tatlıya dayanamıyorlar... bende dpğumgünümde pastamı yedim geldim ewe, aman allahım o neee dedim yaaaa!!!!! eşşek sıpam benim, nasıl topladı o kadar güç anlamadım...
İnşallah canımcım
Kız Ayşe dün noldu biliyon mukociş benim hotmaile girdi bişeye bakmak için, sonra msn.i açık olanlarda nesli,dilek, elif falan vardı, bi de sen vardın diğerlerinin kim olduğunu anladı da sende sayha sayha yazıyo ya anam kociş işkillendi, kim bu diyo ayşeee diyom, niye ayşe yazmamış da böyle bişey yazmış diyo, ben de gırgırına inanmıyosan konuşiyim anla dedim, bu hemen atladı yazdı sana naber ayşecik diye sen de cevap vermedin o sırada, bekleyemedi kapattı sonra ay çok güldüm ama özellikle de söylediğim adı yazıyo ki gerçekten o musun değil misin vereceğin cevaptan anlicak delü herüfüm benüm
oooh oooh canımıza deysin belirti belirti dedin al sana belirti bulan bakalımgeçmiş olsun bu arada
günaydın nasıl olalım sabah akşam aynı işte...sen nasılsın..ayse şüphen vardı bi durum varmı hamilelik konusunda..gecikmiş miydi öle birsey hatırlıyom:44:
maşallah allah iştahını arttırsın pıt pıt yağ olsun
günaydın kızlarya dün dizi ne güzeldi...ah mete ah aylin oooffff
tatlıya dayanamıyorlar... bende dpğumgünümde pastamı yedim geldim ewe, aman allahım o neee dedim yaaaa!!!!! eşşek sıpam benim, nasıl topladı o kadar güç anlamadım...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimmmm
Bugün büyük gün ve biz çok heyecanlıyız :18:
Dua edin bizim için olur musaat 3 buçukta randevumuz, eve döner dönmez yazarım durumu, inşallah güzel haberlerle geliriz
Bu arada bu gece sabaha karşı ilk şiddetli bulantımı yaşamış bulunmaktayımama heyecandan mı hamilelikten mi bilemiyorum tabi 4 te midem bulanarak bir uyandım bidaha da uyuyamadım ama babamızı da uyutmadık oh canımıza değsin biz uyumuyosak o da uyumasın
ayyy benim kide öle o kim şu kim siz deli misinizgörmediğiniz kişilerle bu kadar smimisin ..birde hrkese anlatıyo utanıyom bazen mıllet garıp garıp bakıyo...uyuz şey..gecende facede yelızın facesıne taktı esının resmı var...
günaydınnnn kıslar
şerocummm hayırlı haberlerle gel inşallahh
ay evet yaa..eşim kimseye söylemiyo benim ama yadırgıyo ben anlıyorumm...nasıl böyle görmediğin insanlarla konuşabiliyosun derdini paylaşabiliyosun diye düşünüyorr...ama dedim onaa belki 30kişiyle konuşuyorum ama samimi olduğum bi kaç kişi varr diyee... :97:
ayyy o dert bendede var benim herifiimde erkek olmadıgını nerden biliyorsunn diyoobende o an kopuyorumm tabii hergün görüşrüyoz erkek olsalar mutlaka açık verirler diyom
arada tatsızlıklarda yaşansa,,, topikte durgunlukta olsa ,,, burda güzel arkadaşlıklar kuruldu..bunu kimse inkar edemezz...birbirimize ettiğimiz dualarr,, verdiğimiz morallerr....
eşlerimiz bunları yaşamadıkları için anlamaları çok zorr...
ben hiç yadırgamıyorum hatta öyle düşünmesini...onun yerinde olsam bende yadırgarımm...
çünkü bende internetten arkadaşlığa hep kötü gözle bakan biriydimm.asla sanal ortam bana göre değildi...hala daha bu düşüncem tam olarak silinmiş değill.. ama bu topik gerçekten farklı olduu...kimsenin samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorumm...
ve erkek olduğunuu....
arada tatsızlıklarda yaşansa,,, topikte durgunlukta olsa ,,, burda güzel arkadaşlıklar kuruldu..bunu kimse inkar edemezz...birbirimize ettiğimiz dualarr,, verdiğimiz morallerr....
eşlerimiz bunları yaşamadıkları için anlamaları çok zorr...
ben hiç yadırgamıyorum hatta öyle düşünmesini...onun yerinde olsam bende yadırgarımm...
çünkü bende internetten arkadaşlığa hep kötü gözle bakan biriydimm.asla sanal ortam bana göre değildi...hala daha bu düşüncem tam olarak silinmiş değill.. ama bu topik gerçekten farklı olduu...kimsenin samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorumm...
ve erkek olduğunuu....
kesinlikle...bırde açken çok vuruyordu ege ye artık der gibi
erkekse de normal bir erkek olamaz herhalde..cinsel kimliğinden şüphe etmesi lazım bizim muhabbetlerimize normal bır erkek tahammul edemez..kızsal sorunlar erkeklerı hep bayar çünkü..sanal arkadaslık konusunda haklısın ben de yadırgardım ama ben bu havanın bozulmaması ıcın sanal olarak kalmasını tercıh ederım ..tamam gorsellerle bırbırımızı gormek guzel ama canlı canlı olunca acaba bozulur mu dıyorum yaşayanlar aydınlatabılır mı acaba ilk buluşma nasıl oluyor...
sende bendensinnn..erkekse de normal bir erkek olamaz herhalde..cinsel kimliğinden şüphe etmesi lazım bizim muhabbetlerimize normal bır erkek tahammul edemez..kızsal sorunlar erkeklerı hep bayar çünkü..sanal arkadaslık konusunda haklısın ben de yadırgardım ama ben bu havanın bozulmaması ıcın sanal olarak kalmasını tercıh ederım ..tamam gorsellerle bırbırımızı gormek guzel ama canlı canlı olunca acaba bozulur mu dıyorum yaşayanlar aydınlatabılır mı acaba ilk buluşma nasıl oluyor...
tinker onu bende düşünürüm hep gerçektede bu şekilde muhabbetimiz olur mu acaba yani herşeyimizi kolayca anlatabilirmiyiz ki
ben kesinlikle anlatamazdımmm....şimdiye kadar hiçbir arkadaşımla yatak odası muhabbeti yapmadım,, hoşlanmamdaa..burdada başlarda pek konuşamazdım ama zamanla az biraz aştım kendimii... :97:
sende bendensinnn..hep düşünmüşümdür..yüz yüze görüşsek nasıl olur diyee... :44:
ve hep büyü bozulur diye geçirdim içimdennn...hani sanki ozaman ben bu insanı ilk defa görüyorumm...ama birbirimizin nelerini biliyoruz gb düşünücem sankiii.... :26:
amaaaaaaaannnn poooffff...
tinker onu bende düşünürüm hep gerçektede bu şekilde muhabbetimiz olur mu acaba yani herşeyimizi kolayca anlatabilirmiyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?