- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
oooy oy maşallahhh kuzumaa baya büyümüşşşaaa nasıl görmedin göbüşümü
maşallah kuzum yaklaşık 300gr. 20 cm oldu teyzesi... bu aydan sonra artık katlaya katlaya büyüycez.... 20. haftamız bitiyor, maşşallahımız var...
sende iyisin fırt fırt gezmektesin bakıyorum, ewde durmuyosunn
görüşürüz canımmmben çıkıyorum kızlar görüşürüz iyi akşamlarr
walla şekerim başladı, henüz çok güçlü değil ama içim kalkıyo valla beklenmedik bi anda lıkırt diyo dönüveriyo...
keyfim yerinde anlaşıldığı gibi canım...
sen nasılsın zuzu nasıl?
benmi kuzu iyi canım .işten geldim sevemeden uyudu kaldı. yarın emzirme günüm allahtan evdeyim. çok yoruluyorum ama herşey oglum için.senin oglan kıpırdamaya baslamıs ne cabuk geciyor dimi canım ya valla 5 aylık olmus bile masllah sana ve oğlusuna. allah nazarlardan korusun. bakmıssın sen içinde gün sayacaz işallah...
selizcimm napıyon zuzu.. hiç denk gelemiyoz canım ya nabersin bakim. kızın oluyomus . okuyam ama hiç konusamadık son günlerde...
bana hala rüya gibi geliyor herşeyy.. anca ağırlaşıyorum, yattığım yerden zor kalkıyorum geceleri, göbeeem kocaman oldu bile..hassaım çookyavş yavaş hamiş olduğumu anlıyorum anlayacağın, inanılmaz bir duygu bu. tarifsiz...herkes benim gibi kendini özel hissediyor mu hamilelikte... ben mi arızalıyım bilmiyorummmm.
ne güzel 3 gün bebişinle olacaksın ne güzel, al koynuna yat canım yaaa... o günleri bizde görebilecek miyiz acaba...
iyiyim fıstığımmm sen nasılsın???evet kızım olacak inşallahben buaralar yine yoğunum sende bebişten fırsat bulup gelmiyorsun sanrım..oğluşun nasıl???sen nasılsın???
oooy oy maşallahhh kuzumaa baya büyümüşşşnazar değmesin minnakına:86:bende iyiyim valla evet herün geziyorum canımcımmm gezme olmayıncada koşa koşa anneme geliyorum baya bir yoğunum canımmm ama evde oturmayı çok istiyorum...
görüşürüz canımmm
aaaaa tekmelemeye başladımı??bizim seninle 4 haftamı var??bende bebeğimin hareketlerini duymak istiyorum
valla canım kesinlikle her anne özel. bende senin gibi düşünüyodum canım.ama zaman ne kadar cabuk geciyo anlatamam. hatırlarsan bende amniosentez yaptırmıstım o günleri düşündükce. allah herkesin yardımcı olsun.
sende hamileligin tadını cıkar çünkü son 2 veya 3 hafta saga sola bile dönemiyon.ama sonu bile güzel..
evet pembem ya. biz yatakta ortaya bir yastık daha koyuyoz oglum için. çünkü bütün gün işyetim ve çok özlüyom onu. gece uyandıgımda onu yanımda görmek çok güzel.
allah tüm herkese bu duyguları yasatsın...
lıkır lıkır dönüyo sağda solda, içim bi garip oluyo sorma, alışmakta zor olacak sanırım...2 gündür bayaa bi kuvvetlendi oğluşum benim. nasıl hissediyorum yaa...süper bişey bu gerçekten tarifsiz...
bugün çok duygusal günümüzdeyiz, fatoştn
sen anlatınca bile gözerim doldu, bizde görelim o güzel günleri inşallahhhh
kızımda öyle biliyormusun yaa bazen bi haraket ediyo noluyo diyorum ama mükemmel bir duygu Allahım korusun onu
kızlar ben çıkuytorum mert i doyuram gelirim geneeeee
evet canımalışıcaz birbirimize, yeni yeni tanışıyoruz daha di mi
ayy inş bende hissetmek istiyorum...ozaman aramızda 4 hafta var...bende inş 4 haftaya kdr hissedicem yani minik kızımııı ayy çok heyecanlıııı19. haftamı doldurdum çok yavaş bişiler hissettim o günün sabahı, nanılmazdı, müzik dinletiodum... 2 güne kalmadı tepikler çoğaldı, bugün resmen takla attı sanki içimde...
çok güzl bişi seliz az kaldı senindeeeee
ayy canım sende tam bendensin. bende hemen istiyom bir tane daha. allahım herkesin gönlüne göre versin.
Biz geldikkkkkkk
hepinizin yazılarını tek tek okudum binlerce teşekkürler iyiki varsınız bende hemen girmek istedim topiğe millet dagalınca:)
asya'm sarı ördek yavrusu gibi bide saçlı sarı sarı saçları kaşları var
3100gram dogdu 51 cm öle abarttıkları gibi kocamn bebek dilmiş hanım hanımcık kızım benim
bana gelince hafiften sancı var tabiki en zoruda sondaymış ben hemen çıkarmalarını istedim ama halen takılı yururmemede izin vermiyorlar daha öle yatakta takılıom bende
şimdilik bu kadar benden
Biz geldikkkkkkk
hepinizin yazılarını tek tek okudum binlerce teşekkürler iyiki varsınız bende hemen girmek istedim topiğe millet dagalınca:)
asya'm sarı ördek yavrusu gibi bide saçlı sarı sarı saçları kaşları var
3100gram dogdu 51 cm öle abarttıkları gibi kocamn bebek dilmiş hanım hanımcık kızım benim
bana gelince hafiften sancı var tabiki en zoruda sondaymış ben hemen çıkarmalarını istedim ama halen takılı yururmemede izin vermiyorlar daha öle yatakta takılıom bende
şimdilik bu kadar benden
Ayyyyyy biz yarın 6. haftamıza giriyoruz yaaaaaaaa
Daha 6.da bu kadar heyecanlanan, 16.da, 26.da, 36.da ne yapar Allah bilir dimi
Allahım sağlık verir de inşallah görürüz o günleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?