemii heee felan diee
gunaydın kızlarnasılsınız
ayy yelizz inanmıyorumm ay göz kalemi kullanmış bu nası bi zeka yauu
ay hamarat hatun işte görüyosun süper olmuşş bende hemen yapayım
sonradan arkamdan türbanlılar iice azdı oje moje die dedikodu fln çıakrsınlar
ay yok yapiciğim dayanamiyiciğim eheueheu
günaydın canım :)
günaydın kızlarrr evet iyiyim sinirimde geçti ama sabah yine karşılaştık o tavırla söylenen kelimelrein arkasından ahh canım günaydın bilmem ne denince sinir oluyorum iyice amannn artık takmıycam zatennn
sizler nasılsınız kuzularr
ayşemm bende seve seve okurum nanem için ne demekk zevkle..
günaydın ayşemm kuzum sende yeni işe başlamışsın hayırlı uğurlu olsun evinede yakınmış sevindim adına..
fındığım iyi teyzesi iyidir heralde..anca miğdemi bulandırıyo sıpa çarşamba kontrolümüz var inş. herşey yolundadır..
inşallahh nanemm sırayla hamiş kalıyoruzz sıraylada doğurmak nasip olsunn..
hep böyle olumlu ol kuzum bak görüceksin sonucunda bu olumluluğun mükafatını cok güzel alıcaksın..
oyy ben cok fenayımm cıkıyorum kızlarrr hepinizi öpüyoruzz..
kızlar tekrar tekrar günaydınlarrrrr yeni geldim ofise dışardaydım ve sırılsıklamım dünya ticaret merkezine gelen yolda su birikiyo arabalarda umursamıyo ve kaldırımdakişleri ıslatıyolar bende onlardan biriyim belediyeye dilekçe vermiş yönetim ama haber yokmuş henüz sinir oldumm.
onun dışında haftasonum güsel geçti cumartesi evdeydim pazarda sinemaya gittik rio diye bi animasyon filme süperdi tavsiye ederim.ordan çıkıncada kendime bi kaç oje aldımbide matlaştırıcı oje aldımmm normal ojenin üzerine sürülüyo ve matlaştırıyo ojeyi süper bişi resimler birazdan
onun dışında zeytin hanım artık patisini vermeyi ögrendiiii çokk tatlı yaaaa gecede beni uyandırdı saat 4 te bi havlama sesi önce bagırdım sus falan diye yok susmadı ama allahtan çok havvlamıyo bi kere havlıyobaktım olcak gibi degil kalktım bende yatakodasının kapısının önüne oturmuş ben kapıyı açınca oturma odasına dogru gitti kapının önünde durdu bende yanına gittim orda hırlıyo falan odanın içine bakıp bende korktum acaba bişimi görüyo die sonra bi baktımki cemin kazagı kalmış orda oda onu ne olarak gördüyse artık ona hırlıyomuş aldım kazagı elime bi kaçıyo dedim deli bunamı havlıyosun sonra kazak oldugunu anlayınca kuyruk sallanmaya başladı hemen gitti yattı sonrada bende uyuyabildim
en iyisi canım boşver takma
canım benim ya çok saolasın Allah hepinizden razı olsun
oyy yerim ben o sıpanııııı
inşallah canım benimm...arada sırada bunalım takılsakta yine de çok şükürki içimizden umudu hiç eksik etmiyoruz...bir gün olacagı umuduyla beklemeye devam ediyoruz inş Rabbimde bunun karsılıgını vericek inanıyorum ben
kendine dikkat et canım benim iyi olunca yine gel
ay bende çok sinir oluyorum şu yagmurlu havalarda arabalarıyla geçerken ıslatanlara
canım üstünü biran önce kurut ıslak ıslak durma Allah korusun hasta olursun...
bende o filme gitmeyi çok istiyorum bakalım bu hafta gidebiliriz belki
zeytine bak helee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?