evet ıste canım doz ayarlancak devamlı zaten bebıe bıse olmuyokı bana oluyo
bide eğer tabı kanım koyulasırsa bırden bebegım beslenemıyo...banada kan verılıcek
doğum olayında mutlaka sezeryan olacak zaten başka yolu yok hersey güzel giderse belki
karar değiştirirler...
canım memorial de acıbademde varmıs hematolog ama muayene ücretlerı çok yuksek
hadı muayene ucretklerını hallettım dıelımkı faktör testleri çok pahalı ve devamlı yapılması gerekıo
2 test 5 mılyar yanı kı daha çoğu yapılmalı muayeneyı karsılasamda testleri karsılayamam kı
genede bi sorarsan sevınırım yakın uzak farketmez gıderım ben ama gebelıktede takıbınde olmam
gerektıgı ıcın hamıleykende kolay ulasabılmelıyım sanırım değil mi :26:
bana hıcbı sekılde fayda etmedı...ama izi flnda kalmadı hıc ız yok yuzumde
ya aslında sen şu özel sigortaları bi araştırsan diyorum ben. bana çok faydası dokundu, anlatamammmmm... hem taksit taksit ödemeleri, çalışıyorsunda?
yaa evet haklsıınn...sen hangı sıgortadan yaptırdın canım bilgi verırımsıınnn
benimki allianz ama şöyle bi durum var. genetik inceleme tanılar kapsamdışıtabii bunun çok çeşitlisi var konuşursun, hatta baştan hastalığını söyleme bile...başladıktan sonra çıktı dersin
2600 tl senelik doğum yatarak tedavidelr sınırsız para ödemiyorum. ayakta tedavi ( muayeneler,) birde ilaçlar %80 karşılanıyor, onlardada limit yok 1 sene boyunca. hamilelik olayınıda 5. aydan sonra kabul edşyor. yani 2 sene mecburen yaptırmak zorunda kalıyorsun amaaaaa....doğum zaten özelde 4000tl
o parayı varya ben kat kat çıkarttım dahada çıkartıcam inşallahhh...
kızlar, anneler daha doğrusu bilir bunu ben şampuanını pişik kremini ne marka alayım bana bi öneride bulunun... dalinlerde indirim varmış...alsam mı?
anladım canım evet konusmak lazım ama ben doğumu zaten özelde yapamam kı
plazma fln verılcek doğum sonrası gene faktör ölçümleri yapılcak
ama genede arastırıcam bu özel sigorta ısını :) tesekkruler canım fikir verdıgın ıcın
ben dalin kullanıyorum canımmm memnunum ama sebamette güzelmiş ben hiç kullanmadım ama dalinden memnunum
pişik kreminide kullanıosun di mi? Aliim bari yaa, kokusu falanda hoşuma gidiyooo
bu bi çeşit sigortaydı canım, bir sürü çeşidi var bunun... Plazmalar falan doğum kapsamında meraklanma doldurdukları formu ona göre yazıyor doktor, söylersin, doğumdan kaynaklanan vs. Gibi...
Benim kan testlerimide geçen ay kbul etmemişler meğer gebelik takibi yazılmamışmışşşş... Hemen aradım değiştirrttim doktora, tekrar yollattım sigortaya
devlet hastaneleri mesela bizim ege ünv. Anlaşmalı değil ama ondada %60ını karşılıyor, faturayı alıp, sigortaya veriosun, sana ödeme yapiolar...
kızlar, anneler daha doğrusu bilir bunu ben şampuanını pişik kremini ne marka alayım bana bi öneride bulunun... dalinlerde indirim varmış...alsam mı?
canım ilk aylarda her türlü kozmetiğini sebamet aldım her gun yıkar sebamet kremlerını surerdım sampuanda oleydı...her altını acısımda sebamed pısık onleyıcı surerdım ne pısık ne de konak oldu egede...sonrakı aylarda allah ne verdıysegercı cok adılerını almıyorum sımdı buyudu dalının turuncusu cok hos nu suruyom pısık onleyıcıde nıvea falan ole ıste
ya bu sebamedin ürünleri çok çok güzel bende haziran aylarında bi alerji çıkar güneşe çıktıgım anda yüzüm pütür pütür olup kaşınmaya ve kızarmaya başlar sebamedin kremini kullanıyorum bende hiç bişi olmuyo o zaman
ayy deliricimm ben yaaa kredi kartı gelmişş 1400 küsür battık valla yaaa
cemede sinir oluyorummm annesigilin kredi kartı yok bişey alıcakları zaman cemin kartına taksit yaptırıyolar.bu 1400 ünde 300 küsürü annesigile ait tamam ödüyolar bişey diyemem ama bu sefer biz hiç hesabımızı bilemiyoruz ama benim man kafalı kocam anlamıyo bunu.kaynanamında emekli maaşı var istese kartta alabilyo diyorum ceme bi kart çıkartsınlar annemin adına taksitlik bişi alıcakları zaman alsınlar ordan diyorum herkezde hesabını bilir diyorum ne farkeder diyo farketmezmi yaa
helekı bebek urunlerı ya ınanırmısın ılk aylarda her gun kullanmama ragmen bebk kucuk ya epey dayandı bı kremı 30 kusur ama bereketlı yanı bence ılk aylarda baska urun kullanılmamalı nıvea da surdugum oluyordu hedıye gelmıstı ama sebamed gıbı degıldı..dedım ya hıc pısık yada konak olmadı egede..agzında pamukcukta olmadı onuda lansinoha borçluyum
canım aynen yaaa gerçi bizde şöyle bi durum var bizim ev kaynanamın üzerine krediyi o çekti biz çalışıp ödüyoruz işte her ay biz onlara 900 tl para veriyoruz cem onların harcamalarını bu paradan düşüyo normalde ama işte yok küsüratlı yok bilmem be falan olunca kafa karışıyo biz hiç bilemiyoruz hesabı bu sefer yani her ay peşin para 900 tl yi versek elimizdeki paranın tam hesabını bilebilicez bu sefer kart öderkende yada harcarken kafamız karışmıycak.ahh yelizcimmm yaa nerde bi problem var seni uluyo yaaa.
çıkartsınlar tabii çıkarmadıkları hataa.
dediğin gibi ne kadarda verseler. kendi hesabın gibi olmuyo.
atıyorum kendi borcunu ödesen maaşın yattığı zaman eline 500 yüz kalacaksa 200 kalıyo. onların vereceği parada maaştan ya öncedir yada sonradırr. oda çerez parası gibi harcanır gider. aaammmann karışık bişi işte ama anlayabiliyorum seni.
bu arada bugünkü ojelerini görmedik:26::26: ama olmuyo böle lütfen çekip gönder hemen bakemm
bende bebek ürününü kullanıyorum güneş kremi varya oldukça yüksek korumalı onu çook çok iyi bi marka ciddenhelekı bebek urunlerı ya ınanırmısın ılk aylarda her gun kullanmama ragmen bebk kucuk ya epey dayandı bı kremı 30 kusur ama bereketlı yanı bence ılk aylarda baska urun kullanılmamalı nıvea da surdugum oluyordu hedıye gelmıstı ama sebamed gıbı degıldı..dedım ya hıc pısık yada konak olmadı egede..agzında pamukcukta olmadı onuda lansinoha borçluyum
canım hakkaten batmışınız, bi sen değil hayatım bizede çok geliyo ödenmicek sanıyoruz harcıyoruz harcıyoruz, özelliklede benzine
üfffffsssssss en gıcık kaptığım şey bi kart çıkarttırmak o kadar mı zormuş canım madem kartları yok taksitli alış veriş yapmasınlar peşin alsınlar
ay bi daha bakiniim o zaman, bendede koku hastalığı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?