fatoşummmmmm hoşgeldinnn balımmmmm
az kaldı yakında sende kucagına alıcaksın ASYA'nı
bu arada çok begendim kızının ismini bence çok güzel bir seçim yapmışsın
ojeye bende çok meraklıyım ama kızıma fazla aseton ve oje kokusu çektşrmemek için 2 haftada bir sürüyorum birdfe tırnaklarım çok sararıyor benim seninde öyle oluyor mu?
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm artık dayanamıyorum istemeye istemeye ilaç kullanmak zorunda kaldım.
bugun 4 gün basur başladı bende ama öle böle bişi degil resmen çayır çayır yanıyorum oturamıyorum yatamıyorum hele hiç yuruyemiyorum napacam böle bilmiyorum. bide perşembe lagma yaparlarsa iyice mafoldum demektir. sabah dr aradık fitil ve krem verdi mecburen kullandım. dün gece sabah 5:30 a kadar evde döndüm durdum agladım. Allahım başka dert vermesin ama çok zor bişiymiş
bı tanem ben burdayımmm ara ara gırıp okuyorumm ama tam yazamoyorum annemın de gelenı gıdenı çok oluyorrr
szilerı çok özledımm yakında tamamıyle aranızda olurumm
opüyorum herkesleriii
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm artık dayanamıyorum istemeye istemeye ilaç kullanmak zorunda kaldım.
bugun 4 gün basur başladı bende ama öle böle bişi degil resmen çayır çayır yanıyorum oturamıyorum yatamıyorum hele hiç yuruyemiyorum napacam böle bilmiyorum. bide perşembe lagma yaparlarsa iyice mafoldum demektir. sabah dr aradık fitil ve krem verdi mecburen kullandım. dün gece sabah 5:30 a kadar evde döndüm durdum agladım. Allahım başka dert vermesin ama çok zor bişiymiş
hoşbuldum canımcımmmmmm valla çok korkuyorum kızımı saglıkla bir kucagıma alsaydım onunda hareketleri azaldı sürekli onu dinler hale geldim nolur çok dua edin bana
bu arada kızlar yıne degıstırmezsek kızımın adını azra nur koymaya karar verdık bız
Selam kızlar,
fatos hosgeldın canım ay cok uzuldum baskıdanmı oluyor acaba:26: ya annemdede vardı cok cektı kadın cok zor bısey bıde strestende olabılıyor sıkma kendını bu kadar
canım doguma kadar bol bol kayısı kurusu falan ye hosafını ye.sezeryan sonrası kabız oluyor ınsan dıkısten ıkınamıyor ben 1 hafta cıkamamıstım dogum oncesı de yapmadılar lavman ..1 hafta sonra gıttı dıktıler benı ayakta kı...maaa lavman...ay ne kötü hissetmiştim...geçmiş olsun canım ben de de vardı basur hamılelıkten hala da arada kanar
allah yardımcınız olsun canım az kaldı sabret ama bence erkene alsınlar sıkıntılıysan cok..dr unla konus bakalım bi:26:
ayyyyyyyyyy canım benim yaaaaaaaaaaa ben hiç çekmedim ama bi ara eşim çekmişti çok zor allah yardımcın olsun gerçekten bide asyanın agırlıgı var zaten iyice kötü olmuşsundur canım ama sabret çok çok az kaldı allahın izniyle perşembe günü hepsi geçmiş olucak inşallahhh asya hanımın gelmesiyle adı gibi güzel bi dogum geçirirsin işallah canımmm
Selam kızlar,
hoşbuldum canımcımmmmmm valla çok korkuyorum kızımı saglıkla bir kucagıma alsaydım onunda hareketleri azaldı sürekli onu dinler hale geldim nolur çok dua edin bana
neyden ve nasıl oldu bilmiyom canım ama hayatımı kaydırdı resmen tuvalete gitmemek için dua eder hale geldim. 9 ay çok güzeldi son bir hafta zehir oldu
Selam kızlar,
azra güzel ....canım azra bakire kız demek zannedrsem:26:
neslicim kabız değilim ki gayet iyi çıkıyorum ama bagsur memesi dedikleri şey çıktı bende dr fitil ve krem söledi o biraz hafifletti ama şükürki kan falan yok yoksa iyice panik olurum
ya benimde aklıma geldi yarın falan alsın olmazsa dedim ama drlar grevdeymiş ya gerçi bir çoğu çalışıyo ama ne bilim istemedim bekleyim hem belki iyileşir lagmaya kadar
Varya allah kimseye yaşatmasın yeliz çoooook zormuş
canım yaa baya kötü olmuşsunn.ne diyim Rabbim kurtarsın inşallah bi an önce..sağlıkla sıhhatle....
KIZLAR BU ARADA şero MESAJ ÇEKTİ.KESEYİ GÖRMÜŞLER.HABER VERMEMİ İSTEDİ..İNŞALLAH PITPITLARIDA DUYAR HAFTAYA...
kuzummmm benimmm kıyamam sana yaabiraz daha sabret canım çok az kaldı perşembe günü kurtulucaksın inşallah...
agrını sızılarını unutursun bebegim...inş içtiğin ilaçlar şifa olur canım benim
neyden ve nasıl oldu bilmiyom canım ama hayatımı kaydırdı resmen tuvalete gitmemek için dua eder hale geldim. 9 ay çok güzeldi son bir hafta zehir oldu
canım yaa baya kötü olmuşsunn.ne diyim Rabbim kurtarsın inşallah bi an önce..sağlıkla sıhhatle....
KIZLAR BU ARADA şero MESAJ ÇEKTİ.KESEYİ GÖRMÜŞLER.HABER VERMEMİ İSTEDİ..İNŞALLAH PITPITLARIDA DUYAR HAFTAYA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?