Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Seliz
ay_she+

günaydınn kızlarrr

ayşeeee kız hiç görüşemioruz yaaaa bi haftasonu ayarlayalımda biyerlere gidelimm artıkınnn

Seliz
ay_she+

günaydınn kızlarrr
ayşeeee kız hiç görüşemioruz yaaaa bi haftasonu ayarlayalımda biyerlere gidelimm artıkınnn

günaydın canım ya evet görüşemedık ne zamandır
bu haftasonu bişi çıkmazsa bulusalımm :)

inşallah canım bakalımm...

selizcvim şimdi ben sana problemı şu ankı halıyle anlatayım ...daha yapılcak testler
var onlara göre değişiklık gösterirse bılemıyorum

şimdi bende faktör 11 eksıklıgı var yanı hemofılı c kanım pıhtılasmıyo akmaya baslayınca durmuyo
bunun harıcınde bırde anti trombın antıjenı cıktı yanı bütün faktör değerlerimi negatıfe
çeviren bişey anti tormbın yani bebeği etkıleyen faktör 8 ,5 ,7 vs değerleri nromal
çıksa bile anti trombının düşük olması onları ters etkılıyo
bide stuart prover faktörüm de çok düşük çıktı ....kanım bi yandan durmuyo
bi yandan da birden pıhtılasıp damar tıkıyo anlatabıldımmı ....ne tepkı vereceği kesin değil
ayrıca bu kan değerlerinin birde gebelıkdekı değerleri de önemlı gebelıkde nasıl tepkı verıcekelr
onalrında ayrıca ölçülmesi lazım yani anlıycan ıkı ucu b.klu değnek töbe yaa
doktor diyo şimdi ben senı kan sulandırı verip salsaamm olmaz plazma verip salsaam olmaz
ayrıca testlerde tekrarlanmalı şimdi direk bişeyde söylenemez
kan sulandırıcı verilse bile doz takıbı yapılmalı yani ince ince takip edilmeli
arastırması içinde önce bi hematolog bulmalıyım cunku hematologum bugunden ıtıbaren yok
işte canım kaba tasvirle kesin olmamakla beraber sorun bu...

evet canım yaa bu haftasonu buluşalımmm vallaaa süperrr olurrrrr

Günaydın kıslar
yüzümde lekeler oluşmaya başladı gün geçtikçede artıyor güneş kremimi alsam

ayşecim canımm benim inşallah güzel bi dr bulursunda bu işin güzel takibe alınır allah kolaylık versin dermansız dert vermesin allah ın izniyle düzelirsin inşallah(((
buarada senin adet yaklaşıyordu demi geçenderle diyordun 4-5 gün var diye noldu adetin geldimi??
he bu arada nanenin duası tamam benden 5 tane..

selammm herkeseee

Günaydın kıslar
günaydınn canımmm sudada oluşmuştu sanırım o lekeler bi sor istersen onaaa

günaydınn kızzzz ayy bende bu akşam başlıycam allah nasip ederseee

sağol canım Allah razı olsun :) bi rahatsızlıgım yok da ıste gebelıkte sorun cıakrtıyo bu durum

ağzına sağlık canım :) Allah kabul etsın ınsallah

ben regl oldum bugun bıttı bu aksam temzılencem :) bende okıycam :)

Günaydın kıslar

günaydın canım kremın bı faydası olmuyo maalesef bende yasadım o lekeleri :)

evet canım yaa bu haftasonu buluşalımmm vallaaa süperrr olurrrrr

:) :) :)

Günaydın kıslar

ayyy evet ayşşeninde dediği gibi bu lekelere krem in pek bifaydası olmuyo bildiğimkadarıyla inş. kalıcı olmaz ama doğumdan sonrada bi süre kaldıgını biliyorumm bi arkadaşımda görmüştüm((

kızlar benimde çalışmalar dün itibariyle sonlanmış durumda eşim işiyle iligi bi seminere gitti 4 gün bekar takılcam bu ay 10-12-14-16-18.günleri yapmış bulunmaktayız Allah izin verirse bende kavuşayımmmm bebişimee

tinkerr egoşunnn keltoşş resimlerini ekle mutlaka
ayyy şimcik gördümm çok tatlı olmuş yaaaaaaa
keleş oğlum benim diye seviyom
aman deli iki iğne yetermi ban dr um hap ta yazmıstı gunde bı kaç kez alıyordum saatı vardı..tabı agrın olur o ılaçların bı zararı yok merak etme..zararlı bır seyı yazmazlar en azından parol falan al be

sağol canım napalım yaza kadar uzar artık ...en azından sekıllı uzar

merhaba kızlar nasılsınız...:81:

zaten çokk tatlıı yakışıklı maşallahhh daha bi yakışıklı olmuş kuzu
hoşgeldin canım şükür iiyim ben sen nasılsın

kız sezeryandada artık içini temizliyorlar tertemiz oluyor..mesela ben ayık oldugumdan hatırlıyorum elektrıklı supurge gıbı bı alette çektıler ne var ne yok rahmımde tertemız dusun o kadar temızlendı kı benım kanamam cok cok az oldu..hemende gectı ..eskıden uygulanan sezeryanlarda cok ıyı temızlenmıyormus ...sımdı onu da cok temız yapıyorlar ama dedıgın gıbı dıkıs agrısı oluyor oda 2 gunde gectı benım ..yada ben cok sanslıydım bılemıyecegıum...allah hayırlı dogum nasıp etsın..tokatta cok normal dıgurup kafasını koparan dr duydum ben ondan hıc ama hıc cesaret edemedım

canım inşallah iyi bir hematolog bulursunda düzelir herşey...bu sorunların hepsi düzelbilir sorunlar inş herşey yoluna girer ben ehrzaman dua ediyorum inş Rabbim tez zamandan yüzünü güldürür..annen alabilmişmi randevuyu??
merhaba kızlar nasılsınız...:81:

meraba canımmm biz iyiyizkızımlaa sen nasılsın??keltoşmu olmuş ege yerim ben onu göremedim daha:....

kızlar 12de dr.randevum var bebişimi görcem çok mutluyum yalnız biranönce yemekleri pişirmem lazımm dr.sonra annemde işim bitince taa gidip kayınvaldemi alıcm gündüzden gelecekk akşamada yemek yicez

kız sezeryandada artık içini temizliyorlar tertemiz oluyor..mesela ben ayık oldugumdan hatırlıyorum elektrıklı supurge gıbı bı alette çektıler ne var ne yok rahmımde tertemız dusun o kadar temızlendı kı benım kanamam cok cok az oldu..hemende gectı ..eskıden uygulanan sezeryanlarda cok ıyı temızlenmıyormus ...sımdı onu da cok temız yapıyorlar ama dedıgın gıbı dıkıs agrısı oluyor oda 2 gunde gectı benım ..yada ben cok sanslıydım bılemıyecegıum...allah hayırlı dogum nasıp etsın..tokatta cok normal dıgurup kafasını koparan dr duydum ben ondan hıc ama hıc cesaret edemedımbırde gecen yıl ebe bır arkadasla aynı koydeydık kız bana asla normal yapmam dıyordu ..benı de bıraz o korkuttu..kendı dogumlara gırmıs hep ..hastanelerde olanları anlattı bebek kafası koparma ..cıkan bebegı cop kutusuna dusurme…ben şok oldum tokattakılere guvenmedım..ama cok cok guvendıgım bı dr olsaydı belkı dıgururdum normal..çöp kutusu olayı da şu kadın sancılanıyo bırakıyorlar sonunda cagır dıye..kadın bı an bı ıkınıyo bebek fırt dıye cıkmıs hemsırede ıcerde kestırıyormus bebek oncekı dogumdakı pıslıklerın ıcınde oldugu cop kutusuna dusmus apar topar almıslar dusun yani..bırde bebek kıloluymus dr kadını zorlamıs normale yaparsın dıye basını cıkarırlarken sıkısmıs adam zorlamıs ve de kafası kopmus..acıl sezeryana almıslar ama olay davalık olmus..bırde en yakın arkadasımın ılk bebegı dogumdan bır gece once öldü dr ihmaliyle dusunun yani..ben nasıl sezeryan dogurmayayım tokatta..bebegım ıcın en cok korktum..benım acım ne de olsa ole yada bole olacaktı..

iyiiyz canımm çok şükürrr egemizde her haliyle yakışıklı maşallah amaa gerçekten sana benziyo

merhabaa :) çok iyiyimmm çok şükür sen naıslsın

zaten çokk tatlıı yakışıklı maşallahhh daha bi yakışıklı olmuş kuzu
hoşgeldin canım şükür iiyim ben sen nasılsın

sağolun kızlar kelleşince buyudugunu hıssettım ya...ama buyusun ıstemıyom bebek bebek kalsın ...ben de nasıl olayım aynı tas aynı hamam...idare ediyoruz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…