kıyamam sana canım ya en iyisi kan testi walla
İyi yapmışsın önümüzdeki ay bende alacağım.Türkiye'deki fiyatlarını bilmşyorum ama;malum ABD'Deyken ucuz ucuz alıyordum.Kaç tanesini ne kadara aldın canımcım?
Ya,tabi bu işler şans ama ben de eşimde sağlıklı mıyız değil miyiz bilmiyoruz.Bir araya gelemiyoruz ki hiç,fırsat bulup da doktora gitsek ama önümüzdeki ay olmazsa o bir yerlere gitmeden doktoru bir ziyaret edelim istiyoum.
Yaa,bu arada ilk kez giden arkadaşlaara sormak istşiyorum doktor ne gibi muayeneler yapıyor?Ondan da tırsmıyor değilim hani kafamçokkarıştı
canım yanlış anlamdıysam ovilasyon testinden bahsediyorsunuz sanırım yardımcı olmak için konuşmanıza maydonoz oldum gibi oldu ama eczanelerde medi smart markalı ovilasyon testi satılıyor 5 kit var içinde 28.00 tl fiyatıda bitanem
canım ben ınternetten bır sıteden sıparıs edıyorum 10 adet ovulasyon testi+2 adet gebelık testı 19.40tl ıdı halada var sanırım ınterentte daha uygun eczanelerde pahalı ve 5 adet var içinde yetmeyebılır tatlım
arkadaşlar bu sabah adet oldum.hem de ne adet bütün günüm berbat geçti 5 gün gecikmeli ama aşırı sancılı oldum..bu hamilelik istemeye başladığım aydan bu yana düzenim alt üst oldu..temmuzda başlamıştık..şimdi korku sardı içimi moral sıfır..acaba olmayacakmı diye...eşime spermiyogram yaptıralım diyorum...en azından içimiz rahat eder sizce çok mu erken olmuş olur ..bu süre zarfında toplamda 5.denememiz..arada yumurtlama günlerini bir iki günle kaçırdığımızda olmuştu...bana bi akıl verir misiniz düşüncelerinizi bekliyorum...bu arada listeyi yeniden bi düzenleyin ben artık yokum....
canım ya üzülme benimde bu ay 3 gün geçmişti ve acayip sancılıydı resmen ağlamıştım yani hiç öyle olmazdıbence 5. deneme için doktora gitmek erken benimde 8. denemem eğer 1 sene olmazsa gitmeyi düşünüyorum ama yinede sen bilrisin tabiki ama adet olduğuna üzülme hayırlısı ne zamansa o zaman mutlaka gelir meleğin :1hug:
Ya,tabi bu işler şans ama ben de eşimde sağlıklı mıyız değil miyiz bilmiyoruz.Bir araya gelemiyoruz ki hiç,fırsat bulup da doktora gitsek ama önümüzdeki ay olmazsa o bir yerlere gitmeden doktoru bir ziyaret edelim istiyoum.
Yaa,bu arada ilk kez giden arkadaşlaara sormak istşiyorum doktor ne gibi muayeneler yapıyor?Ondan da tırsmıyor değilim hani kafamçokkarıştı
cnm markasını yazarsan daha çok yardımcı olursun bize dediğin gibi eczanelerde hem daha pahallı hemde sadece 5 adet şimdiden sagol paylaşımın için
Canım ben ilk gittiğimde önce ultrasonla baktı, ama alttan değil, yumurta oluşmuş mu kaç cm. olmuş, endometrium kalınlaşmış mı falan, sonra kanda hormon tahlillerine bakıyo, progesteron, prolaktin,lh , vs. gibi işte, ama bunların hepsi için de 21. gün gitmen en uygun olanı, sana tavsiyem eğer hiç doğum yapmamışsan alttan muayene ettirme mecbur kalmadıkça, normal ultrasonla baksın yerimseniben
canım gıttıgıdıyorun sıtesıne gır oraya ovulasyon testı yaz önüne çıkacak hepsı ben core ovulasyon testı aldım o daha ıyıymıs
canım gıttıgıdıyorun sıtesıne gır oraya ovulasyon testı yaz önüne çıkacak hepsı ben core ovulasyon testı aldım o daha ıyıymıs
arkadaşlar bu sabah adet oldum.hem de ne adet bütün günüm berbat geçti 5 gün gecikmeli ama aşırı sancılı oldum..bu hamilelik istemeye başladığım aydan bu yana düzenim alt üst oldu..temmuzda başlamıştık..şimdi korku sardı içimi moral sıfır..acaba olmayacakmı diye...eşime spermiyogram yaptıralım diyorum...en azından içimiz rahat eder sizce çok mu erken olmuş olur ..bu süre zarfında toplamda 5.denememiz..arada yumurtlama günlerini bir iki günle kaçırdığımızda olmuştu...bana bi akıl verir misiniz düşüncelerinizi bekliyorum...bu arada listeyi yeniden bi düzenleyin ben artık yokum....
Evet yaaa ben o muayeneden istemiyooouumm...Ultrason gibi bir medeniyet var.Yazdıkların gayet yapılabilir ,gidilebilir şeyler özel muayenehaneye mi gittin yoksa devlet hast.kadın doğum servisine mi?Bir de 21. gün demişsin.Çoğu kadının o zamana kadar yumurtası çatlamış oluyor zaten.Benn 12. gündne itibaren kontrole gidilmeli diye duymuştum.Yanlış mı ki?
ya kızlar konuşmalarınızı okudum bende yarın doktora muayeneye gidicem ve çok korkuyorum bide erkek doktor kadın doktor bulamadım ya alttan bakmak isterse bide eşimle gidicem ne yapmalıyım
Yumurtan çatlıyomu diye merak ediyosan 13. gün ilk olarak gidebilirsin canım, ozaman sadece lh ye bakacak, yumurtanın çatlamasına yakın lh artarmış, ona göre doktor yumurtan çatlamak üzere, çalışmalara başlayın falan diyo, ama ovulasyon (yumurtlama) var mı diye baktıracaksan ve progesteron değerlerin gebelik için yeterli seviyede mi diye baktıracaksan onun günü 21. gün, bi anormallik varsa eğer ikinci kez olarak da adetin 2. günü çağırıyo tekrar zaten kontrole.
Ben özel bi hastaneye kadın doğum uzmanına gittim, zaten bizim için özel devlet farketmiyo, öğretmen olduğum için, özel hastaneye sadece 5 lira muayene ücreti ödeyerek gidebiliyorum, ben 3 aydır yaptırıyorum bu kotrolleri, önce prolaktinim yüksek çıktı, düşürdük, sonra progesteronuml yetersiz çıktı, yükselttik, şu an için hiçbi sorun kalmadı, artık meleğimizi bekliyoruz bakalım nezaman CE :)) dicek :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?