Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kuzularr ben kafayı iyice yedimmm biran önce saatin 6 olmasını istiyorum çünkü gidip kendime bir sürü oje alıcammmm

hakket yeliz bozdun kafayı ojelerle....ben de bı ara takmıstım surup surup cıkarıyordum ..fazla koklam kız kafa yaparr

kız napemmm çok çok güsellerrrrr gece bilem rüyamda ojeler görüyorum hele dün akşam zeytin hanımın havlamasıyla bölünen rüyamda kenan imirzalıoğluyla oje seçiyodummmmmmm düşün yani hatta yanımızda dayı ile tefoda vardıı

selız canım senın bu arada kalmaların cok üzüyor benı wallahı sımdı kaynanana desen dınlenmem lazım o zaman annenede yardım etmek ıstıyorsun oyuzden bısey dıyemıyorsun sanırım yanı anlamıyorum kı bı ınsanın hıcmı mısafırı bıtmez ve gezmelerı tabı aynı zamanda mısafırde gelse sana patlıyor gezmelerede gıtse senıde sürüklüyor bende yapamam senın yaptıgını ıyı dayanıyorsun wallahı canım
bizde kızımla ıyıyız cok sukur ama dun sabah sancıyla uyandım cok fenaydı aksamustu 4 e kadar surdu korkuttu kızım bızı

kızlar bana herşey yakışır programını ızleyen varmı?

ben izliyorum öğlenleri..yarısını ama..çok hoşuma gidiyor..özellikle gardroplarını kurcaladıkları bölümm...

yavyummmmmmmmmnassın bebişşşş ya...:82:ağrıyor mu yine

yavrukuş msn den yazıyom sana görmedin heraldee...
Valla sürekli oturduğum için çok hissetmiyorum ama yürürken tam şeyim ağrıyo..acaba genişlememi oluoyki.. :26: Ama ben başka senaryolar yazarım biliyosunn...bide göğsümdende sıvı geldi ya...allah korusun erken doğum neyim geldi aklımaa... :26:

hayırdır yavyumun agrısımı var(
yavyummm balımmm çok geçmiş olsun neyin var?

canımbenimmm...belki de normaldir bilmiyorum ama çok afedersin tam şeyimde acı-ağrı karışık bişeyler oluyor cumartesiden beri..şiddetli değil ama...olsa zaten koşarım sağlık ocağınaa.. :26:

tınker egeye masallah yaa yaramaz kereta opsene bıkere benım ıcın egeyı

kız yelız nerden sardı bu oje merakı senı allah allahh:93:

tınker egeye masallah yaa yaramaz kereta opsene bıkere benım ıcın egeyı

kız yelız nerden sardı bu oje merakı senı allah allahh:93:

ne bilem anacımmm forumda el ve ayak bakımına bi girdim orda renk degiştiren ojeleri bi gördüm timam işte aşkk die buna denio heralde dedim 1 haftadır böyle aşık aşık dolaşıyorum kociş zor çekiyo beni ojelerin önünden

ojeye bende çok meraklıyım ama kızıma fazla aseton ve oje kokusu çektşrmemek için 2 haftada bir sürüyorum birdfe tırnaklarım çok sararıyor benim seninde öyle oluyor mu?

bende sıkı takıpcısıyım o programın cok eglenıyorum bıde arkalarından konusuyolarya bırbırlerının sonrada gelınce programa sen benım ıcın boyle demıssın dıyınce dıyen kısının aa benmı ben oyle demek ıstemedım dıye sıyrılma cabaları kıskanc olanların hep 3 puan vermelerı eglendırıyor benı wallahı

bu arada korkma canım bısey olmaz arada olabılıyor oyle benımde uyusma gıbı oluyodu gecıyodu

evett...en çokta birbirlerinin fiziklerine laf söylüyorlar...tombiklere çok kaynıyolarr..aaa o 42-44 beden giyer falann... :89:

canım erken değil dimi bu tarz ağrılar içinn...24.haftadayımm... :26:
gerçi ağrı bile değil işte...acıyla karışık bişeyy... :26:

bı tanem ben burdayımmm ara ara gırıp okuyorumm ama tam yazamoyorum annemın de gelenı gıdenı çok oluyorrr

szilerı çok özledımm yakında tamamıyle aranızda olurumm
opüyorum herkesleriii

dikkat ettimde hep bu haftalarda aşagıya dogru baskı oluyor hamişlerimizde sanırım normal bişey bu o yüzden çok fazla kafana takma olurmu canım...eger kafan rahat etmiyorsa saglık ocagına git muhakkak...

canımm yaa çok afedersin ama gerçekten yuhh yani senin kaynanana.
sende biraz sesini çıkarsana be kuzum yaaa.
nerdeyse hamileliği yarıladın ama şöyle bacaklarını uzatıp bi istarahat edemedin yaa.
anladıgım kadarıyla sen çok ama çooook sabırlısınn.
ben olsam hayatta dayanamz cevabımıda verirdimm onunla gezmelerede gitmezdim.
ne diyim canım benim Allah yardımcın olsun

ojeye bende çok meraklıyım ama kızıma fazla aseton ve oje kokusu çektşrmemek için 2 haftada bir sürüyorum birdfe tırnaklarım çok sararıyor benim seninde öyle oluyor mu?

canım aslında bendede oluyordu o sarama olayı bi ara vitaminsizlikten ve hava almamasıyla alakalı bi durum sanırım ama bi topikte örmüştüm çözümünüde yazmışlardı eger bulursam yollarım

fatoşummmmmm hoşgeldinnn balımmmmm
az kaldı yakında sende kucagına alıcaksın ASYA'nı
bu arada çok begendim kızının ismini bence çok güzel bir seçim yapmışsın

evet evet tombıklere cok sarıyolar hakkaten

6. ayındasın canım olabılır yanı normal bence senı cok rahatsız etmıyorsa ve kısa surelı gelıp gecıyorsa normal ama devamlı ve senı rahatsız edecek sekıldeyse doktoruna da sorabılırsın bebegın buyuyor ve rahmın kasılıyor o yuzden canım

Selam kızlar,

Ben çok kötüyüm artık dayanamıyorum istemeye istemeye ilaç kullanmak zorunda kaldım.
bugun 4 gün basur başladı bende ama öle böle bişi degil resmen çayır çayır yanıyorum oturamıyorum yatamıyorum hele hiç yuruyemiyorum napacam böle bilmiyorum. bide perşembe lagma yaparlarsa iyice mafoldum demektir. sabah dr aradık fitil ve krem verdi mecburen kullandım. dün gece sabah 5:30 a kadar evde döndüm durdum agladım. Allahım başka dert vermesin ama çok zor bişiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…