bu arada kızlar yıne degıstırmezsek kızımın adını azra nur koymaya karar verdık bız
naneeeee bu arada msn dekı profıl resmıne bıttım kazaklı olan harıka
canım yaa baya kötü olmuşsunn.ne diyim Rabbim kurtarsın inşallah bi an önce..sağlıkla sıhhatle....
KIZLAR BU ARADA şero MESAJ ÇEKTİ.KESEYİ GÖRMÜŞLER.HABER VERMEMİ İSTEDİ..İNŞALLAH PITPITLARIDA DUYAR HAFTAYA...
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm artık dayanamıyorum istemeye istemeye ilaç kullanmak zorunda kaldım.
bugun 4 gün basur başladı bende ama öle böle bişi degil resmen çayır çayır yanıyorum oturamıyorum yatamıyorum hele hiç yuruyemiyorum napacam böle bilmiyorum. bide perşembe lagma yaparlarsa iyice mafoldum demektir. sabah dr aradık fitil ve krem verdi mecburen kullandım. dün gece sabah 5:30 a kadar evde döndüm durdum agladım. Allahım başka dert vermesin ama çok zor bişiymiş
canım hava almamasından ve kullandıgın asetondan oluyomuş o sararmalar asetonunu degiştir bence bazı markaların oldukça güzel asetonları var hem besliyo hemde nemlendiriyo ben kullanıyorum markasını falan tam olarak yazarım sana bi ara şu anda aklımda degil ama flormarındı sanırım.onun dışında zeytinyagı ve limon karışımını öneririm hem nemleniyo kırılmayıo ve sararmayıda önlüyo ellerede dogal nemlendirici görevi yapıyo
bu arada kızlar yıne degıstırmezsek kızımın adını azra nur koymaya karar verdık bız
bende bir deneyim bakıyım merak ettim
senşn bu kayınvalden den çektiğin ne böyle yaa Allah kolaylık versin sana eşin ne diyo peki bu duruma ??
ben gayet iyiym kızımla beraber müşteri aramsı yapıyoruz sakin sakin
canım ben ancak geceleri izleyebiliorum iki kere falan izledim hoş bi program eglenceli oluyo yanii
kız bana fayda etmez o valla ben en sonunda kendimi siyaha boyatıcam belkim belli olmazlar o zaman
hoşgeldin canım benden sana tavsiye bence bi sürede olsa rahatlamak istiyorsan eger doktorun bu kadar dolaşmana izin vermedigini söyle ne biliyim uydur bi yalan yoksa bunlşarın seni bırakacakları yok.allah yardımcın olsun tatlım
evet canım malesefki yine sorun yaşadım alında kavga falan olmadı ama işte konuşma tarzı inanılmaz kırdı beni
ayşem ben çok uzun süredir takip ediyordum o topiği canım ama bi faydasını gördüm diyemem..o yüzden takip etmeyi bıraktım...
şimdi bi tüy azaltıcı set aldım onu kullanıyorum bakalım inşallah işe yararda en azından 2-3 ayda bir tüylerimi alırım....
selizcim valla Allah san sabır versin ben olsam dayanamazdım heralde bu kadar telaşa...
kadının hiç gezmesi bitmiyor...Allah yardımcın olsun...bence buna artık bir son vermesi gerektigini düşündürmen lazım canım
bu arada Allah razı olsun canım inşallah mayısın 3 yada 6sında başlıcaz tedaviye hayırlısı bakalım
kız ben yerim bunu yerim yerr
canımsınnn...bende inanıyorum bu sefer olucak gibi geliyor inşallah...
selız canım senın bu arada kalmaların cok üzüyor benı wallahı sımdı kaynanana desen dınlenmem lazım o zaman annenede yardım etmek ıstıyorsun oyuzden bısey dıyemıyorsun sanırım yanı anlamıyorum kı bı ınsanın hıcmı mısafırı bıtmez ve gezmelerı tabı aynı zamanda mısafırde gelse sana patlıyor gezmelerede gıtse senıde sürüklüyor bende yapamam senın yaptıgını ıyı dayanıyorsun wallahı canım
bizde kızımla ıyıyız cok sukur ama dun sabah sancıyla uyandım cok fenaydı aksamustu 4 e kadar surdu korkuttu kızım bızı
bı tanem ben burdayımmm ara ara gırıp okuyorumm ama tam yazamoyorum annemın de gelenı gıdenı çok oluyorrr
szilerı çok özledımm yakında tamamıyle aranızda olurumm
opüyorum herkesleriii
canımm yaa çok afedersin ama gerçekten yuhh yani senin kaynanana.
sende biraz sesini çıkarsana be kuzum yaaa.
nerdeyse hamileliği yarıladın ama şöyle bacaklarını uzatıp bi istarahat edemedin yaa.
anladıgım kadarıyla sen çok ama çooook sabırlısınn.
ben olsam hayatta dayanamz cevabımıda verirdimm onunla gezmelerede gitmezdim.
ne diyim canım benim Allah yardımcın olsun
Selam kızlar,
Ben çok kötüyüm artık dayanamıyorum istemeye istemeye ilaç kullanmak zorunda kaldım.
bugun 4 gün basur başladı bende ama öle böle bişi degil resmen çayır çayır yanıyorum oturamıyorum yatamıyorum hele hiç yuruyemiyorum napacam böle bilmiyorum. bide perşembe lagma yaparlarsa iyice mafoldum demektir. sabah dr aradık fitil ve krem verdi mecburen kullandım. dün gece sabah 5:30 a kadar evde döndüm durdum agladım. Allahım başka dert vermesin ama çok zor bişiymiş
kızlarr hepiniz sövmekte çok haklısınızzama bnm gelin gittiğim yer malesef böyle hem çok iyi ve fedakarlar senin eksiğini senden önce düşünüp alırlar her istediğini yaparlar,hemde beni 1 dk olsun yanlarından ayırmak istemezler.tek gelin olmak hem güzel hem kötü hiç kızları olmadığı içinde beni ayrı bir seviyorlar ama çok ta bunalttılar.eşim nedesin o zamanında annesinin babanesigile yaptığı gelinliği görmüş oyüzden ben onlara göre çok çok rahatım bile..Allahtan yanlarında rahatım istediğim gibi konuşabiliyorum ama şu gezmelerine bi son verse yada beni götürmek istemese dahada
Suuuuuuuuuuuuuu canımcım gözün aydın, haberlerini aldım eliften ve fatoştan, ama topiğe giremedim ancak yazabiliyorum kusura bakmameleğini benim için bol bol kokla hayatım darısı diğer tüm hamişlerimize inşallah ve tabi ki bana daaaaaaaaaa :97:
canım benim geçmişler olsun allah kuzuna sağlık sıhhat güzel bir ömür nasip etsin sizlerle birlikte bahtı açık olsun prensesimizin...
oo sahalara dönmüşüzzz :)
suyum canım benim evdeymişsiniz maşallah cerenimiz çok iyiymişyerim ben onu ya canım agrıların varmış merak etme en kısa zamanda geçicek inş ilk başta sıkıntı çekersin ama sabret birazcık canım daha iyi olucaksın
SU evine geçti bebeşiyle yeni hayatına alışmaya çalışıyor darsı hepimizin başına inş
hoşbuldum canımcımmmmmm valla çok korkuyorum kızımı saglıkla bir kucagıma alsaydım onunda hareketleri azaldı sürekli onu dinler hale geldim nolur çok dua edin bana
su nasılsınız canımm cerenınle ıyımısınız tatlım resmını ne zaman koyacaksın cok mrak edıyoruz prensesıı
selam canım ikimizde iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
canım daha resimlere doğru düzgün bakmadım ve de bilgisayara atmadım..
ev kalabalık gelen giden çok..o telaşe bi bitsin şimdi hemen size bakıp çıkıyorum fazla duramıyorum :)
selam canım ikimizde iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
canım daha resimlere doğru düzgün bakmadım ve de bilgisayara atmadım..
ev kalabalık gelen giden çok..o telaşe bi bitsin şimdi hemen size bakıp çıkıyorum fazla duramıyorum :)
canım benım iyi olmana çok sevındım...annelk duygusunu yasıyorsun ne mutlu sana!melegını bizim yrımıze de kokla öp emi...darısı hayırlısıyla basımıza olsun ınsallah...
birarada melegımızın resmını koy onu çok merak edıyoruz...
evet canımcım çok güzel bi duyguymuş Allah'ım herkeslere nasip etsin..
sizinde az kaldı darısı size inşallahsizin için de öperim teyzesi..
sen nasılsın bebiş nasıll
allaha sukur bızde ıyıyz canım ınsallah senın suan tattıgın duyguları tatmak ıcın sabırsızlanıyoruz canım tamam sız ıyı olunda resımler gelır sonradan nasılsa ıyı oldugunuzu bılmek en guzelı canım
ayy ne güzel canım tadını çıkar kızınla geçen dakikalarının masallah size
evet canım bızımde az kaldı ınsallah hayırlısıyla gelir bebişlerımız.ben de iyiym canım ama agrılarım arttı çeşit çeşit böyle korkutuyor bazen bizi acaba erken mı geliyor diye..ama şimdilik yerınde çok şükür canım:)ben de ıznımın tadını çıkarıyorum bol bol dinlenıyorum...
sağol canımm benim sizin de az kaldı Rabbim sizi de sağlıcakla kavuştursun inşallah
sağol canımcım
korkma annesi bilgecik orda sıkılmıştır artık,hareketleri de kısıtlandı
onun için bazen canını yakabilir endişelenme sen öyle erken doğum falan diye..
inşallah vaktinde sağlıkla gelir pıtırcıklar
merve'cim ben çıkıyorum canım fırsat buldukça gelirim çok öpüyorum
kendine ve bilge'ye iyi bak
güle güle git hayatm...
yine gel emi...Ceren imizi bol bol öp kokla bizim yerimize...
sizi sevıyorz!!
herkese günaydın
güzel huzurlu sakin bir gün diliyorum herkese
günaydınn canım amin inşallah diyorum bende
umarım dediğin gibi olurr.
kızlar yaaa yardımınıza ihtiyacım var son iki aydır adet düzenim resmen sapıttı.
şimdi bakın şöyle 23 şubatta adet oldum 28 şubatta bitti
7 martta tekrar geldi ama iki gün kadar böyle peçeteye silince falan geldi ama kandı yani neyse iki-üç gün o sürdü
29 martta tekrar adetim geldi 5-6 gün sürdü ve bitti.
ama bugün yin az önce lavabodaydım peçete ile silince baktım yine kan..
offf yaa ne olabilir sizce
yardım edin lütfennn
olurmuymuş peki böyle normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?