Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
heyadennnn kıslarr ben çıkıorm artık iş yapıyım ev almş başını gidiyooo

görüşürüzzzz

bacım daha durr...kalbi atmaya bi başlasın sen ozaman gör belirtilerii....aa delimi nee...

canim daha erken belki 5. Haftandasin, biraz bekle gor o zamannn ya daaaa sen de benim gibiii cok sansli olursan hiç bulantin filan olmaz :))) kim bilirrrr

idilcim bu kötükedi adlı kızımız biraz saff...hamilelik hakkında hiçbişey bilmediği için böyle telaşlanmış...alttan almak lazımmm...

Ya kanka var ya kendime inanamıyorum yaa :26: bütün bildiklerimi unuttum resmen acayip bişey oldum ben Allah yardımcım olsun valla sonumu hiç iyi görmüyorum böyle

Son düzenleme:
HOŞGELDİN ASYA BEBEKKKKKKKKKKKK
GÖZÜNAYDIN FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
MAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAHH

Selam kızlar nasılsınız

HOŞGELDİN ASYA BEBEKKKKKKKKKKKK
GÖZÜNAYDIN FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
MAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAHH

Selam kızlar nasılsınız

Hoşgeldin canııımm kız maşallah size 34 hafta olmuşsunuz artık geri sayım başlamış daha dün gibi bebeğinin tickerını yaptığım gün zaman ne çabuk geçiyo yaa :97:

Ya kanka var ya kendime inanamıyorum yaa :26: bütün bildiklerimi unuttum resmen acayip bişey oldum ben Allah yardımcım olsun valla sonumu hiç iyi görmüyorum böyle

KIZIM NE GÜZEL İŞTEE..BÜTÜN BİLDİKLERİNİ UNUTT.ÇOK ŞEY BİLİYORUZDA ÇOKMU İYİ OLUYORR....YANİ TABİKİ KARA CAHİL OLMAMAK LAZIM AMA ÇOK ŞEY BİLMEKTE İYİ DEĞİLL...
BOŞVEEEEERRRRR...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DEE...ÖNCEKİLER İÇİN GEREKÇE GÖSTERMİŞLERDİİ...O GEREKÇELERDE ORTADAN KALKTIĞINA GÖRE...EŞİN AMELİYAT OLDUU.SENİN YUMOŞLAR SÜPERR..GELSİN TOSUNCUKLARRR...

Hoşgeldin canııımm kız maşallah size 34 hafta olmuşsunuz artık geri sayım başlamış daha dün gibi bebeğinin tickerını yaptığım gün zaman ne çabuk geçiyo yaa :97:

hosbulduk şerom evet büyüdük biz sen yapmıstın teyzesı tıckerımızı ınsallah dogdugundada yıne sen yaparsın tıckerımızı canım benım

kızlar bende yavaş yavaş hazırlanmaya başlayım.bugünde apt gezmem vargelince görüşürzz:79:

gezeti seni ii gezmeler sana

tamam canım ensona 5 kalmsıtı sana yazıyorum onu :)
tmm canım ben önümüzdkei hafta izinliyim ya rahat rahat okurum zaten

merhaba kızlar ...ege dün ilk defa resmen emekledi..benim küçücük oğlum büyümüş kızlar yaaa
ayyyy canım benimmmm

ayyy maşallah çok tatlı

Eki Görüntüle 181907 oldu mu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa bende kızımı istiyorum yerim onu ben yaaaa

,

kötü birşey düşünme içindi ferah tut sen benim mesela 7. 8. haftadan sorna başlamıştı bulantılarım ilk haftalar yoktu kişiye göre değişiyor diyorlar

ay dun bı kere karsılastık sonra ben cıkmak zorunda kaldım.bı konusamadık valla.napıyosun

Bu aralar pek iyi değilim valla, hamileliğimin tadını çıkaramıyorum korkudan bi kalp atışını duysam içim rahatlicak ama ona da daha 1 haftamız var :26:

Canlarım ben geldim..kocaman sevgiler benden size

Bugün topikimiz için çok özel bir gün çünkü mucize ve güzel bebeğimiz Asya dünyaya geldi koccaman maşallah kuzuma ve tabii ki güzel annemize Allah'ım size çok güzel bir hayat yasatsın ınsallah canım benım...

Herkesler iyi mi ?hersey yolunda mı acaba?
Şerom biz bi türlü denk gelemıoruz sanırım bebişin gittikçe büyüyor masallah kuzuma Allah ım kucagına almayıda nasip etsın hayatım!!!

Nanem düşüncelerin ve ilgin için çok teşekkür ediyorum canım benım..çok haklısın gerçekten.dilerim hersey güzel olur benım içinde bundan sonrasında.Bir de dua okunacakmıs ama ben onu tamamen kacırmısım çok üzüldüm eger artarsa mutlaka söyle okuyayım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…