Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gusellerım gunaydın bu sabah uykum kaçtı bı gırıp bakınayım dedımmm
herkesler ıyıdır ınş.
ben annmlerdeyım hala
3mayısta donuyorumm hayırlısı artık zor olacaka yrılmak ama
bu arada mertişkom da ıyı maşallahh sizleri çok ozledımmm

Ayyyyyy biz yarın 6. haftamıza giriyoruz yaaaaaaaa
Daha 6.da bu kadar heyecanlanan, 16.da, 26.da, 36.da ne yapar Allah bilir dimi
Allahım sağlık verir de inşallah görürüz o günleri de

günaydınn kankaların en huysuzu... yavrukuşum 6 hafta ne dimekkk...7.haftaya giriyorsun senn...6+0 ve 6+6 arası 7.hafta oluyo...6haftan bitti naberrr....
36 larıda gör inşallahhh...

günaydın canımmm...naberr???
dön artık evine dönn.soğukluk girmesin eşinle aranıza..bi sarılır bi kucaklaşırsınız herkesi herşeyi unutursunuzz...

gökçe sana daha öncede sordum ama...heyet raporu almştın değilmi senn..o nasıl alınıyor..nekadar süreyle alınıyor...ve maaştan kesintisi ne oluyorr..
malum tayin çıkmadı yaa...eşim heyet raporuna taktı kafayı..araştırıyoruzz... :97:

günaydın kızlarrr, oğlumu bayrama götürüyorum ben şimdi...
öğlenden sonra görüşürüzzz...
fatoş ayaklanmış dün gece yazmış banada ayrıca...bugün ewe çıkar herhalde cadılar...
öpildiniz...

günaydın kızlar güneşli ama soğuk bir Bolu gününden herkese kucak dolusu sevgiler

haftanın son günün ve önümüzdeki hafta izinli olacağımın vermiş olduğunu bir huzur bir mutluluk var içimde tabi buna hem kendim hem kızım için yapılıcak alışverişlerinde etkisi büyük

günaydın elifcim ve mervecim nasılsınızz...

günaydın canımmm...oğlumun tekmeleriyle uyandığım için leyla gibiyimmm...
sen nasılsınn????

günaydın canımm...bende düzcedeyim yakınız birbirimize..
izinlisin demek...alıışverişin tadını çıkarınn..

günaydınnnn canımmmm iyiyiim ben kendi adıma sen nasılsın canımm oğluşun nasıll ??

iyiyim mervecim evdeyim bugün tadını cıkarıyom..

günaydın canımmm...oğlumun tekmeleriyle uyandığım için leyla gibiyimmm...
sen nasılsınn????

QUOTE]

masallah elifcim ogluna ..oy yerim onun o minnak ayaklarıyla tekmeklerini...

düzcede olduğunu bilmiyordum canım biz geliriz düzceye arada sırada ordaki alışveriş imkaznı boludan daha fazla nişanlığım fln orda aldıydım hatta ben evet izinliyim harika bir duygu

günaydın canlarrrr
günaydın

düzcede olduğunu bilmiyordum canım biz geliriz düzceye arada sırada ordaki alışveriş imkaznı boludan daha fazla nişanlığım fln orda aldıydım hatta ben evet izinliyim harika bir duygu

günaydın

muck canım gunaydın

sağol canım bende iyiyim ve evet bende açım hep açım devamlı açıyorum sürekli yiyorum

siz hamilesiniz ben diyetteyim...yaza kadar vermem lazım şunları...ama bugün beter acım nedense yaa...gözümde börekler kekler uçuşuyo. kızımın dogum gunu yaklasıyo da ne yapayım dıye dusunurken ıyıce acıktım galıba

gunaydın canım.cok ac oldugum kesın oglen nasıl olur dıye dusunuyorum.sen nasılsın bebek nasıl bakalım
az kaldı öğlene zaten saat olmuş 10:30 ama diyetteymişsin ne yiceksinki salata falanmı..
bende iyiyim canım sağol ne olsun bulantılarla mücade ediyorum bebekte iyi cok şükür herşey yolunda..
senin kızın nasıl yaşına girmesine 1 ay var galiba doğum günü falan yapıcakmısın..

sağol canım bende iyiyim ve evet bende açım hep açım devamlı açıyorum sürekli yiyorum

ee senin acıkman normal içinde yemek bekleyen kızın var..oyy yerim ben oo kısceyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…