lale çocuğu uyuttun gene sanırım
dayanamıyo kız yaaaaaa
heheh şimdi uyudu cadaloz sabahtan beri kuş uykusunda sanırım şimdi daldı uyanmazsa yine bende fırsat bu bakim dedim napim sizsiz yapamıyorum
kızlarrrrrrrrrrr
ege ilk sözcüğünü çıkardı bariz bir şekildeMAMA dedi.yoğurt yedirirken..çok güzeldi
heheh şimdi uyudu cadaloz sabahtan beri kuş uykusunda sanırım şimdi daldı uyanmazsa yine bende fırsat bu bakim dedim napim sizsiz yapamıyorum
bizde dünden beri asya konuşuyoruz kocişleeee... çot düzellllllllllllllllllllllllll
ördekim uyuyo teyzesi anasını yordu şimdi güç depoluyohoşgeldn canımmmmm....napıyo sarı ördekkk...
selam canlar iyi aksamlar nasılsınızz..
asya nasıl kuzucum uyuyordur sürekli şimdi o..
anammm ne uyumasııı çırlak benim kızım ya aglıyo ya laf istiyo
bide annemler dioki eskiden bebekler 40 gün gözünü açamazmış algılamazmış şimdikiler laf istiyo bildigin valla
laranın papuç dama ohhh
bu arada şampuan falan sormuşsun biz sebamed aldık herbişiyini canımcım
ördekim uyuyo teyzesi anasını yordu şimdi güç depoluyo
paşa nabıyooo
erken bile vallahiiiiii
valla bugün pek sesi çıkmadı...işten gelince biraz dondurma yedimm.biraz dediğim bi vienettanın yarısı.. :26:
ondan sonra kıpraştı birazz...
valla bugün pek sesi çıkmadı...işten gelince biraz dondurma yedimm.biraz dediğim bi vienettanın yarısı.. :26:
ondan sonra kıpraştı birazz...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimmmm
Bugün büyük gün ve biz çok heyecanlıyız :18:
Dua edin bizim için olur musaat 3 buçukta randevumuz, eve döner dönmez yazarım durumu, inşallah güzel haberlerle geliriz
Dualarımız seninle şerocum inşakllahh güzel haberlerle dönüceksinn :)
oooh oooh canımıza deysin belirti belirti dedin al sana belirti bulan bakalımBu arada bu gece sabaha karşı ilk şiddetli bulantımı yaşamış bulunmaktayımama heyecandan mı hamilelikten mi bilemiyorum tabi 4 te midem bulanarak bir uyandım bidaha da uyuyamadım ama babamızı da uyutmadık oh canımıza değsin biz uyumuyosak o da uyumasın
Günaydın kızlaar naıslsınızz :)
İnşallah canımcım
Kız Ayşe dün noldu biliyon mukociş benim hotmaile girdi bişeye bakmak için, sonra msn.i açık olanlarda nesli,dilek, elif falan vardı, bi de sen vardın diğerlerinin kim olduğunu anladı da sende sayha sayha yazıyo ya anam kociş işkillendi, kim bu diyo ayşeee diyom, niye ayşe yazmamış da böyle bişey yazmış diyo, ben de gırgırına inanmıyosan konuşiyim anla dedim, bu hemen atladı yazdı sana naber ayşecik diye sen de cevap vermedin o sırada, bekleyemedi kapattı sonra ay çok güldüm ama özellikle de söylediğim adı yazıyo ki gerçekten o musun değil misin vereceğin cevaptan anlicak delü herüfüm benüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?