Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sureklı canım..hıc kesılmedı benımkı..halada devammm

Yaa sürekli deerkennn!???Yani her an ıslak mıısn?Günlük ped mi kullanıuyorsun?Anlamadım ki ben kaç gündür böylesin 10 gündür falan mı;offf oda çok kötü bişey ya.Bu da mı hep böyle olur sende her ay?

anam daha gun gelmeden yaptıracan bana testı haaaaa..hele bı gelsın gecsın..bakalım yukarı cıkabılecemmı yoksa hooppp asagımı..gecen ayı unuttun galıba..ama ama ama ben yukarıları daha goremedımkıneeee

yok canım her ay olmuyor yumurtlama bıtınce kuru gunler baslar.evet ped kullanıyom..yoksa ıc camarı degıstırmekten helak olurum..

ayyy benmı sebep oldum sımdı uzuldum bakkk

Yok canım sen sebep olmamışsındır;su dayanamaz bakar diyordum ben hep :) kendini suçlu hissetme;bence de bilsin zaten gününü ne var bunda;stres yapmasın ama!ıkisini birden yapabilirse hiç bir engel kalmaz.
yine başladın karamsarlığa klava:
ben mi!Ama ben zaten söylemiştim olmaz bu ay diye,testteki muhabbeti hatırlıyorsun.belki ben varış çizgisine ble gelmeden koşuyıu bırakmış olabilirm.Ama böyle olması daha ii;hiiiçççç strese girmiyorum bu ay hamile miyim diye :roflol: küçük bi ihtimal bakalım!

tabi canım eğer olacağı varsa kaçmaz tabi. Ama geçen ay test yapmadan gün aşırı çalıştım olmadı, bu ay test yapayım dedim yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayabilmek için, bir de ben daha önce hep teste göre çalıştım, yani ayda en fazla üç ya da dört kez, testlere güvendik olmadı dedim sonra rutin gün aşırıya takıldım. Yoksa ben hayatımda yani evlendiğimden beri ve her üç gebeliğimde de bu kadar hiç böyle çalışmamıştım, hoş eşim bayram ediyor da, sana bi haller oldu hatun diyor, bazen haftalarca kaçtığım olurdu çünkü. Bu ay da gözümde büyüyor geçen ay bıkmıştım artık ama kısmet ne varsa onu görücez işte.
Ama gerçekten ov.testi de olsa iki çizgiyi görmek heyecanlandırıyor beni ya,

Yani yakılmayın derken olumsuzluk olarak söylemedim.Göğüsleriniz şişmeyebilir ama hamile olabilirsiniz yani.
Benim adet öncesi de pek şişmiyor bu arada.Şişse ben de bunu belirti olarak sayacamkaydirigubbakcemile3

ben de görmedim orayı hiç :gitme: Su'da torpille çıkmıştı :roflol:
Teste gelince yaaa,ben ge.erse hani diyorum ne zaan yapacaksın ben çatlarım burda.O günden sonraki gün yapıver.hem geçen ay bu ayki gibi şeyler anlamıyordun bırak da biraz farkı olsun sıkıştırmacaların değilmi ama :)

evet canım yine dayanamadım ya çok kızıyorum kendime ama bilmem de iyi tabiki bir yandan :))

senin de hiiiiç belli olmaz canım ya tutacağı varsa zaten çoktaan tutmuştur teste falan takılma sen zaten hiç ümidinin olmadığı zamanlarda oluyormuş ya neden olmasın yerimseniben

canım benım basımdanda ıkı hamılelık gectı.bende daha once adet gecıkmesı dısında bırsey yasamadım..bız belırtı olarak degılde vucudumuzda olan seyı soluyoruz..

yok canım her ay olmuyor yumurtlama bıtınce kuru gunler baslar.evet ped kullanıyom..yoksa ıc camarı degıstırmekten helak olurum..

evet normalde kurulaşması gerekir;benimd e öyle olur hep.Vayy be demek ped olmasa sürekli çamaşır deiştireceksin ,e desene bu bayağı sürekli gelen bi akıntı gibi bişey...

Hmmmm!!!İlginççç.... :smiley-cool:

ınsallah canım 13 olsun sen benı ust lısteye al oranın heyecanını zevkını bı yasıyım ertesı gunu soz verıyorum..aman ne cıkarsa cıksın sonuc beyaaa yaparım tabı nolcek...

1 gun calıs 1 gun mola demek ıstedım canımmm...adamı helak etme benım gıbıdelikafadulden
hım anladım tamam canımkaydirigubbakcemile3

ya evetttttt ben de günü birlik çıkmıştım oraya ama hooop geri aşşağı kaydirigubbakcemile3

Helal olsun yapabilene valla!Ben bi daha asla o kadar çalışmayacağım;bu ay kızların gazına geldim,sonra gaz kesildi özüme döndüm.o gün bugün bi hafta geçti ilk kez bugün yaptık o da keyfi gibi bişeydi yani! opuyorumnanaktan

Yok canımcım anladım ben kendi adıma da kastettiğim şey;öyle de olsa bçyle de önemli değil;hani sırf muhabbetine konuşuyoruz anlamındaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…