amannn yine sustu herkez yaaaa bir derdin var bölümünde hatunun teki yazmış eşiyle abisi kavga etmiş şimdi kızın abisinin nikahı varmış ve eşi izin vermiyomuş gidersen biter herşey diyomuşşş ayy benim başıma böle bişe gelcek cem bana dicekki gitmiycen kardeşinin dügününe yoksa biterrr neler neler yapardım acabaaşeytan yanımda az kalırdı sanırsammm
kız zilli senden korkulur valla :))
Adamcagıza neler yapardın sen ahh düşünemıyorum :)
ayy canım yapardım tabi sefam olsun böyle bi mantık varmı yaww ee ben kavga ettim sende görüşmücennn kırarım kafasını vallaaa
:))) zilli seni :))
vallahi canım malesef toplumda böyle tarzda erkekler çok...yani fazlasıyla dominant ve ataerkil olanlar..benım babamda bunlardan biri...Acıkcası eşimde çok yumusaktır ama yeri gelince tavrını koyar..uymak zorunda kalabilirim...Ama bu durum farklı tabii...Kimse kimsenın öz kardesının düğününe kendi tartısmasından dolayı gitmemesini isteyemez...
canım tabiki evlilik denen kurumda bazı kararları iki eş karşılıklı konuşarak karar varırlar ama dedigin gibi böyle durumlar çok farklı yani mesela örnek vereyim bizim alttaki adamla ben kavga ettim ve hiç bi şekilde 75 yaşında olmasına ragmen selam bile vermiyorum ama eşim konuşuyoda selamda veriyo ben ona karışamamki sonuçta ben kavga etmişim eşime diyememki ben konuşmucaksın diye
selam kızlarrrrrrrrnasılsınız bakalım
pembem bende chıcodan aldım tum bakım ürünlerini canım
kızlar bu kız kaçar artıkın bi kaç yere ugramam lazımmm öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii
yelız sabah okudum esının arkadası zeytıne vurmuscanım nıye ızın verıyorsunkı nıye tepkı vermedın kızarsa kızsın onun bır canlı oldugunu unutuyorlar sanırım kımsenın senın hayvanına vurma hakkı yok cok sınır oldum yaaa ve cok üzüldüm
tabiki canım neticede kişisel oluyor bazen...herkes kendi seçimini yapabilir yani...kimsenin küslüğü kimsenin küslüğünü etkilememeli sana katılıyorum :)) kız kavga mı ettın elin yaslı adamcagızıyla ilahi Yeliz :))
merhaba canım..ben iyiyim çok şükür..yuvarlanıp gidiyoruz kızceyle...eşim gelir az sonra...
sen nasılsın bakalım ?
canım bide bana sor kırmamak için sert bi şekilde konuşmadım vurma ya dedim sadece ama çok çok daha fazlasını hakediyodu yanii
kesinlikle gül kurusu acaip hoş bi renk.aa manikür neden yasak yaaaa :26::26::26:
ama olsun uzat sen biraz sonra bi güzel törpüle hatta tırnak etleri için özel ojeler var şeffaf sürüp tırnagınla yada törpünün ucuyla geriye dogru ittiriyosun hiç et met kalmıyo çok güzellll
bızde kactık teyzoslar fırına gıdelım ekmek alalım hemde yurus olur bıraz hoscakalınnnnnnnnn
bugün çok şişim ben yaaa... çok yedim ondan mı ki.... bide 1 damacana su üstüne!!!
valla bi günüm bi günüme uymuyooo...
hadi gidin canım...hem hava alırsınız hem de yürüyüş yapmış olursunuz...görusuruz öptük sizi!
evet canım şişliğin ondandır;yemek + su...ama su içmen çok iyi...bosver şişlikler iner gider :)
kızlarrrrrrrrrrr
ege ilk sözcüğünü çıkardı bariz bir şekildeMAMA dedi.yoğurt yedirirken..çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?