Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amannn yine sustu herkez yaaaa bir derdin var bölümünde hatunun teki yazmış eşiyle abisi kavga etmiş şimdi kızın abisinin nikahı varmış ve eşi izin vermiyomuş gidersen biter herşey diyomuşşş ayy benim başıma böle bişe gelcek cem bana dicekki gitmiycen kardeşinin dügününe yoksa biterrr neler neler yapardım acabaa şeytan yanımda az kalırdı sanırsammm

kız zilli senden korkulur valla :))
Adamcagıza neler yapardın sen ahh düşünemıyorum :)

ayy canım yapardım tabi sefam olsun böyle bi mantık varmı yaww ee ben kavga ettim sende görüşmücennn kırarım kafasını vallaaa

:))) zilli seni :))
vallahi canım malesef toplumda böyle tarzda erkekler çok...yani fazlasıyla dominant ve ataerkil olanlar..benım babamda bunlardan biri...Acıkcası eşimde çok yumusaktır ama yeri gelince tavrını koyar..uymak zorunda kalabilirim...Ama bu durum farklı tabii...Kimse kimsenın öz kardesının düğününe kendi tartısmasından dolayı gitmemesini isteyemez...

canım tabiki evlilik denen kurumda bazı kararları iki eş karşılıklı konuşarak karar varırlar ama dedigin gibi böyle durumlar çok farklı yani mesela örnek vereyim bizim alttaki adamla ben kavga ettim ve hiç bi şekilde 75 yaşında olmasına ragmen selam bile vermiyorum ama eşim konuşuyoda selamda veriyo ben ona karışamamki sonuçta ben kavga etmişim eşime diyememki ben konuşmucaksın diye

selam kızlarrrrrrrr nasılsınız bakalım

pembem bende chıcodan aldım tum bakım ürünlerini canım

yelız sabah okudum esının arkadası zeytıne vurmus canım nıye ızın verıyorsunkı nıye tepkı vermedın kızarsa kızsın onun bır canlı oldugunu unutuyorlar sanırım kımsenın senın hayvanına vurma hakkı yok cok sınır oldum yaaa ve cok üzüldüm

tabiki canım neticede kişisel oluyor bazen...herkes kendi seçimini yapabilir yani...kimsenin küslüğü kimsenin küslüğünü etkilememeli sana katılıyorum :)) kız kavga mı ettın elin yaslı adamcagızıyla ilahi Yeliz :))

selam kızlarrrrrrrr nasılsınız bakalım

pembem bende chıcodan aldım tum bakım ürünlerini canım

merhaba canım..ben iyiyim çok şükür..yuvarlanıp gidiyoruz kızceyle...eşim gelir az sonra...
sen nasılsın bakalım ?

canım bide bana sor kırmamak için sert bi şekilde konuşmadım vurma ya dedim sadece ama çok çok daha fazlasını hakediyodu yanii

aynen canım yuvarlanıp gıdıyos bızde bı halsızlık var son zamanlarda ama yaaa bısey yapasım yok

canım bide bana sor kırmamak için sert bi şekilde konuşmadım vurma ya dedim sadece ama çok çok daha fazlasını hakediyodu yanii

bencede haketmıs ben olsam anında tavrımı bellı ederım yanı hıc cekınmem hıcccccccccccc

bızde kactık teyzoslar fırına gıdelım ekmek alalım hemde yurus olur bıraz hoscakalınnnnnnnnn

ay uğraşamam ben o kadar zatende , tırnağımın etiyle falan bi törpülemek lazım

bugün çok şişim ben yaaa... çok yedim ondan mı ki.... bide 1 damacana su üstüne!!!
valla bi günüm bi günüme uymuyooo...

bızde kactık teyzoslar fırına gıdelım ekmek alalım hemde yurus olur bıraz hoscakalınnnnnnnnn

hadi gidin canım...hem hava alırsınız hem de yürüyüş yapmış olursunuz...görusuruz öptük sizi!

bugün çok şişim ben yaaa... çok yedim ondan mı ki.... bide 1 damacana su üstüne!!!
valla bi günüm bi günüme uymuyooo...

evet canım şişliğin ondandır;yemek + su...ama su içmen çok iyi...bosver şişlikler iner gider :)

kızlarrrrrrrrrrr
ege ilk sözcüğünü çıkardı bariz bir şekilde MAMAdedi.yoğurt yedirirken..çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…