Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadi yaa görmedım kızz görsem yazardımm aysede kım yaa diye eheueheuehu

yok canım doktora gıtmeden önce reglım yakındı bekleım dedım hemde
kasıkalrım acaip batıyodu ne bıleım acaba hamılemıyım kı ya dedım bide 1-2 kez kaçırmıstık
gecen ay ama yokmus bakalım bi tedavım baslasında sonra esım dahada erteleme traftarı bakalımm

maşallah allah iştahını arttırsın pıt pıt yağ olsun

Aminnnnbalımmm.yarasın oğluşumaaa...kan olsun can olsunnn....
günaydın kızlarya dün dizi ne güzeldi...ah mete ah aylin oooffff

evet yaa...çok acı bişeyy..insanın sevdiğinin bi başkasıyla olmasıı..bide aynı çatı altındaa... ayyy Allah korusunn...
tatlıya dayanamıyorlar... bende dpğumgünümde pastamı yedim geldim ewe, aman allahım o neee dedim yaaaa!!!!! eşşek sıpam benim, nasıl topladı o kadar güç anlamadım...

kesinliklee...hatta sanırım bi ara yer değiştirdi yada takla attı..korktumm..bi acayip oldum noluyo diyeee..sefkilimmm yaaa...aşıkımm aşıkkk...

günaydın canımmm....hayırlı haberlerini bekliyoruzzz... heyecanlaaaa....
herşey güzel olacak güzel düşünn hemiiiii......

cadıııı..şimdiden başlamış kocişine çektirmeye.... affelim kızz..benim yerimedee yap nazz..malumm ben yapamıyorumm...

ay evet yaa..eşim kimseye söylemiyo benim ama yadırgıyo ben anlıyorumm...nasıl böyle görmediğin insanlarla konuşabiliyosun derdini paylaşabiliyosun diye düşünüyorr...ama dedim onaa belki 30kişiyle konuşuyorum ama samimi olduğum bi kaç kişi varr diyee... :97:

ayyy o dert bendede var benim herifiimde erkek olmadıgını nerden biliyorsunn diyoo bende o an kopuyorumm tabii hergün görüşrüyoz erkek olsalar mutlaka açık verirler diyom

ayyy o dert bendede var benim herifiimde erkek olmadıgını nerden biliyorsunn diyoo bende o an kopuyorumm tabii hergün görüşrüyoz erkek olsalar mutlaka açık verirler diyom

arada tatsızlıklarda yaşansa,,, topikte durgunlukta olsa ,,, burda güzel arkadaşlıklar kuruldu..bunu kimse inkar edemezz...birbirimize ettiğimiz dualarr,, verdiğimiz morallerr....
eşlerimiz bunları yaşamadıkları için anlamaları çok zorr...
ben hiç yadırgamıyorum hatta öyle düşünmesini...onun yerinde olsam bende yadırgarımm...
çünkü bende internetten arkadaşlığa hep kötü gözle bakan biriydimm.asla sanal ortam bana göre değildi...hala daha bu düşüncem tam olarak silinmiş değill.. ama bu topik gerçekten farklı olduu...kimsenin samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorumm...
ve erkek olduğunuu....

erkekse de normal bir erkek olamaz herhalde..cinsel kimliğinden şüphe etmesi lazım bizim muhabbetlerimize normal bır erkek tahammul edemez..kızsal sorunlar erkeklerı hep bayar çünkü..sanal arkadaslık konusunda haklısın ben de yadırgardım ama ben bu havanın bozulmaması ıcın sanal olarak kalmasını tercıh ederım ..tamam gorsellerle bırbırımızı gormek guzel ama canlı canlı olunca acaba bozulur mu dıyorum yaşayanlar aydınlatabılır mı acaba ilk buluşma nasıl oluyor...

evet canm bende öyle düşünmüyorumm hiç aklımdan bile geçmedi

tinker onu bende düşünürüm hep gerçektede bu şekilde muhabbetimiz olur mu acaba yani herşeyimizi kolayca anlatabilirmiyiz ki

sende bendensinnn.. hep düşünmüşümdür..yüz yüze görüşsek nasıl olur diyee... :44:
ve hep büyü bozulur diye geçirdim içimdennn...hani sanki ozaman ben bu insanı ilk defa görüyorumm...ama birbirimizin nelerini biliyoruz gb düşünücem sankiii.... :26:
amaaaaaaaannnn poooffff...

tinker onu bende düşünürüm hep gerçektede bu şekilde muhabbetimiz olur mu acaba yani herşeyimizi kolayca anlatabilirmiyiz ki

ben kesinlikle anlatamazdımmm....şimdiye kadar hiçbir arkadaşımla yatak odası muhabbeti yapmadım,, hoşlanmamdaa..burdada başlarda pek konuşamazdım ama zamanla az biraz aştım kendimii... :97:

günaydınnn hayırlı sabahlar şekeler..
nasılsınızzz ben kendi adıma iyiyim ama bulantılardan pek uğrayamıyorum..

bu arada ben şekernaneme 5 yasin okudum allah kabul etsin inş. ilk denemede bebişi sıkı sıkı tutunsun annesine..

tinker canım oğluşunn cok tatlı olmuş böyle her haliyle cok şirinn yanımda olsa ısıra ısıra sevmek istiyomm cok tatlıı maşallahh allahı nazarlardan korusun..

şerocum inş. bugün güzel haberlerle geleceksin dularımız seninle teyzoşşş..

ben kendi adıma konuşayım ilk etap soğuk olabilirim anlatamam yani şu anki gibi herşeyi...ben aslında yeni tanıştığım insanlarla ilk etapta sevıyelı olur daha sonra ısınırsam samimiyeti tavanlara çıkarırım..ama gördüğüm gibi çok sıcak olamam huyum kurusun..ama gercek dostlukların da yavas yavas oturarark oluştugunun dusuncesındeyım bilemiyecegım..belki de yanlış düşünüyorumdur ama ..elbettekıde buluşmayı da çok isterdım böle bır ıkı yıl sonra herkesın kucagında sıpasıyla bır yerde ..ne guzel olurdu

ayy kızlarr benim elimde bebek kokusu varrrrrrrrrrrrrrrr............
allahımm koklayıp duruyorumm....
bide bu gece bir rüya gördümkii..
Rabbim aynısını yaşamayı nasip etsinnn... :97: :97: :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…