- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
güle güle cnm k.i.bKIZLAR BEN KAÇTIMM GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZZZZZZ
FATOŞÇUM TEKRAR TEKRAR ÇOK TEBRİK EDERİM KOKLA KIZINI BENİM YERİMEDEEE MERAKLA RESİMLERİNİ BEKLİYORUZZZ
canım tam bebeğimi seveceğim doyasıya koklayacağım zaman sancımın ağrımın olmasını istemiyorum..sen atlattın çok şükür ama bnm ablamda sezeryan oldu ve çok zor geçti 1 ay zor yürüdü bebeğini bile sevemedivalla canım kolaydı zaten epidural yapıldıktan sonra hiçbişe hissetmiyosun
iki dakika sonrada yavrunu veriyolar ben hatta aa ne çabuk demiştim :)
amaa sonrası zor birazz..mutlaka kalkıp yürümelisin ben yürüyemedim o yüzden
çok fena sancım oldu ağladım bile..ama eve geldikten sonra 3.günden sonra yavaş yavaş
geçmeye başladı:81:
ayy evet canım ya sıra bizde artık kacıs yok...
geceli gündüzlü dogumu düşünüyorum ben de...daha önce hiç ameliyatta olmadım..kan bile tutuyor benı napcam bilmem Allah yardımcımız olsun...
hoşgeldin canım!!mervişimde ve bellede...ay sonra kimde???
bana daha çok var
buarada paşam napıyor annesi büyümüş epeyce ben göbüşünü görmedim senin hiçç:26:
canım tam bebeğimi seveceğim doyasıya koklayacağım zaman sancımın ağrımın olmasını istemiyorum..sen atlattın çok şükür ama bnm ablamda sezeryan oldu ve çok zor geçti 1 ay zor yürüdü bebeğini bile sevemedi.onu gördüğüm için ben sezeryandan acayip soğdum..istiyorumkiii normal doğum yapayım o an çok zorda olsa sonrası kolay olsun istiyorum bebeğimi doğarken göreyim istiyorum doğumdan sonra acım sızım olmasında bebeğimi seveyim istiyorum ..ama hayırlısı tabii dr.normal istiyorsan bol bol yürüyeceksin dedi bende bacaklarımda varis olduğu için hiç yürüyemiyorum bakalım daha çok var düşünücem
merhaba kizlarr
SU tebrik ederim kizini almissin kucana AllH SAGLIKLa büyütmeyi nasip etsin.
ayni tarihde de benim yegenim oldu.
suuuuu, kızın napiyoooo.... uyuyo mu minişş?
miniş uyandı canım şimdi :)
sürekli uyuyor maşallah ama sonra ne olur bilmem
senin paşa nasıl maşallah oda baya büyümüşş
canım geçmiş olsun..ağrın oldukça ilaç iste katlanılmaz yoksa..kızınında maşallahı var bızde 3550 gr 52 cm dogmustuk ultrason da 4 kg falan dıyordu yanlış ölçüyorlar genelde ama kızın maşallah uzun olacak..demek balkabağı gibi sarı kızın ha..ay ne güzel.yaaa...asya hanımBiz geldikkkkkkk
hepinizin yazılarını tek tek okudum binlerce teşekkürler iyiki varsınız bende hemen girmek istedim topiğe millet dagalınca:)
asya'm sarı ördek yavrusu gibi bide saçlı sarı sarı saçları kaşları var
3100gram dogdu 51 cm öle abarttıkları gibi kocamn bebek dilmiş hanım hanımcık kızım benim
bana gelince hafiften sancı var tabiki en zoruda sondaymış ben hemen çıkarmalarını istedim ama halen takılı yururmemede izin vermiyorlar daha öle yatakta takılıom bende
şimdilik bu kadar benden
nişantaşından aldıgım ojelerrrrrrr
walla tepiklere başladık, korkutuyor beni, ani hareketlerle...
maşallah yaa ben de hamiş olmaak ıstıyorum ama dogurmucam hep ıcımde kalsın
ohh çok şükür bebiş tepiklemiş bak..ben bile rahatladım canım valla :)
maşallah ona pipisini yesinler:)
ohh çok şükür bebiş tepiklemiş bak..ben bile rahatladım canım valla :)
maşallah ona pipisini yesinler:)
maşallah yaa ben de hamiş olmaak ıstıyorum ama dogurmucam hep ıcımde kalsın
pembem nasılsın. tebiklemeyemi basladı tosuncuk masallah ona...
walla şekerim başladı, henüz çok güçlü değil ama içim kalkıyo valla beklenmedik bi anda lıkırt diyo dönüveriyo...
keyfim yerinde anlaşıldığı gibi canım...
sen nasılsın zuzu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?