Seliz
ay_she+
günaydınn kızlarrr
ayşeeee kız hiç görüşemioruz yaaaa bi haftasonu ayarlayalımda biyerlere gidelimm artıkınnn
canım benim yaaa iştte cerrahpaşada bu sorun var malesef kaynanamada ameliyat için 4 ay sonraya vermişlerdi ama 2 ay içinde aradılar anlamadık gitti işallah çapadaki olurda biran önce gider tedbirleri aldıktan sonrada başlarsın bebek çalışmalarınaaa
ahh kuzum benim yaa aynı acıyı birdha yaşamayacaksın...inş Rabbim buna izin vermeyecek...sen imtihanını oldun inş...hamile kalacaksın ve birdaha bebeğini kaybetmeyeceksin...
üstüne düşüyosun derken sana değilde bu devlete bu sağlık kurumuna sövesim geliyor.nedir bu yaa 6 ay sonrasına gün verilirmii??sorunu buldular bi neyapılacağna çözüm bulamadılar...Allah kimseyi bunların eline düşürmesin...ben senin sorunun tam ne neden bebeğini kaybettin ve şimdi tedbirini alman için ne yapmalısın onuda anlayamadım...anladığım kadarıylaa kan pıhtılaşması sorunun var o iğnelerle çözümlenemiyormu??en iyi hastanelere görünüyosun kimse demioo şunu şunu yapmamız lazımm şöyle olursa çözülecek sen bile daha bilmiyosun ne yapılması gerektiğini..işte buna kızıyorum tabikide üstüne düşeceksin.bu memlekette sen kendi derdine düşmezsen kimse derdine düşmezzz...inşş en kısa zamanda herşey çözülürde sen de tedavni başlar hemen hamiş kalır ve kontrol altında mutlu mesut atlatırsın bu süreyii.....
günaydın canım ya evet görüşemedık ne zamandır
bu haftasonu bişi çıkmazsa bulusalımm :)
inşallah canım bakalımm...
selizcvim şimdi ben sana problemı şu ankı halıyle anlatayım ...daha yapılcak testler
var onlara göre değişiklık gösterirse bılemıyorum
şimdi bende faktör 11 eksıklıgı var yanı hemofılı c kanım pıhtılasmıyo akmaya baslayınca durmuyo
bunun harıcınde bırde anti trombın antıjenı cıktı yanı bütün faktör değerlerimi negatıfe
çeviren bişey anti tormbın yani bebeği etkıleyen faktör 8 ,5 ,7 vs değerleri nromal
çıksa bile anti trombının düşük olması onları ters etkılıyo
bide stuart prover faktörüm de çok düşük çıktı ....kanım bi yandan durmuyo
bi yandan da birden pıhtılasıp damar tıkıyo anlatabıldımmı ....ne tepkı vereceği kesin değil
ayrıca bu kan değerlerinin birde gebelıkdekı değerleri de önemlı gebelıkde nasıl tepkı verıcekelr
onalrında ayrıca ölçülmesi lazım yani anlıycan ıkı ucu b.klu değnek töbe yaa
doktor diyo şimdi ben senı kan sulandırı verip salsaamm olmaz plazma verip salsaam olmaz
ayrıca testlerde tekrarlanmalı şimdi direk bişeyde söylenemez
kan sulandırıcı verilse bile doz takıbı yapılmalı yani ince ince takip edilmeli
arastırması içinde önce bi hematolog bulmalıyım cunku hematologum bugunden ıtıbaren yok
işte canım kaba tasvirle kesin olmamakla beraber sorun bu...
günaydın canım ya evet görüşemedık ne zamandır
selizcvim şimdi ben sana problemı şu ankı halıyle anlatayım ...daha yapılcak testler
şimdi bende faktör 11 eksıklıgı var yanı hemofılı c kanım pıhtılasmıyo akmaya baslayınca durmuyo
bunun harıcınde bırde anti trombın antıjenı cıktı yanı bütün faktör değerlerimi negatıfe
çeviren bişey anti tormbın yani bebeği etkıleyen faktör 8 ,5 ,7 vs değerleri nromal
bi yandan da birden pıhtılasıp damar tıkıyo anlatabıldımmı ....ne tepkı vereceği kesin değil
ayrıca bu kan değerlerinin birde gebelıkdekı değerleri de önemlı gebelıkde nasıl tepkı verıcekelr
doktor diyo şimdi ben senı kan sulandırı verip salsaamm olmaz plazma verip salsaam olmaz
arastırması içinde önce bi hematolog bulmalıyım cunku hematologum bugunden ıtıbaren yok
günaydınn canımmm sudada oluşmuştu sanırım o lekeler bi sor istersen onaaaGünaydın kıslar
yüzümde lekeler oluşmaya başladı gün geçtikçede artıyor güneş kremimi alsam
ayşecim canımm benim inşallah güzel bi dr bulursunda bu işin güzel takibe alınır allah kolaylık versin dermansız dert vermesin allah ın izniyle düzelirsin inşallah(((
buarada senin adet yaklaşıyordu demi geçenderle diyordun 4-5 gün var diye noldu adetin geldimi??
he bu arada nanenin duası tamam benden 5 tane..
selammm herkeseee
ayşecim canımm benim inşallah güzel bi dr bulursunda bu işin güzel takibe alınır allah kolaylık versin dermansız dert vermesin allah ın izniyle düzelirsin inşallah(((
buarada senin adet yaklaşıyordu demi geçenderle diyordun 4-5 gün var diye noldu adetin geldimi??
he bu arada nanenin duası tamam benden 5 tane..
selammm herkeseee
Günaydın kıslar
evet canım yaa bu haftasonu buluşalımmm vallaaa süperrr olurrrrr
Günaydın kıslar
tinkerr egoşunnn keltoşş resimlerini ekle mutlaka
ayyy şimcik gördümm çok tatlı olmuş yaaaaaaa
aman deli iki iğne yetermi ban dr um hap ta yazmıstı gunde bı kaç kez alıyordum saatı vardı..tabı agrın olur o ılaçların bı zararı yok merak etme..zararlı bır seyı yazmazlar en azından parol falan al behiç almıyorum nesli ameliyattan çıkınca 2 gün 2 iğne aldım o kadar başka hiç bişi kullanmadım. süte geçmesin die zaten ben sevmiyorum ilaç almayı hamilelikten beri çoook nadirdir içtigim. dayandıgım yere kadar dayanıyorum.
ya bende senin gibi düşünüyordum. ama şimdi bakıyorumda en saglıklısı.. ya komşum anlattı normal dogumda altına büyük çöp kovaları koyuyorlarmış içinde ne varsa akıomuş ona dogum sırasında benim şimdi hiiiiç kanamam yok herşey içimde kaldı ve tabi bana sıkıntı yapıo
canımmmmmm çok şükür ikimizde atlattık aldık kuzularımızı
ilaç almıyorum su zaten ekte sevmem. bende ayaklandım hemen ameliyat günü hatta hemen yurudum hatta hemşire 6 saat kaldırmadı yoksa daha erken kalkardım ama. benim sıkıntım ateş sıtma ter bide gögüslerim çok agrıyo. hee bide emzirirken egilmek acıtıyo. daha tam alışamadık emişmeye
sen nasılsın ceren ablamız nasıl
kuzu arasaydında pek acabilecek durumum olmuyo benim kızım cadalozbugun pembe aradı telefonda serenad yaptı kızım
Valla şekerler herşeyin dogalı iyi derler ya benimkide o misal
Yani tabi onunda sıkıntısı vardır ama böle içinde sıkıntı yapmaz insanın. ben hala kanamam olsun die dua ediyorum. menapozlu karılar gibi bi üşüyom bi yanıyom
helal olsun size
ben daha hakkımı kaybettim ama dediğim gibi yapabilen varsa mutlaka yapsın.
idilcim ilk zamanlar plesanta rahim agzındaydı o yuzden sezeryan demişlerdi ama son zamanlarda düzelmişti normal yapabilirdim yani
Canlarım çoğunuz eminim bu saatlerde uyuyor olmalısınız...Ama tabii ben artık gecekuşu oldum :) uyku düzenim bozuldu iyice..Geceleri uykum gelmiyor;bacaklarım kasılıyor belim agrıyor derken o yatakta dönmek işkence oluyor resmen
kızım ve ben iyiyiz çok şükür...arada bir boks macımız var ama ona da alıstık artık :) bir de gündemimizde yeni bir konumuz var aklımız karısık bakalım hayırlısı ne ise o olsun.konumuz su:Biz dogumdan 1ay sonra falan benım memleketım olan Kocaeli'ye gidip orada gezmek mevlüdümüzü yapmak istiyorduk.Sonradan ucakla o kadar küçük bir bebekle gitmek sorun olabilir dendi..Eşimde bana ben seni şimdi göndereyım dogumunu annenlerın yanında yap.Bebeğin mevlüdünüde yapar istediğin zaman eve dönersın diyor.Ben de doguma gelirim diyor 20günlük izni var onunda.Burda yalnızsın diyor aklım sende bakan ilgilenen yok diyor.Ama orda annen baban herkes yanında olacak.Ben de gelicem diyor.Neyse aklıma yatar gibi oldu ama şimdide ucaga bınme muhabbetimiz var.Yasak olabilir;doktorum riskli görebilir.Yarın arayıp danısıcam ona görede rapor alıcam.Uçaklarda ancak raporla kabul ediyor bu haftalarda zaten...Bakalım canlar hayırlısı olsun diyorum...
Sizlere gelince;
Fatoşum kıyamam demek agrıların var...Azcık daha sabretmeye calıs..Çok dayanamazsan ilaç iç mutlaka.Biliyorum şimdi annelik duyguları da agır basıyor kızıma sütten gecmesın diyorsun sen de haklısınaslında her doğumun kendine has kolaylıkları zorlukları var tabiki..Hep derler ya normal dogumun öncesi sezeryanın sonrası zordur diye..Ama her zaman dileğim hakkımızda hayırlısı ne ise onun olması...Benide yusular basıyor ama yani yalan yok :)
Su canım sen de masallah toparlanmıssın artık...Evini bile süpürmüşsün masallah :) kızcende iyi demı canım? ne güzel sonunda kavustunuz atlattınız dogum sıkıntısını da.masallah darısı basımıza ınsallah...
kızlar sizden tez zamanda Ceren ve Asya'nın o güzel ve tatlı hallerinin resimlerini istiyoruz :92:
İdil canım Bahar yıne kabız oldu sanırım kıyamamben çocuklugumda çok cekmısım bilio musun annem der morarırdın yapıcan diye :) İnşallah söyle kızımıza iyi gelen bir ilaç bişi olsada rahatlasa kuzucuk ya...
Tinker canım Ege mizin saçlarımı mı gitti anamm olsun o her haliyle yakısıklıdır bi kerem hem havalarda ısınıyor yavas yavas kökü onda isterse uzatır kuyruk bilem yapar bizim yakısıklımız :)
Şero kuzum heyecanına ortak oluyorum ve senın için çok dua ediyorum inşallah çarşamba günü hersey çok güzel olacak ve minnakımızın pıt pıtlarıyla mest olacaksınız :)
Diğer canlarım Nane,Merve,Belle,Seliz,Pembe,Yıldız,Yeliz,Meloj,Ayşem,Elifim,Seastar,Zehsel,Aydemet ve diğer tüm güzeller sizlerde iyisiniz dimi...
Gece gece cenem düştü amaninnn
merhaba kızlar nasılsınız...:81:
keleş oğlum benim diye seviyom
aman deli iki iğne yetermi ban dr um hap ta yazmıstı gunde bı kaç kez alıyordum saatı vardı..tabı agrın olur o ılaçların bı zararı yok merak etme..zararlı bır seyı yazmazlar en azından parol falan al be
sağol canım napalım yaza kadar uzar artık ...en azından sekıllı uzar
aynen canım normal dogumda altına kovalar koyup içindeki herbişeyi atıyosun o yüzden derler ya kadın dogum yapınca yeniden dogmuş gibi olur diye ama yinede ben acaip vede acaip tırsıyorummm dikiş olayıda hissedilmiyomuş o agrıylaaa yada kesik ama olsun beni anca sandalyeye iyi bi şekilde baglamaları lazımki kimseciklere zarar vermiyimm
canım inşallah iyi bir hematolog bulursunda düzelir herşey...bu sorunların hepsi düzelbilir sorunlar inş herşey yoluna girer ben ehrzaman dua ediyorum inş Rabbim tez zamandan yüzünü güldürür..annen alabilmişmi randevuyu??günaydın canım ya evet görüşemedık ne zamandır
aynen canım normal dogumda altına kovalar koyup içindeki herbişeyi atıyosun o yüzden derler ya kadın dogum yapınca yeniden dogmuş gibi olur diye ama yinede ben acaip vede acaip tırsıyorummm dikiş olayıda hissedilmiyomuş o agrıylaaa yada kesik ama olsun beni anca sandalyeye iyi bi şekilde baglamaları lazımki kimseciklere zarar vermiyimm
iyiiyz canımm çok şükürrregemizde her haliyle yakışıklı maşallah amaa gerçekten sana benziyo
merhabaa :) çok iyiyimmm çok şükür sen naıslsın
zaten çokk tatlıı yakışıklı maşallahhh daha bi yakışıklı olmuş kuzu
hoşgeldin canım şükür iiyim ben sen nasılsın
canım inşallah iyi bir hematolog bulursunda düzelir herşey...bu sorunların hepsi düzelbilir sorunlar inş herşey yoluna girer ben ehrzaman dua ediyorum inş Rabbim tez zamandan yüzünü güldürür..annen alabilmişmi randevuyu??
meraba canımmm biz iyiyizkızımlaa sen nasılsın??keltoşmu olmuş ege yerim ben onu göremedim daha:....
kızlar 12de dr.randevum var bebişimi görcem çok mutluyum yalnız biranönce yemekleri pişirmem lazımm dr.sonra annemde işim bitince taa gidip kayınvaldemi alıcm gündüzden gelecekk akşamada yemek yicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?