naydın kızlarrrr nasılsınzz
kız sezeryandada artık içini temizliyorlar tertemiz oluyor..mesela ben ayık oldugumdan hatırlıyorum elektrıklı supurge gıbı bı alette çektıler ne var ne yok rahmımde tertemız dusun o kadar temızlendı kı benım kanamam cok cok az oldu..hemende gectı ..eskıden uygulanan sezeryanlarda cok ıyı temızlenmıyormus ...sımdı onu da cok temız yapıyorlar ama dedıgın gıbı dıkıs agrısı oluyor oda 2 gunde gectı benım ..yada ben cok sanslıydım bılemıyecegıum...allah hayırlı dogum nasıp etsın..tokatta cok normal dıgurup kafasını koparan dr duydum ben ondan hıc ama hıc cesaret edemedımbırde gecen yıl ebe bır arkadasla aynı koydeydık kız bana asla normal yapmam dıyordu ..benı de bıraz o korkuttu..kendı dogumlara gırmıs hep ..hastanelerde olanları anlattı bebek kafası koparma ..cıkan bebegı cop kutusuna dusurme…ben şok oldum tokattakılere guvenmedım..ama cok cok guvendıgım bı dr olsaydı belkı dıgururdum normal..çöp kutusu olayı da şu kadın sancılanıyo bırakıyorlar sonunda cagır dıye..kadın bı an bı ıkınıyo bebek fırt dıye cıkmıs hemsırede ıcerde kestırıyormus bebek oncekı dogumdakı pıslıklerın ıcınde oldugu cop kutusuna dusmus apar topar almıslar dusun yani..bırde bebek kıloluymus dr kadını zorlamıs normale yaparsın dıye basını cıkarırlarken sıkısmıs adam zorlamıs ve de kafası kopmus..acıl sezeryana almıslar ama olay davalık olmus..bırde en yakın arkadasımın ılk bebegı dogumdan bır gece once öldü dr ihmaliyle dusunun yani..ben nasıl sezeryan dogurmayayım tokatta..bebegım ıcın en cok korktum..benım acım ne de olsa ole yada bole olacaktı..
bende naydın ne diyorum
günaydın şekerimm iyiyiss sen naıslsın elif yapiooo
hoşgeldin tatlımm nasılsın elifcik nasıl
hoşbulduuummmm iiimmm takklımm elifte iii çok şükürrr
canım ya hamilelerin kaderi sanırım bu lekeler çok çirkinleşmeye başladım bengünaydınn canımmm sudada oluşmuştu sanırım o lekeler bi sor istersen onaaa
günaydınn kızzzz ayy bende bu akşam başlıycam allah nasip ederseee
:26::26::26::26::26:ben regl oldum bugun bıttı bu aksam temzılencem :) bende okıycam :)
günaydın canım kremın bı faydası olmuyo maalesef bende yasadım o lekeleri :)
:) :) :)
inşallah doğumdan sora giderayyy evet ayşşeninde dediği gibi bu lekelere krem in pek bifaydası olmuyo bildiğimkadarıyla inş. kalıcı olmaz ama doğumdan sonrada bi süre kaldıgını biliyorumm bi arkadaşımda görmüştüm((
merhaba kızlar nasılsınız...:81:
oyy maşallah sıpaya özledim valla yaaa
canım ya hamilelerin kaderi sanırım bu lekeler çok çirkinleşmeye başladım ben
:26::26::26::26::26:
inşallah doğumdan sora gider
günaydınnn canımmm iyiyiz çok şükür elif kızımızı öpüyorummm o tatlı yanaklarından
canım ya hamilelerin kaderi sanırım bu lekeler çok çirkinleşmeye başladım ben
:26::26::26::26::26:
inşallah doğumdan sora gider
yılızzz hamilelikte oluo ki özellikle bebek kız olunca oluyoo ama doğumdan kısa bi süre sonra geçioo krem etki etmezzz boşuna para vermee
kızlar ben uçuyorum doktora görüşürüz
evet ya azmış bende şaşırdım...doktor diyokı hepsinin tek tek sayabılırım diyo :)
canım bulayımda nasıl bulayım bulamıyorum ki of of of
zaten şu an bi sıkıntısı olmuyo sadece sıcakalrda agrı yapio
ama hamılelıkte çok risk olusturuyo benımkı doktor onun için uyarmak zorunda :)
günaaydıınn :)
valla seliz üstüne düşmeyimde ne yapayım hamıle kaldıgımda bu en baslıca sorunum olucak
onun ıcın önlemını almaya calısıyorum hem kendı sağlıgım hemde bebek sağlığı için
kulak ardı edeceğim bi durum değilki aynı acıyı kaçkere daha yaşayabılrıım bılmıyorum...
vay tepikler başladı he hadi hayırlı osun şekerimm :)
kızlar, anneler daha doğrusu bilir bunu ben şampuanını pişik kremini ne marka alayım bana bi öneride bulunun... dalinlerde indirim varmış...alsam mı?
yılızzz hamilelikte oluo ki özellikle bebek kız olunca oluyoo ama doğumdan kısa bi süre sonra geçioo krem etki etmezzz boşuna para vermee
ee annesi kızın senin güzelligini alıyo demekkiidogunca geri veriri merak etme
bence güneş kremi kullansın koruyucu sebamet ben kullanmıstım olmadı sadece cok hafıf dudaklarımın ustunde bıyık gıbı..ama bellı olmuyo ben bıldıgım ıcın takıyom...
ewet canım hamilelikte işte benimkide öle oluyo, her ay kanımıza demirimize falan hematologta ayrıca bakılıyooo...adam ona göre c vitamini demir falan oranını ayarlıyor. kadın doğumcuyla beraber doğumun nasıl olacağına kan verilip verilmeyeceğine karar vereceklermiş. benim hematologta yeterki bebek ultrasonda gününde çıksın diyor, onun kanı herşeyi senden iyi sen kendine bak diyor...
zor bu işler yaaa...
12sinde gidicem ben sorayım mı bi hematolog sana yakın olması mı önemli? ne arıyosun canım bi söyle bakiiim...onlar tanır birbirini sanki...
bence güneş kremi kullansın koruyucu sebamet ben kullanmıstım olmadı sadece cok hafıf dudaklarımın ustunde bıyık gıbı..ama bellı olmuyo ben bıldıgım ıcın takıyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?