Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoşummmmmm hoşgeldinnn balımmmmm
az kaldı yakında sende kucagına alıcaksın ASYA'nı
bu arada çok begendim kızının ismini bence çok güzel bir seçim yapmışsın

hoşbuldum canımcımmmmmm valla çok korkuyorum kızımı saglıkla bir kucagıma alsaydım onunda hareketleri azaldı sürekli onu dinler hale geldim nolur çok dua edin bana

ojeye bende çok meraklıyım ama kızıma fazla aseton ve oje kokusu çektşrmemek için 2 haftada bir sürüyorum birdfe tırnaklarım çok sararıyor benim seninde öyle oluyor mu?

canım hava almamasından ve kullandıgın asetondan oluyomuş o sararmalar asetonunu degiştir bence bazı markaların oldukça güzel asetonları var hem besliyo hemde nemlendiriyo ben kullanıyorum markasını falan tam olarak yazarım sana bi ara şu anda aklımda degil ama flormarındı sanırım.onun dışında zeytinyagı ve limon karışımını öneririm hem nemleniyo kırılmayıo ve sararmayıda önlüyo ellerede dogal nemlendirici görevi yapıyo

fatos hosgeldın canım ay cok uzuldum baskıdanmı oluyor acaba:26: ya annemdede vardı cok cektı kadın cok zor bısey bıde strestende olabılıyor sıkma kendını bu kadar

bı tanem ben burdayımmm ara ara gırıp okuyorumm ama tam yazamoyorum annemın de gelenı gıdenı çok oluyorrr

szilerı çok özledımm yakında tamamıyle aranızda olurumm
opüyorum herkesleriii

hoşgeldinn tatlımm bizde seni çok özledikkk bi türlü görüşemedikte sen hiç müsait olamıyosunnn gitmeden mutlaka tanışmalıyım seninle ve ogluşunlaaaa haber bekli,yorum

canım doguma kadar bol bol kayısı kurusu falan ye hosafını ye.sezeryan sonrası kabız oluyor ınsan dıkısten ıkınamıyor ben 1 hafta cıkamamıstım dogum oncesı de yapmadılar lavman ..1 hafta sonra gıttı dıktıler benı ayakta kı...maaa lavman...ay ne kötü hissetmiştim...geçmiş olsun canım ben de de vardı basur hamılelıkten hala da arada kanar

bu arada kızlar yıne degıstırmezsek kızımın adını azra nur koymaya karar verdık bız

hoşbuldum canımcımmmmmm valla çok korkuyorum kızımı saglıkla bir kucagıma alsaydım onunda hareketleri azaldı sürekli onu dinler hale geldim nolur çok dua edin bana

allah yardımcınız olsun canım az kaldı sabret ama bence erkene alsınlar sıkıntılıysan cok..dr unla konus bakalım bi:26:

ayyyyyyyyyy canım benim yaaaaaaaaaaa ben hiç çekmedim ama bi ara eşim çekmişti çok zor allah yardımcın olsun gerçekten bide asyanın agırlıgı var zaten iyice kötü olmuşsundur canım ama sabret çok çok az kaldı allahın izniyle perşembe günü hepsi geçmiş olucak inşallahhh asya hanımın gelmesiyle adı gibi güzel bi dogum geçirirsin işallah canımmm

fatos hosgeldın canım ay cok uzuldum baskıdanmı oluyor acaba:26: ya annemdede vardı cok cektı kadın cok zor bısey bıde strestende olabılıyor sıkma kendını bu kadar

neyden ve nasıl oldu bilmiyom canım ama hayatımı kaydırdı resmen tuvalete gitmemek için dua eder hale geldim. 9 ay çok güzeldi son bir hafta zehir oldu

neslicim kabız değilim ki gayet iyi çıkıyorum ama bagsur memesi dedikleri şey çıktı bende dr fitil ve krem söledi o biraz hafifletti ama şükürki kan falan yok yoksa iyice panik olurum

allah yardımcınız olsun canım az kaldı sabret ama bence erkene alsınlar sıkıntılıysan cok..dr unla konus bakalım bi:26:

ya benimde aklıma geldi yarın falan alsın olmazsa dedim ama drlar grevdeymiş ya gerçi bir çoğu çalışıyo ama ne bilim istemedim bekleyim hem belki iyileşir lagmaya kadar

Varya allah kimseye yaşatmasın yeliz çoooook zormuş

canım yaa baya kötü olmuşsunn.ne diyim Rabbim kurtarsın inşallah bi an önce..sağlıkla sıhhatle....

KIZLAR BU ARADA şero MESAJ ÇEKTİ.KESEYİ GÖRMÜŞLER.HABER VERMEMİ İSTEDİ..İNŞALLAH PITPITLARIDA DUYAR HAFTAYA...

neyden ve nasıl oldu bilmiyom canım ama hayatımı kaydırdı resmen tuvalete gitmemek için dua eder hale geldim. 9 ay çok güzeldi son bir hafta zehir oldu

kuzummmm benimmm kıyamam sana yaa biraz daha sabret canım çok az kaldı perşembe günü kurtulucaksın inşallah...
agrını sızılarını unutursun bebegim...inş içtiğin ilaçlar şifa olur canım benim

azra güzel ....canım azra bakire kız demek zannedrsem:26:

evet canım azra; temız namuslu bakıre kadın demek, hz. meryeme verılen ısımlerden bırı , medıne sehrıne verılen ısımlerden bırı bırde el degmemıs kum tanesı demekmıs

amin canım amin işallah seninkide biran önce geçer sanırım daha önce yoktu böyle bişiy sende geçici bişeydir muhtemelen benim eşimde 1 hafta falan sürdü ama hayatı zehir oldu wcde ki bagrışlarını hala unutmam allahım yardımcın olsun valla işallah tez zamanda geçer

saol canımcımmmm

OHHH maşAllahhhhh şeroma ve kuzusuna

inşAllahhhh canımmmmmmmm geçerrr

ALLAH kolaylık versın canım o memeler dıstaysa sanslısın her turlu ılac krem vs. anında yarıyor ama ıcteyse cok daha sıkıntı oluyor dedıgım gıbı psıkolojıde cok onemlı annem bırseye uzulsun sıkılsın stres yapsın hemen azardı basuru amelıyat oldu ve kurtuldu ama hamılelıkte oluyor genelde sanırım yengemınde olmustu ıkınmaktan normal dogum yaptı dogum sonrası dıkıs acısıyla beraber cektı kadın ama gectı sonra onunkı ılacla ınsallah senınkılerde gecer canım:44:

masallah şeroma yaa ınsallah boyle guzel devam eder hamılelıgı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

??

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero -- ??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
Su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…