Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bişi sprcam size dün duş almıştım ecrin saçlarımla oynarken ağzına gitmiş bi tane saç teli alayım dedim ama kendi çıkarır diye almadı ve sanırın yuttu bi saç telini bişi olmaz dimi :26::26:

kız yeliz bıktım senin ojelerinden süslüü o geçen gün hakikaten kötü renkler vardı fotoların içinde ama gri gibi bişiiiiii, ay sürme onu bi dahaaa... canlı renkler sür azcık yaz geliyooo

bübscehni bende duydum bi koklucam hepsini son defaa
Allahım oğlum tekmelemeye çalışıyo kuzummmmmm, ama canımı yakıyoo farkında değilll
yerim ben onun kaslarınıııı

ya zaman ne çabuk geçiyooo ben senin hamiş kaldıgın günü hatırlıyorumm iki gün vardı adetine test yapsammı die soruyodunn bide şimdi bak tekmelio bile paşa

kız yeliz bıktım senin ojelerinden süslüü o geçen gün hakikaten kötü renkler vardı fotoların içinde ama gri gibi bişiiiiii, ay sürme onu bi dahaaa... canlı renkler sür azcık yaz geliyooo

anammmm hangisiki kız acaba griii gibi hımm bakem bi yada sen faceye yorum yazzz bakim hangisiymiş bıkma bıkma ben bu işi bi ögreniyim de tamamennn ojelerimde 450 yi bulsun ticaretine girecemm

hoşşşgeldinnn,,zzzz kuzularrrrrrrrr ayy mervişş son halin ne ööle kocaman olmuş bilge ve kendini dışardan acaip belli etmiş yaniiiiiii

hoşbulduk hayatım!
ay sorma be kuzum...benim karnım biraz erkek karnı gibi sanırım her gören erkek mi diyor :) Bilge iyice büyüdü her yerden görunuo:) Bir de gören acıyor böyle yazık sana bunu tasımak kolay değil diye :)

bübscehni bende duydum bi koklucam hepsini son defaa
Allahım oğlum tekmelemeye çalışıyo kuzummmmmm, ama canımı yakıyoo farkında değilll
yerim ben onun kaslarınıııı

kokla canım kokla tabi almadan önce..Ama bence Dalin i ilerleyen aylar için düşün.Ben de öyle düşünüorum azcık büyüsün Dalin fln alırım.Benım çocukluk şampuanımdı çok severdım çokta güzel kokar :)) Ay masallah kuzuya annesi tekmelesin tabi ben burdayım anne diyor :) ilk tekmelerini hissettiğimde çok korkmustum :) ama şimdi kızım içime bir saltanat kurmus durumda sürekli bir yeri fırlıo içimden :))

Canım sanmıyorum bişi olacagını..biz de yutuyoruzdur arada sırada...mide asidi onu eritir yada kakasından çıkar en son ihtimal sen sıkma canını...

bende uzatcam tırnaklarımı, kıskandım bi an vallahii.... Pembe ojelerimi sürcemm

ayy bende bayılıyorum pembe ojeye ama esmer oldugum için pek yakışmıyo ama golden rose un bi tane var pembe gibi ama gül kurusunun açıgı gibi degişik bi renk bende onu sürüyorumm

ben hiç unutmuycam doğumgünümde gece 22:10da üstüste öyle güçlü tekmeledi ki kuzum...içim bi fena oldu ilk önce...ağladım inanamadım hatta...
işte 3 gündür ara ara yapıyo bunu ama nadir...az kaldı demekkiiii, büyüyoruzzz

ayy bende bayılıyorum pembe ojeye ama esmer oldugum için pek yakışmıyo ama golden rose un bi tane var pembe gibi ama gül kurusunun açıgı gibi degişik bi renk bende onu sürüyorumm

gül kurusunu bende çok sewerim hatta 1 numaram diyebilirim . uzatıyım azcıktırnaklarımı, manikürde yasak ya... olsun sürüneyim azcıkkk

Canım sanmıyorum bişi olacagını..biz de yutuyoruzdur arada sırada...mide asidi onu eritir yada kakasından çıkar en son ihtimal sen sıkma canını...

ayy inşallah hayatım yaa korktum bi an dedim bağırsağına falan dolanır orda büyür diye geçti aklımdan biliyorum çok saçma ama boşuna dememişler ananın aklına gelen dağa taşa diye.

benim adaş napıyo bakalım tepikliyomu anasını son zamanlar artık öle olur yaaa.
benimkinin de sağ göğsümün altında poposu olurdu ordan severdim onu ölee...
hele birde hıçkırığını hissetmek oda çok güzel bi duygu..

YA SIRF ŞU TEKMELEME OLAYI VE İYİCE BÜYÜDÜKTEN SONRA DIŞARDAN BELLİ OLUYO YA HAREKETLERİ ONUN İÇİN HEMEN HAMİŞ KALMAK İSTİYORUM VALLA ANNEM MİSAFİRLİGE FALAN GİTTİGİNDE BEN TEKMELEMEYE BAŞLAYINCA UTANIP NASIL SAKLIYCAGINI ŞAŞIRIYOMUŞŞŞ

KUZUNA MAŞALLAH CANIM

canım ya çok güzel bi hikaye başından sonuna kadar sen sanaraktan okudum meğer alıntıymış

gül kurusunu bende çok sewerim hatta 1 numaram diyebilirim . uzatıyım azcıktırnaklarımı, manikürde yasak ya... olsun sürüneyim azcıkkk

kesinlikle gül kurusu acaip hoş bi renk.aa manikür neden yasak yaaaa :26::26::26:
ama olsun uzat sen biraz sonra bi güzel törpüle hatta tırnak etleri için özel ojeler var şeffaf sürüp tırnagınla yada törpünün ucuyla geriye dogru ittiriyosun hiç et met kalmıyo çok güzellll

ya kakadanda çıkmazsa yelizcim..
offfff yaaa keşke alsaydım ağzından o kılı keşkeeee :84::84::84::84:

canım hiçç korkma yaa bişicik olmazzzz kıl bagırsagına falan yapışmaz meraklanma yani ama yok çok korkuyorum diyosan haşlanmış patates yedir o çıkarıyo gırtlaga falan yapışan şeyleri temizliyoo hatta igne yutanlar içinde patates yedirirler

maşallah canım...E kuzu annesine dogum günü mesajı vermıs aslında orda ne güzel :)))

yok canım hemen kötü düşünmemeye çalış.aslında ben de çok pimpirikliyimdir bakma...
Bilgecik iyi canım;totosunu sola dogru kaldırdı ayaklarıyla seranat yapıo sağolsun :))) iyice büyüdü bu kızce teyzesi :))

ayyyyyy dumanın bi şarkısına taktımmmm bennn

kimseyi beklemedim
kimseden istemedim
hiç kimseye soramazdım
o beni bağlar
ben yine durmam
sor bana pişman mıyım

anlamadan geçilmesin
başka yöne çekilmesin
yanlışım yok sanılmasın
o beni bağlar
ben yine durmam
sor bana pişman mıyım

doğruyu söyler
hiç bana gülmez
sor bana pişman mıyım

herkesin günahı boynuna
öyle bir adım atarsın
yenilmeden gelirsin oyuna
anlarsın

o beni bağlar
ben yine durmam
sor bana pişman mıyım
doğruyu söyler
hiç bana gülmez
sor bana pişman mıyım

kimseyi beklemedim
kimseden istemedim
hiç kimseye soramazdım
o beni bağlar
ben yine durmam
sor bana pişman mıyım

doğruyu söyler
hiç bana gülmez
sor bana pişman mıyım

herkesin günahı boynuna
öyle bir adım atarsın
yenilmeden gelirsin oyuna
anlarsın

o beni bağlar
ben yine durmam
sor bana pişman mıyım
doğruyu söyler
hiç bana gülmez
sor bana pişman mıyım

o beni bağlar
hiç bana gülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…