Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oooy oy maşallahhh kuzumaa baya büyümüşşş nazar değmesin minnakına:86:bende iyiyim valla evet herün geziyorum canımcımmm gezme olmayıncada koşa koşa anneme geliyorum baya bir yoğunum canımmm ama evde oturmayı çok istiyorum...
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz iyi akşamlarr
görüşürüz canımmm

aaaaa tekmelemeye başladımı??bizim seninle 4 haftamı var??bende bebeğimin hareketlerini duymak istiyorum

bana hala rüya gibi geliyor herşeyy.. anca ağırlaşıyorum, yattığım yerden zor kalkıyorum geceleri, göbeeem kocaman oldu bile..hassaım çook yavş yavaş hamiş olduğumu anlıyorum anlayacağın, inanılmaz bir duygu bu. tarifsiz...herkes benim gibi kendini özel hissediyor mu hamilelikte... ben mi arızalıyım bilmiyorummmm.
ne güzel 3 gün bebişinle olacaksın ne güzel, al koynuna yat canım yaaa... o günleri bizde görebilecek miyiz acaba...

selizcimm napıyon zuzu.. hiç denk gelemiyoz canım ya nabersin bakim. kızın oluyomus . okuyam ama hiç konusamadık son günlerde...

iyiyim fıstığımmm sen nasılsın???evet kızım olacak inşallahben buaralar yine yoğunum sende bebişten fırsat bulup gelmiyorsun sanrım..oğluşun nasıl???sen nasılsın???

valla canım kesinlikle her anne özel. bende senin gibi düşünüyodum canım.ama zaman ne kadar cabuk geciyo anlatamam. hatırlarsan bende amniosentez yaptırmıstım o günleri düşündükce. allah herkesin yardımcı olsun.
sende hamileligin tadını cıkar çünkü son 2 veya 3 hafta saga sola bile dönemiyon.ama sonu bile güzel..
evet pembem ya. biz yatakta ortaya bir yastık daha koyuyoz oglum için. çünkü bütün gün işyetim ve çok özlüyom onu. gece uyandıgımda onu yanımda görmek çok güzel.

allah tüm herkese bu duyguları yasatsın...

iyiyim fıstığımmm sen nasılsın???evet kızım olacak inşallahben buaralar yine yoğunum sende bebişten fırsat bulup gelmiyorsun sanrım..oğluşun nasıl???sen nasılsın???

eskisi kadar gelemesemde kopmuyorum hergğn bakıyorum haberdarım yani herkesten. sende evde otur kız azcık.. yorma kızını ...mert te iyi cnm uyandı şimdi birlikte yazıyoz :))

19. haftamı doldurdum çok yavaş bişiler hissettim o günün sabahı, nanılmazdı, müzik dinletiodum... 2 güne kalmadı tepikler çoğaldı, bugün resmen takla attı sanki içimde...
çok güzl bişi seliz az kaldı senindeeeee

bugün çok duygusal günümüzdeyiz, fatoştn
sen anlatınca bile gözerim doldu, bizde görelim o güzel günleri inşallahhhh

kızımda öyle biliyormusun yaa bazen bi haraket ediyo noluyo diyorum ama mükemmel bir duygu Allahım korusun onu

ayy inş bende hissetmek istiyorum...ozaman aramızda 4 hafta var...bende inş 4 haftaya kdr hissedicem yani minik kızımııı ayy çok heyecanlıııı
kızlar ben çıkuytorum mert i doyuram gelirim geneeeee

görüşürüz cnm

bende çıkıyorum kızlar anneme gidiyorum yarın görüşmek üzere iyiakşamlar hepinize:79:

masallahhhh fatosssssss bizi ozledin hemennnn :) ben yerim o asyani kizzzzz sari asyamizzzzzz
sancilarini filan takmaaaa geçerrr sen asyani doya doya koklaaa bizim için o topigimizin mucizesiii kendine cok iyi bak fatosum kendine iyi bakki asyaya iyi bakasin :))

Fatooooooooooooşşş yerim kız ben senin sarı ördeğini annesi gibi dünya güzeli olacak sarı kızımız maşallah
Canım benim yaa, dayanamamış da hemencecik topiğe gelmiş kıyamam sana ben
Allah analı babalı büyütsün bitanem, sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin Rabbim

Ayyyyyy biz yarın 6. haftamıza giriyoruz yaaaaaaaa
Daha 6.da bu kadar heyecanlanan, 16.da, 26.da, 36.da ne yapar Allah bilir dimi
Allahım sağlık verir de inşallah görürüz o günleri de

Son düzenleme:
FATOŞŞŞŞŞ canım asyamızı dunyaya getırmişsin allahım analı babalı sağlıcakla buyutmeyı nasıp etsınn..şero nun da dediği gbıı senın gbı gusel bır kız dunyaya getırdın demekkı maşallahh en yakın zamanda ağrıların geçer ınş. çok öpüyorummm

Ayyyyyy biz yarın 6. haftamıza giriyoruz yaaaaaaaa
Daha 6.da bu kadar heyecanlanan, 16.da, 26.da, 36.da ne yapar Allah bilir dimi
Allahım sağlık verir de inşallah görürüz o günleri de

aman da amannnnn nagişim gelmişşşşş
canım allahım o gunlerı de gostermeyı nasıp etsın sana ınş.
her şey yolunda sanırım ıyısın de allah huzurunu bozmasınnn çok opüldunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…