Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım sen neden kaybetmiştin ilk bebeğini???? :26:

bi neden söylemediler hayatım yaaa.
ilk gebelik normal dediler falan filan.
ama ikinci hamileliğimde önlem olarak kan sulandırıcı iğne kullandım.
Rabbim'e çok şükür kızım su an tam bir buçuk yaşında..

bende ilkinde kürtaj olmuştumm..ondan sordumm.ama benimki bi acayip ti yaa.kese büyümüyordu...kalp atışı falan zaten duymadık...sonrası kürtajj...
Neysee... :97:

Sağol canım böyle şeyler duyunca biraz daha rahatlıyorum tabi

Maşallah size bize de doktorumuz kan sulandırıcı ekopirin ve progestan verdi, inşallah biz de görürüz o günleri

Son düzenleme:
aynen canım bizde kalp atışı alamamıştık

hayırlsı canım yaa..rabbim şimdikilere uzun ömür versinn...
kankaaaaa gerçekten fevzi ömer mi koyacan kız adını

gülüm valla biliyon daha bebek ortada yokken fevzi kesindi...
ömeride ben beğendimmm...ağır bi isimm.peygamber ismi bide... :26:
Ama belkide sadece fevzi koyarızz...açıkçası isim olayını umursamıyorum pekk..tek derdim onu kucaklamakkk...

Hadi bakalım inşallah

Kızlar ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, hepinize iyi akşamlar, öpüldünüz mucu mucuuuuuuuuuuu

selamm teyzoşlarr biz geldikk biraz daha iyiyiz şimcik..

bu arada fatoşu aradım kendine gelmiş ama tam konuşamadık asyayı emzirmeye getiriyolarmış kısa kesmek zorunda kaldık ama sesi cok yorgundu kuzumun birazda ağrıları varmış ee tabiki ağrı olması normal..
herşey yolundaymış akşam yine arıcam bakalım konuşabilcekmiyiz..:97:

Bizden de selam söyle, bende numarası yoookkk

anladım canım ben biraz şanslıyım galiba özel muayene gidiyorum burda hastanelerde pek ilgilenmiyorlar doktrum hemen hemen her gittiğimde bakıyo 4 boyutlu ultrasondan fazla bakmıyo daha küçük diye ilerde bkıcaz ondan diyo

melojj ve idill kıscelerinize bayıldımm maşallah kuzuculkarıma allahım nazarlardan korusunn..rabbim bizede sağlıklı evlatlar nasip etsin..

bu arada naneme yasin paylaştırılmış bende okuyabildiğim kadar okumrum diğer kızlardan düşersiniz benimde duam olsun istedim içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…