suu sen nasılsın canım ceren nasıl kız nıye bı tanecık bıle olsa resım koymuyosunuz askolsun ya catladık meraktan
selam kızlar
yawyum naber canım
suu sen nasılsın canım ceren nasıl kız nıye bı tanecık bıle olsa resım koymuyosunuz askolsun ya catladık meraktan
canım iyiyim ceren de iyi çok şükürr
ayy canım ya inan daha pcye atmadım en kısa zamanda atıcam ve
yüklicem hiç merakta bırakırmıyım sizzzii
canımm görmedimm...iyyim çok şükürr..sen nasılsınn???sona yaklaşıyosunn..heyecan ne durumdaa...:18:
Selam kızlar
Geçmişi tam okuyamadım ama bazı yazdıklarınızı gördüm
ayşe 23 agustos yazılarımı görünce çok duygulandım... Mucizem benim ya... anlatıyorum ona ben seni çok bekledim çok istedim sen gelmedin diye beni bir dinliyor öle olunca ben başlıyorum aglamaya
Neslicim ilk gün baktıgımda 3 kilo gitmiş gördüm ama bi daha hiç bakmadım. yanlız karnım gitti ama ben aşırı şiştim. ayaklarım ellerim daha yeni yeni kendine geliyo.
Seliz canım banyo yaptırma dediler ama yaptrıdım ben zaten banyo yapınca bir rahatladı ki sorma
kendi doktoruma sordum yaptırmayimmi gerçekten die dediki valla fatoş her sena çocuk doktorları başka bişi diyo istiyorsan yaptır gitsin ama iyi kurutun dedi. annemlerde hep yatırırlarmış. bugunde yaptırdık mis kokulumu
Yeni dogum yapacak arkadaslara benden bir tavsiye kesinlik eğer yapabiliyorsanız normal dogum yapın. şimdiki aklım olsa normal dogururdum. sezeryan çok zor geldi bana işin kötüsü normal hakkımı kaybettim
mrb kızlaaarrrrr
ayyy fatoşummm çok ağrınvarmışşş ama olsun ne yapalım annelik işte geçicekkk
ama yaniii doğum yapacak arkadaşlaraaa tavsiyemm tabiki herkesin kendi kararı ama kormayın diye söylüyorumm ben de normal yaptımmm ve de epidural de olmadıı resmen çatır çatırr yaniii kesinlikle korkmayınn iiki diyorum normali tercih etmişimmm çok korkuyodum ama kesinlikle beklediğim gibi geçmedi sancı kısmı zorduu sadece ama oda bi bekleme sürecii ama doğurmak hiç zor değil ıkınırken anlamıosun bile doğurduuunu ama kafası çıkıncaki rahatlığııı bir daha hiç bi zmn o zevki tadamaz bi insan çok rahatlatıcı kesikten korkanlarada söleyimm ıkınırken kesik attıklarıda hiç hissedilmiyoo dikişte sadece diktikleri anlaşılıo ama acı fln sıfır dikiştede kesiktede sırfff normalden korkmayın diye anlatıyorum ama herkesin kendi kararııı ben normali seçtim ve iyiki seçmişim
fatoşcum ağrı kesici alıyor musun mutlaka al yoksa dayanamazsın zamanla gecıcek canım kıyamam ya
canımm hoşgeldinnn.maşallah asya hanımaçok merak ediyorum onu yaaaaa
tatlım sezaryan oldukça zor gelmiş sana hiç bi tecrübem yok ama neslininde dedigi gibi her türlü dogum olayı zor ya normal dogumunda zorlukları var sezeryanında tabiki.ama bana sezeryan nedensse daha bi kolaymış gibim gelio tabi dikiş olayından egilmek falan zorluyodur insanı ama oda iki üç gün içinde yavaştan geçiyo sanırsam.bende bi arkadaşımın dogum videosunu izlemiştim bide ona suni sancı vermişler bagrışları yüz ifadesi falan hala aklımda acaip tırsıyorum sezeryan temiz iş gelio bana:))))))))))))
kuzumm evinize hoşgeldinizz
kıyamam ya niye sen de öyle ağrılar olduki benim de ilk 2 gün felaketti
ama ağrı kesici alarak hafiflettim şimdide eskiye döndüm diyebilirim :)
bütün ağrı sancı geçti ev bile süpürebiliyorumzamanla geçiyo yani..
seninde muhtemelen bikaç güne geçer..özellikle ayaklarını sıcak tut en ufak üşütmede
hemen sancı yapıyo çünkü..
asyamız nasıl iyi mi4 günlük olmuş bile Maşallah ona
bu arada arayamadım kalabalık bitsin kendine gel diye,en kısa zamanda
arıcam seni..çok öpüyorumm ikinizi de
mrb kızlaaarrrrr
ayyy fatoşummm çok ağrınvarmışşş ama olsun ne yapalım annelik işte geçicekkk
ama yaniii doğum yapacak arkadaşlaraaa tavsiyemm tabiki herkesin kendi kararı ama kormayın diye söylüyorumm ben de normal yaptımmm ve de epidural de olmadıı resmen çatır çatırr yaniii kesinlikle korkmayınn iiki diyorum normali tercih etmişimmm çok korkuyodum ama kesinlikle beklediğim gibi geçmedi sancı kısmı zorduu sadece ama oda bi bekleme sürecii ama doğurmak hiç zor değil ıkınırken anlamıosun bile doğurduuunu ama kafası çıkıncaki rahatlığııı bir daha hiç bi zmn o zevki tadamaz bi insan çok rahatlatıcı kesikten korkanlarada söleyimm ıkınırken kesik attıklarıda hiç hissedilmiyoo dikişte sadece diktikleri anlaşılıo ama acı fln sıfır dikiştede kesiktede sırfff normalden korkmayın diye anlatıyorum ama herkesin kendi kararııı ben normali seçtim ve iyiki seçmişim
Valla şekerler herşeyin dogalı iyi derler ya benimkide o misalhay agzini opeyimmm melojjj :))) ben de epidural istemistim ama pisman oldum cunku anestezist beni felç ediyordu...bosyere epidural parasi odedim :)) sigorta karsilamiyo
fatos cok uzgunum senin içinkeske korkularini yenip normal dogum yapsaydin....
yanlis hatirlamiyorsam bana ben normal doguramam mecburen sezeryan olacak demistin. kese asagida filan demistin ya da oyle bisey
umarim bir kaç gune geçer agrilarin, ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorumm...
Asyamiz nasil? bende bahari banyo yaptirmistim daha dogrusu hastanede hemsire bana gostermisti nasil banyo yaptiracagimii hergun banyosunu yaptir benceee daha iyi olur rahatlarrr mis gibi kokarr ..cok merak ediyorum asya ve cereniiiii nirdeee fotograflarimiz nirdeeeeeeeeee
Canlarım çoğunuz eminim bu saatlerde uyuyor olmalısınız...Ama tabii ben artık gecekuşu oldum :) uyku düzenim bozuldu iyice..Geceleri uykum gelmiyor;bacaklarım kasılıyor belim agrıyor derken o yatakta dönmek işkence oluyor resmen
kızım ve ben iyiyiz çok şükür...arada bir boks macımız var ama ona da alıstık artık :) bir de gündemimizde yeni bir konumuz var aklımız karısık bakalım hayırlısı ne ise o olsun.konumuz su:Biz dogumdan 1ay sonra falan benım memleketım olan Kocaeli'ye gidip orada gezmek mevlüdümüzü yapmak istiyorduk.Sonradan ucakla o kadar küçük bir bebekle gitmek sorun olabilir dendi..Eşimde bana ben seni şimdi göndereyım dogumunu annenlerın yanında yap.Bebeğin mevlüdünüde yapar istediğin zaman eve dönersın diyor.Ben de doguma gelirim diyor 20günlük izni var onunda.Burda yalnızsın diyor aklım sende bakan ilgilenen yok diyor.Ama orda annen baban herkes yanında olacak.Ben de gelicem diyor.Neyse aklıma yatar gibi oldu ama şimdide ucaga bınme muhabbetimiz var.Yasak olabilir;doktorum riskli görebilir.Yarın arayıp danısıcam ona görede rapor alıcam.Uçaklarda ancak raporla kabul ediyor bu haftalarda zaten...Bakalım canlar hayırlısı olsun diyorum...
Sizlere gelince;
Fatoşum kıyamam demek agrıların var...Azcık daha sabretmeye calıs..Çok dayanamazsan ilaç iç mutlaka.Biliyorum şimdi annelik duyguları da agır basıyor kızıma sütten gecmesın diyorsun sen de haklısınaslında her doğumun kendine has kolaylıkları zorlukları var tabiki..Hep derler ya normal dogumun öncesi sezeryanın sonrası zordur diye..Ama her zaman dileğim hakkımızda hayırlısı ne ise onun olması...Benide yusular basıyor ama yani yalan yok :)
Su canım sen de masallah toparlanmıssın artık...Evini bile süpürmüşsün masallah :) kızcende iyi demı canım? ne güzel sonunda kavustunuz atlattınız dogum sıkıntısını da.masallah darısı basımıza ınsallah...
kızlar sizden tez zamanda Ceren ve Asya'nın o güzel ve tatlı hallerinin resimlerini istiyoruz :92:
İdil canım Bahar yıne kabız oldu sanırım kıyamamben çocuklugumda çok cekmısım bilio musun annem der morarırdın yapıcan diye :) İnşallah söyle kızımıza iyi gelen bir ilaç bişi olsada rahatlasa kuzucuk ya...
Tinker canım Ege mizin saçlarımı mı gitti anamm olsun o her haliyle yakısıklıdır bi kerem hem havalarda ısınıyor yavas yavas kökü onda isterse uzatır kuyruk bilem yapar bizim yakısıklımız :)
Şero kuzum heyecanına ortak oluyorum ve senın için çok dua ediyorum inşallah çarşamba günü hersey çok güzel olacak ve minnakımızın pıt pıtlarıyla mest olacaksınız :)
Diğer canlarım Nane,Merve,Belle,Seliz,Pembe,Yıldız,Yeliz,Meloj,Ayşem,Elifim,Seastar,Zehsel,Aydemet ve diğer tüm güzeller sizlerde iyisiniz dimi...
Gece gece cenem düştü amaninnn
Selam kızlar
Geçmişi tam okuyamadım ama bazı yazdıklarınızı gördüm
ayşe 23 agustos yazılarımı görünce çok duygulandım... Mucizem benim ya... anlatıyorum ona ben seni çok bekledim çok istedim sen gelmedin diye beni bir dinliyor öle olunca ben başlıyorum aglamaya
Neslicim ilk gün baktıgımda 3 kilo gitmiş gördüm ama bi daha hiç bakmadım. yanlız karnım gitti ama ben aşırı şiştim. ayaklarım ellerim daha yeni yeni kendine geliyo.
Seliz canım banyo yaptırma dediler ama yaptrıdım ben zaten banyo yapınca bir rahatladı ki sorma
kendi doktoruma sordum yaptırmayimmi gerçekten die dediki valla fatoş her sena çocuk doktorları başka bişi diyo istiyorsan yaptır gitsin ama iyi kurutun dedi. annemlerde hep yatırırlarmış. bugunde yaptırdık mis kokulumu
Yeni dogum yapacak arkadaslara benden bir tavsiye kesinlik eğer yapabiliyorsanız normal dogum yapın. şimdiki aklım olsa normal dogururdum. sezeryan çok zor geldi bana işin kötüsü normal hakkımı kaybettim
Valla şekerler herşeyin dogalı iyi derler ya benimkide o misal
Yani tabi onunda sıkıntısı vardır ama böle içinde sıkıntı yapmaz insanın. ben hala kanamam olsun die dua ediyorum. menapozlu karılar gibi bi üşüyom bi yanıyom
helal olsun size
ben daha hakkımı kaybettim ama dediğim gibi yapabilen varsa mutlaka yapsın.
idilcim ilk zamanlar plesanta rahim agzındaydı o yuzden sezeryan demişlerdi ama son zamanlarda düzelmişti normal yapabilirdim yani
kızlar merhaba :)
dün akşama kadar dışardaydım annem cerrahpaşaya benım ıcın randevu almaya gıtmsıtı
ama benımde gıtmem gerektı gittim ve teeeeeee 6 ay sonraya gün verdiler.
24 ekim 2011 e yani 6 aylık süredede doktorun baksın dediler
bakırköye doktoruma geldim....benim burada kalacagım kesın değil ayrıca kongre var ona gidicem ben
yokum şimdi senınkı hafif bi durum olsa tamam verıyım ıalcını salayım ama öyle değilsin
durumun ciddi senın sorumlulugunu alıp sonrada ortada bırakmak ıstemem içim acır
v,cdan azabı çekerim başka hastaneye yazayım sevkını çapaya okmeydanına git dedi..
dedim bende söyledım cerrahpaşada doktor olmıycakmıs bı süre dedim ama dınlemedıler dedim
orasıda yoğunmus dedim...doktor da zaten çapada 2 cerrahpaşada 10
okmeydabnında 4 hasekıde 1 hematolog var türkiyede toplam 134 hematolog var yanı çok az
dedi özellerde de yok öyle işte kaldım ortada annemde bugun çapaya gıttı randevu almaya
bakalım ne olucak benden
böyle kızlar siz naıslınzı :)
günaydın minik anneeee....
canımmm nasılsın..minik şehzademizz napıyor acaba???tepikliyormu annesini??
ayşecim canını sıkma yaa sen üstüne düştükçe bir türlü düzelmedi şu hastane ve dr.sorunların..inşş annen en yakın zamana alabilir randevunu...buarada sen naptın hasta oldunmu hiç duymadım??
mervişimmm canım yaa bencede eşin haklı annengilin yanına git doğumunu orda yap.madem eşinde gelebilecekmişş izin alıp en güzelii.sende napacağını düşünüp duruyordun işte sen ailenin yanına git daha iyi...bebişin iyice büyüdü artık zor sığıyordur içine yerim ben onu az kaldı canım dayan...
fatoşşş inş en kısa zamanda geçer ağrıların..sezeryanın zor olduğunu çok ii biliyorum siz yine iyisiniz bide ablamı görseydinizz çok zor geçirdi Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..neyse sende en zor kısmını atlattın...asyamıızı kokla öp bizim içinn
eee kızlar daha daha nasılsınızz???bugün dr.çağırdı yine üçlü tarama için..ordan koştura koştura anneme gidicem tatlı yaptım yemek yaptım onları götürcem..akşama kayınvaldemler yemeğe gelecekler...ve ben yine dinlenemeyeceğim
hem nasıl tepikler artık bayaaa kuvvetli oluyor...o kadar güzel ki seliz!!!! ilk defasında korktum bile ben düşün halimiiii
günaydın yawruuu....gerçekten o kadar azmıymış hematolog, çok şaşırdım yaaa...
bende bi tanesine gidiyorum, nasılda pozitif adam yaa... kanım o kadar düşükki, hala iyisin diyebiliyoooöldürecek beni sanırsam!
hayırlısı olsun canım artık bi doktor bulupta bitir şu işleri...
günaydın kızlaaarrr
canımmm nasılsın..minik şehzademizz napıyor acaba???tepikliyormu annesini??
ayşecim canını sıkma yaa sen üstüne düştükçe bir türlü düzelmedi şu hastane ve dr.sorunların..inşş annen en yakın zamana alabilir randevunu...buarada sen naptın hasta oldunmu hiç duymadım??
hem nasıl tepikler artık bayaaa kuvvetli oluyor...o kadar güzel ki seliz!!!! ilk defasında korktum bile ben düşün halimiiii
evet ya azmış bende şaşırdım...doktor diyokı hepsinin tek tek sayabılırım diyo :)
canım bulayımda nasıl bulayım bulamıyorum ki of of of
zaten şu an bi sıkıntısı olmuyo sadece sıcakalrda agrı yapio
ama hamılelıkte çok risk olusturuyo benımkı doktor onun için uyarmak zorunda :)
günaaydıınn :)
valla seliz üstüne düşmeyimde ne yapayım hamıle kaldıgımda bu en baslıca sorunum olucak
onun ıcın önlemını almaya calısıyorum hem kendı sağlıgım hemde bebek sağlığı için
kulak ardı edeceğim bi durum değilki aynı acıyı kaçkere daha yaşayabılrıım bılmıyorum...
vay tepikler başladı he hadi hayırlı osun şekerimm :)
hiç almıyorum nesli ameliyattan çıkınca 2 gün 2 iğne aldım o kadar başka hiç bişi kullanmadım. süte geçmesin die zaten ben sevmiyorum ilaç almayı hamilelikten beri çoook nadirdir içtigim. dayandıgım yere kadar dayanıyorum.
ya bende senin gibi düşünüyordum. ama şimdi bakıyorumda en saglıklısı.. ya komşum anlattı normal dogumda altına büyük çöp kovaları koyuyorlarmış içinde ne varsa akıomuş ona dogum sırasında benim şimdi hiiiiç kanamam yok herşey içimde kaldı ve tabi bana sıkıntı yapıo
canımmmmmm çok şükür ikimizde atlattık aldık kuzularımızı
ilaç almıyorum su zaten ekte sevmem. bende ayaklandım hemen ameliyat günü hatta hemen yurudum hatta hemşire 6 saat kaldırmadı yoksa daha erken kalkardım ama. benim sıkıntım ateş sıtma ter bide gögüslerim çok agrıyo. hee bide emzirirken egilmek acıtıyo. daha tam alışamadık emişmeye
sen nasılsın ceren ablamız nasıl
kuzu arasaydında pek acabilecek durumum olmuyo benim kızım cadalozbugun pembe aradı telefonda serenad yaptı kızım
Valla şekerler herşeyin dogalı iyi derler ya benimkide o misal
Yani tabi onunda sıkıntısı vardır ama böle içinde sıkıntı yapmaz insanın. ben hala kanamam olsun die dua ediyorum. menapozlu karılar gibi bi üşüyom bi yanıyom
helal olsun size
ben daha hakkımı kaybettim ama dediğim gibi yapabilen varsa mutlaka yapsın.
idilcim ilk zamanlar plesanta rahim agzındaydı o yuzden sezeryan demişlerdi ama son zamanlarda düzelmişti normal yapabilirdim yani
kızlar merhaba :)
dün akşama kadar dışardaydım annem cerrahpaşaya benım ıcın randevu almaya gıtmsıtı
ama benımde gıtmem gerektı gittim ve teeeeeee 6 ay sonraya gün verdiler.
24 ekim 2011 e yani 6 aylık süredede doktorun baksın dediler
bakırköye doktoruma geldim....benim burada kalacagım kesın değil ayrıca kongre var ona gidicem ben
yokum şimdi senınkı hafif bi durum olsa tamam verıyım ıalcını salayım ama öyle değilsin
durumun ciddi senın sorumlulugunu alıp sonrada ortada bırakmak ıstemem içim acır
v,cdan azabı çekerim başka hastaneye yazayım sevkını çapaya okmeydanına git dedi..
dedim bende söyledım cerrahpaşada doktor olmıycakmıs bı süre dedim ama dınlemedıler dedim
orasıda yoğunmus dedim...doktor da zaten çapada 2 cerrahpaşada 10
okmeydabnında 4 hasekıde 1 hematolog var türkiyede toplam 134 hematolog var yanı çok az
dedi özellerde de yok öyle işte kaldım ortada annemde bugun çapaya gıttı randevu almaya
bakalım ne olucak benden
böyle kızlar siz naıslınzı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?