Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada kızlar yıne degıstırmezsek kızımın adını azra nur koymaya karar verdık bız

azra nur güzel bir isim bellecim...şimdiki çocuklar ne kadar şanslı istemediğin kadar isim var ve hepsi birbirinden güzel...

naneeeee bu arada msn dekı profıl resmıne bıttım kazaklı olan harıka

teşekkür ederim canım benimmmm :78: :78: begendigine sevindim canım

ayyy çok sevindim yaa maşallah inşallah pıt pıtlarınıda duyarlar haftaya

geçmiş olsun canım yaaa

bilmem olabilir dedğin sen bi bakda müsait olunca yazarsın bana zeytinyağı ve limon hiç denemedim bi deneyim onuda

bu arada kızlar yıne degıstırmezsek kızımın adını azra nur koymaya karar verdık bız

sizde biz gibi kararsızlardansınız gerçi biizm vaktimiz var daha

bı tanem ben burdayımmm ara ara gırıp okuyorumm ama tam yazamoyorum annemın de gelenı gıdenı çok oluyorrr

szilerı çok özledımm yakında tamamıyle aranızda olurumm
opüyorum herkesleriii

kızlarr hepiniz sövmekte çok haklısınızz ama bnm gelin gittiğim yer malesef böylehem çok iyi ve fedakarlar senin eksiğini senden önce düşünüp alırlar her istediğini yaparlar,hemde beni 1 dk olsun yanlarından ayırmak istemezler.tek gelin olmak hem güzel hem kötü hiç kızları olmadığı içinde beni ayrı bir seviyorlar ama çok ta bunalttılar.eşim nedesin o zamanında annesinin babanesigile yaptığı gelinliği görmüş oyüzden ben onlara göre çok çok rahatım bile..Allahtan yanlarında rahatım istediğim gibi konuşabiliyorum ama şu gezmelerine bi son verse yada beni götürmek istemese dahada memnun olucam.Allahın hergünü gezmede haftada 1-2 misafiri var.daha beni her gezmesine götürmüyor öyle olsa kaçardım valla bu evdenama bugün baay bi isyan ettim:84:biraz üzüldü...evet birazda sabırlıyım..eşim üzülmesin annesi babası üzülmesin diye elimden geleni yapıyorum...iyi insanlar diye bazı şeyleri görmezden geliyorum...böylece mutlu mesut yaşıyoruz eğer gidip gelmesem ilgilenemsem aradaki bağ kopar zaten..kayınvaldem hastaneye düşer Allah korusunama şöylede bişey varkii kayınvaldeme çok güveniyorum yani doğum yapıcam bnm annem çalışıo illaki gelecek yardım edecek ama kayınvaldem olmsa zorlanırım bnm hergün gelenim gidenim olck sağolsun hepsini yapar şimdiden kızımın kıyafetlerini almaya başladı bana hamile bulüzü almış ayağım rahat etsin diye babet almışyanii iki ucu boklu değnekkızsam kıyamam kızmayıncada bazen çıldırıyorum...
ayrıca geçen doktora kayınvaldemide götürdük dedim doktor yormak kendini falan filan derse kaynanam duysunda az rahat bıraksın diyee hatta doktordayekn avrislerimden bahsettim doktorda dedi fazla yorulmyacaksın ayakta kalmayacaksın dedi.kayıbnvaldemde zaten gezmede oturuyosun dedi.arada bi misafirinede hizmet etsem nolcakki ona göre( ama karar verdim yaniii nisanda bitsin artık karnım büyümeye başlar bende yavaş yavaş kendimi çekicem..çünkü misafir varken kayınvaldem çaya hiç kalmıo hep ben dolduruyorum akşam eşlerimiz geldiğindede çaya hiç bakmıyor yemekleri yapıyor onuda bazen birlikte yapıyoruz,bulaşığı birlikte kaldırıyoruz ama artık çok yormak istemiyorum yoksa tabikide hizmet edicem yardım edicem ama şuan bebeğim için dinlenmek istiyorum artık...enazından 5-6 ay
yinede sürekli Allaha dua ediyorum ne kayınvaldeme nede kayınpederime karşı hiçbirzaman kin duymayayım hep seveyim diye..beni yanlarında görmek istiyolarsa bu kötü bişey değil diyee kendimi firenliyorum çünkü bana yaptıklarını ödeyemem çok hakları var üstümüzde...bide ilerde bende kayınvalde olabilirim şimdi kayınvaldeme naparsam ilerde gelinimde bana yapar diyeumut ediyorum...gerçi kızım olacak inş ama

kuzum kıyamam sana nerden çıktı bu son hafta şimdiye kdr gayet iyiydin canım bol bol kuru kayısı kuru incir ye aslında taze sıkılmış portakal suyu ve nar suyunu sık iç annda çıkarsın tuvalete.bende hamileliğimin başından beri bağırsaklarım çok afedersin ya bozuk yada kabızım...kabız olduğumda kayınvaldem kuru kayısı ile inciri suya koydu 1 saat bekletii sonra suyunu içtim peşinede tanelerini yedim anında çıktım tuvalete.inş iyileşrsin canım senin kız yaramaz olacak heralde seni uykusuzluğua ve yorgunluğa alıştırıyor...

buarada pembedanam nerde hiç görmedim iyimi??şehzadesi nasıl???yıldızıda görmüyorum hiç???ben baya bi yoğunluktan kimseyi göremez haber alamaz oldum

Son düzenleme:

selizcim kayınvalidenelr emınım çok iyidirler senı çok sevıyoalrdır
1 dediğini 2 etmıyolardır ama günlük yaşamını planlamana da karısma hakkını vermez bu
gitmek istemıyorsan gitmek istemıoyorsundur bunu güzel bi dille ifade edebilrisin heralde
illa kavga et aranı boz görüşme demıyoruz ki yani dimi ama...annecim gelemıycem
adıma karar yapma lütfen desen nolucak sankı hamılesın sımdı gene daha ıyı zamanalrın
ağır oldugun günlerinde olucak fit fit gezemessın öle dimi ama

canım çok teşekkür ederim aminn darısı sizlere inş canımm..
senin de hamiş olmana çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah

canım benim geçmişler olsun allah kuzuna sağlık sıhhat güzel bir ömür nasip etsin sizlerle birlikte bahtı açık olsun prensesimizin...

Aminnnnnn aminnnnnnn canımcım çok sağoll
Allah hepimizin yavrusuna hayırlı ömürler versin..
bu arada ege'ye çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kafası şişmiş,
bence de nazar değiyo kuzuya Allah nazarlardan korusun

oo sahalara dönmüşüzzz :)

evet hayatım evimizdeyiz kızım da ben de iyiyizz çok şükürr ağrılarım geçti ama dikiş yeri
sızlıyo tabiki o da zamanla geçer :) çok sağol canım benim..
siz de tüp bebeğe başlıyomuşsunuzz çooook sevindim balım yaa inşallah yavrun sana sımsıkı
tutunacak burda kutlama yapıcazzz inşallaahh dualarım seninle..

SU evine geçti bebeşiyle yeni hayatına alışmaya çalışıyor darsı hepimizin başına inş

amin canım inşallah yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz,
gerçekten bambaşka bi duygu ya onu emzirmek,koklamak,öpmek..
Allah'ım herkeslere nasip etsinnnnnn

hoşbuldum canımcımmmmmm valla çok korkuyorum kızımı saglıkla bir kucagıma alsaydım onunda hareketleri azaldı sürekli onu dinler hale geldim nolur çok dua edin bana

ah canım benim ya kıyamam sana son zamanların gerçekten zorladı seni
ama sık dişini canımcım bak topu topu 2 günün var ondan sonra yavruna kavuşacaksın
dualarımız seninle içini ferah tut canımm

Son düzenleme:
su nasılsınız canımm cerenınle ıyımısınız tatlım resmını ne zaman koyacaksın cok mrak edıyoruz prensesıı

su nasılsınız canımm cerenınle ıyımısınız tatlım resmını ne zaman koyacaksın cok mrak edıyoruz prensesıı

selam canım ikimizde iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
canım daha resimlere doğru düzgün bakmadım ve de bilgisayara atmadım..
ev kalabalık gelen giden çok..o telaşe bi bitsin şimdi hemen size bakıp çıkıyorum fazla duramıyorum :)

Son düzenleme:

canım benım iyi olmana çok sevındım...annelk duygusunu yasıyorsun ne mutlu sana!melegını bizim yrımıze de kokla öp emi...darısı hayırlısıyla basımıza olsun ınsallah...

birarada melegımızın resmını koy onu çok merak edıyoruz...

allaha sukur bızde ıyıyz canım ınsallah senın suan tattıgın duyguları tatmak ıcın sabırsızlanıyoruz canım tamam sız ıyı olunda resımler gelır sonradan nasılsa ıyı oldugunuzu bılmek en guzelı canım

evet canımcım çok güzel bi duyguymuş Allah'ım herkeslere nasip etsin..
sizinde az kaldı darısı size inşallah sizin için de öperim teyzesi..
sen nasılsın bebiş nasıll

evet canımcım çok güzel bi duyguymuş Allah'ım herkeslere nasip etsin..
sizinde az kaldı darısı size inşallah sizin için de öperim teyzesi..
sen nasılsın bebiş nasıll

ayy ne güzel canım tadını çıkar kızınla geçen dakikalarının masallah size
evet canım bızımde az kaldı ınsallah hayırlısıyla gelir bebişlerımız.ben de iyiym canım ama agrılarım arttı çeşit çeşit böyle korkutuyor bazen bizi acaba erken mı geliyor diye..ama şimdilik yerınde çok şükür canım:)ben de ıznımın tadını çıkarıyorum bol bol dinlenıyorum...

sağol canımm benim sizin de az kaldı Rabbim sizi de sağlıcakla kavuştursun inşallah

sağol canımcım
korkma annesi bilgecik orda sıkılmıştır artık,hareketleri de kısıtlandı
onun için bazen canını yakabilir endişelenme sen öyle erken doğum falan diye..
inşallah vaktinde sağlıkla gelir pıtırcıklar

evet canım yeri daraldı belli ki artık..benımde agrılarım halsizliklerim son gunlerde baya bir arttı...zamanlıca gelsınler ınsallah kuzum....

merve'cim ben çıkıyorum canım fırsat buldukça gelirim çok öpüyorum
kendine ve bilge'ye iyi bak

herkese günaydın
güzel huzurlu sakin bir gün diliyorum herkese

günaydınn canım amin inşallah diyorum bende
umarım dediğin gibi olurr.

kızlar yaaa yardımınıza ihtiyacım var son iki aydır adet düzenim resmen sapıttı.
şimdi bakın şöyle 23 şubatta adet oldum 28 şubatta bitti
7 martta tekrar geldi ama iki gün kadar böyle peçeteye silince falan geldi ama kandı yani neyse iki-üç gün o sürdü
29 martta tekrar adetim geldi 5-6 gün sürdü ve bitti.
ama bugün yin az önce lavabodaydım peçete ile silince baktım yine kan..

offf yaa ne olabilir sizce
yardım edin lütfennn

olurmuymuş peki böyle normal mi?

olurmuymuş peki böyle normal mi?

bilmiyorum ki hayatım yaa
yoksa normalde adetlerim ilk gününden beri düzenli gelirdi başka bi şakayetimde yook
anlayamadım bende ne oldu su son iki ayda..
neyse bakayım bi kaç ay daha takip edeyim en iyisi..
çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…