Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar,sabah şerifleriniz hayırlı olsun
ay ben kac günlerdir rüyamda kız bebek görüyorum..ilk gördüğümde doğurmuşum ama bebeğe ne emzik ne biberon almışız su bile veremiyodum.:26:.sonra gördüğümde emzirmeye çalışıyorum bir türlü emziremiyorum falan bugünde kücücük olmuş oluyo bebek ama cok güzel allahım gercek hayatta yavrumu sağlıklı kollarıma almayı nasip etsin..

KotuKediSero
seastar
ciceklara
GamzeliKiz

günaydın kuzularrrrrrrrrrr.nasılsınızzzz

dünnn gittim kendime altıtane oje aldımmm bugünde mavi sürdümm resimler az sonraaa

Allah hayırlaraçıkarsın hayatım.,
sayılı gün çabuk geçer bi bakmışsın kollarında miniğin emziriyosun inşallah
hatçe senin ve eşinin doğum tarihlerinizi ay ve yıl olarak bi yaz bakem bi cinsiyet tahmini yapayım Yüce Rabbim bilir ama kime yaptıysak tuttu.
hadi canım gönder hemen bekliyorum

KotuKediSero
seastar
ciceklara
GamzeliKiz

dünnn gittim kendime altıtane oje aldımmm bugünde mavi sürdümm resimler az sonraaa

günaydınnnn süslümm sende hoşgeldinn..

ayyy sende bu ojeler takıntı yaptı valla..neyse bakalım görelim maheretlerini neler yaptın..

KotuKediSero
seastar
ciceklara
GamzeliKiz

günaydıııınn canıııımmm
hadi bakalım bugünkü ojelerini merakla bekliyoruz..
bigünde bize evdeki ojelerini toplu olarak çekte gönder yelizcim oje dolabını çook merak ediyorum ben şahsen

canım günaydın sen rüyaların etkisinde kalma zor günler geçirdin ve hala korkuyosun o yüzdende bilinç altın sana oyun oynuyo.allahın izniyle sag salim gelicek bebegin dünyaya inşallah

aminn canım...
evet sayılı gün cabuk gecer zaten tayin döneminde nasıl gectiğini anlamıcam bile..

benim doğum tarihi: 1985.08.27...ağustos 27..
eşimin:1981.04.09...yani nisan 9 canım..

hadi bakalım ne cıkacak..

günaydıııınn canıııımmm
hadi bakalım bugünkü ojelerini merakla bekliyoruz..
bigünde bize evdeki ojelerini toplu olarak çekte gönder yelizcim oje dolabını çook merak ediyorum ben şahsen

günaydın tatlımmm evet evet şu anda yaklaşık olarak 40 tane falan ojem var ama daha almaya devam edicemm :)))))))) yarın koyarım resimleriii

canım günaydın sen rüyaların etkisinde kalma zor günler geçirdin ve hala korkuyosun o yüzdende bilinç altın sana oyun oynuyo.allahın izniyle sag salim gelicek bebegin dünyaya inşallah

yok canım zaten kalmıyorum dediğin gibi biraz fazla düşündüğüm için bilinç atımın oynadığı bir oyun..
inşallahh hayatım tek duamız bu sağlıklı kucaklayabilmek...
yarın dr. kontrolümüz var dua edin bizim için teyzoşlar.

neyse gecer elbet birgün..

amin canım tabiki dualarım seninle biliyosunnnnn.

kız geçmesin dün görümcemde dio geçer die ama ben biliorum geçmicek bu takıntı geçmesinde herşeyi ögrenmek istiyorum şimdi ebruli oje üzerinde çalışıyorum fena bişii

canııııım Rabbim bilir ama büyük ihtimalle kızın olacaaak

bu arada yaşıtız seninle gıı

canııııım Rabbim bilir ama büyük ihtimalle kızın olacaaak

bu arada yaşıtız seninle gıı

tabiki Allah bilir canım bizler sadece taminlerde bulunuyoruzz..kız olursa eminim eşim cokkk mutlu olucaktır..ayrıca teşekkür ederizzz ilgilendiğin için..

aynı yaştaymışız sevindim zaten genelde topiğimizde 20,li yaşlar var..

sağol balım allah razı olsunn..

valla bir ara bende vardı gectide ondan dedim..
sen burda yaptıklarını yayınlayınca banada fikir oluyo ilerde dükkan acarsam müşterilerime yaparım..

kızlar rengarenk olanlar dün aldıgım ojelerin renkleri ışıktan dolayı çok kötü çıkmış ama az çok belli oluyor lacivert mavi sarı nar çiçegi ve iki tane simli oje aldımm.bugünkülerde mavi olanlar yüzük parmagıma küçük bi çiçek yapıştırdım hoş durdu. kediciklerde benimdi bekarken kocaman olmuşardı onlar yavru hallleri ama ben onları yapayanlız bıraktım
diger resimdede ben akvaryumumuzda küçücük vatoz balıgımızı öperken

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $rrr.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $ttt.webp
    8 KB · Görüntüleme: 24
  • $hhh.webp
    10 KB · Görüntüleme: 25
  • $fffgf.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $Yeni Resimhh.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 19

süpersinnn..maşallahhhh sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…