Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bizde dünden beri asya konuşuyoruz kocişleeee... çot düzellllllllllllllllllllllllll

laranın papuç dama ohhh
bu arada şampuan falan sormuşsun biz sebamed aldık herbişiyini canımcım

hoşgeldn canımmmmm....napıyo sarı ördekkk...
ördekim uyuyo teyzesi anasını yordu şimdi güç depoluyo
paşa nabıyooo

selam canlar iyi aksamlar nasılsınızz..

asya nasıl kuzucum uyuyordur sürekli şimdi o..

selam canlar iyi aksamlar nasılsınızz..

asya nasıl kuzucum uyuyordur sürekli şimdi o..

anammm ne uyumasııı çırlak benim kızım ya aglıyo ya laf istiyo
bide annemler dioki eskiden bebekler 40 gün gözünü açamazmış algılamazmış şimdikiler laf istiyo bildigin valla

anammm ne uyumasııı çırlak benim kızım ya aglıyo ya laf istiyo
bide annemler dioki eskiden bebekler 40 gün gözünü açamazmış algılamazmış şimdikiler laf istiyo bildigin valla

senin kız cadı olcak desene. oy yerim ben onu. valla 40ınd yaptıgını hiç unutmazmıs derler.. bizimkide hala geceleri uyanıkk. sarılık olmasın diye hep uyandrımıstım şimdide hep uyanıp gece emiyo hala..

iyi aksamlar cnm. sofrayı hazırlamaya gidiyom. öptüm sekerimm..

laranın papuç dama ohhh
bu arada şampuan falan sormuşsun biz sebamed aldık herbişiyini canımcım

ördekim uyuyo teyzesi anasını yordu şimdi güç depoluyo
paşa nabıyooo

valla bugün pek sesi çıkmadı...işten gelince biraz dondurma yedimm.biraz dediğim bi vienettanın yarısı.. :26:
ondan sonra kıpraştı birazz...

valla bugün pek sesi çıkmadı...işten gelince biraz dondurma yedimm.biraz dediğim bi vienettanın yarısı.. :26:
ondan sonra kıpraştı birazz...

tatlıya dayanamıyorlar... bende dpğumgünümde pastamı yedim geldim ewe, aman allahım o neee dedim yaaaa!!!!! eşşek sıpam benim, nasıl topladı o kadar güç anlamadım...

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimmmm
Bugün büyük gün ve biz çok heyecanlıyız :18:
Dua edin bizim için olur mu saat 3 buçukta randevumuz, eve döner dönmez yazarım durumu, inşallah güzel haberlerle geliriz

Bu arada bu gece sabaha karşı ilk şiddetli bulantımı yaşamış bulunmaktayım ama heyecandan mı hamilelikten mi bilemiyorum tabi 4 te midem bulanarak bir uyandım bidaha da uyuyamadım ama babamızı da uyutmadık oh canımıza değsin biz uyumuyosak o da uyumasın

Dualarımız seninle şerocum inşakllahh güzel haberlerle dönüceksinn :)

Dualarımız seninle şerocum inşakllahh güzel haberlerle dönüceksinn :)

İnşallah canımcım
Kız Ayşe dün noldu biliyon mu kociş benim hotmaile girdi bişeye bakmak için, sonra msn.i açık olanlarda nesli,dilek, elif falan vardı, bi de sen vardın diğerlerinin kim olduğunu anladı da sende sayha sayha yazıyo ya anam kociş işkillendi, kim bu diyo ayşeee diyom, niye ayşe yazmamış da böyle bişey yazmış diyo, ben de gırgırına inanmıyosan konuşiyim anla dedim, bu hemen atladı yazdı sana naber ayşecik diye sen de cevap vermedin o sırada, bekleyemedi kapattı sonra ay çok güldüm ama özellikle de söylediğim adı yazıyo ki gerçekten o musun değil misin vereceğin cevaptan anlicak delü herüfüm benüm

oooh oooh canımıza deysin belirti belirti dedin al sana belirti bulan bakalımgeçmiş olsun bu arada
Günaydın kızlaar naıslsınızz :)

günaydın nasıl olalım sabah akşam aynı işte...sen nasılsın..ayse şüphen vardı bi durum varmı hamilelik konusunda..gecikmiş miydi öle birsey hatırlıyom:44:

ayyy benim kide öle o kim şu kim siz deli misinizgörmediğiniz kişilerle bu kadar smimisin ..birde hrkese anlatıyo utanıyom bazen mıllet garıp garıp bakıyo...uyuz şey..gecende facede yelızın facesıne taktı esının resmı var...

şerocum....
inşallah hayırlı haberlerle topiimizi coşturacaksın...dualarımız seninle canım..keseyi görmüştün bunu da duyacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…