Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bu sabah adet oldum.hem de ne adet bütün günüm berbat geçti 5 gün gecikmeli ama aşırı sancılı oldum..bu hamilelik istemeye başladığım aydan bu yana düzenim alt üst oldu..temmuzda başlamıştık..şimdi korku sardı içimi moral sıfır..acaba olmayacakmı diye...eşime spermiyogram yaptıralım diyorum...en azından içimiz rahat eder sizce çok mu erken olmuş olur ..bu süre zarfında toplamda 5.denememiz..arada yumurtlama günlerini bir iki günle kaçırdığımızda olmuştu...bana bi akıl verir misiniz düşüncelerinizi bekliyorum...bu arada listeyi yeniden bi düzenleyin ben artık yokum....

kıyamam sana canım ya en iyisi kan testi walla

Ben çok sevdim bu topiği kaydirigubbakcemile5 bundan 2 yıl öncede vardı bi topik erken gebelik belirtileri sabahlara kadar kızlarla takılırdık şimdi onların hepsi hamiş inş bu topikte öle olur

İyi yapmışsın önümüzdeki ay bende alacağım.Türkiye'deki fiyatlarını bilmşyorum ama;malum ABD'Deyken ucuz ucuz alıyordum.Kaç tanesini ne kadara aldın canımcım?

canım ben ınternetten bır sıteden sıparıs edıyorum 10 adet ovulasyon testi+2 adet gebelık testı 19.40tl ıdı halada var sanırım ınterentte daha uygun eczanelerde pahalı ve 5 adet var içinde yetmeyebılır tatlım

bende bende katıldım aranıza...sohbetleriniz çok hoş...
ben 19 aralığı bekliyorum...inş bu sefer olmuştur...geçen ay 10 gün det günüm geçmesine ragmen 11.gün adet olmuştum çok büyük bir hayal kırıklıgın ardından pes etmek yok

Canım ben ilk gittiğimde önce ultrasonla baktı, ama alttan değil, yumurta oluşmuş mu kaç cm. olmuş, endometrium kalınlaşmış mı falan, sonra kanda hormon tahlillerine bakıyo, progesteron, prolaktin,lh , vs. gibi işte, ama bunların hepsi için de 21. gün gitmen en uygun olanı, sana tavsiyem eğer hiç doğum yapmamışsan alttan muayene ettirme mecbur kalmadıkça, normal ultrasonla baksın yerimseniben

Yok canım öyle şey olur mu,bilen tabiki yardımcı olacak.
İyiymiş fiyatı;peki şu internette satılan ovulasyon artı gebelik testi paketleri var ya kasat tipi onlardan alan oldu mu aranızda?Hem fiyatları çok daha uygun hem de eczaneye gerek kalmadan alınabiliyor

cnm markasını yazarsan daha çok yardımcı olursun bize dediğin gibi eczanelerde hem daha pahallı hemde sadece 5 adet şimdiden sagol paylaşımın için

canım ya üzülme benimde bu ay 3 gün geçmişti ve acayip sancılıydı resmen ağlamıştım yani hiç öyle olmazdı bence 5. deneme için doktora gitmek erken benimde 8. denemem eğer 1 sene olmazsa gitmeyi düşünüyorum ama yinede sen bilrisin tabiki ama adet olduğuna üzülme hayırlısı ne zamansa o zaman mutlaka gelir meleğin :1hug:

teşekkür edrm ama sabah resmen dağıldım..

canım ben ilk gittiğimde kan değerlerime bakıldı. idrar testleri yapıldı. bunlar normal çıktı. birde bulaşıcı hastalıklar testi yapıldı özellikle kızamıkçık çıkarıp çıralmadığına bakılıyor. çünkü kızamıkçığı hamilelikte zararlı oluyor eğer kızamıkçık aşısı olursan 3 ay korunmak gerekiyor.mesela ben sarılık geçirmediğim için bağışıklığım yok o yüzden aşı oluyorum şu anda 3 aşamada 2 tanesini oldum 3.ocak ayında. birde smear testi yapıldı. buna alttan bakılıyor vajinaya bi çomak sokulup ordan sıvı alınıyor ve bi sorun (mantar, yara, iltihap vb.) şeyler bakılıyor.

cnm markasını yazarsan daha çok yardımcı olursun bize dediğin gibi eczanelerde hem daha pahallı hemde sadece 5 adet şimdiden sagol paylaşımın için

canım gıttıgıdıyorun sıtesıne gır oraya ovulasyon testı yaz önüne çıkacak hepsı ben core ovulasyon testı aldım o daha ıyıymıs

Evet yaaa ben o muayeneden istemiyooouumm...Ultrason gibi bir medeniyet var.Yazdıkların gayet yapılabilir ,gidilebilir şeyler özel muayenehaneye mi gittin yoksa devlet hast.kadın doğum servisine mi?Bir de 21. gün demişsin.Çoğu kadının o zamana kadar yumurtası çatlamış oluyor zaten.Benn 12. gündne itibaren kontrole gidilmeli diye duymuştum.Yanlış mı ki?

canım gıttıgıdıyorun sıtesıne gır oraya ovulasyon testı yaz önüne çıkacak hepsı ben core ovulasyon testı aldım o daha ıyıymıs

Evet baktım dün gece;ben de onlardan alayım diye düşündüm de :) hani markalar gözüme yabancı;o yüzden sordum hani kullanan memnun olan var mı diye.

ya kızlar konuşmalarınızı okudum bende yarın doktora muayeneye gidicem ve çok korkuyorum bide erkek doktor kadın doktor bulamadım ya alttan bakmak isterse bide eşimle gidicem ne yapmalıyım

Canım çok üzüldüm yaaa.....Söylediğin şeye gelince;tabiki kontrollerinizi yaptırın ben hep bundan yanayım.Bize daha kısmet olmadı ama eşim buralardayken gideceğiz şu iiki ay içinde.

Herşeyin hayırlısı olsun yaaa....

Yumurtan çatlıyomu diye merak ediyosan 13. gün ilk olarak gidebilirsin canım, ozaman sadece lh ye bakacak, yumurtanın çatlamasına yakın lh artarmış, ona göre doktor yumurtan çatlamak üzere, çalışmalara başlayın falan diyo, ama ovulasyon (yumurtlama) var mı diye baktıracaksan ve progesteron değerlerin gebelik için yeterli seviyede mi diye baktıracaksan onun günü 21. gün, bi anormallik varsa eğer ikinci kez olarak da adetin 2. günü çağırıyo tekrar zaten kontrole.
Ben özel bi hastaneye kadın doğum uzmanına gittim, zaten bizim için özel devlet farketmiyo, öğretmen olduğum için, özel hastaneye sadece 5 lira muayene ücreti ödeyerek gidebiliyorum, ben 3 aydır yaptırıyorum bu kotrolleri, önce prolaktinim yüksek çıktı, düşürdük, sonra progesteronuml yetersiz çıktı, yükselttik, şu an için hiçbi sorun kalmadı, artık meleğimizi bekliyoruz bakalım nezaman CE :)) dicek :Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

ya kızlar konuşmalarınızı okudum bende yarın doktora muayeneye gidicem ve çok korkuyorum bide erkek doktor kadın doktor bulamadım ya alttan bakmak isterse bide eşimle gidicem ne yapmalıyım

Ben öyle bişey isterrse 'kesinlikle istemiyorum,biz testlerimizin hepsini yapalım eğer olmazsa sonrasında konuluruz bunu' derim.Artı bayan doktoır nedne bulamadın ;çok da aççık görüşlü bir insanımdır ama ben erkek doktor istemem yaaa.... :S

Hmmmm,anladım canım!Peki kan tahlilleri için açlık ya da tokluk arıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…