Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım işte anlatmak istedigimiz bu normalde bende demiyorumki sezeryan daha iyi normal dogumdan tabiki normal dogum çok çok daha iyi ama düzgün bi doktor olması lazım ki hele hele devlet hastanesinde falan yapıyosan allahın emri mecbur düzgün bi doktor bulmak zorundasın.yoksa benim annemde beni normal dogurmuş hatta eşim evde dogmuş ebeyi bile beklemeden ama görümcem hastanede sezeryanla dogmuş ki kaynanam 2 gün komada yatmış hem bebekten bebege hemde insanın vücuduna göre dogumun şekli karar veriliyo.
bende çok duydum böyle hikayeler vede bi arkadaşımın sancı çekerken dogum yaparkenki videosunu izledimm zaten korkuyodum iyice tırstım normal dogumdan en çokta o dikiş olayı korkutuyo beni herkez diyo o sancıyla rahatlamayla hissetmiyosun diye ama ben ufacık bi yerimi bile görünce çıglık çıglıgayım acı konusunda hiç dayanıklı degilim o yüzden ben uyuyum naparlarsa yapsınlar vaz,yetindeyi,m

günaydınn canımmm sudada oluşmuştu sanırım o lekeler bi sor istersen onaaa

günaydınn kızzzz ayy bende bu akşam başlıycam allah nasip ederseee
canım ya hamilelerin kaderi sanırım bu lekeler çok çirkinleşmeye başladım ben
ben regl oldum bugun bıttı bu aksam temzılencem :) bende okıycam :)

günaydın canım kremın bı faydası olmuyo maalesef bende yasadım o lekeleri :)

:) :) :)
:26::26::26::26::26:
ayyy evet ayşşeninde dediği gibi bu lekelere krem in pek bifaydası olmuyo bildiğimkadarıyla inş. kalıcı olmaz ama doğumdan sonrada bi süre kaldıgını biliyorumm bi arkadaşımda görmüştüm((
inşallah doğumdan sora gider

merhaba kızlar nasılsınız...:81:

oyy maşallah sıpaya özledim valla yaaa

canım ya hamilelerin kaderi sanırım bu lekeler çok çirkinleşmeye başladım ben

:26::26::26::26::26:
inşallah doğumdan sora gider

yılızzz hamilelikte oluo ki özellikle bebek kız olunca oluyoo ama doğumdan kısa bi süre sonra geçioo krem etki etmezzz boşuna para vermee

yılızzz hamilelikte oluo ki özellikle bebek kız olunca oluyoo ama doğumdan kısa bi süre sonra geçioo krem etki etmezzz boşuna para vermee

bence güneş kremi kullansın koruyucu sebamet ben kullanmıstım olmadı sadece cok hafıf dudaklarımın ustunde bıyık gıbı..ama bellı olmuyo ben bıldıgım ıcın takıyom...

ewet canım hamilelikte işte benimkide öle oluyo, her ay kanımıza demirimize falan hematologta ayrıca bakılıyooo...adam ona göre c vitamini demir falan oranını ayarlıyor. kadın doğumcuyla beraber doğumun nasıl olacağına kan verilip verilmeyeceğine karar vereceklermiş. benim hematologta yeterki bebek ultrasonda gününde çıksın diyor, onun kanı herşeyi senden iyi sen kendine bak diyor...
zor bu işler yaaa...
12sinde gidicem ben sorayım mı bi hematolog sana yakın olması mı önemli? ne arıyosun canım bi söyle bakiiim...onlar tanır birbirini sanki...

ayy kızlar ben dün çok üzüldüm bişide diyemedim sinir oldum yaa

cemin bi arkadaşı var zeki diye samimiyiz gelir gider bize sürekli zeytin pati vermeyi ögrendi şimdi dün bende bunu zekiye gösteriyim dedim ödül maması verdim zekiye pati ver de dedim zeytin hemen verdi patisini ama sadece bi patisini veriyo neden anlamadım öyle alıştı sanırım ama zeki bu sefer dige patisini vermesi için ısrar etti hayvana oda vermedi öyle alışmadııgı için vermeyincede vurdu zzeytine bende zeki vurma ona alışmadı dedim olurmu ya diyo kırmamak için sert bişiyde deemedim çünkü eger konuşursam oldukça kırıcı olucam.
sinir oluyorum böyle tiplere ya cemde bazen aynısını yapıyo hem hayvanla boguşarak oynuyolar hemde ısırınca vuruyolar tamam zeytin oldukça yaramaz ama benimle oynarken ısırınca hiştt napıyosun diyorum mazlumca yüzüme bakıp bırakıyo hemen
hatta bu yetenek sizsinizde bi pascal die köpek çıkmıştı ya sahibiyle oda demişti yapmasını istemedigim bişi yapınca onunla ilgilenmiyorum bi gün hiç yüzüne bakmıyorum öyle öyle egittim demişti

kızlar, anneler daha doğrusu bilir bunu ben şampuanını pişik kremini ne marka alayım bana bi öneride bulunun... dalinlerde indirim varmış...alsam mı?

kızlar, anneler daha doğrusu bilir bunu ben şampuanını pişik kremini ne marka alayım bana bi öneride bulunun... dalinlerde indirim varmış...alsam mı?

ayy ben pek anlamıyorum tabikide ama dalinin göz yaktıgını tecrübe etmiş biri olarak dalini hiç sevmiyorum nedense

ee annesi kızın senin güzelligini alıyo demekkii dogunca geri veriri merak etme

bence güneş kremi kullansın koruyucu sebamet ben kullanmıstım olmadı sadece cok hafıf dudaklarımın ustunde bıyık gıbı..ama bellı olmuyo ben bıldıgım ıcın takıyom...

aman taktığım şeye bak geçer inş zamnla

evet ıste canım doz ayarlancak devamlı zaten bebıe bıse olmuyokı bana oluyo
bide eğer tabı kanım koyulasırsa bırden bebegım beslenemıyo...banada kan verılıcek
doğum olayında mutlaka sezeryan olacak zaten başka yolu yok hersey güzel giderse belki
karar değiştirirler...

canım memorial de acıbademde varmıs hematolog ama muayene ücretlerı çok yuksek
hadı muayene ucretklerını hallettım dıelımkı faktör testleri çok pahalı ve devamlı yapılması gerekıo
2 test 5 mılyar yanı kı daha çoğu yapılmalı muayeneyı karsılasamda testleri karsılayamam kı
genede bi sorarsan sevınırım yakın uzak farketmez gıderım ben ama gebelıktede takıbınde olmam
gerektıgı ıcın hamıleykende kolay ulasabılmelıyım sanırım değil mi :26:

bana hıcbı sekılde fayda etmedı...ama izi flnda kalmadı hıc ız yok yuzumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…