Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin

Söyle , çicek perisi
Varlığın kuytu köşesinde,
Hayatın anlamı
ve Flamenko bir şarkı
İçimdeki sessiz melodi
Senden söz ediyor olmalı

İyi ki doğdun kızım
Asya , Aşkımın A Harfi

Hoşgeldin ,

çok güzel

merhaba kızlar ...ege dün ilk defa resmen emekledi..benim küçücük oğlum büyümüş kızlar yaaa

yerim ben onu....yakışıklı egemm menimmm....maşallahhh maşallhh..yürüdüğü günleride görelim inşallhh...

Eki Görüntüle 181907 oldu mu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu kız çok yaman olacak yaaa...çok akıllı bakıyorrr....

Melojuumm, idilişkooooommm, ikinizin kızlarına da maşallah yerim ben onların tontiş tontiş yanacıklarını yaaa Allahım bana da böyle dünya güzeli bi kız nasip etsin inşallah ya da Ege ve Rüzgar bebek gibi yakışıklı, kara yağız bi oğlancık

Kızlaaarrr ya benim neden hiçbi belirtim yok yaa ilk günler midem bulanıyodu ama o heyecandanmış demek, şimdi ne bulantı kaldı ne bişey sadece kasık ağrılarım devam ediyo inşallah yine kötü bişey yoktur yaaaaaaaaa :84:

canim daha erken belki 5. haftandasin, biraz bekle gor o zamannn ya daaaa sen de benim gibiii cok sansli olursan hiç bulantin filan olmaz :))) kim bilirrrr

yoktur canım inşallah kötübişey hemen kalbini bozmaa illa bulantın olucak diye bişe yokki allahımm inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler

saol canım inş. Allah sana ve herkese nasip etsinnn amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

canım sıkma canını daha erken hemde hiç belirti olmayan hamileliklerde oluyooo sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…