Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Merviş ilk zamanlar senin de kasıklarında sancılar oluyodu dimi :26: yoksa yanlış mı hatırlıyorum :26: ne kadar sürmüştü yaa, korkutuyo bu sancılar beni

Merviş ilk zamanlar senin de kasıklarında sancılar oluyodu dimi :26: yoksa yanlış mı hatırlıyorum :26: ne kadar sürmüştü yaa, korkutuyo bu sancılar beni

Evet canım olmaz mı...oluyordu sıklıkla..
hatta ben de tabii bişi bilmediğim için her seferınde panik oluyordum..ama zamanla o agrılar bebiş büyüdükçe kayboluyor canım..sen hiç canını sıkma...benım ilk 3 ay aralıklarla agrımıstı canım..bulantım hiç olmamıstı ama benımde agrılarla akıntılarla sıkıntım vardı

Aynı durumdayım her gün mutlaka sancılarım oluyo ve korkunç akıntılarım var, bi de progestan daha da artırıyomuş akıntıyı, günde 2 çamaşır güme gidiyo valla, sırılsıklam oluyorum resmen :26:

Bi de biz şimdi haftaya kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün 6+4 olacaz, sizce duyarmıyız o gün kalbini, yoksa erken mi dersiniz :26:

Son düzenleme:
Bi de biz şimdi haftaya kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün 6+4 olacaz, sizce duyarmıyız o gün kalbini, yoksa erken mi dersiniz :26:

canım ben unutmusum tam zamanını ama.sanki 7küsurlerde duymustuk gibime geliyor..
ama sizinde duyma ihtimaliniz yüksek kuzum...inşallah da duyup bize güzel haberler getirceksın!

bu arada agrılarına ve akıntılarına canını sıkma.normal durumlar bunlar.aynılarını fazlasıyla ben de yasadım canım...ama sonradan kaybolup gittiler çok şükür.

Sağol bitanem yaa valla içimi rahatlattın şimdi yoksa benim de mi bi melek kızım olacak yafuuuuuuu

hayatım ben tam 6+4 te duymuştum kalp atışlarını...

Sağol bitanem yaa valla içimi rahatlattın şimdi yoksa benim de mi bi melek kızım olacak yafuuuuuuu

ne olursa olsunn..sağlıkla gelsin kuzumuzzzzzz...

hayatım ben tam 6+4 te duymuştum kalp atışlarını...

ne olursa olsunn..sağlıkla gelsin kuzumuzzzzzz...

Ayyyy kanka doğru mu söylüyon kııızzz bak nasıl heyecanlandım şimdi yaa :18: acaba erken mi oluyo diye, ya duymazsak diye korkuyodum ben de :26:

ayy ınsallah kuzum...neden olmasın ki..bence olacak...Allah ım hayırlısıyla gönlüne göre versın...gelsın prensesimizzzz

ADEMERVE selam bebişin kaç kilo? benimki USG de1904 kg çıktı normalmi azmı

merhaba canım...gayet normal canım bence bebişinin kilosu...benımkı 2bucuk kiloya yakın çıkıyor...benım kızım ama biraz tombiş sanırım ondan :)

bebeğin kilosu kaçıncı haftadan sonra önem kazanıypr yani bana doktor hiç kilosunu söylemedi şuana kadar 12sinde 18 cm di boyu onu biliyorum kızımın

duyarsın balım duyarsınn..duyamazsanda öbür hafta duyarsınn..8 haftaya kadar yolu var biliyosunn...

canım endişelerini anlayabiliyorum hayatım.bende ilk bebeğimi kaybedince ikinci yi hep acabalarla geçirdim.
sanırım bende ya 7 + larda yada 8 + larda duymuştum.
haftaya gittiğinde duyamazsan sakın panik yapma canım.
benim akıjntıdan öte kanamalarım olmuştu canımm.
haa birde dokuz ay boyunca bir kere bile olsun midem bulanmadı.
her hamilelik farklıdır canım.
umarım biraz olsun için rahatlar

bebeğin kilosu kaçıncı haftadan sonra önem kazanıypr yani bana doktor hiç kilosunu söylemedi şuana kadar 12sinde 18 cm di boyu onu biliyorum kızımın

canım daha erken söylemezler...yanı çok önemli değil sanırım senın zamanlarında ben de bilmezdim.Bana ilk defa 28lerde mi ne söylemıslerdi 4boyutluya girmiştim 1500gram dı.

Ondan sonra önemli tabii bebişin son haftalarda kilo alması gerekıo normal boyutlarda tabii :)

canım sen neden kaybetmiştin ilk bebeğini???? :26:

siz uçmuşsunuz yine.ben tayyip'in dediği gibi fransız kalmışım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…