Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya ben özelden değilde devlet hastanesine gidicem baktım ama doktorların hepsi erkek napalım bende alttan baktırmam isterse diğer testleri yapsın

Ohh,erkeklere işler kolay.Bütün zorluklar biizm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

Kızlar bence bu konuda bayan erkek ayrımı yapmayın kesinlikle, bulunduğunuz şehirde adını duyurmuş deneyimli, gidenin memnun kalıp tavsiye ettiği bi doktor buluyosanız, erkek de olsa onu tercih edin bence, benim doktorum erkek ve ben çok memnunum, istediğim, merak ettiğim herşeyi sorabiliyorum, kadın doktorları da gördüm, bi soru sorduğunuz zaman bu ne saçma soru der gibi bakıyolar insanın yüzüne, zoraki cevap veriyolar, utana sıkıla (hepsi için söylemiyorum tabi, içlerinde iyileri de vardır) ama ben erkek doktorların bu işi daha ciddiye alarak yaptıklarını düşünüyorum açıkçası.

Hoşgeldin aramıza :))

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

bencede yaa bende öyle düşünüyorum çoğu arkadaşımda erkek doktorları tavsiye ediyo insana insan gibi davranıyolar diyolar

Evet ablam da hep erkek doktor daha iyi der ama bilmiyorum ya,adam gibi birini bulabilsem sanki bayan doktorla daha iyi iletişim kurarım gibi geliyor bana.

bencede yaa bende öyle düşünüyorum çoğu arkadaşımda erkek doktorları tavsiye ediyo insana insan gibi davranıyolar diyolar

Aynen öyle canım benim, tekrar söylüyorum bayan doktorların da çok iyileri vardır muhakkak ama ben erkeklere daha çok güveniyorum bu konuda.
Hele benim doktorum öyle tatlı ve öyle ilgili ki, her defasında gittiğimde yüzüme bakar bakmaz geçen seferki hormon sonuçlarımı hatırlayıp hadi bakalım inşallah halletmişizdir diye bakıyo yenilere, bu ay kesin veriyoruz müjdeyi gör bak diye rahatlatıyo beni, hep güleryüzlü, hep ilgili, müjdeyi veremese de moralimi bozmuyo en azından, bu cok önemli bence opuyorumnanaktan

sen özeldenmi gidiyosun canım ben devlete gidicemde acaba ilgilenirlermi

istanbulda anadolu yakasındaki arkadaşlara kadın ve erkek olmak üzere hastane vede doktor tavsiyesinde yardımcı olabilirim branş olarak kadındoğum çalıştığım için ve de bebiş düşündüğüm için çok araştırma yaptımmmm çooookkkk

banu ben sevinirim valla yardımcı olursan bende gitmeyi düğşünüyorum

sen özeldenmi gidiyosun canım ben devlete gidicemde acaba ilgilenirlermi

Canım devlet hastanesindekilerin çoğunda bi huy var, hastanede çok fazla ayrıntılı ilgilenmiyolar, dışarda özel muayenehaneleri oluyo oraya gitmenizi istiyolar genelde, tavsiye edilen böyle yapmicak biri biliyosan git devlete tabi, devlette de çok iyi doktorlar vardır eminim, ama ben özele gidiyorum. Sen bilirsin yerimseniben

kartaldayım canım

nene hatun çok iyi bu konuda doğumuda çok uygun bunun dışında delta hospıtalda hakan gürbüz süper eger uzak demessen doplerle muane ediyor hemde hastande çok iyi bebek yoğun bakım üniteside yeterli ve doğum ücretide normal fiyatlarda belki araştırmışsındır bazı hastaneler 3000-4000 tlden bahsediyor akıl alır gibi değil sadede doktor değil doktorun olduğu hastanede çok önemli birde pendikte özkan hastanesi var orasıda iyidir ama bunlar içinden en iyisini seçmek istiyorsan delta derim ben hakan bey çok yoğun 15 gün önceden randevu alman gerekiyor gitmek istediğin planladığın zaman hemen gidemiyorsun acıl olmadık sürece tek sorun bu canım

nene hatun ve özkan hastaneleri pendikte biliyorum delta maltepedemiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…