kızlaaarrrYa benim neden hiçbi belirtim yok yaa Ilk günler midem bulanıyodu ama o heyecandanmış demek, şimdi ne bulantı kaldı ne bişey Sadece kasık ağrılarım devam ediyo inşallah yine kötü bişey yoktur yaaaaaaaaa :84:
canim daha erken belki 5. Haftandasin, biraz bekle gor o zamannn ya daaaa sen de benim gibiii cok sansli olursan hiç bulantin filan olmaz :))) kim bilirrrr
bacım daha durr...kalbi atmaya bi başlasın sen ozaman gör belirtilerii....aa delimi nee...
idilcim bu kötükedi adlı kızımız biraz saff...hamilelik hakkında hiçbişey bilmediği için böyle telaşlanmış...alttan almak lazımmm...
HOŞGELDİN ASYA BEBEKKKKKKKKKKKK
GÖZÜNAYDIN FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
MAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAHH
Selam kızlar nasılsınız
Ya kanka var ya kendime inanamıyorum yaa :26: bütün bildiklerimi unuttum resmen acayip bişey oldum benAllah yardımcım olsun valla sonumu hiç iyi görmüyorum böyle
hoşgeldin asya bebekkkkkkkkkkkk
Gözünaydın fatoşşşşşşşşş
Maşallahh maşallah maşallahh
Selam kızlar nasılsınız
Hoşgeldin canııımmkız maşallah size 34 hafta olmuşsunuz artık geri sayım başlamış daha dün gibi bebeğinin tickerını yaptığım gün zaman ne çabuk geçiyo yaa :97:
kızlar bende yavaş yavaş hazırlanmaya başlayım.bugünde apt gezmem vargelince görüşürzz:79:
tmm canım ben önümüzdkei hafta izinliyim ya rahat rahat okurum zatentamam canım ensona 5 kalmsıtı sana yazıyorum onu :)
ayyyy canım benimmmmmerhaba kızlar ...ege dün ilk defa resmen emekledi..benim küçücük oğlum büyümüş kızlar yaaa
Eki Görüntüle 181907 oldu mu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,Kızlaaarrrya benim neden hiçbi belirtim yok yaa ilk günler midem bulanıyodu ama o heyecandanmış demek, şimdi ne bulantı kaldı ne bişey sadece kasık ağrılarım devam ediyo inşallah yine kötü bişey yoktur yaaaaaaaaa :84:
ya kimse yok mu çıldırcam yaaa..
ayyyyyyyyyyy şero burdaaaaaaaaaaaaaa..kız sen bisey de
Kız sen nerelerdesin bakimdünden beri yazıyom sana cevap yok
Kız sen nerelerdesin bakimdünden beri yazıyom sana cevap yok
ay dun bı kere karsılastık sonra ben cıkmak zorunda kaldım.bı konusamadık valla.napıyosun
kedicim yine hamileymişsin maşallah kız.inşallah maşallah iyi gider diyelim.Allah sağlıkla kucağına aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?