ayyy benmı sebep oldum sımdı uzuldum bakkk
sureklı canım..hıc kesılmedı benımkı..halada devammm
Hmmm diysun ki şişlik bana yok gibi geliyo komşular var diyo,acı hep var ekstra değil.....Hmmmm anladım.teşhis koyacağım sana ama bana hiç yardımcı olmuyorsun yahuuu :roflol: Bi de testi ne zaman yapacaksın diye bu bu gece 3. soruşum olacak!!! :gitme: Söyle artık :)
Göğüslere takılmayın ya.Benim ilk gebeliğimde adet öncesi şişmedi.5 . haftada başlamıştı şişmeye.
Yaa sürekli deerkennn!???Yani her an ıslak mıısn?Günlük ped mi kullanıuyorsun?Anlamadım ki benkaç gündür böylesin 10 gündür falan mı;offf oda çok kötü bişey ya.Bu da mı hep böyle olur sende her ay?
yok hayatım şimdi bakmadım önceden baktım :)) hem şimdi baksam nolucak önemli değil :1hug::1hug:
ayyy benmı sebep oldum sımdı uzuldum bakkk
ben mi!Ama ben zaten söylemiştim olmaz bu ay diye,testteki muhabbeti hatırlıyorsun.belki ben varış çizgisine ble gelmeden koşuyıu bırakmış olabilirm.Ama böyle olması daha ii;hiiiçççç strese girmiyorum bu ay hamile miyim diye :roflol: küçük bi ihtimal bakalım!yine başladın karamsarlığaklava:
neyse bosver gun u falan calııısssss 1 gun dısında ara yok..
Zaten gün aşırı ilişkiye giriyorsanız senin test yapmana bile gerek yok.ben hayatta yapamam o kadar.Bu ay ilk kez yoğun çalışacaktk onu bile yarıda bıraktım. kafamçokkarıştı Ne olacağı belli değil benimde.Sanmıyorum yaani!
1 gün hangisi canım :)
anam daha gun gelmeden yaptıracan bana testı haaaaa..hele bı gelsın gecsın..bakalım yukarı cıkabılecemmı yoksa hooppp asagımı..gecen ayı unuttun galıba..ama ama ama ben yukarıları daha goremedımkıneeee
Yok canım sen sebep olmamışsındır;su dayanamaz bakar diyordum ben hep :) kendini suçlu hissetme;bence de bilsin zaten gününü ne var bunda;stres yapmasın ama!İkisini birden yapabilirse hiç bir engel kalmaz.
ben mi!Ama ben zaten söylemiştim olmaz bu ay diye,testteki muhabbeti hatırlıyorsun.belki ben varış çizgisine ble gelmeden koşuyıu bırakmış olabilirm.Ama böyle olması daha ii;hiiiçççç strese girmiyorum bu ay hamile miyim diye :roflol: küçük bi ihtimal bakalım!
Yani yakılmayın derken olumsuzluk olarak söylemedim.Göğüsleriniz şişmeyebilir ama hamile olabilirsiniz yani.
Benim adet öncesi de pek şişmiyor bu arada.Şişse ben de bunu belirti olarak sayacamkaydirigubbakcemile3
yok canım her ay olmuyor yumurtlama bıtınce kuru gunler baslar.evet ped kullanıyom..yoksa ıc camarı degıstırmekten helak olurum..
ben de görmedim orayı hiç :gitme: Su'da torpille çıkmıştı :roflol:
Teste gelince yaaa,ben ge.erse hani diyorum ne zaan yapacaksın ben çatlarım burda.O günden sonraki gün yapıver.hem geçen ay bu ayki gibi şeyler anlamıyordun bırak da biraz farkı olsun sıkıştırmacaların değilmi ama :)
hım anladım tamam canımkaydirigubbakcemile31 gun calıs 1 gun mola demek ıstedım canımmm...adamı helak etme benım gıbıdelikafadulden
ben de görmedim orayı hiç :gitme: Su'da torpille
çıkmıştı :roflol:
Teste gelince yaaa,ben ge.erse hani diyorum ne zaan yapacaksın ben çatlarım burda.O günden sonraki gün yapıver.hem geçen ay bu ayki gibi şeyler anlamıyordun bırak da biraz farkı olsun sıkıştırmacaların değilmi ama :)
tabi canım eğer olacağı varsa kaçmaz tabi. Ama geçen ay test yapmadan gün aşırı çalıştım olmadı, bu ay test yapayım dedim yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayabilmek için, bir de ben daha önce hep teste göre çalıştım, yani ayda en fazla üç ya da dört kez, testlere güvendik olmadı dedim sonra rutin gün aşırıya takıldım. Yoksa ben hayatımda yani evlendiğimden beri ve her üç gebeliğimde de bu kadar hiç böyle çalışmamıştım, hoş eşim bayram ediyor da, sana bi haller oldu hatun diyor, bazen haftalarca kaçtığım olurdu çünkü. Bu ay da gözümde büyüyor geçen ay bıkmıştım artık ama kısmet ne varsa onu görücez işte.
Ama gerçekten ov.testi de olsa iki çizgiyi görmek heyecanlandırıyor beni ya,
Yani yakılmayın derken olumsuzluk olarak söylemedim.Göğüsleriniz şişmeyebilir ama hamile olabilirsiniz yani.
Benim adet öncesi de pek şişmiyor bu arada.Şişse ben de bunu belirti olarak sayacamkaydirigubbakcemile3
evet normalde kurulaşması gerekir;benimd e öyle olur hep.Vayy be demek ped olmasa sürekli çamaşır deiştireceksin ,e desene bu bayağı sürekli gelen bi akıntı gibi bişey...
Hmmmm!!!İlginççç.... :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?