Ben öyle bişey isterrse 'kesinlikle istemiyorum,biz testlerimizin hepsini yapalım eğer olmazsa sonrasında konuluruz bunu' derim.Artı bayan doktoır nedne bulamadın ;çok da aççık görüşlü bir insanımdır ama ben erkek doktor istemem yaaa.... :S
canım ben ilk gittiğimde kan değerlerime bakıldı. idrar testleri yapıldı. bunlar normal çıktı. birde bulaşıcı hastalıklar testi yapıldı özellikle kızamıkçık çıkarıp çıralmadığına bakılıyor. çünkü kızamıkçığı hamilelikte zararlı oluyor eğer kızamıkçık aşısı olursan 3 ay korunmak gerekiyor.mesela ben sarılık geçirmediğim için bağışıklığım yok o yüzden aşı oluyorum şu anda 3 aşamada 2 tanesini oldum 3.ocak ayında. birde smear testi yapıldı. buna alttan bakılıyor vajinaya bi çomak sokulup ordan sıvı alınıyor ve bi sorun (mantar, yara, iltihap vb.) şeyler bakılıyor.
ya ben özelden değilde devlet hastanesine gidicem baktım ama doktorların hepsi erkek napalım bende alttan baktırmam isterse diğer testleri yapsın
Ben öyle bişey isterrse 'kesinlikle istemiyorum,biz testlerimizin hepsini yapalım eğer olmazsa sonrasında konuluruz bunu' derim.Artı bayan doktoır nedne bulamadın ;çok da aççık görüşlü bir insanımdır ama ben erkek doktor istemem yaaa.... :S
bende bende katıldım aranıza...sohbetleriniz çok hoş...
ben 19 aralığı bekliyorum...inş bu sefer olmuştur...geçen ay 10 gün det günüm geçmesine ragmen 11.gün adet olmuştum çok büyük bir hayal kırıklıgın ardından pes etmek yok
Kızlar bence bu konuda bayan erkek ayrımı yapmayın kesinlikle, bulunduğunuz şehirde adını duyurmuş deneyimli, gidenin memnun kalıp tavsiye ettiği bi doktor buluyosanız, erkek de olsa onu tercih edin bence, benim doktorum erkek ve ben çok memnunum, istediğim, merak ettiğim herşeyi sorabiliyorum, kadın doktorları da gördüm, bi soru sorduğunuz zaman bu ne saçma soru der gibi bakıyolar insanın yüzüne, zoraki cevap veriyolar, utana sıkıla (hepsi için söylemiyorum tabi, içlerinde iyileri de vardır) ama ben erkek doktorların bu işi daha ciddiye alarak yaptıklarını düşünüyorum açıkçası.
Kızlar bence bu konuda bayan erkek ayrımı yapmayın kesinlikle, bulunduğunuz şehirde adını duyurmuş deneyimli, gidenin memnun kalıp tavsiye ettiği bi doktor buluyosanız, erkek de olsa onu tercih edin bence, benim doktorum erkek ve ben çok memnunum, istediğim, merak ettiğim herşeyi sorabiliyorum, kadın doktorları da gördüm, bi soru sorduğunuz zaman bu ne saçma soru der gibi bakıyolar insanın yüzüne, zoraki cevap veriyolar, utana sıkıla (hepsi için söylemiyorum tabi, içlerinde iyileri de vardır) ama ben erkek doktorların bu işi daha ciddiye alarak yaptıklarını düşünüyorum açıkçası.
Ohh,erkeklere işler kolay.Bütün zorluklar biizm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
bencede yaa bende öyle düşünüyorum çoğu arkadaşımda erkek doktorları tavsiye ediyo insana insan gibi davranıyolar diyolar
Aynen öyle canım benim, tekrar söylüyorum bayan doktorların da çok iyileri vardır muhakkak ama ben erkeklere daha çok güveniyorum bu konuda.
Hele benim doktorum öyle tatlı ve öyle ilgili ki, her defasında gittiğimde yüzüme bakar bakmaz geçen seferki hormon sonuçlarımı hatırlayıp hadi bakalım inşallah halletmişizdir diye bakıyo yenilere, bu ay kesin veriyoruz müjdeyi gör bak diye rahatlatıyo beni, hep güleryüzlü, hep ilgili, müjdeyi veremese de moralimi bozmuyo en azından, bu cok önemli bence opuyorumnanaktan
Hoşgeldin aramıza :))
istanbulda anadolu yakasındaki arkadaşlara kadın ve erkek olmak üzere hastane vede doktor tavsiyesinde yardımcı olabilirim branş olarak kadındoğum çalıştığım için ve de bebiş düşündüğüm için çok araştırma yaptımmmm çooookkkk
sen özeldenmi gidiyosun canım ben devlete gidicemde acaba ilgilenirlermi
banu ben sevinirim valla yardımcı olursan bende gitmeyi düğşünüyorum
seve seve canım hangi semtesin ona göre isim vereyim bitanem
kartaldayım canım
nene hatun çok iyi bu konuda doğumuda çok uygun bunun dışında delta hospıtalda hakan gürbüz süper eger uzak demessen doplerle muane ediyor hemde hastande çok iyi bebek yoğun bakım üniteside yeterli ve doğum ücretide normal fiyatlarda belki araştırmışsındır bazı hastaneler 3000-4000 tlden bahsediyor akıl alır gibi değil sadede doktor değil doktorun olduğu hastanede çok önemli birde pendikte özkan hastanesi var orasıda iyidir ama bunlar içinden en iyisini seçmek istiyorsan delta derim ben hakan bey çok yoğun 15 gün önceden randevu alman gerekiyor gitmek istediğin planladığın zaman hemen gidemiyorsun acıl olmadık sürece tek sorun bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?