az kaldı öğlene zaten saat olmuş 10:30 ama diyetteymişsin ne yiceksinki salata falanmı..
bende iyiyim canım sağol ne olsun bulantılarla mücade ediyorum bebekte iyi cok şükür herşey yolunda..
senin kızın nasıl yaşına girmesine 1 ay var galiba doğum günü falan yapıcakmısın..
ee senin acıkman normal içinde yemek bekleyen kızın var..oyy yerim ben oo kısceyi..
siz hamilesiniz ben diyetteyim...yaza kadar vermem lazım şunları...ama bugün beter acım nedense yaa...gözümde börekler kekler uçuşuyo. kızımın dogum gunu yaklasıyo da ne yapayım dıye dusunurken ıyıce acıktım galıba
annem bakıyor:) aksama kadar delı dıvane oluyorum cıcegımı cok ozluyorum.sen napıyosun
bende çalışıyorum canım malesef(
benimde annem bakıyo :))
ama ben çalışmak istemiyorum evde oturup kızımı ben büyütmek istiyorum ama iş yerinden çıkışımı vermiyolar 6,5 yıllık emeğim var bende haklarımı bırakmak istemiyorumm.
öyle işte iki arada bi derede kalmış vaziyetteyim
hımmm anladım yaa tabi plan yaparken bir de netten resimlere bakıyorsan aklın gidiyordur ...
ya benim bugün kasıklarım çok ağrıyo kalkarken fln tutma ihtiyacı hissediyorum ve devamlı tuvaletim var gibi
aynen canım salata ve yoğurt yicem..o bile önemli yani.neyse sımdı cay ıctım de mıdem mesgul oldu bıraz.evet mınık sercemın dogum gunune az kaldı 10 mayısta:) zaman su gıbı valla.sen de nasıl dogdu nasıl dıs cıkardı anlamıycaksın
ehh olsun sonucta diyette olunca bunlarla beslenmek daha sağlıklı..
oyy yerim ben senin minik serceni evet gercektende su gibi geciyo topiğimizn ilk annesiydin sen..
inşallahh canım allahı banada yaşatsın inş. sağlıklı bir şekilde..
kaç yaşında idil bu yavrucak?inşallah sağsağlim bulunur..ama suratını görünce insan kardesini dovmek istiyosa ciddı sorunları var kendıyle bence.sen yanlıs yapmadın ıcın rahat olsun bence.Gunaydin kizlar nasilsiniz? vallahi ben yorgunummm...
dun topikte sizlerle yazisirken esimin kuçuk yigeni aglayarak geldi...abisi dovmus...neden dovdu diye sorunca oyun oynuyorduk ben yanlis bisey yaptim o da kafama vurdu diyor neyseee susturduktan sonra evlerine tekrar gitti biseyler almaya geri geldi aglayarak..."bu kez ne oldu?" " abim yuzume tukurdu sana sikayet ettim diye"...en sonunda dayanamadim esimi aradim boyle boyle anlattim herseyi.....
abisi her zaman dovuyor kuçuk kardesini esim surekli uyardi bak akilli ol, kizi dovme falan filannnn esimi ilk defa bu kadar sinirli gordumm o da ona vurdu yani vurdu dedigim bi tokattt atti... cocuk evden gitti daha gelmedii gidis o gidissss gorumcemle aramaya ciktilar ama bulamadilarrrrr...simdi vicdan azabi cekiyorum keske anlatmasaydim ama kizi hergun dovuyo yaa...oglum sen psikopatmisin niye dovuyosun kizi diye sordum dun aksam esim gelmeden "suratini gordugum zaman dovmek istiyorum, hem ben bunlari kardesim gibi gormuyorum ki" diyo yaaaaa...yani bilmiyorummm o cocugun basina bi sey gelirseee ben nasil yasarim, esime anlatmasaydimm esim tokat atti sadece ama cocugun yuzu bayagi kizarmistii.......
Gunaydin kizlar nasilsiniz? vallahi ben yorgunummm...
dun topikte sizlerle yazisirken esimin kuçuk yigeni aglayarak geldi...abisi dovmus...neden dovdu diye sorunca oyun oynuyorduk ben yanlis bisey yaptim o da kafama vurdu diyor neyseee susturduktan sonra evlerine tekrar gitti biseyler almaya geri geldi aglayarak..."bu kez ne oldu?" " abim yuzume tukurdu sana sikayet ettim diye"...en sonunda dayanamadim esimi aradim boyle boyle anlattim herseyi.....
abisi her zaman dovuyor kuçuk kardesini esim surekli uyardi bak akilli ol, kizi dovme falan filannnn esimi ilk defa bu kadar sinirli gordumm o da ona vurdu yani vurdu dedigim bi tokattt atti... cocuk evden gitti daha gelmedii gidis o gidissss gorumcemle aramaya ciktilar ama bulamadilarrrrr...simdi vicdan azabi cekiyorum keske anlatmasaydim ama kizi hergun dovuyo yaa...oglum sen psikopatmisin niye dovuyosun kizi diye sordum dun aksam esim gelmeden "suratini gordugum zaman dovmek istiyorum, hem ben bunlari kardesim gibi gormuyorum ki" diyo yaaaaa...yani bilmiyorummm o cocugun basina bi sey gelirseee ben nasil yasarim, esime anlatmasaydimm esim tokat atti sadece ama cocugun yuzu bayagi kizarmistii.......
kaç yaşında idil bu yavrucak?inşallah sağsağlim bulunur..ama suratını görünce insan kardesini dovmek istiyosa ciddı sorunları var kendıyle bence.sen yanlıs yapmadın ıcın rahat olsun bence.
canımmm...hala yokmu çocuk ortada... :26:
ama çok kötü yaa..çocuk yüzünü görünce dövesim geliyor diyebiliyorsa ortada ciddi bi sorun var demektir bence..annesi babası hiç bişey yapmadılarmı bu konudaa.. :26:
gunaydin kizlar nasilsiniz? Vallahi ben yorgunummm...
Dun topikte sizlerle yazisirken esimin kuçuk yigeni aglayarak geldi...abisi dovmus...neden dovdu diye sorunca oyun oynuyorduk ben yanlis bisey yaptim o da kafama vurdu diyor neyseee susturduktan sonra evlerine tekrar gitti biseyler almaya geri geldi aglayarak..."bu kez ne oldu?" " abim yuzume tukurdu sana sikayet ettim diye"...en sonunda dayanamadim esimi aradim boyle boyle anlattim herseyi.....
Abisi her zaman dovuyor kuçuk kardesini esim surekli uyardi bak akilli ol, kizi dovme falan filannnn esimi ilk defa bu kadar sinirli gordumm o da ona vurdu yani vurdu dedigim bi tokattt atti... Cocuk evden gitti daha gelmedii gidis o gidissss gorumcemle aramaya ciktilar ama bulamadilarrrrr...simdi vicdan azabi cekiyorum keske anlatmasaydim ama kizi hergun dovuyo yaa...oglum sen psikopatmisin niye dovuyosun kizi diye sordum dun aksam esim gelmeden "suratini gordugum zaman dovmek istiyorum, hem ben bunlari kardesim gibi gormuyorum ki" diyo yaaaaa...yani bilmiyorummm o cocugun basina bi sey gelirseee ben nasil yasarim, esime anlatmasaydimm esim tokat atti sadece ama cocugun yuzu bayagi kizarmistii.......
Ya cok karisik bir aile yasantilari var, gorumcem esinden 2 yil once ayrildi eski esi alkolik...arti gorumcemin iki cocugu vefat etti, birini araba ezdii digeri bobrek kanseri oldu...ve sanirim cocuk bundan cok etkilendi...14 yasinda oglan, ortanci kiz 13 yasinda kuçuk 9 yasinda...yani bu kaçinci artik dayanamadim yaa nerene vurdu diyorum kafama vurdu diyo zor susturdum cocugu....annesi filan psikologa goturmek istiyor ama cocuk hep reddediyor yani 14 yasinda ama esimden uzun kilolu...off bilmiyorum ya canim cok sikkin hiç uyumadim gece ya nere gider bu cocukk
ya cok karisik bir aile yasantilari var, gorumcem esinden 2 yil once ayrildi eski esi alkolik...arti gorumcemin iki cocugu vefat etti, birini araba ezdii digeri bobrek kanseri oldu...ve sanirim cocuk bundan cok etkilendi...14 yasinda oglan, ortanci kiz 13 yasinda kuçuk 9 yasinda...yani bu kaçinci artik dayanamadim yaa nerene vurdu diyorum kafama vurdu diyo zor susturdum cocugu....annesi filan psikologa goturmek istiyor ama cocuk hep reddediyor yani 14 yasinda ama esimden uzun kilolu...off bilmiyorum ya canim cok sikkin hiç uyumadim gece ya nere gider bu cocukk
en son ben hamile kaldığım zaman gelmişti sonrada görmedim..inşallah canım..
beren gelio mu hiç?
Gunaydin kizlar nasilsiniz? vallahi ben yorgunummm...
Ya cok karisik bir aile yasantilari var, gorumcem esinden 2 yil once ayrildi eski esi alkolik...arti gorumcemin iki cocugu vefat etti, birini araba ezdii digeri bobrek kanseri oldu...ve sanirim cocuk bundan cok etkilendi...14 yasinda oglan, ortanci kiz 13 yasinda kuçuk 9 yasinda...yani bu kaçinci artik dayanamadim yaa nerene vurdu diyorum kafama vurdu diyo zor susturdum cocugu....annesi filan psikologa goturmek istiyor ama cocuk hep reddediyor yani 14 yasinda ama esimden uzun kilolu...off bilmiyorum ya canim cok sikkin hiç uyumadim gece ya nere gider bu cocukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?