Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aynen canım salata ve yoğurt yicem..o bile önemli yani.neyse sımdı cay ıctım de mıdem mesgul oldu bıraz.evet mınık sercemın dogum gunune az kaldı 10 mayısta:) zaman su gıbı valla.sen de nasıl dogdu nasıl dıs cıkardı anlamıycaksın

hımmm anladım yaa tabi plan yaparken bir de netten resimlere bakıyorsan aklın gidiyordur ...
ya benim bugün kasıklarım çok ağrıyo kalkarken fln tutma ihtiyacı hissediyorum ve devamlı tuvaletim var gibi

annem bakıyor:) aksama kadar delı dıvane oluyorum cıcegımı cok ozluyorum.sen napıyosun

bende çalışıyorum canım malesef (
benimde annem bakıyo :))
ama ben çalışmak istemiyorum evde oturup kızımı ben büyütmek istiyorum ama iş yerinden çıkışımı vermiyolar 6,5 yıllık emeğim var bende haklarımı bırakmak istemiyorumm.
öyle işte iki arada bi derede kalmış vaziyetteyim

al bende de o kadar.kızımın yanında olmak ıstıyorum..ama 6 yıldır burdayım tazmınatım vs derken hadı gıdıyorum dıyemıyorum...bırakıp pısman olmaktan da ayrıca korkuyorum.ıkı arada bı deredeyım:26:

hımmm anladım yaa tabi plan yaparken bir de netten resimlere bakıyorsan aklın gidiyordur ...
ya benim bugün kasıklarım çok ağrıyo kalkarken fln tutma ihtiyacı hissediyorum ve devamlı tuvaletim var gibi

kucagına alınca hepsı bıtıcek sabret canım az kaldı..ılk sesını duyunca dunyanın anlamı farklılasıcak.hersey o kadar guzel kı yavrularımızla

ehh olsun sonucta diyette olunca bunlarla beslenmek daha sağlıklı..
oyy yerim ben senin minik serceni evet gercektende su gibi geciyo topiğimizn ilk annesiydin sen..
inşallahh canım allahı banada yaşatsın inş. sağlıklı bir şekilde..

inşallah canım..
beren gelio mu hiç?

Gunaydin kizlar nasilsiniz? vallahi ben yorgunummm...
dun topikte sizlerle yazisirken esimin kuçuk yigeni aglayarak geldi...abisi dovmus...neden dovdu diye sorunca oyun oynuyorduk ben yanlis bisey yaptim o da kafama vurdu diyor neyseee susturduktan sonra evlerine tekrar gitti biseyler almaya geri geldi aglayarak..."bu kez ne oldu?" " abim yuzume tukurdu sana sikayet ettim diye"...en sonunda dayanamadim esimi aradim boyle boyle anlattim herseyi.....
abisi her zaman dovuyor kuçuk kardesini esim surekli uyardi bak akilli ol, kizi dovme falan filannnn esimi ilk defa bu kadar sinirli gordumm o da ona vurdu yani vurdu dedigim bi tokattt atti... cocuk evden gitti daha gelmedii gidis o gidissss gorumcemle aramaya ciktilar ama bulamadilarrrrr...simdi vicdan azabi cekiyorum keske anlatmasaydim ama kizi hergun dovuyo yaa...oglum sen psikopatmisin niye dovuyosun kizi diye sordum dun aksam esim gelmeden "suratini gordugum zaman dovmek istiyorum, hem ben bunlari kardesim gibi gormuyorum ki" diyo yaaaaa...yani bilmiyorummm o cocugun basina bi sey gelirseee ben nasil yasarim, esime anlatmasaydimm esim tokat atti sadece ama cocugun yuzu bayagi kizarmistii.......

kaç yaşında idil bu yavrucak?inşallah sağsağlim bulunur..ama suratını görünce insan kardesini dovmek istiyosa ciddı sorunları var kendıyle bence.sen yanlıs yapmadın ıcın rahat olsun bence.

canımmm...hala yokmu çocuk ortada... :26:
ama çok kötü yaa..çocuk yüzünü görünce dövesim geliyor diyebiliyorsa ortada ciddi bi sorun var demektir bence..annesi babası hiç bişey yapmadılarmı bu konudaa.. :26:

kaç yaşında idil bu yavrucak?inşallah sağsağlim bulunur..ama suratını görünce insan kardesini dovmek istiyosa ciddı sorunları var kendıyle bence.sen yanlıs yapmadın ıcın rahat olsun bence.

Ya cok karisik bir aile yasantilari var, gorumcem esinden 2 yil once ayrildi eski esi alkolik...arti gorumcemin iki cocugu vefat etti, birini araba ezdii digeri bobrek kanseri oldu...ve sanirim cocuk bundan cok etkilendi...14 yasinda oglan, ortanci kiz 13 yasinda kuçuk 9 yasinda...yani bu kaçinci artik dayanamadim yaa nerene vurdu diyorum kafama vurdu diyo zor susturdum cocugu....annesi filan psikologa goturmek istiyor ama cocuk hep reddediyor yani 14 yasinda ama esimden uzun kilolu...off bilmiyorum ya canim cok sikkin hiç uyumadim gece ya nere gider bu cocukk

canım çocuk kaç yaşında şuan kayıp yani öylemii allahım inşallah başına bişey gelmez bence oçocugun psikolojik sorunları var

canım üzüldüm ama sen kendini suçlu hissetmee.belliki problemli bir çocuk yaşının en kötü zamanıı...korkma arkadaşına falan gitmiştir polise haber verdinizmi??

canıminşallah bulunur yaa bi arkadşaında kalıyo olabilir sorun soruşturun arkadaşlarını

ya inanir misin sok oldum ya bi keresinde 9 yasindaki bana sey dedi "benim kardeslerim öldü herhalde sira bana gelecek'' kiz deli misin nasil konusuyorsun dedim 'abim beni hep dovuyo bende kendimi intihar etmek istiyorum' dedi ya.......yani cocuklarin psikolojisi o kadar bozukkiii

inşallah canım..
beren gelio mu hiç?
en son ben hamile kaldığım zaman gelmişti sonrada görmedim..

günaydın hoşgeldin idilim..
bu cocukların babası yokmu kuzum yaa neden böyleler...
bak şimdi bende üzüldüm kaybolmasına inş. bulurlarr...
sende vicdan muhasebesi yapma sen istermiydin böyle olmasını sanki..

ayy Allahım dağlara taşlaraa.görümcenin ne zor bi sınavı varmışşş... Rabbim sabır versinn...
eşinin düşkün olduğu görümcenmi buu...belkide eşin bu yüzden kol kanat germek istiyorr..hiç kolay şeyler yaşamamışş..Rabbim dermansız dertler vermesinn..

Son düzenleme:

Off ya hakketten karışıkmış olay…gorumcen de tek basına bu kadar yuku kaldıramıyor tabı ıkı evlat acısı hıc ama hıc kolay degıldır..Allah yardımcıları olsun ınsallah cocugun basına bısey gelmeden cıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…