Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZLAR BEN KAÇTIMM GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZZZZZZ
FATOŞÇUM TEKRAR TEKRAR ÇOK TEBRİK EDERİM KOKLA KIZINI BENİM YERİMEDEEE MERAKLA RESİMLERİNİ BEKLİYORUZZZ
güle güle cnm k.i.b
canım tam bebeğimi seveceğim doyasıya koklayacağım zaman sancımın ağrımın olmasını istemiyorum..sen atlattın çok şükür ama bnm ablamda sezeryan oldu ve çok zor geçti 1 ay zor yürüdü bebeğini bile sevemedi.onu gördüğüm için ben sezeryandan acayip soğdum..istiyorumkiii normal doğum yapayım o an çok zorda olsa sonrası kolay olsun istiyorum bebeğimi doğarken göreyim istiyorum doğumdan sonra acım sızım olmasında bebeğimi seveyim istiyorum..ama hayırlısı tabii dr.normal istiyorsan bol bol yürüyeceksin dedi bende bacaklarımda varis olduğu için hiç yürüyemiyorum bakalım daha çok var düşünücem
ayy evet canım ya sıra bizde artık kacıs yok...
geceli gündüzlü dogumu düşünüyorum ben de...daha önce hiç ameliyatta olmadım..kan bile tutuyor benı napcam bilmem Allah yardımcımız olsun...

canım bende bi kist için laparoskopi olmuştum ve 3 gün çok ağrılarım olmuştu ve dr.demiştiki bu laparoskopi sezeryanın sadece 4/1 i kadar :18:beni korkuttu yanii ama ozaman bebeğin oluyor belki onun hatrına acını unutabilirsin.ben bebeğim olsun diyee gittim laparoskopi oldum fatoş gibi bebeğimin dünyaya gelemsi içinde herşeye katlanırım canım sende sakın korkma kimler kimler doğum yapıyor kadınlarımız köylülerimiz köylerde evlerde doğum yapıyorlarr sen hastanelerde doktor gözetimi altında yapacaksın doğumunu bizler yine şanslıyız bak böyle düşün sakın korkmaa

merhaba kizlarr
SU tebrik ederim kizini almissin kucana AllH SAGLIKLa büyütmeyi nasip etsin.
ayni tarihde de benim yegenim oldu.

hoşgeldin canım!!mervişimde ve bellede...ay sonra kimde???

bana daha çok var

buarada paşam napıyor annesi büyümüş epeyce ben göbüşünü görmedim senin hiçç:26:

aaa nasıl görmedin göbüşümü
maşallah kuzum yaklaşık 300gr. 20 cm oldu teyzesi... bu aydan sonra artık katlaya katlaya büyüycez.... 20. haftamız bitiyor, maşşallahımız var...
sende iyisin fırt fırt gezmektesin bakıyorum, ewde durmuyosunn

evet canım doğru diyosun herkeste farklı oluyo sancı durumu kimi uzun süre çekiyo
kimi 2 günde atlatıyo..ama dediğin gibi normal doğum daha avantajlı ve de daha güzel
yavrunu hemen alabiliyosun kucağına ama sezeryanda bir dakika gösteriyolar sonra
dikiş atılıyo felan uzun sürüyo kavuşman..ben de normal olsun isterdim ama cesaret edemedim :)
senin ve yavrun için hangisi hayırlıysa o olsun canım

merhaba kizlarr
SU tebrik ederim kizini almissin kucana AllH SAGLIKLa büyütmeyi nasip etsin.
ayni tarihde de benim yegenim oldu.

sağol canım aminn
aa ne güzel,sizin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

canım geçmiş olsun..ağrın oldukça ilaç iste katlanılmaz yoksa..kızınında maşallahı var bızde 3550 gr 52 cm dogmustuk ultrason da 4 kg falan dıyordu yanlış ölçüyorlar genelde ama kızın maşallah uzun olacak..demek balkabağı gibi sarı kızın ha..ay ne güzel.yaaa...asya hanım
nişantaşından aldıgım ojelerrrrrrr

parlament mavisi gibi olan ben de var..

ohh çok şükür bebiş tepiklemiş bak..ben bile rahatladım canım valla :)
maşallah ona pipisini yesinler:)

lıkır lıkır dönüyo sağda solda, içim bi garip oluyo sorma, alışmakta zor olacak sanırım...2 gündür bayaa bi kuvvetlendi oğluşum benim. nasıl hissediyorum yaa...süper bişey bu gerçekten tarifsiz...

selam kızlar iyi aksamlar.. nasılsınızzz. gecmişi azda olsa okudum..

benmi kuzu iyi canım .işten geldim sevemeden uyudu kaldı. yarın emzirme günüm allahtan evdeyim. çok yoruluyorum ama herşey oglum için.senin oglan kıpırdamaya baslamıs ne cabuk geciyor dimi canım ya valla 5 aylık olmus bile masllah sana ve oğlusuna. allah nazarlardan korusun. bakmıssın sen içinde gün sayacaz işallah...

selizcimm napıyon zuzu.. hiç denk gelemiyoz canım ya nabersin bakim. kızın oluyomus . okuyam ama hiç konusamadık son günlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…